Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy kızlar çok sağolun çok panik oldum ben yaa ehrşeye takkıyorum kafaya neden böle oldum :çok üzgünüm:

Çörek Otunun Kanı Sulandırması
Demmam Kral Faysal Üniversitesinde (Suudi Arabistan) fareler üzerinde yapılan bir çalışma çörek otu yağının pıhtılaşma faktörlerine karşı etkisini ortaya koymuştur. Denek fareler çörek otu yağı ihtiva eden unla beslenmiştir. Araştırmacılar normal unla besledikleri farelerle bu fareleri mukayese etmişlerdir. Ortaya çıkan sonuç pıhtılaşma faktörlerinde bazı değişikliklerin görüldüğüdür. Farelerin kanında fibrinojen maddesinin yükseldiği görülmüştür ve prothrombin zamanı uzamıştır. Bu da bize çörek otu yağı kullanarak farelerde kanı pıhtılaştıran faktörde değişiklikler meydana getirme imkanı olduğunu göstermektedir. Ancak bu konuda da insanlar üzerinde deney yapılmasına ihtiyaç vardır.

ablam o kadar inatçıdır ki,geçen ay zorla 1 bardak içmişti o kadar.....benim öyle bir rahatsızlığım olmadığı halde senede bir kere mutlaka içerim maydanoz suyu

ablam o kadar inatçıdır ki,geçen ay zorla 1 bardak içmişti o kadar.....benim öyle bir rahatsızlığım olmadığı halde senede bir kere mutlaka içerim maydanoz suyu

yani idrarından kan geliyorsa tuvalete gidip basbas bağırdığını düşündüm şu an... benim başımada gelmişti... küvet varsa küveti değilse leğene baya sıcak bi su koyup otursa içine oda rahatlatır... bana sanki kum var gibi geldi....

hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Kızlar merhaba;
nasılsınız?ben iyiyim çok şükür beni merak etmeyin,çok öpüyorum sizleriiiiiiiii.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile alcak kaynana söylemeden duramazlar demi canimcim bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teselli: Şeniz

Canim cok gecmis olsun :teselli:
çalıkuşu hoşgeldin nasılsın canım

hosbulduk canim opuyorumnanaktan

canım tahlillerde kum çıkıyor ama sadece bir gün ondan sonra tahliller temiz çıkıyor...doktorda anlamadı gitti....:uhm:

Meraba canım. Mayış mayış mayıştım. Uykum geldi. Mesai bitsede gidip uyusam.
O zamana uykum kaçmazsa tabi. 3 gün tatilin üstünede bu gün hiç çekilmedi.

uykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo

uykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo

Çalıkuşu geçmiş sayfalarda yaşadığın köyün resimlerini koymuştun,harika bir yer,çok beğendim,çizgi film şehri gibi,çok şanslısın gamyoncuiremsu

canım tahlillerde kum çıkıyor ama sadece bir gün ondan sonra tahliller temiz çıkıyor...doktorda anlamadı gitti....:uhm:
çok geçmiş olsun canım yaaa.. inşallah ciddi bi sorun çıkmaz... bol su lütfennn içsinnnn .....gerekirse sık burnumu açsın ağzını öyle içir...

canım test yapmadım bugün yarın kanamamın olması gerek hüsrana uğramamak için beklicem ama göğüslerimde sanki süt gelecekmiş gibi anlık sızılar oluşuyor offf yaaa bilmiyorum
umutluyuzdan gobete den haberi olan var mı arkadaşlar
ANGEL nerdesin canım yaaaa
canım umutluyuza mesaj gönderdim ama cevap yazmadı bende merak ettim aslında eyvahedigeldismile
naber şekercim iyide öyle havada valla bende mayışırdım kesin mirmirmirmir

Kizlar dün 3. ise basladim
[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik
[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…