Slm kızlar nasılısnız
Hepinizi çok özlüyorum
Ama evde yemek yapamadığım için miğdem çok bulandığı için babannemde kalıyoruz
ordada internet yok malesef onun için size haber veremiyorum
Miğde bulantılarım haricinde iyiyiz çok şükür
bugün itibariyle 8haftalık olduk
Çarşamba günü kontrolümüz var
bu arada bende birde protein s düşüklüğü ve aptt düşüklüğü çıktı
Onun için 12.haftadan itibaren iğne dozumu yükseltecekler
tabi bu sefer şu 10.haftayı geçebilirsek
birde eşim bugün bebeğin kalp atımı evde dinlemek için cihaz almış
anneler günü hediyesiymiş bana :)
bu arada sizler nasılsınız bir gelişme bir değişiklik varmı hepinizi çok da merak ediyorum
günaydın güzeller :) hepinize mutlu pazarlar
nasılsın eminecim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Slm kızlar nasılısnız
Hepinizi çok özlüyorum
Ama evde yemek yapamadığım için miğdem çok bulandığı için babannemde kalıyoruz
ordada internet yok malesef onun için size haber veremiyorum
Miğde bulantılarım haricinde iyiyiz çok şükür
bugün itibariyle 8haftalık olduk
Çarşamba günü kontrolümüz var
bu arada bende birde protein s düşüklüğü ve aptt düşüklüğü çıktı
Onun için 12.haftadan itibaren iğne dozumu yükseltecekler
tabi bu sefer şu 10.haftayı geçebilirsek
birde eşim bugün bebeğin kalp atımı evde dinlemek için cihaz almış
anneler günü hediyesiymiş bana :)
bu arada sizler nasılsınız bir gelişme bir değişiklik varmı hepinizi çok da merak ediyorum
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyyy çok güzelll bi haber buuuu............ Allahım tamamına erdirsin inşallah..... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytçok çok iyiyim.bilin bakalım neden acaba:uhm:
kısss hoplama sennnnn......... biz çekeriz halayı...... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bende bendee........... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:
çoooook sevindim Emine çooooooook
ay bende uçtum havalara.allahım sonu iyi olur inş.allah olmayan herkese versin inşallah.:teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:
çoooook sevindim Emine çooooooook
ayyyyy çok güzelll bi haber buuuu............ Allahım tamamına erdirsin inşallah..... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kısss hoplama sennnnn......... biz çekeriz halayı...... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bende bendee........... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kavuşursun canım. Bende 7 haftalık oldu. Birde bu kalp dinleme cihazı nasıl bişey ki?
çok hoplama yalnız bak yüklüsün başımıza iş çıkarma.... bi de sizin yüzünüzden yoruldum karnım ağrıyo vs.... falan dersin mazallah.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
BÜŞRAAAA senin güzel haberlerini almak çok mutlu etti beni canımmmm........
eşin çok düşünceli davranmış ama ben o cihazlara karşıyım,ya cihaz bozuldu ne yapıcan,boş yere evham ve panik.......tercih sizin tabii.........12.haftadan sonra iğne dozunun artması mantıklı,umarım bulantılarında çabuk geçer canım.....
kendine ve bebişe iyi bakkkk
büşraaaaakuzucuk sağol bitanem.bak sana yetiştim.allahım bu sefer sonuna ulaşsın .tek isteğim bu.
Merhabaaaa
sevgiyle açan çiçek.,
merhaba
umutla doğan güneş,
merhaba
gönlündeki sevdayla
yılmadan yıkılmadan yaşayan insanlara
merhaba
kardelen çiçeği gibi
sabırla baharlara ulaşan insanlaraaa
merhaaabbbbbbbaaaaaaaaaaa
hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
kız bu ne hal pazar pazar döktürmüşsün kaydirigubbakcemile3diline eline sağlık cancana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?