tatlım antepe 1-1,30 saat uzaklıkta güzel bir yer tarihi ama çok köhne hiç düzenleme yapılmamış tatlım otel vs gerek yok çünkü bi tekne turu yapıyosun tekne turuyla rum kaleye gidip bi yarım saat gezebilirsin sonra kıyıda batık köyün olduğu yerlerde çay bahçeleri var bahçe dediğime bakma harabe yerler bi çay içip dönüyorsun bireciktede kıyı restauranta gidip afiyetle yemek yer dönersiniz yani en fazla bir günlük gezi çünkü zeugma vs sular altında gezilecek bişi kalmadıdenden sağol canım hemen aldırdım sabah susam yağını inşallah faydasını görrüm.kaşınması olmasın yeterki...
günaydın güzellikler halay başı bende çekmek isterdim ama malüm yüklüyüm :CüvCüv: doğurayım kiloları vermek için çekerim halayınızın başınıııı hihoyyyt ,
gülüş halfeti nasıl bir yer tarihi yerleri çok diye duymuştum.eski yapılar falan.antepe uzaklığı ne kadar .birde gittiğine değecek bir yermi manzara falan.ben doğuyu severim gezmeyide eski yapılar çok dikkatimi çeker.eylülde gezmeyi düşünüyoz kısmet olursa adıyaman tarafı .halfeti de yakın olursa o taraflarada gideriz.otel falan varmı ?
anladım canım... sen bebeği patalojiye değil genetiğe göndermişsin... evet çok haklılar koromozom anomalili bir bebeği düşürmek doktorlara göre büyük şans .... ve artık bende böyle olduğunu düşünüyorum. ne yapıyoruz olumlu düşünüyoruz ve bebek sahibi olmanın bizim elimizde olmadığını aklımızdan çıkarmıyoruz eğer gelecekse sen hopla zıpla ne yaparsan yap gelecek ama gelmeye niyeti yoksa da ayaklarını havaya dikip yatsan yine gelmeyecek....gerekli bütün testler yapıldı sadece heterozigot çıktı
toxoplazmayada bağışıklık kazanmışım
genetiğimizde temiz
ama son bebişin patolojisinde 1 kromozon fazla çıktı
ebevynlerde kromozom bozukluğu olmmasa bile döllenme sırasında olabiliomuş
buda sağlıksız hatta özürlü oluo
ama diğer bebekleri göndermemiştik
bu sonuçta sadece o bebeğe aitmiş hepsinde aynı şey olcak die bişi yokmuş
böle bi hikaye canım
anladım canım... sen bebeği patalojiye değil genetiğe göndermişsin... evet çok haklılar koromozom anomalili bir bebeği düşürmek doktorlara göre büyük şans .... ve artık bende böyle olduğunu düşünüyorum. ne yapıyoruz olumlu düşünüyoruz ve bebek sahibi olmanın bizim elimizde olmadığını aklımızdan çıkarmıyoruz eğer gelecekse sen hopla zıpla ne yaparsan yap gelecek ama gelmeye niyeti yoksa da ayaklarını havaya dikip yatsan yine gelmeyecek....
ama biz gelmemeyi değil gebeliğin devamının güzel olmasını diliyoruz ve iyi düşünüyoruz tamam mı.... aramıza hoşgeldin çicek
kimseyi kafana takma canımcım boşver kulak arkası yap senden başka herkes bişeyler bildiğini sanırkızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
aminnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok teşekkür ederim canım.allahım isteyen herkese versin.kimseyi evlatsız bırakmasın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
celencim nasılsın bitanememinecim cok sevindim opuyorumnanaktan allahım sonuna kadar götürsün inşallah.sağlıkla kucağına al miniğini :Saruboceq: allahım isteyen herkese versin.olanlarında evlatlarını bağışlasın :Saruboceq:
canım yaaaa tekrar çok geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim ancak dediğin gibi neden ağrı var?? umarım nedeni biran önce bulunurmerhaba kıslar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ablamın filmide temiz çıktı ama doktor ağrının nedenini bulamadığı için şaşkın,herşey yolunda ama bu böbrek ağrısı neden var ???
