bugünleri gördün daha güzellerinide göreceksin allahın izniyle canım benimmm... Herşey gönlünce olsun........günaydın arkadaşlar nasılsınız,hepinize güzel bir gün diliyorum...
Umutluyuz ve melek76 ,canlarım inşallah sağlıkla kucaklarsınız kuzularınızı,rabbim bir ömür boyu kokularını koklatsın sizlere...darsısı bu sayfadaki bütün bayanlara...
Crawford ,geçmiş olsun canım..
Dün doktordaydım,iğnelerim bitmişti,yeniden yazdırdım,sizlerinde yazdığı gibi artık sabahları aspirin akşam iğne oluyorum.iğneyi akşama almamın sebebi sabah düzenli vurulamamam.ayrıca kasık bölgemde çok ağrım vardı.bıcak keser gibi.tahlil yaptırdık .temiz çıktı.idrar yolu enfeksiyonu değilmiş.doktorummagnezyum eksikliği olabilir diye magnezyum yazdı,birde bu haftalarda rahim hızlı büyüyor,kaslarda ,rahim bağlarında ağrı olur normal dedi.bugün daha iyiyim .ama oturup kalkarken zorlanıyorum.yine kramp giriyor.rabbime şükürler olsun ,bugünleri de gösterdi bana...
Inşallah bu sayfadaki herkes yavrusunu kucaklar ve bu acıları unuturuz.
kıssss nerdesin sennnn..... Canım benimmmmm kadir mertimizin anası.... Canım iyi düşünüyoruz halay çekiyoruz biz .... Bu arada geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim... çok iyiyim... Hem ruhen hem bedenen çok iyiyim allaha bin şükür.... Canım benim özletme kendini....aysudeeee canım sanada geçmiş olsun.nete girecek pek vaktim olmadı gezmekten.arada bakabildim hızlıca ama girip yazamadım bir türlü.
Hamile arkadaşlar var sanırım.hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.ben iyiyim çok şükür.bel ağrılarım oluyo arada.bebek büyüdükçe belime baskı yapıyo sanırım.
Dinamis canım sen nasıl oldun deniz nasıl.gazlımı hala annesi.öpüyoruz kuzucunu kokulu kokulu.
Gülüş canım benim hadi sıra sende güzel haberler ver
denden sende başlarsın artık çalışmalara mayısta inşallah.ne önemli biliyormusun onu anladım ben.allah herkese sağlıklı sıhhatli ağrısız sızısız rahat hamilelik nasip etsin.herşeyin yolunda gittiği.bu çok önemliymiş.hamilelere bakıyorum ayaktalar bazıları maşallah hiç sorunları yok .biz ise okadar acı çekiyoz hem hemde özlemle bebeğimizi kucağımıza alırmıyız acaba diyerek yaşıyoruz.aslında çocuğu olanlar çok şükretmeli allaha...değerlerini bilmeli evlatlarının.ay çok duygulandım ben bugün.allah hepizmin gönlündeki muradı sağlıkla hayırla versin arkadaşlar...
canımmm inşallah sağlıkla alırsın.çok heyecanlandım senin adına.koklayacan ne güzel misss kokulu melek oğlunu inşallah.bugünde melek doğum yapacaktı sanırım.oda bir çırpıda kurtulsun inşallah.sıra bize geliyo yavaş yavaş...inşallah o günlere bizde ulaşırız.dualarımızdasın. :Saruboceq:
kıssss nerdesin sennnn..... Canım benimmmmm kadir mertimizin anası.... Canım iyi düşünüyoruz halay çekiyoruz biz .... Bu arada geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim... çok iyiyim... Hem ruhen hem bedenen çok iyiyim allaha bin şükür.... Canım benim özletme kendini....
