aynenöyle canım allah muhabbetimizi artırsın
Merhaba arkadaşlar bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...İnşallah yarın bebeğime kavuşacağım...
İnşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Amiiiinnnnn...
Arkadaşlar bu arada kusura bakmayın herkese tek tek cevap yazamadım ama hepinizin güzel dileklerini okudum...Şu an banyoya girmeliyim ve hemen yatmalıyım...Döndüğümde uzun uzun yazıcam , hepinizi öpüyorum...
a.sa.sa.sçalıkuşu sende mthfr 677 heterezigotmusun?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar merhaba;
Nasılsınız,nasıl gidiyorum,öpüyorum hepiniziiiiiiiii.
Aysudemir,geçmiş olsun canım.Tüm arkadaşların dediği gibi inşallah bundan sonraki ameliyatın bebişini kucağına almak için olur.
Çalıkuşum ikinci işin hayırlı olsun.öpüyorum.
Arkadaşlar , sezeryan tarihim belli oldu...
22 Nisan Perşembe....
Yani 2 günden az kaldı :)
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...İlk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...İnşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
Veee çooooookkk heyecanlıyımmmmm.....
Merhaba arkadaşlar bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...İnşallah yarın bebeğime kavuşacağım...
İnşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Amiiiinnnnn...
Arkadaşlar bu arada kusura bakmayın herkese tek tek cevap yazamadım ama hepinizin güzel dileklerini okudum...Şu an banyoya girmeliyim ve hemen yatmalıyım...Döndüğümde uzun uzun yazıcam , hepinizi öpüyorum...
benden de kocaman günaydın öpücüğüüüü cancann..... halaya devammm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:canlar size iyi geceler öpücüğüopuyorumnanaktan kondurmadan uyuyamadım okuldaki sıpalar canıma okumuş alsanaalsanasmileayakta uyuyorum anacım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın şimdi uyuyun sabah daha dinç halay çekelim :teytey:
canım benim . bugün cennet kokusu ne demek anlayacaksın inşallah.... dualarım seninle inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Merhaba arkadaşlar bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Günaydın canımmmmmmmmm a.s. bugün dersim geç başlıyo evdeyim güzeeeeeeel bir kahvaltı etmek istiyorum sizin yerinise de edeyim mi cancan :1hug:
evet canım işten ayrılıyorumnormalde asprini akşam saat 10 da içiyodum o zaman bugun igneyi vurduruyum asprini içmeim sabah da asprini içeyim bi gün asprin almamış olcam inş bişey olmaz:çok üzgünüm:
bebiş daha 4+1 günlük canım ama bir sürü sorunumuz var bakalım hayırlısı olur inşallah benim mthfr 1298 de ve faktörXIII de heterezigot mutasyon var ayrıca klomen 2 tane kist yapmış bebekle beraber 2 kist var doktor keseyi görene kadar dış gebelik tehlikesi var dedi anlayacagınız berbat haldeyimmafoldumben
her ne kadar sıkma canını desemde senin şimdi için içini yer eminim. ama herşey olacağına varıyo inan bana. allah nasip ettiyse hiç birşey önüne geçemiyo ne kan pıhtılaşması nede kistler geleceği varsa yaramazın geliyo:) hayırlısı olsun çok germe kendini.
cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kızlar bu genetik testler normal zamanda yapılıyormu yoksa adetliyken falanmı yapılıyor
bide maliyeti ne kadar acaba normal bi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim
canım şu sıralar hastenede ve heyecan içindesindir. çok az kaldı artık rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al mis kokulunu ve doya doya kokla
selam kızlar uzun zamandır yazmadım. okuyordum ama devamlı sizleri iyisiniz değil mi? sizlere haberim var bende 6 haftalık hamileyim. doktorum da bana clexane 2000 verdi+corasprin inş hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Bu arada leke geliyor bende kahverengi tonlarda. Doktor kırmızı olursa hemen hastaneye gel dedi. Ama bu akıntı da beni korkutuyor. Sizde de oluyor mu? İlk iğneyi hemşire yaptı ama nasıl morardı patlıcan moru. İkinci iğneyi bugün kocam yaptı maşallah hiç bişey olmadı bakalım alışacağız beraber.Herkese sağlıklı günler Allaha Emanet.
Melek sana da geçmiş olsun şimdiden inş kolay bir doğum olur. Haberlerini bekliyoruz.
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin meleğin
Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada seninle özelde konuşmuştuk hatırladıysan hamile kalmayı düşünüyorum demiştim şu an 4 haftalık hamileyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hayırlı olsun sanada allah kucağına almayı nasip etsin
oooooo kızlar zigotcanlar sıraya girdi yaaaavvkaydirigubbakcemile3
canım güzel haberlerle gel inşallah bugün bebişini koklayacaksınız ne güzel Allahım olmayanlarada nasip etsin bu mutluluğu,,,
yarında sıra sende canım hayırlısıyla
canım güzel haberlerle gel inşallah bugün bebişini koklayacaksınız ne güzel Allahım olmayanlarada nasip etsin bu mutluluğu,,,
günaydın şeker afiyet olsun ben de az önce kahvaltı ettim,,,,
evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere
evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?