Gastroentorolojiye gitmesini tavsiye etti,şimdi bende uyuyor,film çekilirken verilen ilaç ağır geldi,çok kötü oldu,bende onunla röntgen odasında kaldım........bir sürü radyasyon aldım,bebek işini 2-3 ay daha ertelemem gerek bu durumda
canım direk ışına maruz kalan sen olmadığın için yani sana şutlamadıkları için ablan kadar radyasyon almamışsındır... bu ay mens olduktan sonra denemelere başlamaman için bi sebep yok tabi sen bilirsin....merhaba kıslar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ablamın filmide temiz çıktı ama doktor ağrının nedenini bulamadığı için şaşkın,herşey yolunda ama bu böbrek ağrısı neden var ???
Gastroentorolojiye gitmesini tavsiye etti,şimdi bende uyuyor,film çekilirken verilen ilaç ağır geldi,çok kötü oldu,bende onunla röntgen odasında kaldım........bir sürü radyasyon aldım,bebek işini 2-3 ay daha ertelemem gerek bu durumda
salla sallaaaaaaa....... onların görevi sadece konuşmak bitanem....kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
yaşadıklarıma sebep olabilecek bir neden ama tamamen düşüklerimin nedeni değil...aysude ben çok istememe rağmen histeroskopi yapmadı hiç bi doktor
gerek görmediler canım
sende olan perde yaşadıklarına sebepmiymiş peki
kan pıhtılaşması büyük bi neden. kromozom anomalisi çok ciddi bi neden.... ve yaşanan düşüklerin yarısının sorumlusu kromozom anomalileri... bana şimdi gebeliğin 14 . haftasında amniyosentez yapılacak... tabi önce hamile kalmam lazım ama....evet canım beni anlayan insanların olduğunu bilerek yazdım
ben progestan folik asit ve iğne kullanıorum
peki bu kadar yaşanan şeylerin bi tek suçlusu bu kan pıhtısı mı oluo
ben onu anlamıorum
kromozon anomalisi mesela
az öncede yazdım bizde bi sorun olmadığı halde benim bebişlerinde birinde çıktı
anlamıorum gerçekten
merhaba kıslar
YA KIZLAR ben bu igneyi yaparken 3-4 damla yapmadan 3-4 damlada yaptıktan sona akıo bişe olurmu sizce?
bu arada canımcım çok geçmiş olsunnnnn..............
YA KIZLAR ben bu igneyi yaparken 3-4 damla yapmadan 3-4 damlada yaptıktan sona akıo bişe olurmu sizce?
canım naçizane sana bi tavsiyede bulunsam.... bir bağ maydonozu al yıka ve kaynatıp sıcacık suyunu içir ablana.... iyi geleceğini ümid ediyorummm...teşekkür ederim sağol canım....ben yeni bir gebelikten biraz tırsıyorumda o yüzden bahane arıyorum birazda....amaaaan herşey olacağına varır ne yapalım.....ne çabuk geçti 3ay yaa...4 Mayıs ta doğum yapalı 3 ayım bitecek.........Şubat ayında nasıl geçer bu 3 ay diyordum,su gibi geçiyormş hakikaten zaman herşeyin ilacı....
bişey olmaz korkmaaaa,bu kadar evham yapma,panik olma rahat ol,relax relax,sen zaten ilacın büyük kısmını alıyorsun bedenine,ilacı enjekte edince yavaş yavaş çıkar iğnenin ucunu,ama yinede birkaç damla dışarı çıkıyor,bu çok normal endişe etme......bu endişe dışarı kaçan damlalardan daha çok zarar verir sana ve bebeğine unutma lütfen
GÜL evet ağrının nedeni bulunamadı,idrardan kanda geliyor arada,tahlilde çıkıyor,bakalım ne yapıcaz.......sen nasılsın canım,test yaptın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?