Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kavuşursun canım. Bende 7 haftalık oldu. Birde bu kalp dinleme cihazı nasıl bişey ki?

Merhabaaaa
sevgiyle açan çiçek.,
merhaba
umutla doğan güneş,
merhaba
gönlündeki sevdayla
yılmadan yıkılmadan yaşayan insanlara
merhaba
kardelen çiçeği gibi
sabırla baharlara ulaşan insanlaraaa
merhaaabbbbbbbaaaaaaaaaaa

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BÜŞRAAAA senin güzel haberlerini almak çok mutlu etti beni canımmmm........
eşin çok düşünceli davranmış ama ben o cihazlara karşıyım,ya cihaz bozuldu ne yapıcan,boş yere evham ve panik.......tercih sizin tabii.........12.haftadan sonra iğne dozunun artması mantıklı,umarım bulantılarında çabuk geçer canım.....
kendine ve bebişe iyi bakkkk

çok çok iyiyim.bilin bakalım neden acaba:uhm:
ayyyyy çok güzelll bi haber buuuu............ Allahım tamamına erdirsin inşallah..... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyyt
kısss hoplama sennnnn......... biz çekeriz halayı...... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:
çoooook sevindim Emine çooooooook
bende bendee........... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:
çoooook sevindim Emine çooooooook
ay bende uçtum havalara.allahım sonu iyi olur inş.allah olmayan herkese versin inşallah.

bırakın oynayacam.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kavuşursun canım. Bende 7 haftalık oldu. Birde bu kalp dinleme cihazı nasıl bişey ki?

Saol canım Allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah.
Canım kulaklığı var birde makina gibi bişeyi var onu karnına tutuyorsun kulaklığınıda kulağına takıyorsun öyle bebeğin kalp sesini hıçkırık sesini yani çıkardığı bütün seslseri dinleyebiliyormuşsun özeline linkini atayım incele canım

Yok kuzu hoplamam zaten hoplayacak halimde yok ki

hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey:
çok sevindim kuzu gözün aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
:ecrin_bebek:

Aslında o cihaz benimde çok istediğim bişey deildi canım ama eşim çok istiyordu aldı adıda bana anneler günü hediyesi oldukaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın canım benim

büşraaaaakuzucuk sağol bitanem.bak sana yetiştim.allahım bu sefer sonuna ulaşsın .tek isteğim bu.

kız bu ne hal pazar pazar döktürmüşsün kaydirigubbakcemile3diline eline sağlık cancana.s.

hihoyyythihoyyythihoyyyt

süpperrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: durun acıcık ta dans edeyimsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…