Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

23 nisan çocuğu hı zemuszemus canım benim çooook az kaldı gerçi zaman azaldıkça insan sabırsızlanıyor ama opuyorumnanaktan merak etme burda tek yürek doğuma gidenlere dua ediyoruz alkisalkisalkis

dimi amaaa can can......... fistukum günaydın... nasılsın....

dimi amaaa can can......... fistukum günaydın... nasılsın....

sana da günaydın canım ben iyiyim tatlım sen de iyisin maşallah ilk 2 dersim boştu evde keyif yaptım şimdi de okula gitmek için hazırlanıyorum face den de acıcık yorum yaptım sana kaydirigubbakcemile3

canım inşallah iyi çıkacak sonuçların haberdar et bizi olurmu

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
sanada hayırlı olsunnnnn
günaydın şeker afiyet olsun ben de az önce kahvaltı ettim,,,,
afiyet olsunnn ben daha bişey yiyemedimmmm
inşallah inşallah bigün hepimiz tadıcaz bu duyguyu....
inşallah inşallah
Afiyet bal şeker olsun canım sana da bebeğine de yarasınopuyorumnanaktan
ohhh yarasın şekerler

günaydın arkadaşlar nasılsınız,hepinize güzel bir gün diliyorum...

umutluyuz ve melek76 ,canlarım inşallah sağlıkla kucaklarsınız kuzularınızı,rabbim bir ömür boyu kokularını koklatsın sizlere...darsısı bu sayfadaki bütün bayanlara...
crawford ,geçmiş olsun canım..

dün doktordaydım,iğnelerim bitmişti,yeniden yazdırdım,sizlerinde yazdığı gibi artık sabahları aspirin akşam iğne oluyorum.iğneyi akşama almamın sebebi sabah düzenli vurulamamam.ayrıca kasık bölgemde çok ağrım vardı.bıcak keser gibi.tahlil yaptırdık .temiz çıktı.idrar yolu enfeksiyonu değilmiş.doktorummagnezyum eksikliği olabilir diye magnezyum yazdı,birde bu haftalarda rahim hızlı büyüyor,kaslarda ,rahim bağlarında ağrı olur normal dedi.bugün daha iyiyim .ama oturup kalkarken zorlanıyorum.yine kramp giriyor.rabbime şükürler olsun ,bugünleri de gösterdi bana...
inşallah bu sayfadaki herkes yavrusunu kucaklar ve bu acıları unuturuz.

kıslar malum yeni işyerimde yeniyim face yok ama kk ya girebiliyor olmak büyük nimet benim için.... ayyy ilk işim dün pc başına geçip kadınlar kulübünü açmak oldu... sizi seviyorum kendinize iyi bakın
yoğunum ara ara katılcam aranıza....

şu anda işte olan ve çalışan herkese kolay gelsin :)..ben bugün evdeyim ..bol bol dinlenicem...bir de çay kahve içebilseydim...:kedi:

merhaba
gerçi arkadaşlar iğne ve aspirin kullanımı konusunda önerilerde bulunmuş ama,bende farklı şekilde kullanımı taraftarıyım.İğnenin etki süresi 12 saat olduğu için iğneyi sabah,aspirinin etki süresi çok daha uzun ve gecede daha hareketsiz kaldığımız için aspirinin gece kullanımı daha doğruymş gibi geliyor.Nitekim bebeğine kavuşan eski topic üyeleri bu şekilde kullanmıştı.
Gerçi herşey sebep,sadece aspirinle bebeğine kavuşan heterozigotlarda var.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Neşeniz yerinde maşallah,oooooooooh be bende rahatladım,artık daha az olabilecem topicte çünkü,gözüm arkada kalmasın..........kendinize ii bakın canlar.........

bu arada Esra1984 canım senin tüm sorularını daha önce ben de dahil tüm arkadaşlarımız yanıtlamıştı ve bende sana birtakım sorular yöneltmiştim,keşke bizim sana gösterdiğimiz hassasiyeti sende bize gösterseydin canım...........sağlıklı gebelikler..........

şaşırmayın kızlar,bazı konularda ben çok hassasımdır......

