kısss canına kastın mı varrrr..........Kizlar dün 3. ise basladim[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom [/URL][/IMG]
uykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo
canım 2. işini desteklemiştim ama yaaa bu birazcık fazla olmadı mıııııııııııııııııKizlar dün 3. ise basladim[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom [/URL][/IMG]
Dendencigim aynen öyle hayatim , hani heidi diye bir cizgi filimi varya iste o yerler gibi kaldigim yer cok tatli yemyesilÇalıkuşu geçmiş sayfalarda yaşadığın köyün resimlerini koymuştun,harika bir yer,çok beğendim,çizgi film şehri gibi,çok şanslısın gamyoncuiremsu
Iyilik canim sen nasilsin, Insallah yarin kirmizilari görmez ve sende bize müjdeli haberi veririsin :Saruboceq:canım test yapmadım bugün yarın kanamamın olması gerek hüsrana uğramamak için beklicem ama göğüslerimde sanki süt gelecekmiş gibi anlık sızılar oluşuyor offf yaaa bilmiyorum
canım umutluyuza mesaj gönderdim ama cevap yazmadı bende merak ettim aslında eyvahedigeldismile
naber şekercim iyide öyle havada valla bende mayışırdım kesin mirmirmirmir
2 yıl önce Almanya'ya gitmiştim şirket götürmüştü ya köyleri harika bayıldım opuyorumnanaktanDendencigim aynen öyle hayatim , hani heidi diye bir cizgi filimi varya iste o yerler gibi kaldigim yer cok tatli yemyesil
Iyilik canim sen nasilsin, Insallah yarin kirmizilari görmez ve sende bize müjdeli haberi veririsin :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 e eee eeee e uyusunda büyüsün nenniiiiiiiiiiiiiiiicanım merhaba.... iyi olduğun her halinden belli oluyor.... vakit yokkkkk nakitte yokkk.... ayyy çok uykum varrrrr... gece uyuyamadım bide öğlen yoğurt yedim ohhhh....
:umursamaz: birsey olmaz canikom Masallah sagligim yerinde cok sükürkısss canına kastın mı varrrr..........klava:
Canım burdada hava öyleydi ama geri bozdu, uyku işte hava durumu dinlemiyor. Canım sabah 8/ Akşam 5 Türk usulü bildiğin devlet dairesi
canım 2. işini desteklemiştim ama yaaa bu birazcık fazla olmadı mııııııııııııııııılmaz:
2 yıl önce Almanya'ya gitmiştim şirket götürmüştü ya köyleri harika bayıldım opuyorumnanaktan
canım hayırlısıyla umarım bu sefer kamp işe yaramıştırda tutturmuşuzdur boshayallersmile
canım hem sen mayısta izin alcam tüp bebek denicez diyodun şimdi hangi işinden izin almayı düşünüyon fisfisfiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 e eee eeee e uyusunda büyüsün nenniiiiiiiiiiiiiiii
:umursamaz: birsey olmaz canikom Masallah sagligim yerinde cok sükür[/URL][/IMG]
neyse az kalmis seninde bende saat 4 de yani türkiye saati 5 de cikiyom boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
canım hem sen mayısta izin alcam tüp bebek denicez diyodun şimdi hangi işinden izin almayı düşünüyon fisfisfis
canımıniçi kuzuuuuu hayırlısı bitanem bazen en güzel gün en kötüsü olabiliyor ama en kötüsüde en güzeli inşallah bundan sonra heryılbugünü hep güzel geçirirsinkıslar 3. bebeğimi bugün kaybetmiştim... ama aslolan şu ki bugün düğünümüz olalı tam 2 yıl bitti ... ben kocişimle yemekte olcam.... ilk yemeğe çıktığımız yere gitcez..... ben kaçar öpüldünüz kocaman.....
inşallah bitanem inşallah güzel haberler veririm boshayallersmilemeraba kızlar gülüş inşallah hamilesindir şu anda iyi haberlere o kadar ihtiyacım var
kıslar 3. bebeğimi bugün kaybetmiştim... ama aslolan şu ki bugün düğünümüz olalı tam 2 yıl bitti ... ben kocişimle yemekte olcam.... ilk yemeğe çıktığımız yere gitcez..... ben kaçar öpüldünüz kocaman.....
aysude bende 3. bebeğimi 10 nisanda kaybettim polis bayramında
hayırlısı canım sende bugünü güzel geçir canımmuco yarın arıcam seni tatlımmmm ... hepinizi çok öpüyorummmm.... gülüş inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur canım....
her ay bunu yaşamaktan ve size yaşatmaktan bende sıkıldım ama umutlanıyoruz işte napalım umarım iyi haberler veririm sizeGül yarın için inşallah güzel haberler ile gelirsin,hakkından hayırlısı olsun canım.....tam olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?