herkese günaydın arkadaşlar
ben 3 tane bebişimi kaybettikten sonra 4. ye hamileyim
mthfr heterozigot çıktı
bu hamileliğimde 0,3 lük iğne kullanıorum
ama sadece koldan vurulabiliorum göbekten dayanamıorum
göbekten olmam gibi bi şart var mı acaba
0,3 lük heterozigot için yeterlimi
bu sefer bebişimi kucağıma almak istiorum bi sürü tereddütlerim var
herkese günaydın arkadaşlar
ben 3 tane bebişimi kaybettikten sonra 4. ye hamileyim
mthfr heterozigot çıktı
amaaannnnn boşşşvveeerrrr... Benim kaynanada hamile olduğumu öğrendiği an kız olursa benim adımı koyun dedi.... Bende kaç çocuğun var hangisi babanını ananın adı deyiverdim.....günaydın kızlar. Bol halaylar.
Guluscum ne güzel gezmişsin çalışmamışsın c.tesi. Ha şöyle seninde dinlenmeye ihtiyacın vardı canım.
Bende cuma günü çiğ köfteleri indirdim mideye. (ohh mis gibiydi)
c.tesi nişan vardı akşam ona gittik. Pazar sabahı huzurevine ziyarete, pazar akşamı da kayınvalidemgil gelmişti mersinden köye onlara gittik. Kayınababamda diyorki kız olacağına çok sevindim arda koyacam diye işittirdiniz ya bozuldum diyor. Ay ben hayret ediyom millet kendi ismini koydurmaya ne meraklı ya. Bırakında onu biz düşünelim demekki koymak istemiyorum.
kapı gıcırtısı yeter ama dimi tatlımmm......hoppa şekerim hoppa daaaaa kimsecikler yok biz yine kendi kendimize halay çekiyoz
öncelikle çok geçmiş olsun.... Hem mthfr hem heterezigot olması açısından şanslısın .... Koldan göbekten farketmez önemli olan iğneyi yapman.... Inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebeğini....herkese günaydın arkadaşlar
ben 3 tane bebişimi kaybettikten sonra 4. Ye hamileyim
mthfr heterozigot çıktı
ayyyy çok saolun kızlar
doktor sadece iğneyi verdi
hamile kalmadan önce coraspin kullanıodum
ama coraspini bırak dedi
bende vala 1 hafta coraspin içiorum bi hafta içmiorum
bu siteden bi arkadaşım homozigot ona 0,6 ve coraspin vermişlerdi
bende benimki az sanıodum
ama bebişinin kalbi durdu yinede
böle şeyler duydukça kahroluyorummm
daha yolun başındayım nasıl geçecek bilmiorum
sizler nasıl atlatıosunuz
amaaannnnn boşşşvveeerrrr... Benim kaynanada hamile olduğumu öğrendiği an kız olursa benim adımı koyun dedi.... Bende kaç çocuğun var hangisi babanını ananın adı deyiverdim.....
kapı gıcırtısı yeter ama dimi tatlımmm......
öncelikle çok geçmiş olsun.... Hem mthfr hem heterezigot olması açısından şanslısın .... Koldan göbekten farketmez önemli olan iğneyi yapman.... Inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebeğini....
amaaannnnn boşşşvveeerrrr... Benim kaynanada hamile olduğumu öğrendiği an kız olursa benim adımı koyun dedi.... Bende kaç çocuğun var hangisi babanını ananın adı deyiverdim.....
atlamayacak ne var canım..Allah başka keder vermesin..
baksana tedavimiz var..bu şekilde olupta kucağını alan bisürü arkadaşımız var burda..
sıkma canını ..pozitif ol iyi düşün iyi olsun
hadi bakalım halaya :)))delikafadulden
AYYY GÜZEL DÜŞÜNÜYOR AMA BENCE GÜZEL İSİMLER VAR ANLAMI POZİTİF OLAN GÜZEL İSİMLER SEÇİN BENCE:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Süpper demişsin. Ya ben seviyorum kayınbabamı çok iyi biri. Ama isim konusuna gelince kusura bakmasın. :jeyyar: Bir aileye bir tane o isimden olan yeter dimi.
