Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız kolay doğururlar işte hoplayıp zıplasınlar.... hadi hobaaa.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız onla kolay olursa doğum ben 1 aydır zıplıyom belkim bende kolay doğururum ilerde çok çok ilerde kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

slm kızlarr,of ya öle canım sıkıldıki şeker yüklemem iyi çıkmadı yüksekmiş.açlık düşük ama yükleme yüksek çıktı.hamilelik şekeri dedi dr.ayyy herşey benimi bulur buluyo işte.dr bile şaşırıyo.neyse işte 1 hafta diet deniycez sonuç alamazsak insülin olcan dediler.offf off

geçmiş olsun canım sıkma canını napıcan allahtan tedavisi var. ne zaman yapılıyo bu şeker yüklemesi. belirtisi falan varmı.

canımcım merak etme ikincide emin ol sorun çıkmayacak birgün önce neler yedin pasta vs veya şekerli meyveler bile etkileyebiliyor bi hafta dikkat et eminimki ikincide normal çıkacak

selam kızlar oku oku bitiremedim geçmişi maşşallah kaynatmışınız
yeni hamişler hatyırlısı olsun allah tamamına erdirsin inş

bu arada benim bulantı kusmalarım geri döndü inanabiliyormusunuz kızlar hani korkmuştum 3 gün bişey olmamıştı bebeğime bişey mı oldu diye hatta dra gitmiştim ama iki gündür bulantı kusma var sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama seviniyorum galiba yani bebeğim benimle diye ne tuhaf haller oldu banada hihihihi
işte böle kızlar
haftaya perşembe ikili test için gidicem inş sonuçlar güzel çıkar rabbim hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

canım kaç çıktı şekerin, ay inşallah bişe olmaz canım düzelir inşallah.diyete aynen uy düşer bak korkma.

ay kaç saattir ayağımda topuklularla müşteri geziyorum ay bunaldım bide burası sıcak
ayyyy
eeee nerde kamıştık tey tey :teytey: :teytey: :teytey:

Kızlar 3lü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Zaten dediğim gibi içimede iyi çıkacak diye doğuyordu. Geldim uyudum 1.5 saat kadar.Şimdi birşeyler yiycez. Gör,şmek üzere

Angel cim canım sıkma canını benim işyerimden bir arkadaşımında ( o da iğne kullanarak 2. bebeğini kucağına aldı) şeker yüklemesi yüksek çıktı diyetle hiç bir sorun yaşamadı sen de diyetle atlatacaksın inşallah :teselli:

ay kaç saattir ayağımda topuklularla müşteri geziyorum ay bunaldım bide burası sıcak
ayyyy
eeee nerde kamıştık tey tey :teytey: :teytey: :teytey:

deli kız ben de yarın topuklularla gezcem kız bir süslendim bir süslendim ki herif kız bu ne hal dedi alsanaalsanasmile beğendi kıskançlık ediyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarın inş fotolarımızı koycam cimcimelerimle bana bakarsınız

crawford sen ben öldüreceksin........seni her okuduğumda yüzümde bir tebessüm oluşuyor....sağol....
kız annesi olmanda bunda bir etken tabii,benim kız kuzenlerini gönderiyor teyzesi.....

belim ağrıyor bende uzanmaya gidiyorum..........Feryad yarın için şimdiden kolay gelsin canım.öpüyorum seni......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…