Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım inşallah bu sefer allahım yüzlerimizi güldürsün
Kucaklarımızı doldursun:ecrin_bebek:

aminnn

süpperrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: durun acıcık ta dans edeyimsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Hayırlı olsun Eminecim. Allah tamamına erdirsin. Güzel haberler almak pazarımızı da güzel kılıyor. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım. Darısı isteyen herkeze olsun.

çok teşekkür ederim canım.allahım isteyen herkese versin.kimseyi evlatsız bırakmasın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar çatlaklar için karneye yazılan bir krem varmı? daha doğrusu kaşıntısını gidermesi için.doktorum bir krem dedi 80 lira :)))) hayır çatlağı geçirse neyse diyecem .tek sıkıntım kaşınması kakao yağı sürüyorum heryerim yağlı yağlı oluyo birde kakao kokuyorum hep :))) bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfennnn

mardin kapı şen olur ley ley ley ley ley ley le hanım :teytey: :teytey: :teytey:
emine canım kutlarım çok sevindim
hadeeeeeeeeee halaya devam kıssslaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

mardin kapı şen olur ley ley ley ley ley ley le hanım :teytey: :teytey: :teytey:
emine canım kutlarım çok sevindim
hadeeeeeeeeee halaya devam kıssslaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

gülüşüüüüüüüüüüm canım nerdesin sen gözüm aradı seni hadiiiiiiiii hopaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

emineciğim çok sevindim:teytey::teytey::teytey::teytey: rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hihoyyythihoyyythihoyyytdarısı bize inşallahboshayallersmileboshayallersmile:dance::dance:

günaydın kıslarrrrrr
bugün ablamın böbrek filmi çekilecek dua edin kötü birşey çıkmasın.......yarında annemle doktora gidicem ondada kalpte problem çıktı,ben tam hastanelerden kurtuldum derken bizimkiler başladı,Allah tüm hastalara şifa versin.........
öpüldünüz kocaman görüşmek üzere.......

zehra çatlaklar ve kaşıntı için susam yağı duymuştum Suna Dumankaya dan bir de onu dene istersen canım

Dendencim sanada günaydın. Canım inşallah allahın izniyle bir sorun çıkmaz.Gönlünü ferah tut.Dua ederiz canım sen merak etme. ıyiki sen iyisinde onların zor anlarında destek olabiliyorsun.

canım allah şifa versin inşallah.....

çok çok iyiyim.bilin bakalım neden acaba:uhm:

ammaaaaaaaann canıım yaaa çok sevindim inşaallah sağlıkla gelir meleğin dikkat et kendine hayırlı olsun bende halay çekeyim bari azıcık ama çok hoplayamıyom :teytey::teytey::teytey::teytey: delikafadulden

gülüşüüüüüüüüüüm canım nerdesin sen gözüm aradı seni hadiiiiiiiii hopaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cancan burdayım ctesi işten kaçtım açıkcası dünde Halfetiye gittik arkadaşlarla gezdik azıcık
günaydın canım çok çok geçmiş olsun umarım ablandan ve annenden güzel sağlık haberleri alırız
Dendencim sanada günaydın. Canım inşallah allahın izniyle bir sorun çıkmaz.Gönlünü ferah tut.Dua ederiz canım sen merak etme. İyiki sen iyisinde onların zor anlarında destek olabiliyorsun.
günaydın şeker
canım allah şifa versin inşallah.....
günaydın

günaydın pıhtılı kadın milleti..... hobaaa..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

dendenim canım çoooooooook geçmiş olsun Allah şifa versin inş. korktuğumuza uğratmasın rabbim

Günaydın kızlar. Bol halaylar.
Guluscum ne güzel gezmişsin çalışmamışsın C.tesi. Ha şöyle seninde dinlenmeye ihtiyacın vardı canım.
Bende Cuma günü çiğ köfteleri indirdim mideye. (ohh mis gibiydi)
C.tesi Nişan vardı akşam ona gittik. Pazar sabahı huzurevine ziyarete, Pazar akşamı da kayınvalidemgil gelmişti Mersinden köye onlara gittik. Kayınababamda diyorki kız olacağına çok sevindim Arda koyacam diye işittirdiniz ya bozuldum diyor. Ay ben hayret ediyom millet kendi ismini koydurmaya ne meraklı ya. Bırakında onu biz düşünelim demekki koymak istemiyorum.

herkese günaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah neşenizi daim etsin..ohh topik coşmuşşD
gülüş kıs kamplardan ses yok şiii ii çalış bakemklava:klava:

herkese günaydın arkadaşlar
ben 3 tane bebişimi kaybettikten sonra 4. ye hamileyim
mthfr heterozigot çıktı
bu hamileliğimde 0,3 lük iğne kullanıorum
ama sadece koldan vurulabiliorum göbekten dayanamıorum
göbekten olmam gibi bi şart var mı acaba
0,3 lük heterozigot için yeterlimi
bu sefer bebişimi kucağıma almak istiorum bi sürü tereddütlerim var

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin öncelikle..
ben homozigot olduğum halde 0,3 kullanıyorum sana yeter..ama kaç kilosun ben 47 ile başladım
birde asprin alıyo musun?hiçç kötü düşünme artık ..o da en büyük düşmanımız bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…