canım yeni kürtaj olduğun için adet düzeninde değişim olabilir. adetlerin tam düzenli ise iki adet arası uzunluktan 14 çıkarıyosun ve yumurtlama günün ortaya çıkmış oluyor. örneğin 28 günde bir adet oluyorsan yumurtlama günün 28-14 = adetinin 14.günü yumurtluyosun demektir 30 günde bir adet oluyorsan 30-14 = 16.gün yumurtlama günündür gibi.....
canım hep 30 günde 1 adet oluyordum kürtaj olmadım kendiliğinden düştü bu ay 33 günde oldum 33-14=19. gün mü olacak
canım şimdi bu durum şöyle düzenli adet olan kişilerde hesaplanır yumurtlama günü... bi önceki adete göre hesaplanmaz onun için bi kaç kere adet olduktan sonra kaç günde bir adet olduğun ortaya çıkar... (yani düşükten sonra) ona göre kaç gün ara ile oluyorsan o aralıktan 14 çıkaracaksın....
KIZLARRRRR, herkese selam.Dün gece pembemsı akıntılar gelınce bugün hastaneye gıttık.Doktor kontrol altında tutun dedı.Melekte dün sezeryan olmustu bılıyorsunuz..Ikımızde aynı hastanede olunca onu buldum hem tanıstım hem durumunu sordum.Bebekte Melekte cok sükür ıyıdıler.Bebısıde emıyordu cok tatlıydı.Masllahhhh....Benım 2cm acılmam varmıs sancımda az olunca doktora dedım cıkayım evde bekleyım sancı gelınce gelırım dedım.Bı rısk yok dedıler cıktım.Hayırlısı bakalım beklemedeyım.Ama cıkmakla hata mı yaptım bılmıyorum.Lütfen dualarınızı eksık etmeyın...Melegı merak edenler ıcın yazayım dedım.Gercı o detayları yazar am ben ön bılgı vereyım ıstedım...
KIZLARRRRR, herkese selam.Dün gece pembemsı akıntılar gelınce bugün hastaneye gıttık.Doktor kontrol altında tutun dedı.Melekte dün sezeryan olmustu bılıyorsunuz..Ikımızde aynı hastanede olunca onu buldum hem tanıstım hem durumunu sordum.Bebekte Melekte cok sükür ıyıdıler.Bebısıde emıyordu cok tatlıydı.Masllahhhh....Benım 2cm acılmam varmıs sancımda az olunca doktora dedım cıkayım evde bekleyım sancı gelınce gelırım dedım.Bı rısk yok dedıler cıktım.Hayırlısı bakalım beklemedeyım.Ama cıkmakla hata mı yaptım bılmıyorum.Lütfen dualarınızı eksık etmeyın...Melegı merak edenler ıcın yazayım dedım.Gercı o detayları yazar am ben ön bılgı vereyım ıstedım...
kızlar igneyi yaparken direk açıp batırıomusun yoksa bi kaç damla akıtılmasımı gerekiyo hani hava varsa içinde diye bizim ignelerin öle bi şeyi varmı?
hummu canım nerelerdesin sen.nasıl bebiş.biz iyiyiz çok şükür.iğneleri önce yüzdesini ödüyorduk canım .sonra doktorum damar hastalığı yazdırttı raporuma .şimdi ödemiyoruz para falan.
çok şükür benide soran oldu siteden kopugum biraz ..ondandır sanırım teyzesi 34. haftalık olduk hamdolsun herşey yolunda ama diken üstündeyiz kucagıma alana kadar...
bizde ilk zaman paralı aldık şimdi parasız alıyoruz soruyum dedim ...ay ne iyi oldu her ay igne parası sıkıyordu...bu arada ignelerin dışı degşmiş allahım çok azcık kalıyor ilaç dibinde gitmiyor sinir oldum ..kuzumun ilaçı kalıyor diye ..sen nasılsın bebegin nasıl ..teşekküredrim
CANIM BİZDEKİ EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK OLUMSUZ DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMEK OLDU... HİÇBİR ŞEKİLDE OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUZ O YÜZDEN DE SENİ KINIYORUM NE DEMEK 10. HAFTAYI GEÇERSEK ... APTT KONUSUNDA BİŞEY DİYEMEM AMA PROTEİN S DEĞERLERİNİN GEBELİKTE DOĞRU SONUÇLAR VERMEDİĞİNE DAİR YAZILAR OKUMUŞTUM VELHASIL BU DURUM MORALİNİ BOZMASIN.... CANIM BENİM HERŞEY GÜZEL OLACAK HALAYA GELİNCEDE GÜLÜŞ BAŞI ÇEKİYOR FERYAD VE BEN ARKADAN HOBAAA TEY TEY..lülülülülülülülü. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Slm kızlar nasılısnız
Hepinizi çok özlüyorum
Ama evde yemek yapamadığım için miğdem çok bulandığı için babannemde kalıyoruz
ordada internet yok malesef onun için size haber veremiyorum
Miğde bulantılarım haricinde iyiyiz çok şükür
bugün itibariyle 8haftalık olduk
Çarşamba günü kontrolümüz var
bu arada bende birde protein s düşüklüğü ve aptt düşüklüğü çıktı
Onun için 12.haftadan itibaren iğne dozumu yükseltecekler
tabi bu sefer şu 10.haftayı geçebilirsek
birde eşim bugün bebeğin kalp atımı evde dinlemek için cihaz almış
anneler günü hediyesiymiş bana :)
bu arada sizler nasılsınız bir gelişme bir değişiklik varmı hepinizi çok da merak ediyorum
CANIM BİZDEKİ EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK OLUMSUZ DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMEK OLDU... HİÇBİR ŞEKİLDE OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUZ O YÜZDEN DE SENİ KINIYORUM NE DEMEK 10. HAFTAYI GEÇERSEK ... APTT KONUSUNDA BİŞEY DİYEMEM AMA PROTEİN S DEĞERLERİNİN GEBELİKTE DOĞRU SONUÇLAR VERMEDİĞİNE DAİR YAZILAR OKUMUŞTUM VELHASIL BU DURUM MORALİNİ BOZMASIN.... CANIM BENİM HERŞEY GÜZEL OLACAK HALAYA GELİNCEDE GÜLÜŞ BAŞI ÇEKİYOR FERYAD VE BEN ARKADAN HOBAAA TEY TEY..lülülülülülülülü. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Ne güzel canım en güzelini yapıyorsunuz valla
Ben artık hiç bişeyi kafama takmıyorum
Herşey olacağına varıyor sonuçda
Onun için moralimide bozmuyorum kuzu
buarada bende katılayım bari halayınıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?