Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok tşk.ederim cevabınız için.allah hepimizin yardımcısı olsun.artık bu forumda bende varım.inşallah benim yaşadıklarımda başkalarına ışık olur ne diyim.olumlu şeyler yaşarız inş.hepimiz

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.turkbayragi

Arkadaşlar bir öğretmen olarak 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI öncelikle çocuklarımıza sonrada Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kutlu olsun diyorum

aynı dileklerle bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.....
Kızlar bayramımız çokkkkkkkk güzeldi kızlarım çok güzel erkeklerim de çoooooook yakışıklıydı sıpalarım benim
çok sevindim güzel bir gün geçirmene bayramın kutlu olsun fıstık....

halaya devam etmeyi çok isterdim böyle güzel bir günde ama Mardin den gelen haber önce anteplilerin sonra da tüm türkiye nin yüreğini yaktı.. Başımız sağolsun.........

inşallah canım inşallah... herşey güzel olacak.....

hihoyyythihoyyythihoyyytselam kıslar 23 nisan bayramımız kutlu olsunhihoyyythihoyyyt
melekcimin ve bebğinin iyi olmasına çok sevindim kıslar inş umutluyuzda bebeğine kavuşmuş kokluyordur oğluşunu rabbim isteyen herkese versin
crowford 3 lü testinin iyi çıkmasına çok sevindim maşallah kuzuya allahım sonuna kadar sorunsuz geçirir inş hamileliğini bende perşembe ikili test yaptırıcam inş benimde çok iyi olur sonuçlar
herkese güzel bir gün diliyorum öpüldünüz

Selam kızlar.
Melek76 demek bebişini kucağına almış ne güzel. Sırada umutluyuz var belki oda almıştır kucağına kimbilir. Allah analı babalı büyütsün hepsini.
Teşekkür ederim sonuyok. Seninde ikili testin iyi çıkar inşallah. Meltemm teşekkürler canım.Geçti gitti.
Gulus kız çalışırmısın daha ay bize resmi tatil ya bayram bugün bayram. aklinialirimsmile
Allah kolaylık versin canım benim. Bende evdeyim aman akşamada yemeğe çiğköfteye davetliyiz. Aman çok seviyomda canım şuan istemiyor.Erik olsa yesem.

kuzuuuuu çalışıom yaaaa :çok üzgünüm:
canımsın sakın çiğköfte falan yiyeyim deme sakın haa yiyeceksen bile seninkine et koymasınlar haşlanmış patates rendesi koysunlar lmaz:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

sanada hayırlı olsunnnnn

afiyet olsunnn ben daha bişey yiyemedimmmm

inşallah inşallah

ohhh yarasın şekerler

Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun 3 tane kaybettiğim için korkularım var tabiiki inşallah bu sefer herşey yolunda gider

kuzuuuuu çalışıom yaaaa :çok üzgünüm:
canımsın sakın çiğköfte falan yiyeyim deme sakın haa yiyeceksen bile seninkine et koymasınlar haşlanmış patates rendesi koysunlar lmaz:

Kolay gelsin canım.
Bişe olmaz şekerim benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım var. Merak etme. Zatende fazla yiyeceğimi sanmıyorum.

Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun 3 tane kaybettiğim için korkularım var tabiiki inşallah bu sefer herşey yolunda gider
yolunda gider canım inşallah herşey güzel olur
Kolay gelsin canım.
Bişe olmaz şekerim benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım var. Merak etme. Zatende fazla yiyeceğimi sanmıyorum.
iyide şekercim senin bağışıklığın var da minnoşun yok kiiiii :sm_confused:

tabiki olumlu haberler de yazacaz bu sayfaya bunun için önce gücümüzü toplamalı ve mücadele etmemiz gerekir sorunlarımızla ....

aynı dileklerle bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.....

çok sevindim güzel bir gün geçirmene bayramın kutlu olsun fıstık....

güzel demek yetersiz cancan çok yoruldum ama değdi süpper ötesi bir gün geçirdim yaramazlarımla arada küçük kazalar da oldu ama hiçbirşey bozamadı bu günün güzelliğini opuyorumnanaktansositosositosositososito

halaya devam etmeyi çok isterdim böyle güzel bir günde ama Mardin den gelen haber önce anteplilerin sonra da tüm türkiye nin yüreğini yaktı.. Başımız sağolsun.........

Evet canım haber çok kötü içimiz yandı ancak inadına bugün bayraklar dalgalandı ....
VATAN SAĞOLSUN demekten başka birşey yapamıyoruz şuan

kızlar bişey soracağım normalde 30 günde adet oluyorum geçen ay düşük yaptım ve bu ay 33 gün sonra adet oldum yani yumurtlama günümde bi değiiklik olur mu yoksa yine 14. gün mü başlayacak yardımcı olun

MELEK ten iyi haberi aldık çok şükür,O bunu çoktan haketmişti,Allah sabrının mükafatını verdi......
UMUTLUYUZ danda iyi haberleri alırız yakında,ikiside kavuştu yavrularına çok şükür.....

toprakceylin geçmiş olsun adet döngünden 14 ü çıkarınca yumurtlama gününü bulabilirisin canım,döngü süresi değişince yumurtlama günüde değişiyor çünkü 33-14=19gün yumurtlama günün olur canım ama sen yine de takip et,erken ya da geç olabiliyor bazen

tamam canım sağol yani yumurtlama günüm 5-10 mayıs olacak tahmini

tamam canım sağol yani yumurtlama günüm 5-10 mayıs olacak tahmini

canım yeni kürtaj olduğun için adet düzeninde değişim olabilir. adetlerin tam düzenli ise iki adet arası uzunluktan 14 çıkarıyosun ve yumurtlama günün ortaya çıkmış oluyor. örneğin 28 günde bir adet oluyorsan yumurtlama günün 28-14 = adetinin 14.günü yumurtluyosun demektir 30 günde bir adet oluyorsan 30-14 = 16.gün yumurtlama günündür gibi.....

Evet canım haber çok kötü içimiz yandı ancak inadına bugün bayraklar dalgalandı ....
VATAN SAĞOLSUN demekten başka birşey yapamıyoruz şuan

çok haklısın canım.... gerçektebn güzel bi gündü. inadına vatan dedik bugünnn. VATAN SAĞOLACAK o yiğitlerin sayesinde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…