Angel cim canım sıkma canını benim işyerimden bir arkadaşımında ( o da iğne kullanarak 2. bebeğini kucağına aldı) şeker yüklemesi yüksek çıktı diyetle hiç bir sorun yaşamadı sen de diyetle atlatacaksın inşallah :teselli:
crawford sen ben öldüreceksin........seni her okuduğumda yüzümde bir tebessüm oluşuyor....sağol....
kız annesi olmanda bunda bir etken tabii,benim kız kuzenlerini gönderiyor teyzesi.....
belim ağrıyor bende uzanmaya gidiyorum.........
belim ağrıyor bende uzanmaya gidiyorum..........Feryad yarın için şimdiden kolay gelsin canım.öpüyorum seni......
feryadcım sağol canımm inş.dietle atlatırız şu 3 ayı.iğne moralimi bozuyoo.
çok şükür tatlım iyi çıkacak demiştim ben sanaKızlar 3lü tarama sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Zaten dediğim gibi içimede iyi çıkacak diye doğuyordu. Geldim uyudum 1.5 saat kadar.Şimdi birşeyler yiycez. Gör,şmek üzere
ayyyy kısss topuğu bırak ben yine aynı mesai ile çalışıyorum bizde resmi tatil diye bişey yok sadece bayramlar arifede bile tam gün amaaaannnnn amaannnndeli kız ben de yarın topuklularla gezcem kız bir süslendim bir süslendim ki herif kız bu ne hal dedi alsanaalsanasmile beğendi kıskançlık ediyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarın inş fotolarımızı koycam cimcimelerimle bana bakarsınız
Kolay gelsin canım sanada aman sesine dikkat et kızılmasın çocukları hızaya sokucam diyeHerkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar yarın doğumu olan umutluyuz a da Allah yardım etsin diyorum kızlar hepinizi çooooooooooooooooook kocaman hatta koskocaman seviyorum ...
ay ne kadar güzellll ikiz vede biri kız biri erkek.bir çırpıda kurtulacan ne güzel.bende ikiz çok istiyordum.ablam ve abim ikiz.bende çıkar diye çok ümitlenmiştim ama kısmet .Allah yavrularını sana bağışlasın kucağına sağlıkla alasın...
canım bilen biri yanıtlasın istedim ama kimsecikler yok benim bildiğim kadarıyla göbekten, koldan ve bacaktan vurulabiliyor tabiii kimi göbeği kimi kolu kimide bacağı daha ağrılı buluyorarkadaşlar hepinize merhaba sizlere bi sorum olacak bu pıhtı ignelerini göbektenmi vurdurmak zorundayız?
canım bilen biri yanıtlasın istedim ama kimsecikler yok benim bildiğim kadarıyla göbekten, koldan ve bacaktan vurulabiliyor tabiii kimi göbeği kimi kolu kimide bacağı daha ağrılı buluyor
yaaa arkadaşlar kimse bişe yazmadı.çok mrk ediyorum.2.düşükten sonra pıhtılaşma sorunu olupta iğnelerle sağlıklı gebelik geçiren var mı?iğnelere rağmen tekrar bebeğin kalbi duran var mı?ben tekrar gebelik düşünüyorumda.ama cesaret edemiyorum.yani iğneler ve aspirin kesin çözüm mü acaba
canım merhaba iğne kullanmasına rağmen düşük yaşayanlar var ancak iğne kullanarak bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşımız çok fazla mesela dün bitanesinin güzel haberini aldık iğneler ve aspirin kesin çözüm değil bunu internettende araştırdığında göreceksin ancak şuana kadar ki en iyi çözüm ve sonuçta pıhtılaşma sorunu olmayan kişilerde düşük yaşayabiliyoryaaa arkadaşlar kimse bişe yazmadı.çok mrk ediyorum.2.düşükten sonra pıhtılaşma sorunu olupta iğnelerle sağlıklı gebelik geçiren var mı?iğnelere rağmen tekrar bebeğin kalbi duran var mı?ben tekrar gebelik düşünüyorumda.ama cesaret edemiyorum.yani iğneler ve aspirin kesin çözüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?