23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.turkbayragi
Arkadaşlar bir öğretmen olarak 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI öncelikle çocuklarımıza sonrada Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kutlu olsun diyorum
çok sevindim güzel bir gün geçirmene bayramın kutlu olsun fıstık....Kızlar bayramımız çokkkkkkkk güzeldi kızlarım çok güzel erkeklerim de çoooooook yakışıklıydı sıpalarım benim
çok tşk.ederim cevabınız için.allah hepimizin yardımcısı olsun.artık bu forumda bende varım.inşallah benim yaşadıklarımda başkalarına ışık olur ne diyim.olumlu şeyler yaşarız inş.hepimiz
hepimizin başı sağolsun canımhalaya devam etmeyi çok isterdim böyle güzel bir günde ama Mardin den gelen haber önce anteplilerin sonra da tüm türkiye nin yüreğini yaktı.. Başımız sağolsun.........
kuzuuuuu çalışıom yaaaa :çok üzgünüm:Selam kızlar.
Melek76 demek bebişini kucağına almış ne güzel. Sırada umutluyuz var belki oda almıştır kucağına kimbilir. Allah analı babalı büyütsün hepsini.
Teşekkür ederim sonuyok. Seninde ikili testin iyi çıkar inşallah. Meltemm teşekkürler canım.Geçti gitti.
Gulus kız çalışırmısın daha ay bize resmi tatil ya bayram bugün bayram. aklinialirimsmile
Allah kolaylık versin canım benim. Bende evdeyim aman akşamada yemeğe çiğköfteye davetliyiz. Aman çok seviyomda canım şuan istemiyor.Erik olsa yesem.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
sanada hayırlı olsunnnnn
afiyet olsunnn ben daha bişey yiyemedimmmm
inşallah inşallah
ohhh yarasın şekerler
kuzuuuuu çalışıom yaaaa :çok üzgünüm:
canımsın sakın çiğköfte falan yiyeyim deme sakın haa yiyeceksen bile seninkine et koymasınlar haşlanmış patates rendesi koysunlarlmaz:
yolunda gider canım inşallah herşey güzel olurÇok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun 3 tane kaybettiğim için korkularım var tabiiki inşallah bu sefer herşey yolunda gider
iyide şekercim senin bağışıklığın var da minnoşun yok kiiiii :sm_confused:Kolay gelsin canım.
Bişe olmaz şekerim benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım var. Merak etme. Zatende fazla yiyeceğimi sanmıyorum.
çok tşk.ederim cevabınız için.allah hepimizin yardımcısı olsun.artık bu forumda bende varım.inşallah benim yaşadıklarımda başkalarına ışık olur ne diyim.olumlu şeyler yaşarız inş.hepimiz
aynı dileklerle bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.....
çok sevindim güzel bir gün geçirmene bayramın kutlu olsun fıstık....
halaya devam etmeyi çok isterdim böyle güzel bir günde ama Mardin den gelen haber önce anteplilerin sonra da tüm türkiye nin yüreğini yaktı.. Başımız sağolsun.........
MELEK ten iyi haberi aldık çok şükür,O bunu çoktan haketmişti,Allah sabrının mükafatını verdi......
UMUTLUYUZ danda iyi haberleri alırız yakında,ikiside kavuştu yavrularına çok şükür.....
toprakceylin geçmiş olsun adet döngünden 14 ü çıkarınca yumurtlama gününü bulabilirisin canım,döngü süresi değişince yumurtlama günüde değişiyor çünkü 33-14=19gün yumurtlama günün olur canım ama sen yine de takip et,erken ya da geç olabiliyor bazen
tamam canım sağol yani yumurtlama günüm 5-10 mayıs olacak tahmini
Evet canım haber çok kötü içimiz yandı ancak inadına bugün bayraklar dalgalandı ....
VATAN SAĞOLSUN demekten başka birşey yapamıyoruz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?