hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Amin canım inşallah bu sefer allahım yüzlerimizi güldürsün
Kucaklarımızı doldursun:ecrin_bebek:
süpperrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: durun acıcık ta dans edeyimsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
Hayırlı olsun Eminecim. Allah tamamına erdirsin. Güzel haberler almak pazarımızı da güzel kılıyor. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım. Darısı isteyen herkeze olsun.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
mardin kapı şen olur ley ley ley ley ley ley le hanım :teytey: :teytey: :teytey:
emine canım kutlarım çok sevindim
hadeeeeeeeeee halaya devam kıssslaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kıslarrrrrr
bugün ablamın böbrek filmi çekilecek dua edin kötü birşey çıkmasın.......yarında annemle doktora gidicem ondada kalpte problem çıktı,ben tam hastanelerden kurtuldum derken bizimkiler başladı,Allah tüm hastalara şifa versin.........
öpüldünüz kocaman görüşmek üzere.......
zehra çatlaklar ve kaşıntı için susam yağı duymuştum Suna Dumankaya dan bir de onu dene istersen canım
canım allah şifa versin inşallah.....günaydın kıslarrrrrr
bugün ablamın böbrek filmi çekilecek dua edin kötü birşey çıkmasın.......yarında annemle doktora gidicem ondada kalpte problem çıktı,ben tam hastanelerden kurtuldum derken bizimkiler başladı,Allah tüm hastalara şifa versin.........
zehra çatlaklar ve kaşıntı için susam yağı duymuştum Suna Dumankaya dan bir de onu dene istersen canım
çok çok iyiyim.bilin bakalım neden acaba:uhm:
günaydın kıslarrrrrr
canım dualarım ablan için allah şifa versin inşallah bir problem çıkmaz :Saruboceq:
cancan burdayım ctesi işten kaçtım açıkcası dünde Halfetiye gittik arkadaşlarla gezdik azıcıkgülüşüüüüüüüüüüm canım nerdesin sen gözüm aradı seni hadiiiiiiiii hopaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın canım çok çok geçmiş olsun umarım ablandan ve annenden güzel sağlık haberleri alırızgünaydın kıslarrrrrr
günaydın şekerDendencim sanada günaydın. Canım inşallah allahın izniyle bir sorun çıkmaz.Gönlünü ferah tut.Dua ederiz canım sen merak etme. İyiki sen iyisinde onların zor anlarında destek olabiliyorsun.
günaydıncanım allah şifa versin inşallah.....
ammaaaaaaaann canıım yaaa çok sevindim inşaallah sağlıkla gelir meleğin dikkat et kendine hayırlı olsun bende halay çekeyim bari azıcık ama çok hoplayamıyom :teytey::teytey::teytey::teytey: delikafadulden
günaydıınnnn
hoppa şekerim hoppa daaaaa kimsecikler yok biz yine kendi kendimize halay çekiyozgünaydın pıhtılı kadın milleti..... hobaaa..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
günaydın kıslarrrrrr
herkese günaydın arkadaşlar
ben 3 tane bebişimi kaybettikten sonra 4. ye hamileyim
mthfr heterozigot çıktı
bu hamileliğimde 0,3 lük iğne kullanıorum
ama sadece koldan vurulabiliorum göbekten dayanamıorum
göbekten olmam gibi bi şart var mı acaba
0,3 lük heterozigot için yeterlimi
bu sefer bebişimi kucağıma almak istiorum bi sürü tereddütlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?