maaşallah maaşallah kuzuyaaaiyiyiz valla gülüm tepinip duruyo artık bizimki:))
iyiyiz valla gülüm tepinip duruyo artık bizimki:))
süpper pozitifim canım benopuyorumnanaktanbayanssulusmile sen nasılsın serius a yazdık ama sanırım okumadı yazılarımızı bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız
ooo süper valla sevindim senin adına
kızlar hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok sağolunnn allah hepinizden razı olsun bebişi olanları hayırlısıyla kucagına almayı olmayanlarıda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip eder rabbim inşallahhhhh
a.slm canım iyiyiz şükür :) kızzın çok hoş çıkmış velikalık fotosunda kaydirigubbakcemile2
iyii olmana çok sevindim ayrıca burdan bakıncada çok belli oluyo allhım daha iyi yapsın kızım adına teşekrler teyzesi sen bide onu cdsinde görsen bize bişiler anlatyo sankı ağız hareketleri flan keyfi yerinde anlıycağın senın nasıl gidiyo
bir ara bana da öğret şu çoklu alıntı yapmayı da aklını lalyım senin guclubacismile
abartmadan yiyebilirsin tabiki... yani canın ister üç beş tane yersin niye yemiyesin ki....meraba arkadaşım bilgilerin için tşk ler yani çilek yemememmi gerekiyor
canımcım kese görünene kadar her gebelik dış gebelik riski taşırrr... ayyy kafanızı kırcam hamile kalmışlar kafanızı takıp düşürceksiniz bebeleri.... iyi düşünün iyi olsunnn.......bebiş daha 4+1 günlük canım ama bir sürü sorunumuz var bakalım hayırlısı olur inşallah benim mthfr 1298 de ve faktörXIII de heterezigot mutasyon var ayrıca klomen 2 tane kist yapmış bebekle beraber 2 kist var doktor keseyi görene kadar dış gebelik tehlikesi var dedi anlayacagınız berbat haldeyimmafoldumben
bende çok merak ediyorummm... ama muhtemelen dış gebelikti ve ameliyat oldu gibi .... yoksa mutlaka haberdar ederdi....:sinifsinif:kızlar ya celen den haberi olan var mı?? çok merak ediyorum
adetliyken yada değil istediğin her zaman yapılabilir. genetik merkezi olan tüm hastaneler yapıyorlar durumunu değerlendirerek tabi... geçmiş olsun....cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kızlar bu genetik testler normal zamanda yapılıyormu yoksa adetliyken falanmı yapılıyor
bide maliyeti ne kadar acaba normal bi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim
meraba aysudecimne kaynatmışsınız yav okuokubitmiyoamanmoraller yerinde olsun çalsın sazlar oynasın kızlar şişeler bende size uydum artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?