Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hep 30 günde 1 adet oluyordum kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bu ay 33 günde oldum 33-14=19. gün mü olacak

canım hep 30 günde 1 adet oluyordum kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bu ay 33 günde oldum 33-14=19. gün mü olacak

canım şimdi bu durum şöyle düzenli adet olan kişilerde hesaplanır yumurtlama günü... bi önceki adete göre hesaplanmaz onun için bi kaç kere adet olduktan sonra kaç günde bir adet olduğun ortaya çıkar... (yani düşükten sonra) ona göre kaç gün ara ile oluyorsan o aralıktan 14 çıkaracaksın....

kıslar ben kaçar uykum geldi çok.... hepinize iyi geceler umutlu yarınlar diliyorummm... tarafımdan kocaman öpüldünüz....

tamam canım anladım çok sağol

KIZLARRRRR, herkese selam.Dün gece pembemsı akıntılar gelınce bugün hastaneye gıttık.Doktor kontrol altında tutun dedı.Melekte dün sezeryan olmustu bılıyorsunuz..Ikımızde aynı hastanede olunca onu buldum hem tanıstım hem durumunu sordum.Bebekte Melekte cok sükür ıyıdıler.Bebısıde emıyordu cok tatlıydı.Masllahhhh....Benım 2cm acılmam varmıs sancımda az olunca doktora dedım cıkayım evde bekleyım sancı gelınce gelırım dedım.Bı rısk yok dedıler cıktım.Hayırlısı bakalım beklemedeyım.Ama cıkmakla hata mı yaptım bılmıyorum.Lütfen dualarınızı eksık etmeyın...Melegı merak edenler ıcın yazayım dedım.Gercı o detayları yazar am ben ön bılgı vereyım ıstedım...

Canım cümlenin girişi okuyunca eyvah dedim.Kötü bişe oldu sandım olmamış çok şükür.Her şerde bir hayır vardır.Bak Melekle tanışmısşın.Çıkmakla hata yapmış olsan doktorun izin vermezdi emin ol. O yüzden gönlünü ferah tut. Demekki doktor sana tamam dediğine göre herşey yolunda. İnşallah sende Melek gibi bebeğini sağlıkla kucağına alıcak bizimle paylaşacaksın o güzel haberlerini. Dualarımız seninle canım merak etme. Allah kurtarsın senide,bebeğini de.

göbete bebeciğin accık daha sıcak karnında kalmayı tercih ediyo demek kikaydirigubbakcemile3hem hoca çıkabilirsin demiş demekki şuan bi sorun yok
melekle perşembe doğumdan sonra konuştum sesi süperdi..
bebişimizde iyi çok şükür..sende birkaçgün sonra kavuşcan hayırlısıyla..
hatta akşam sabah:)))
melek umarım bugün yazar güzel haberlerini..darısı başımıza artık
göbete bu arada sende lütfü hocanın teli var mı ?ben almadım daha..Allah korusun acil bişi olsa nasıl ulaşıyosun??

ayyyyyy melekcimin iyi olmasına ve bebeğinin iyi olmasına nasıl sevindim anlatamam kızlar allahım banada yaşat o günleri rabbim bebeğini sabırla bekleyen herkese nasip et rabbim

kıslar selam bende sizlere bir haber vereyim celen 35 maalesef bebeğini geçen pazar düşürmüş ama şu ana iyiymiş herşeyde bir hayır vardır allah daha beterinden korusun

göbete sanada hayırlı doğumlar allah senide bir an önce kurtarsın canım ağrısız acısız inş

kızlar igneyi yaparken direk açıp batırıomusun yoksa bi kaç damla akıtılmasımı gerekiyo hani hava varsa içinde diye bizim ignelerin öle bi şeyi varmı?

kızlar igneyi yaparken direk açıp batırıomusun yoksa bi kaç damla akıtılmasımı gerekiyo hani hava varsa içinde diye bizim ignelerin öle bi şeyi varmı?

canım havasını çıkar ama dışarıya akıtma ilacı bana öyle öğrettiler Allah kolaylık versin

hummu canım nerelerdesin sen.nasıl bebiş.biz iyiyiz çok şükür.iğneleri önce yüzdesini ödüyorduk canım .sonra doktorum damar hastalığı yazdırttı raporuma .şimdi ödemiyoruz para falan.