Bu arada eşim kızımızın adı Ayşegül olsun diyor. Ben Ayşe ,o Ayşegül. Bilmem ki
Hatta Ayşe koysakda olur diyor ben seni çok seviyom diyor. Bende olmaz dedim Kendi adımla birini çağırmak tuhaf olur bir isimde bir kişi yeter aileye dedim. Bakıcaz artık .Güzel isimleri yazıcam atıcam keseye hangisi çıkarsa ismi o olsun. Son kararımız bu. En azından çok güzel bir isim bulana kadar.
canım pataloji nin yapılma amacı alınan şey gerçekten bebek mi yoksa başka bir durum mu var diye kontrol etmek... Mesela ben ilk kürtajı olduktan bir hafta sonra kontrole gittiğimde hala gebelik devam ediyor gibi görünüyordu... Hemen pataloji sonucunu aldılar alınan şey rahim duvarı yani endometrium muş velhasıl dış gebelik olduğu bu şekilde tespit edildi ve ameliyat oldum.... Heterezigot olmak seninle ilgili bebeğin ölüm sebebini anlatmaz... Bebeğe genetik inceleme yapılsaydı kromozom problemi var mı yok mu ona bakılırdı ama yinede ölüm sebebi konusunda bir bilgi vermez bu durum.... Sadece mthfr heterezigot musun başka problemlerde varmı ..kızlar bi sorum daha olcak
3. Bebeği patolojiye göndermiştik
ama kalbinin durma sebebi kan pıhtısı die çıkmad
benim pıhtı sonuçlarında heterozigot çıktı
eğer pıhtılaşmadan duduysa çıkmazmıydı
canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin öncelikle..
ben homozigot olduğum halde 0,3 kullanıyorum sana yeter..ama kaç kilosun ben 47 ile başladım
birde asprin alıyo musun?hiçç kötü düşünme artık ..o da en büyük düşmanımız bizim
bulantılarım azaldığı zman kafayı yiyorum ağlama krizi geçiriorum resmen
kalbi durdu belirtiler gitti die
kötü tecrübelerim sayende paranoya oldum çıktım
ama haklısın canım
topikte halayı ile meşhur galiba herkes halay çekio
kaydirigubbakcemile3
ayyyy çok saolun kızlar
doktor sadece iğneyi verdi
hamile kalmadan önce coraspin kullanıodum
ama coraspini bırak dedi
bende vala 1 hafta coraspin içiorum bi hafta içmiorum
bu siteden bi arkadaşım homozigot ona 0,6 ve coraspin vermişlerdi
bende benimki az sanıodum
ama bebişinin kalbi durdu yinede
böle şeyler duydukça kahroluyorummm
daha yolun başındayım nasıl geçecek bilmiorum
sizler nasıl atlatıosunuz
canım pataloji nin yapılma amacı alınan şey gerçekten bebek mi yoksa başka bir durum mu var diye kontrol etmek... Mesela ben ilk kürtajı olduktan bir hafta sonra kontrole gittiğimde hala gebelik devam ediyor gibi görünüyordu... Hemen pataloji sonucunu aldılar alınan şey rahim duvarı yani endometrium muş velhasıl dış gebelik olduğu bu şekilde tespit edildi ve ameliyat oldum.... Heterezigot olmak seninle ilgili bebeğin ölüm sebebini anlatmaz... Bebeğe genetik inceleme yapılsaydı kromozom problemi var mı yok mu ona bakılırdı ama yinede ölüm sebebi konusunda bir bilgi vermez bu durum.... Sadece mthfr heterezigot musun başka problemlerde varmı ..
dinlendim ve gezdim kuzuu ooohhh sende iyi gezmişsin maaşallahGünaydın kızlar. Bol halaylar.
Guluscum ne güzel gezmişsin çalışmamışsın C.tesi. Ha şöyle seninde dinlenmeye ihtiyacın vardı canım.