KIZLAR hepinize tek tek çok çok çok ama çok teşkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz..benim akşam işten çıkış saatim belli degil o yüzden ddün 20:50 de anca ignemi vurulabildim bakalım bugun nolcak olmazsa kendim ögrenip evde kendim vurcam böle çok sorun olcak düzenli kullanamıcam galiba....

bizde seni seviyoruz şekercim
şu anda işte olan ve çalışan herkese kolay gelsin :)..ben bugün evdeyim ..bol bol dinlenicem...bir de çay kahve içebilseydim...:kedi:
sağol tatlım bizim yerimize de dinlen aman içme onları bi faydası yok zaten

canım eğer işine devam etmeyi düşünüyorsan gerçi ayrılacağını yazmıştın ama ya iğne yapmayı öğreneceksin yada imkanların el veriyorsa iş yerindeyken izin alıp gidip aynı saatte vurduracaksın yani maalesef başka seçeneğimiz yok

taamam canım çok sağol...artık işteen ayrılana kadar 20:50 de vurulurum işten çıkınca evde kendim vuuruum o zamana kadar vurmayı ögrenirim inşallahCADIARZU

yaa bende iş yeri değiştirdim ilk geldiğimde ilk açtığım yer kk oldu şükür açtı da sevindim hihoyyyt

taamam canım çok sağol...artık işteen ayrılana kadar 20:50 de vurulurum işten çıkınca evde kendim vuuruum o zamana kadar vurmayı ögrenirim inşallahCADIARZU

canım iğneyi vurmak çok basit muhakkak kendin yapabilirsin

evet arkadaşlar yarında sıra ben de dua edin bana sağlıkla alayım oğlumu kollarıma yıllardır bu anı bekliyordum darısı başınıza inşallah doğumumda dua edicem sizlere

canımmm inşallah sağlıkla alırsın.çok heyecanlandım senin adına.koklayacan ne güzel misss kokulu melek oğlunu inşallah.bugünde melek doğum yapacaktı sanırım.oda bir çırpıda kurtulsun inşallah.sıra bize geliyo yavaş yavaş...inşallah o günlere bizde ulaşırız.dualarımızdasın. :Saruboceq:

canım benim karşılaşamıyoruz bayadır bende kafamı sakinleştiremedim bi türlü koşturmaca geçiyor işte... ama seni özledim gerçekten... Allah gönlüne göre versin inşallah... feryad ile kulaklarını çınlattık senin geçenlerde... halay başı gülüş biz onu takip ediyoz katıl sende bize gün boyu halay dayız... :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: dünya bizim kahrımızı çeksin artık ama dimiii yaaa......kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
zehraaaa nerelerdesin sen yaaaa
arada başını uzatıp bişiler yazıp kaçıyosun
pınarbaşı burma burma yar yar yar yar yar amannnnnn tey tey :teytey: :teytey: :teytey:

aysudeeee canım sanada geçmiş olsun.nete girecek pek vaktim olmadı gezmekten.arada bakabildim hızlıca ama girip yazamadım bir türlü.
hamile arkadaşlar var sanırım.hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.ben iyiyim çok şükür.bel ağrılarım oluyo arada.bebek büyüdükçe belime baskı yapıyo sanırım.
DıNAMıS canım sen nasıl oldun deniz nasıl.gazlımı hala annesi.öpüyoruz kuzucunu kokulu kokulu.
GÜLÜŞ canım benim hadi sıra sende güzel haberler ver
DENDEN sende başlarsın artık çalışmalara mayısta inşallah.ne önemli biliyormusun onu anladım ben.Allah herkese sağlıklı sıhhatli ağrısız sızısız rahat hamilelik nasip etsin.herşeyin yolunda gittiği.bu çok önemliymiş.hamilelere bakıyorum ayaktalar bazıları maşallah hiç sorunları yok .biz ise okadar acı çekiyoz hem hemde özlemle bebeğimizi kucağımıza alırmıyız acaba diyerek yaşıyoruz.aslında çocuğu olanlar çok şükretmeli Allaha...değerlerini bilmeli evlatlarının.ay çok duygulandım ben bugün.ALLAH HEPıZMıN GÖNLÜNDEKı MURADI SAĞLIKLA HAYIRLA VERSıN ARKADAŞLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…