Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugünleri gördün daha güzellerinide göreceksin allahın izniyle canım benimmm... Herşey gönlünce olsun........

kıssss nerdesin sennnn..... Canım benimmmmm kadir mertimizin anası.... Canım iyi düşünüyoruz halay çekiyoruz biz .... Bu arada geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim... çok iyiyim... Hem ruhen hem bedenen çok iyiyim allaha bin şükür.... Canım benim özletme kendini....

inşallah inşallah hamişler doğurana kadar halaya devammmm ........ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gunaydın kızlar
bende ıgneyı gece 10 da coraspınıde gunduz kahvaltıdan sonra alıyorum
20 hafalık olduk sukur
dr a hareketını hıssedıyorum dedım
hayır olamaz hıssetmezsın dıyo hıssedıyorum ıste benden ıyı mı bıleceksın erkek basınla:umursamaz: dedım ıcımdenzemuszemus
bızım kız soooyle bır ıkı tekme savursda bende artık bagırsak hareketıdır falan fılandan kurtulsamzemuszemus

Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah

iyi olmana sevindimmmm.zaten moral iyi olunca herşey yoluna giriyo.beklediklerin hemen geliyo.inşallah sizdede öyle olcak buna inanıyorum.bak bir kedin ...bir oğlun birde dünyalar tatlısı kızın olcakkkk inşallah.facede yazmışsın ya yok bunlar diye.olcak onlarda olacak. :sm_cool:

ipek hissettiklerin doğrudur canım.benim doktorda yok hissedemezsin dedi ama ilerledikçe aynı hareketlerdi.sen birde 27.haftalara gel bak nasıl net hissedecen yerinden zıplatacak seni .bazen ayy diye kalabalıkta tepki verecen bazen alışverişte öyle vuracakki bebişin gülecen kendi kendine herkes sana bakacak. :roflol: ama en güzeli dediğim gibi hissetmede 27.haftadan sonra oluyo daha çok bağlanıyorsun yavruna.
bende senin gibi akşam 10 da iğnemi oluyo.sabah kahvaltıdan sonra aspirinimi içiyom.ççok şükür bugünlere geldik bizde .Allah kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah.

ben kaçar kızlar .hepinizi çoookkkk seviyorum Allaha emanet olun.
AZDALAR aklıma geldin şimdi ev taşıma işin bitmedi sanırım .girersen nete yaz.
öpüyorummm herkesiiiii

zehracım ıns o gunlerıde goruruz heyecanlandım bak sımdı zemuszemus
yuregımız agzımızda ama ne yazıldıysa onu yasıyoruz nasıpten otesı yok Rabbım hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın

uzun bir aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir ve mutludur.ben iş yoğunluğundan giremedim.bebeklerim 25 haftalık olldular cinsiyetleri bir kız bir erkek sanırım şanslıyım biraz.her şey yolunda 20 temmuz doğum tarihim tabii daha önce doğurmazsam.şimdilik ferrum,elevit,magnezyum,0.4 clexsan ve aspirinle yola devam ediyoruz.hepinize sevgiler....

arkadaşlar igneleri sürekli kullandıgınızdan rapor cıkarıyorsunuz demi rapaorlada mı ignelerin yüzdesini ödüyormusunuz ...

arkadaşlar igneleri sürekli kullandıgınızdan rapor cıkarıyorsunuz demi rapaorlada mı ignelerin yüzdesini ödüyormusunuz ...

hummu canım nerelerdesin sen.nasıl bebiş.biz iyiyiz çok şükür.iğneleri önce yüzdesini ödüyorduk canım .sonra doktorum damar hastalığı yazdırttı raporuma .şimdi ödemiyoruz para falan.

ay ne kadar güzellll ikiz vede biri kız biri erkek.bir çırpıda kurtulacan ne güzel.bende ikiz çok istiyordum.ablam ve abim ikiz.bende çıkar diye çok ümitlenmiştim ama kısmet .Allah yavrularını sana bağışlasın kucağına sağlıkla alasın...

Merhaba kızlar:))

Zehrayede canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:) Sen de oğluşunda çok çok iyisinizdir umarım..
Biizm gaz sıkıntımız azalıyor şükür, tamemen geçmedi ama azaldı..ınşallah 3. ayı da bitirelim bu dert de bitecek diye bekliyorum.

Geçmişe bakamıyorum kızlar maalesef..
Yarın işyerimdeki arkadaşlar Deniz i görmeye gelecekler, kızı zor uyuttum şimdi birşeyler hazırlayacağım.

Büşra canım sen nasıl oldun? Seni çok merak ediyorum, dualarım seninle tatlım:)

Denden, Aysude, Gulus, Crawford, Gelevera, Sonuyok, Baharçelik, Çalıkuşu ve adını sayamadığım tüm arakadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın :))

güzel arkadaşım iyi olmana ve bizim minik bıcırığın iyi olmasına çok sevindim kuzuyu öp yine benim için boynundan
sende kendine iyi bak

canım benim geçeçek inşallah gazlı günlerde.en güzel halleri bebeklerin 6 aylık oldukları zaman oluyo canım.yiğenlerden dolayı biliyorum.bende oğlumda iyiyiz çok şükür.baya büyüdük 1250 gramdı en son geçen hafta gitmiştim .kan uyuşmazlığı iğnemizi olduk 28.haftada.29 haziran dedi doktorum doğuma sabırsızlıkla bekliyorum bende oğluma kavuşacağım günü :Saruboceq: biraz hareketli bir bebek olcaz sanırım.

zuzu geçmişe bakamıyorsun ama ben söyleyeyim bizim keyifler yerinde kk da halay ekibi kurduk hergün halaydayız cancan... velhasıl herşey iyi herşey çok güzel gidiyor..... Allaha emanet ol kuzuyu öp benim için........ ben de seni öpüyorumm çok çokkk.. :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bugün okulda açamadım ben kk yı kıcık müdür pis müdür modemi kapatmış klava:alsanaalsanasmile ben de işe gidince ilk fırsatta açıyom bugün açamadım aklım sizde kaldı opuyorumnanaktan neyse halayın devam ettiğini görmek iyi oldu :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah inşallah hamişler doğurana kadar halaya devammmm ........ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız yazık onlara göbecikleri dolu kaydirigubbakcemile3 ağır taşıyolar onlar kenardan bize ritim tutkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sunlar

canım kolay gelsin siz iyi olun birde arada bize haber verin tmm mı yoksa biz sizi çooooook merka ediyoruz kaydirigubbakcemile3

kız yazık onlara göbecikleri dolu kaydirigubbakcemile3 ağır taşıyolar onlar kenardan bize ritim tutkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sunlar

kız kolay doğururlar işte hoplayıp zıplasınlar.... hadi hobaaa.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…