23 nisan çocuğu hı zemuszemus canım benim çooook az kaldı gerçi zaman azaldıkça insan sabırsızlanıyor ama opuyorumnanaktan merak etme burda tek yürek doğuma gidenlere dua ediyoruz alkisalkisalkis
dimi amaaa can can......... fistukum günaydın... nasılsın....
Günaydın kızlar.
Hastaneye gittim kan ve idrar verdim 2.30 da çıkacak sonuçlar. Ama doktorun özeline gidecem sonuç göstermeye.Çünkü devlette çok sıra oluyor ve iyi ilgilenemiyor.Bugün hava çok soğuk ve kapalı yağmurda çiseliyor. Üşüdüm.Hastanede işim bittikten sonra gittim kendime kantinde bir tost birde meyve suyu söyledim. Şuan işyerimdeyim. Öğleden sonra olsada hayırlısıyla alsam sonuçları. Gece yatarken dua ettiğimde allahım ne hayırlıysa o olsun dedim.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinselam kızlar uzun zamandır yazmadım. okuyordum ama devamlı sizleri iyisiniz değil mi? sizlere haberim var bende 6 haftalık hamileyim. doktorum da bana clexane 2000 verdi+corasprin inş hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Bu arada leke geliyor bende kahverengi tonlarda. Doktor kırmızı olursa hemen hastaneye gel dedi. Ama bu akıntı da beni korkutuyor. Sizde de oluyor mu? İlk iğneyi hemşire yaptı ama nasıl morardı patlıcan moru. İkinci iğneyi bugün kocam yaptı maşallah hiç bişey olmadı bakalım alışacağız beraber.Herkese sağlıklı günler Allaha Emanet.
Melek sana da geçmiş olsun şimdiden inş kolay bir doğum olur. Haberlerini bekliyoruz.
sanada hayırlı olsunnnnnAllah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada seninle özelde konuşmuştuk hatırladıysan hamile kalmayı düşünüyorum demiştim şu an 4 haftalık hamileyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
afiyet olsunnn ben daha bişey yiyemedimmmmgünaydın şeker afiyet olsun ben de az önce kahvaltı ettim,,,,
inşallah inşallahinşallah inşallah bigün hepimiz tadıcaz bu duyguyu....
ohhh yarasın şekerlerAfiyet bal şeker olsun canım sana da bebeğine de yarasınopuyorumnanaktan
şu anda işte olan ve çalışan herkese kolay gelsin :)..ben bugün evdeyim ..bol bol dinlenicem...bir de çay kahve içebilseydim...:kedi:
ya walla doktorumu değiştircem muayenede çok ii ama arayıp bişe sordurtmuyu şimdi ben diger muayeneye kadar kafamda 30 tane soruyla kalıyorum ....ben 30 nisana kadar çalışıoyorum anca akşam 7,30 gibi vurdurabilirim 30 nisandan sonra hergün gündüz 2 ya da 3 de vurdursam bişe olurmu acaba aslında bunların hepsine doktorun ceap vermesi gerek dünyanın parasını verioruz özele :çok üzgünüm:
bizde seni seviyoruz şekercimkıslar malum yeni işyerimde yeniyim face yok ama kk ya girebiliyor olmak büyük nimet benim için.... ayyy ilk işim dün pc başına geçip kadınlar kulübünü açmak oldu... sizi seviyorum kendinize iyi bakın
yoğunum ara ara katılcam aranıza....
sağol tatlım bizim yerimize de dinlen aman içme onları bi faydası yok zatenşu anda işte olan ve çalışan herkese kolay gelsin :)..ben bugün evdeyim ..bol bol dinlenicem...bir de çay kahve içebilseydim...:kedi:
canım eğer işine devam etmeyi düşünüyorsan gerçi ayrılacağını yazmıştın ama ya iğne yapmayı öğreneceksin yada imkanların el veriyorsa iş yerindeyken izin alıp gidip aynı saatte vurduracaksın yani maalesef başka seçeneğimiz yokKIZLAR hepinize tek tek çok çok çok ama çok teşkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz..benim akşam işten çıkış saatim belli degil o yüzden ddün 20:50 de anca ignemi vurulabildim bakalım bugun nolcak olmazsa kendim ögrenip evde kendim vurcam böle çok sorun olcak düzenli kullanamıcam galiba....
canım eğer işine devam etmeyi düşünüyorsan gerçi ayrılacağını yazmıştın ama ya iğne yapmayı öğreneceksin yada imkanların el veriyorsa iş yerindeyken izin alıp gidip aynı saatte vurduracaksın yani maalesef başka seçeneğimiz yok
kıslar malum yeni işyerimde yeniyim face yok ama kk ya girebiliyor olmak büyük nimet benim için.... ayyy ilk işim dün pc başına geçip kadınlar kulübünü açmak oldu... sizi seviyorum kendinize iyi bakın
yoğunum ara ara katılcam aranıza....
taamam canım çok sağol...artık işteen ayrılana kadar 20:50 de vurulurum işten çıkınca evde kendim vuuruum o zamana kadar vurmayı ögrenirim inşallahCADIARZU
evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere
canım benim karşılaşamıyoruz bayadır bende kafamı sakinleştiremedim bi türlü koşturmaca geçiyor işte... ama seni özledim gerçekten... Allah gönlüne göre versin inşallah... feryad ile kulaklarını çınlattık senin geçenlerde... halay başı gülüş biz onu takip ediyoz katıl sende bize gün boyu halay dayız... :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: dünya bizim kahrımızı çeksin artık ama dimiii yaaa......kaydirigubbakcemile3merhaba
gerçi arkadaşlar iğne ve aspirin kullanımı konusunda önerilerde bulunmuş ama,bende farklı şekilde kullanımı taraftarıyım.ığnenin etki süresi 12 saat olduğu için iğneyi sabah,aspirinin etki süresi çok daha uzun ve gecede daha hareketsiz kaldığımız için aspirinin gece kullanımı daha doğruymş gibi geliyor.Nitekim bebeğine kavuşan eski topic üyeleri bu şekilde kullanmıştı.
Gerçi herşey sebep,sadece aspirinle bebeğine kavuşan heterozigotlarda var.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.
Neşeniz yerinde maşallah,oooooooooh be bende rahatladım,artık daha az olabilecem topicte çünkü,gözüm arkada kalmasın..........kendinize ii bakın canlar.........
bu arada Esra1984 canım senin tüm sorularını daha önce ben de dahil tüm arkadaşlarımız yanıtlamıştı ve bende sana birtakım sorular yöneltmiştim,keşke bizim sana gösterdiğimiz hassasiyeti sende bize gösterseydin canım...........sağlıklı gebelikler..........
şaşırmayın kızlar,bazı konularda ben çok hassasımdır......
zehraaaa nerelerdesin sen yaaaa
arada başını uzatıp bişiler yazıp kaçıyosun
pınarbaşı burma burma yar yar yar yar yar amannnnnn tey tey :teytey: :teytey: :teytey:[/QU
çok ihmal etttim sizleri biliyom eyvahedigeldismile gezdim canım hep.evde sıkılıyom akşama kadar.4-5 yıl çalışıp birden eve kapanınca çok sıkıldım.geziyorum.hem böylece vakitte çabuk geçiyo .akşam geldiğimde hızlı hızlı okuyom sizleri bakıyom herkes iyi yazmadan çıkıyom kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?