çok şükür benide soran oldu siteden kopugum biraz ..ondandır sanırım teyzesi 34. haftalık olduk hamdolsun herşey yolunda ama diken üstündeyiz kucagıma alana kadar...
bizde ilk zaman paralı aldık şimdi parasız alıyoruz soruyum dedim ...ay ne iyi oldu her ay igne parası sıkıyordu...bu arada ignelerin dışı degşmiş allahım çok azcık kalıyor ilaç dibinde gitmiyor sinir oldum ..kuzumun ilaçı kalıyor diye ..sen nasılsın bebegin nasıl ..teşekküredrim

sağol canım bizde iyiyiz çok şükür.aynen bende de aynı sıkıntılar var kucağıma alıncaya kadar da olacak.bazen bir aklım erken aldır karnından diyo inan.çok zor gerçekten beklemek.Allaha emanet kuzularımız.iğne parası vermemek iyi oldu gerçekten.her eczane kafasına göre kesiyodu.iğnelerim benim hep başından beri kullandığım şekliyle canım değişmedi.2 aylık yazıyo hep doktorum.6 kutu şeklinde.gelecek aya son iki ayı yazmış olacak.çok şükür yaklaştık sonlara.seninki ne güzel daha yakın.29 haziran dedi doktorum bana.39.haftayı tam dolduralım dedi.daha erken bir aksilik çıkmassa dedi.inşallah görrüz o günleride.benim göbek baya çatladı ya .birden büyüdü karnım.ilk 5 ay kimse hamile olduğumu anlamıyodu.şimdi çıktı iyice.son ay artık dışarı çıkamam sanırım :kedi: koca göbekli derler :CüvCüv: senin iğneyi ne zaman kesecek doktorun.benimki 2 gün önce ameliyattan.aspirinide 34.haftada kesecez.çok öpüyorum canım kendine ve bebeğine iyi bak Allaha emanet olun

Slm kızlar nasılısnız
Hepinizi çok özlüyorum
Ama evde yemek yapamadığım için miğdem çok bulandığı için babannemde kalıyoruz
ordada internet yok malesef onun için size haber veremiyorum
Miğde bulantılarım haricinde iyiyiz çok şükür
bugün itibariyle 8haftalık olduk
Çarşamba günü kontrolümüz var
bu arada bende birde protein s düşüklüğü ve aptt düşüklüğü çıktı
Onun için 12.haftadan itibaren iğne dozumu yükseltecekler
tabi bu sefer şu 10.haftayı geçebilirsek
birde eşim bugün bebeğin kalp atımı evde dinlemek için cihaz almış
anneler günü hediyesiymiş bana :)

bu arada sizler nasılsınız bir gelişme bir değişiklik varmı hepinizi çok da merak ediyorum

CANIM BİZDEKİ EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK OLUMSUZ DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMEK OLDU... HİÇBİR ŞEKİLDE OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUZ O YÜZDEN DE SENİ KINIYORUM NE DEMEK 10. HAFTAYI GEÇERSEK ... APTT KONUSUNDA BİŞEY DİYEMEM AMA PROTEİN S DEĞERLERİNİN GEBELİKTE DOĞRU SONUÇLAR VERMEDİĞİNE DAİR YAZILAR OKUMUŞTUM VELHASIL BU DURUM MORALİNİ BOZMASIN.... CANIM BENİM HERŞEY GÜZEL OLACAK HALAYA GELİNCEDE GÜLÜŞ BAŞI ÇEKİYOR FERYAD VE BEN ARKADAN HOBAAA TEY TEY..lülülülülülülülü. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ne güzel canım en güzelini yapıyorsunuz valla
Ben artık hiç bişeyi kafama takmıyorum
Herşey olacağına varıyor sonuçda
Onun için moralimide bozmuyorum kuzu
buarada bende katılayım bari halayınıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok hoplama yalnız bak yüklüsün başımıza iş çıkarma.... bi de sizin yüzünüzden yoruldum karnım ağrıyo vs.... falan dersin mazallah.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

halaya geç kalmışım ama katılayım yine de :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…