Bende Cuma günü çiğ köfteleri indirdim mideye. (ohh mis gibiydi)
C.tesi Nişan vardı akşam ona gittik. Pazar sabahı huzurevine ziyarete, Pazar akşamı da kayınvalidemgil gelmişti Mersinden köye onlara gittik. Kayınababamda diyorki kız olacağına çok sevindim Arda koyacam diye işittirdiniz ya bozuldum diyor. Ay ben hayret ediyom millet kendi ismini koydurmaya ne meraklı ya. Bırakında onu biz düşünelim demekki koymak istemiyorum.
kısss 27-28 gibi hasta olmam gerek bakalım bekliyorum işte değişen durum olursa yazarım ayyy göğsüme bi haftadır ara ara kramp giriyo bilmiyorum ki hemende umutlanmak istemiyorum kanamam olacak diye de olabilir çünkü şişlik ve ağrı yok ayy beklemek ne zor iş :çok üzgünüm:herkese günaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah neşenizi daim etsin..ohh topik coşmuşşD
gülüş kıs kamplardan ses yok şiii ii çalış bakemklava: klava:
yeter cancan yeter ben hemen oynamaya başlarımamaaannnnn boşşşvveeerrrr... Benim kaynanada hamile olduğumu öğrendiği an kız olursa benim adımı koyun dedi.... Bende kaç çocuğun var hangisi babanını ananın adı deyiverdim.....
kapı gıcırtısı yeter ama dimi tatlımmm......
öncelikle çok geçmiş olsun.... Hem mthfr hem heterezigot olması açısından şanslısın .... Koldan göbekten farketmez önemli olan iğneyi yapman.... Inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebeğini....
yahu şu yaşlıların bencillikleri beni öldürüyor sanki onların ismi konulunca çocuk onları yaşatacak ne kadar bencil bi düşünceSüpper demişsin. Ya ben seviyorum kayınbabamı çok iyi biri. Ama isim konusuna gelince kusura bakmasın. :jeyyar: Bir aileye bir tane o isimden olan yeter dimi.
Bu arada eşim kızımızın adı Ayşegül olsun diyor. Ben Ayşe ,o Ayşegül. Bilmem ki
Hatta Ayşe koysakda olur diyor ben seni çok seviyom diyor. Bende olmaz dedim Kendi adımla birini çağırmak tuhaf olur bir isimde bir kişi yeter aileye dedim. Bakıcaz artık .Güzel isimleri yazıcam atıcam keseye hangisi çıkarsa ismi o olsun. Son kararımız bu. En azından çok güzel bir isim bulana kadar.
yyaaaa bencede bisürü güzel isim varrrAYYY GÜZEL DÜŞÜNÜYOR AMA BENCE GÜZEL İSİMLER VAR ANLAMI POZİTİF OLAN GÜZEL İSİMLER SEÇİN BENCE:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaşadığın tecrübeler çok travmatik ve emin ol halay çekecek hale gelene kadar hepimiz çok şey yaşadık... Burda seni dinleyen değil yaşadıklarını hisseden insanlar var... çünkü hepimiz aynı acıları yaşadık....
Benim ilk gebeliğim dış gebelikti kanamayı durdurmak için önce kürtaj oldum bi hafta sonra ameliyat. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 9. Haftada kalp atımı durdu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım yavrumun kalbi bile atamadı... Ve 9. Haftada onu da kaybettik... Son bebeğe yapılan genetik incelemede kromozom anomalisi olduğu tespit edildi. Rahim filmi vs.... Bi sürü tetkik ve mthfr a 1298 c homozigot mutasyon tespit edildi geçen bi arkadaşım beni bi doktora yönlendirdi... Histereskopi (yani rahim içini kamera ile görüntüleme)yaptılar...ve rahimde perde varmış ufak bi ameliyat geçirdim... Velhasıl böyle İŞTE Sen iğne dışında hiçbirşey kullanmıyormusun mesela folik asit gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?