Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım senin için sorun yoksa zaten hiç önemli değil ama sen yinede kendini yorma çünkü her iş sadece vücut yorgunluğu değil stresli dahi olmasa zihin yorgunluğu verir

Gülüscügüum canim hayirlisiyla olacak merak etme sen canim, bu ay olmasa birdahaki aylarda mutlaka yakalayacaksiniz veledi,kaydirigubbakcemile3 en azindan hamile kalabiliyoruz ( Tüple müple olsada ) bunada sükür:Saruboceq:

her ay bunu yaşamaktan ve size yaşatmaktan bende sıkıldım ama umutlanıyoruz işte napalım umarım iyi haberler veririm size

canımmmm ben kendi adıma hiiiç sıkılmıyorum,sıkılacak birşey yok sen de sıkılma,gayet iyi biliyorsun ki zamanı gelince Allah izin verince oluyor herşey :1hug:

çörek otunun gebelikte kullanımı ile ilgili bilgim yok....hamişlerimizin dikkatine.....

canım çörekotunun gebeliğin ilk zamanlarında kullanılması uygun değil. çünkü anne ile bebekk arasındaki bağı eritip düşüğe sebep oluyormuş. bence riske atmayalım .
eski zamanlarda istenmeyen gebeliklere çözüm olarak çörekotu kullanılırmış yani bebekten kurtulmak için.

arkadaşlar bende kan pıhtılaşması sorunu varmış trombosili tahlilinde çıktı

bugün test yaptım silik çizgi kan tahlili yaptırıcam akşama

bana istanbulda bakırköy ya da avcılar tarafında bu konuda uzman dr önerebilir misiniz acil gitmem lazım

ıyi akşamlar herkese:))

Reiscim canım seni buralarda görmek ne güzel:))

Kızlar Melek den haberi olan var mı? Doğum oldu mu?

Gulus güzel haberlerini okumak için sabırsızlanıyorum :))

Aysude canım eşinle beraber ço mutlu yıllar yaşamanızı dilerim tatlım, yıldönümününüz kutlu olsun:)

celencim nasılsın bitanem

celennn hoşgeldin ,geçmiş olsun canımm

celen nasılsın canım
cok tesekkür ediyorum canımın içleri boshayallersmile cok şükür iyiym.fiziken ruhen cabuk toparlandım.hayatımda ilk defa düşük yaptım.daha öncekiler biliosunuz ya ektopikti yada rahimde ölüodu ve jalıodu.cok etkilendim hatta cemre olmasaydı ciddi bir depresyona girerdim.allahım cemreyi bagıslasın bize.:Saruboceq: sizler nasılsınız hersey yolunda umarım
YA KIZLAR ben bu igneyi yaparken 3-4 damla yapmadan 3-4 damlada yaptıktan sona akıo bişe olurmu sizce?
hiç bişey olmaz canım hakkınızda hayırlısı allaha emanet olun :Saruboceq:
GÜL evet ağrının nedeni bulunamadı,idrardan kanda geliyor arada,tahlilde çıkıyor,bakalım ne yapıcaz.......sen nasılsın canım,test yaptın mı??
tatlım idrardan kan geliyorsa böbreklerde sorun vardır.cok gecmşi okuyamadım belkide gitmiştir ama bence iyi bir nefroloji bölümü olan bir hastaneye gitsin ablan benneyaptımki ve sintigrafi cekilsin şutarafagitti cok gecmiş olsun a.s.
ah canım ablama onuda yaptık ama içmiyor ki,ancak sigara ve çay içsin benim ablam,faydalı şeyleri asla tüketmez klava:
hmmm işte bu cok kötü.bırasın diyemem cok kolay söylenir ama cok zor işleme konur.hiç olmazsa şuara azaltsın.belki ağrıları hafiflerse neden olarak gösterilir bu durum yerimseniben
barancım hayırlısı olsun.eğer doktora bugun gidemiyceksen hemen bi coraspin al tatlım.ve yat dinlen.önlem almıs olursun.hatta iğnen varsa vurul yerimseniben

İyi akşamlar herkese:))

Reiscim canım seni buralarda görmek ne güzel:))

Kızlar Melek den haberi olan var mı? Doğum oldu mu?
canım melek doğum yaptı minnoş ve kendi iyiymiş mesajlaştık
canım valla dayanamayacağım galiba akşam bi polikliniğe gidip kan tahlili yaptıracağım en azından iğneye başlarım erkenden bisonuç alırsam yazarım buraya

Hadi bakalım Gulus cüm, merakta bırakma bizleri..

Melek canım benim sağlıkla almışsın meleğini kucağına, allah analı babalı sağlıklşa büyütsün inşallah.

UYKUSUZUM AMA MUTLUYUM..... DANS ETCEM BUGÜN BİRAZ..... :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito

deli kız dur karşına geçeyim de yalnız dans etme kaydirigubbakcemile3sositososito:dance:sositososito:dance:sositososito:dance:

canım bu topik zor günler geçirdi (topik diyorum çünkü burda bizim kalbimiz bir atıyo)çoğumuz aynı anda bunalımlara girdik ve çok şükür artık o bunalımlardan kurtulduk pozitif olmaya karar verdik bunun için de elimizden geleni yapıyoruz halay da bu birlikteliğin ürünü bilirsin ki halay çeken insanlar el ele kol koladır tek yürek oynarlar aynı bizde olduğu gibi bilmem yardımcı olabildim mi? :)

canım kromozom anomalisinin suçlusu kan pıhtılaşması değil
kan pıhtılaşması bebeğe kanın gitmesini engelleyerek onun beslenememesine sebep oluyor beslenemeyen bebek ta takdir edersin ki yaşayamıyor canım

Gerçekten burada hiç kimse kimsenin derdini sıkıntısını dinlemiyor; yaşıyor. yüzden en büyük destekçimiz yine bizleriz. Bir birimizden aldığımız destek çok önemli.ve pozitif olmak çoooook önemli iyiyi çağıralım ki herşey iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…