canım naçizane sana bi tavsiyede bulunsam.... bir bağ maydonozu al yıka ve kaynatıp sıcacık suyunu içir ablana.... iyi geleceğini ümid ediyorummm...
ah canım ablama onuda yaptık ama içmiyor ki,ancak sigara ve çay içsin benim ablam,faydalı şeyleri asla tüketmezklava:
ablam o kadar inatçıdır ki,geçen ay zorla 1 bardak içmişti o kadar.....benim öyle bir rahatsızlığım olmadığı halde senede bir kere mutlaka içerim maydanoz suyu
hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlar merhaba;
nasılsınız?ben iyiyim çok şükür beni merak etmeyin,çok öpüyorum sizleriiiiiiiii.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile alcak kaynana söylemeden duramazlar demi canimcim bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
:teselli: Şenizeminecim cok sevindim opuyorumnanaktan allahım sonuna kadar götürsün inşallah.sağlıkla kucağına al miniğini :Saruboceq: allahım isteyen herkese versin.olanlarında evlatlarını bağışlasın :Saruboceq:
merhaba kıslar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ablamın filmide temiz çıktı ama doktor ağrının nedenini bulamadığı için şaşkın,herşey yolunda ama bu böbrek ağrısı neden var ???
Gastroentorolojiye gitmesini tavsiye etti,şimdi bende uyuyor,film çekilirken verilen ilaç ağır geldi,çok kötü oldu,bende onunla röntgen odasında kaldım........bir sürü radyasyon aldım,bebek işini 2-3 ay daha ertelemem gerek bu durumda
çalıkuşu hoşgeldin nasılsın canım
Fistiklar hepinize Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasilsiniz Şeniz
yani idrarından kan geliyorsa tuvalete gidip basbas bağırdığını düşündüm şu an... benim başımada gelmişti... küvet varsa küveti değilse leğene baya sıcak bi su koyup otursa içine oda rahatlatır... bana sanki kum var gibi geldi....
Meraba canım. Mayış mayış mayıştım. Uykum geldi. Mesai bitsede gidip uyusam.
O zamana uykum kaçmazsa tabi. 3 gün tatilin üstünede bu gün hiç çekilmedi.
uykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo
çok geçmiş olsun canım yaaa.. inşallah ciddi bi sorun çıkmaz... bol su lütfennn içsinnnn .....gerekirse sık burnumu açsın ağzını öyle içir...canım tahlillerde kum çıkıyor ama sadece bir gün ondan sonra tahliller temiz çıkıyor...doktorda anlamadı gitti....:uhm:
canım test yapmadım bugün yarın kanamamın olması gerek hüsrana uğramamak için beklicem ama göğüslerimde sanki süt gelecekmiş gibi anlık sızılar oluşuyor offf yaaa bilmiyorumteşekkür ederim sağol canım....ben yeni bir gebelikten biraz tırsıyorumda o yüzden bahane arıyorum birazda....amaaaan herşey olacağına varır ne yapalım.....ne çabuk geçti 3ay yaa...4 Mayıs ta doğum yapalı 3 ayım bitecek.........Şubat ayında nasıl geçer bu 3 ay diyordum,su gibi geçiyormş hakikaten zaman herşeyin ilacı....
bişey olmaz korkmaaaa,bu kadar evham yapma,panik olma rahat ol,relax relax,sen zaten ilacın büyük kısmını alıyorsun bedenine,ilacı enjekte edince yavaş yavaş çıkar iğnenin ucunu,ama yinede birkaç damla dışarı çıkıyor,bu çok normal endişe etme......bu endişe dışarı kaçan damlalardan daha çok zarar verir sana ve bebeğine unutma lütfen
GÜL evet ağrının nedeni bulunamadı,idrardan kanda geliyor arada,tahlilde çıkıyor,bakalım ne yapıcaz.......sen nasılsın canım,test yaptın mı??
canım umutluyuza mesaj gönderdim ama cevap yazmadı bende merak ettim aslında eyvahedigeldismileumutluyuzdan gobete den haberi olan var mı arkadaşlar
ANGEL nerdesin canım yaaaa
naber şekercim iyide öyle havada valla bende mayışırdım kesin mirmirmirmiruykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo
Fistiklar hepinize Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasilsiniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?