Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...ınşallah yarın bebeğime kavuşacağım...
ınşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Amiiiinnnnn...

Arkadaşlar bu arada kusura bakmayın herkese tek tek cevap yazamadım ama hepinizin güzel dileklerini okudum...Şu an banyoya girmeliyim ve hemen yatmalıyım...Döndüğümde uzun uzun yazıcam , hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
canlar size iyi geceler öpücüğüopuyorumnanaktan kondurmadan uyuyamadım okuldaki sıpalar canıma okumuş alsanaalsanasmileayakta uyuyorum anacım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın şimdi uyuyun sabah daha dinç halay çekelim :teytey:

selam kızlar uzun zamandır yazmadım. okuyordum ama devamlı sizleri iyisiniz değil mi? sizlere haberim var bende 6 haftalık hamileyim. doktorum da bana clexane 2000 verdi+corasprin inş hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Bu arada leke geliyor bende kahverengi tonlarda. Doktor kırmızı olursa hemen hastaneye gel dedi. Ama bu akıntı da beni korkutuyor. Sizde de oluyor mu? ılk iğneyi hemşire yaptı ama nasıl morardı patlıcan moru. ıkinci iğneyi bugün kocam yaptı maşallah hiç bişey olmadı bakalım alışacağız beraber. Herkese sağlıklı günler Allaha Emanet.

Melek sana da geçmiş olsun şimdiden inş kolay bir doğum olur. Haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

canımmm sağlıkla inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz....

çalıkuşu sende mthfr 677 heterezigotmusun?
a.sa.sa.s

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canim Rabbim yardimcin olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hayirli haberlerle gel ŞenizŞenizŞeniz

Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada seninle özelde konuşmuştuk hatırladıysan hamile kalmayı düşünüyorum demiştim şu an 4 haftalık hamileyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

benden de kocaman günaydın öpücüğüüüü cancann..... halaya devammm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim . bugün cennet kokusu ne demek anlayacaksın inşallah.... dualarım seninle inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım güzel haberlerle gel inşallah bugün bebişini koklayacaksınız ne güzel Allahım olmayanlarada nasip etsin bu mutluluğu,,,

Günaydın canımmmmmmmmm a.s. bugün dersim geç başlıyo evdeyim güzeeeeeeel bir kahvaltı etmek istiyorum sizin yerinise de edeyim mi cancan :1hug:

canım arkadaşların dediği gibi asprini sabah al iğneni de akşam vur saatini aksatma inşaal hherşey güzel olur

kistler önemli değil canım olabiliyor hiç canını sıkma bişeylerle oyalanmaya bak daha rahat edersin

reisdevrimcim sen nasılsın tatlım ne zamandır yoktun nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kızlar bu genetik testler normal zamanda yapılıyormu yoksa adetliyken falanmı yapılıyor
bide maliyeti ne kadar acaba normal bi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim

canım genelde üniversite hastaneleri yapıo adetli veya değil hiç farketmiyo

evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere

evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere

ayyyyyyyyy canımmm yaaaaa........ yaşlanıyorum galiba diyodum 23 nisanda da bi doğum vardı kimindi kimindi diyeee.... inşallah güzel geçecek herşey ve sağlıkla alacaksınız bebişleri... ilk kucağına aldığında benim yerimede kokla kuzunu cancan... rabbim yardımcın olsunnn inşaallah....

23 nisan çocuğu hı zemuszemus canım benim çooook az kaldı gerçi zaman azaldıkça insan sabırsızlanıyor ama opuyorumnanaktan merak etme burda tek yürek doğuma gidenlere dua ediyoruz alkisalkisalkis

Günaydın kızlar.
Hastaneye gittim kan ve idrar verdim 2.30 da çıkacak sonuçlar. Ama doktorun özeline gidecem sonuç göstermeye.Çünkü devlette çok sıra oluyor ve iyi ilgilenemiyor.Bugün hava çok soğuk ve kapalı yağmurda çiseliyor. Üşüdüm.Hastanede işim bittikten sonra gittim kendime kantinde bir tost birde meyve suyu söyledim. Şuan işyerimdeyim. Öğleden sonra olsada hayırlısıyla alsam sonuçları. Gece yatarken dua ettiğimde allahım ne hayırlıysa o olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…