Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok sağolunnn allah hepinizden razı olsun bebişi olanları hayırlısıyla kucagına almayı olmayanlarıda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip eder rabbim inşallahhhhh

kuzular ben az çıkayım sağ kasık bölgeme bıçak saplanıyo sanki yumoşlarım mı çatlıyo nedir?bilmiyorumkismile az uzancam öpüyorum hepiciğinizi

canım sende şimdiden üzme kendini tmm mı orta da henüz kesin bişey yok hadi öpüyorum opuyorumnanaktan

a.slm canım iyiyiz şükür :) kızzın çok hoş çıkmış velikalık fotosunda kaydirigubbakcemile2

iyii olmana çok sevindim ayrıca burdan bakıncada çok belli oluyo allhım daha iyi yapsın kızım adına teşekrler teyzesi sen bide onu cdsinde görsen bize bişiler anlatyo sankı ağız hareketleri flan keyfi yerinde anlıycağın senın nasıl gidiyo

canım benim ya Allah nazarlardan saklasın
bende sizler gibi çok üzüldüm elifim ama üzülmekten yoruldum dersem yeridir yani aman üzül üzül bişeyin değiştiği de yok napayım bari pozitif olayım üzülen arkadaşlar da baksın alsın pozitifliğimden di mi ama guclubacismileopuyorumnanaktansositosositoalkisalkisalkiskendimi alkışlayayım bari sırnaşık şey

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kızlar bu genetik testler normal zamanda yapılıyormu yoksa adetliyken falanmı yapılıyor
bide maliyeti ne kadar acaba normal bi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim

kızlar teşekkürler eklemişsiniz...Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş...Celencim geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun...

meraba arkadaşım bilgilerin için tşk ler yani çilek yemememmi gerekiyor
abartmadan yiyebilirsin tabiki... yani canın ister üç beş tane yersin niye yemiyesin ki....

canımcım kese görünene kadar her gebelik dış gebelik riski taşırrr... ayyy kafanızı kırcam hamile kalmışlar kafanızı takıp düşürceksiniz bebeleri.... iyi düşünün iyi olsunnn.......klava:

kızlar ya celen den haberi olan var mı?? çok merak ediyorum
bende çok merak ediyorummm... ama muhtemelen dış gebelikti ve ameliyat oldu gibi .... yoksa mutlaka haberdar ederdi....:sinifsinif:
cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kızlar bu genetik testler normal zamanda yapılıyormu yoksa adetliyken falanmı yapılıyor
bide maliyeti ne kadar acaba normal bi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim
adetliyken yada değil istediğin her zaman yapılabilir. genetik merkezi olan tüm hastaneler yapıyorlar durumunu değerlendirerek tabi... geçmiş olsun....

meraba aysudecimne kaynatmışsınız yav okuokubitmiyoamanmoraller yerinde olsun çalsın sazlar oynasın kızlar şişeler bende size uydum artıkın

meraba ben 5 haftalık hamileyim daha önce 2 kere düşük yaptım şimdi doktorum bana clexane 4000 iğne bunun yanında coraspin ve progestan verdi iki gün oldu kullanalı bakalım ne olacak bebeğim ve kendim için hayırlısını diliyorum rabbimden.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

eğer pc başından kalkmazsam ayvayı yiyecemmmmmmmmmmmmm ...... kocacım beni yiyecekkk ... pc yi bölüşemedik bi türlü
ben kaçarrrr allaha emanet olun.... pıhtılı güzellerrrr.......... hamişler zigotcanlara iyi bakınnn... biz tosba bekliyoruz hala.......... halaya devam gülüşşşş feryaddd :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

meraba aysudecimne kaynatmışsınız yav okuokubitmiyoamanmoraller yerinde olsun çalsın sazlar oynasın kızlar şişeler bende size uydum artıkın

tabi uyacannnn biz sattık dünyanın anasını.... çalsın sazlarrr ohhh ohhh ... :teytey: halay başı gülüş .... kız biz ağladık çocuğumuz olsun diye sıpalar ağlasın aysude anam olsun , muco anam olsun, feryad anam olsun, gülüş anam olsun, denden anam olsun diye... amannnn boşverrr takıl bize hayatını yaşa yani.i.... :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…