gunaydın kızlar
bende ıgneyı gece 10 da coraspınıde gunduz kahvaltıdan sonra alıyorum
20 hafalık olduk sukur
dr a hareketını hıssedıyorum dedım
hayır olamaz hıssetmezsın dıyo hıssedıyorum ıste benden ıyı mı bıleceksın erkek basınla:umursamaz: dedım ıcımdenzemuszemus
bızım kız soooyle bır ıkı tekme savursda bende artık bagırsak hareketıdır falan fılandan kurtulsamzemuszemus
Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
ipek hissettiklerin doğrudur canım.benim doktorda yok hissedemezsin dedi ama ilerledikçe aynı hareketlerdi.sen birde 27.haftalara gel bak nasıl net hissedecen yerinden zıplatacak seni .bazen ayy diye kalabalıkta tepki verecen bazen alışverişte öyle vuracakki bebişin gülecen kendi kendine herkes sana bakacak. :roflol: ama en güzeli dediğim gibi hissetmede 27.haftadan sonra oluyo daha çok bağlanıyorsun yavruna.
bende senin gibi akşam 10 da iğnemi oluyo.sabah kahvaltıdan sonra aspirinimi içiyom.ççok şükür bugünlere geldik bizde .Allah kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah.
arkadaşlar igneleri sürekli kullandıgınızdan rapor cıkarıyorsunuz demi rapaorlada mı ignelerin yüzdesini ödüyormusunuz ...
uzun bir aradan sonra herkese merhaba
umarım herkes iyidir ve mutludur.ben iş yoğunluğundan giremedim.bebeklerim 25 haftalık olldular cinsiyetleri bir kız bir erkek sanırım şanslıyım biraz.her şey yolunda 20 temmuz doğum tarihim tabii daha önce doğurmazsam.şimdilik ferrum,elevit,magnezyum,0.4 clexsan ve aspirinle yola devam ediyoruz.hepinize sevgiler....
güzel arkadaşım iyi olmana ve bizim minik bıcırığın iyi olmasına çok sevindim kuzuyu öp yine benim için boynundanMerhaba kızlar:))
Zehrayede canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:) Sen de oğluşunda çok çok iyisinizdir umarım..
Biizm gaz sıkıntımız azalıyor şükür, tamemen geçmedi ama azaldı..İnşallah 3. ayı da bitirelim bu dert de bitecek diye bekliyorum.
Geçmişe bakamıyorum kızlar maalesef..
Yarın işyerimdeki arkadaşlar Deniz i görmeye gelecekler, kızı zor uyuttum şimdi birşeyler hazırlayacağım.
Büşra canım sen nasıl oldun? Seni çok merak ediyorum, dualarım seninle tatlım:)
Denden, Aysude, Gulus, Crawford, Gelevera, Sonuyok, Baharçelik, Çalıkuşu ve adını sayamadığım tüm arakadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın :))
Merhaba kızlar:))
Zehrayede canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:) Sen de oğluşunda çok çok iyisinizdir umarım..
Biizm gaz sıkıntımız azalıyor şükür, tamemen geçmedi ama azaldı..İnşallah 3. ayı da bitirelim bu dert de bitecek diye bekliyorum.
Yarın işyerimdeki arkadaşlar Deniz i görmeye gelecekler, kızı zor uyuttum şimdi birşeyler hazırlayacağım.
Denden, Aysude, Gulus, Crawford, Gelevera, Sonuyok, Baharçelik, Çalıkuşu ve adını sayamadığım tüm arakadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın :))
zuzu geçmişe bakamıyorsun ama ben söyleyeyim bizim keyifler yerinde kk da halay ekibi kurduk hergün halaydayız cancan... velhasıl herşey iyi herşey çok güzel gidiyor..... Allaha emanet ol kuzuyu öp benim için........ ben de seni öpüyorumm çok çokkk.. :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Merhaba kızlar:))
canım benim karşılaşamıyoruz bayadır bende kafamı sakinleştiremedim bi türlü koşturmaca geçiyor işte... ama seni özledim gerçekten... Allah gönlüne göre versin inşallah... feryad ile kulaklarını çınlattık senin geçenlerde... halay başı gülüş biz onu takip ediyoz katıl sende bize gün boyu halay dayız... :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: dünya bizim kahrımızı çeksin artık ama dimiii yaaa......kaydirigubbakcemile3
inşallah inşallah hamişler doğurana kadar halaya devammmm ........ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Merhaba kızlar:))
kız yazık onlara göbecikleri dolu kaydirigubbakcemile3 ağır taşıyolar onlar kenardan bize ritim tutkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?