Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

uykucu seniiii ,kaydirigubbakcemile3 kiz bu havada hic insanin uykusu gelirmikaydirigubbakcemile2 , burda hava süper günes var gökyüzü mavi, insanin ici kipir kipir, Mesai kacda bitiyo

Canım burdada hava öyleydi ama geri bozdu, uyku işte hava durumu dinlemiyor. Canım sabah 8/ Akşam 5 Türk usulü bildiğin devlet dairesi

Kizlar dün 3. ise basladim
[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik
[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom
[/URL][/IMG]
canım 2. işini desteklemiştim ama yaaa bu birazcık fazla olmadı mııııııııııııııııı lmaz:

Çalıkuşu geçmiş sayfalarda yaşadığın köyün resimlerini koymuştun,harika bir yer,çok beğendim,çizgi film şehri gibi,çok şanslısın gamyoncuiremsu
Dendencigim aynen öyle hayatim , hani heidi diye bir cizgi filimi varya iste o yerler gibi kaldigim yer cok tatli yemyesil

Iyilik canim sen nasilsin, Insallah yarin kirmizilari görmez ve sende bize müjdeli haberi veririsin :Saruboceq:

Dendencigim aynen öyle hayatim , hani heidi diye bir cizgi filimi varya iste o yerler gibi kaldigim yer cok tatli yemyesil

Iyilik canim sen nasilsin, Insallah yarin kirmizilari görmez ve sende bize müjdeli haberi veririsin :Saruboceq:
2 yıl önce Almanya'ya gitmiştim şirket götürmüştü ya köyleri harika bayıldım opuyorumnanaktan
canım hayırlısıyla umarım bu sefer kamp işe yaramıştırda tutturmuşuzdur boshayallersmile

canım merhaba.... iyi olduğun her halinden belli oluyor.... vakit yokkkkk nakitte yokkk.... ayyy çok uykum varrrrr... gece uyuyamadım bide öğlen yoğurt yedim ohhhh....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 e eee eeee e uyusunda büyüsün nenniiiiiiiiiiiiiiii

kısss canına kastın mı varrrr.......... klava:
:umursamaz: birsey olmaz canikom Masallah sagligim yerinde cok sükür
[/URL][/IMG]

Canım burdada hava öyleydi ama geri bozdu, uyku işte hava durumu dinlemiyor. Canım sabah 8/ Akşam 5 Türk usulü bildiğin devlet dairesi

neyse az kalmis seninde bende saat 4 de yani türkiye saati 5 de cikiyom boshayallersmile

canım 2. işini desteklemiştim ama yaaa bu birazcık fazla olmadı mııııııııııııııııı lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz

2 yıl önce Almanya'ya gitmiştim şirket götürmüştü ya köyleri harika bayıldım opuyorumnanaktan
canım hayırlısıyla umarım bu sefer kamp işe yaramıştırda tutturmuşuzdur boshayallersmile

Insallah canim
Kizlar buraya yolunuz düserse hepinizi beklerim, unutmayin bir pihti kardesinizde almayada yasiyo opuyorumnanaktan

canım hem sen mayısta izin alcam tüp bebek denicez diyodun şimdi hangi işinden izin almayı düşünüyon fisfisfis

kıslar 3. bebeğimi bugün kaybetmiştim... ama aslolan şu ki bugün düğünümüz olalı tam 2 yıl bitti ... ben kocişimle yemekte olcam.... ilk yemeğe çıktığımız yere gitcez..... ben kaçar öpüldünüz kocaman.....

canım hem sen mayısta izin alcam tüp bebek denicez diyodun şimdi hangi işinden izin almayı düşünüyon fisfisfis

Gulüscügüm tüp bebegi izinden sonra yani türkiyeye gidip gelince baslayacagiz kismetse.boshayallersmile
Bunun icin doktora bir iki defa gitmem yeterli , ignelerden sonrada sadece yumurta toplanmasi bir gün sürüyo yani bana engel degil. yeteri kadar vaktim oluyo yinede hafta ici hergün gitmeyecegim ise toplam bir ayda 30 saat daha fazla calisacagim oda zaten problem olmaz sanirim opuyorumnanaktan

canımıniçi kuzuuuuu hayırlısı bitanem bazen en güzel gün en kötüsü olabiliyor ama en kötüsüde en güzeli inşallah bundan sonra heryılbugünü hep güzel geçirirsin
meraba kızlar gülüş inşallah hamilesindir şu anda iyi haberlere o kadar ihtiyacım var
inşallah bitanem inşallah güzel haberler veririm boshayallersmile

:teselli: canim benim Allah daha nice nice yillari esinle birlikte gecirmeni nasip etsin, gidin eglenin kafanizi dagitinzemuszemus

aysude bende 3. bebeğimi 10 nisanda kaybettim polis bayramında

:teselli:

muco yarın arıcam seni tatlımmmm ... hepinizi çok öpüyorummmm.... gülüş inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur canım....

Aysude bugünün iyi olan tarafını hatırla bundan sonra sadece.....Eşinle nice mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…