Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadcım sağol canımm inş.dietle atlatırız şu 3 ayı.iğne moralimi bozuyoo.

crawford sen ben öldüreceksin........seni her okuduğumda yüzümde bir tebessüm oluşuyor....sağol....
kız annesi olmanda bunda bir etken tabii,benim kız kuzenlerini gönderiyor teyzesi.....

gamyoncuiremsu
seni güldürdüğüme sevindim canım. teşekkür ederim şımartıyorsun beni. Benim çevremdeki insanlarda çok komik olduğumu hatta stand-up çı olabileceğimi söylüyorlar ama bende eşime diyorum ünlenirsem seni boşarım. kaydirigubbakcemile3 Çünkü insanların karakteri değişiyor maalesef :jeyyar: Benimkide aynı kalmaz heralde havamdan geçilmez. :roflol:

belim ağrıyor bende uzanmaya gidiyorum..........Feryad yarın için şimdiden kolay gelsin canım.öpüyorum seni......

aman da aman canım benim iyi dilekerini de sunmadan gitmezmiş çok öpüyorum bende seni sağolasın tatlım opuyorumnanaktan iyi ki varsına.s.

feryadcım sağol canımm inş.dietle atlatırız şu 3 ayı.iğne moralimi bozuyoo.

canım inş gerek kalmayacak :Saruboceq: ama olurda kullanmak zorunda kalırsan ona da canını sıkma o iğnelerin ucu bizim kullandığımız pıhtı iğnelerinden çok çok ince canını yakmıyor bile tmm tatlım hem sen gönlünü ferah tut ki şekerin düzelsin bak burda kaç kişi var sana dua eden buna rağmen olacaksa iğneler bunda da bir hayır vardır be kuzum :teselli:

Amanın bir ben kalmışım lmaz: neyse bende oynaya oynaya:teytey::teytey::dance::dance::roflol: uyumaya gideyim

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar yarın doğumu olan umutluyuz a da Allah yardım etsin diyorum kızlar hepinizi çooooooooooooooooook kocaman hatta koskocaman seviyorum ...

Kızlar 3lü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Zaten dediğim gibi içimede iyi çıkacak diye doğuyordu. Geldim uyudum 1.5 saat kadar.Şimdi birşeyler yiycez. Gör,şmek üzere
çok şükür tatlım iyi çıkacak demiştim ben sana
ayyyy kısss topuğu bırak ben yine aynı mesai ile çalışıyorum bizde resmi tatil diye bişey yok sadece bayramlar arifede bile tam gün amaaaannnnn amaannnn
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar yarın doğumu olan umutluyuz a da Allah yardım etsin diyorum kızlar hepinizi çooooooooooooooooook kocaman hatta koskocaman seviyorum ...
Kolay gelsin canım sanada aman sesine dikkat et kızılmasın çocukları hızaya sokucam diye

günaydın güzeller dün melek76 mesaj attı bebişte kendiside iyiymiş çok şükür
darısı umutluyuzda bakalım ondan da haber bekliyorum
he he herkes tatile gitti dimiiii bir ben kaldım buralardaaaaaaa :sinifsinif:

iyi dileklerin için çok sağol bitanem.ben çok istedim ikizlerim olsun diye rabbim kabuletti dualarımı.umarım seninde olur ikizlerin ama unutma sakın hamilelik süreci bile çok zor geçiyor bazen dama ettiriyor uyarmadı deme...sürekli olarak biri solda biri sağda aynı bu şekilde oynuyorlar ve onlar oynadıkça ben kendimi yüksekten düşüyor gibi hissediyorum.AMA HERŞEYE DEĞERLER. çok öpüyorum canım

arkadaşlar hepinize merhaba sizlere bi sorum olacak bu pıhtı ignelerini göbektenmi vurdurmak zorundayız?
canım bilen biri yanıtlasın istedim ama kimsecikler yok benim bildiğim kadarıyla göbekten, koldan ve bacaktan vurulabiliyor tabiii kimi göbeği kimi kolu kimide bacağı daha ağrılı buluyor

Arkadaşlar bir öğretmen olarak 23 NıSAN ULUSAL EGEMENLıK VE ÇOCUK BAYRAMINI öncelikle çocuklarımıza sonrada Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kutlu olsun diyorum

Kızlar bayramımız çokkkkkkkk güzeldi kızlarım çok güzel erkeklerim de çoooooook yakışıklıydı sıpalarım benim

yaaa arkadaşlar kimse bişe yazmadı.çok mrk ediyorum.2.düşükten sonra pıhtılaşma sorunu olupta iğnelerle sağlıklı gebelik geçiren var mı?iğnelere rağmen tekrar bebeğin kalbi duran var mı?ben tekrar gebelik düşünüyorumda.ama cesaret edemiyorum.yani iğneler ve aspirin kesin çözüm mü acaba

azcık gerilerden okumanı tavsiye ederim.... sorularının cevabını bulacaksınnnnnnn......

canım merhaba iğne kullanmasına rağmen düşük yaşayanlar var ancak iğne kullanarak bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşımız çok fazla mesela dün bitanesinin güzel haberini aldık iğneler ve aspirin kesin çözüm değil bunu internettende araştırdığında göreceksin ancak şuana kadar ki en iyi çözüm ve sonuçta pıhtılaşma sorunu olmayan kişilerde düşük yaşayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…