canım senin için sorun yoksa zaten hiç önemli değil ama sen yinede kendini yorma çünkü her iş sadece vücut yorgunluğu değil stresli dahi olmasa zihin yorgunluğu verirGulüscügüm tüp bebegi izinden sonra yani türkiyeye gidip gelince baslayacagiz kismetse.boshayallersmile
Bunun icin doktora bir iki defa gitmem yeterli , ignelerden sonrada sadece yumurta toplanmasi bir gün sürüyo yani bana engel degil. yeteri kadar vaktim oluyo yinede hafta ici hergün gitmeyecegim ise toplam bir ayda 30 saat daha fazla calisacagim oda zaten problem olmaz sanirim opuyorumnanaktan
aynen canım tüp müp kaydirigubbakcemile3 bi şekilde işteGülüscügüum canim hayirlisiyla olacak merak etme sen canim, bu ay olmasa birdahaki aylarda mutlaka yakalayacaksiniz veledi,kaydirigubbakcemile3 en azindan hamile kalabiliyoruz ( Tüple müple olsada ) bunada sükür:Saruboceq:
her ay bunu yaşamaktan ve size yaşatmaktan bende sıkıldım ama umutlanıyoruz işte napalım umarım iyi haberler veririm size
canımsın yaaaa :1hug:canımmmm ben kendi adıma hiiiç sıkılmıyorum,sıkılacak birşey yok sen de sıkılma,gayet iyi biliyorsun ki zamanı gelince Allah izin verince oluyor herşey :1hug:
çörek otunun gebelikte kullanımı ile ilgili bilgim yok....hamişlerimizin dikkatine.....
celencim nasılsın bitanem
celennn hoşgeldin ,geçmiş olsun canımm
cok tesekkür ediyorum canımın içleri boshayallersmile cok şükür iyiym.fiziken ruhen cabuk toparlandım.hayatımda ilk defa düşük yaptım.daha öncekiler biliosunuz ya ektopikti yada rahimde ölüodu ve jalıodu.cok etkilendim hatta cemre olmasaydı ciddi bir depresyona girerdim.allahım cemreyi bagıslasın bize.:Saruboceq: sizler nasılsınız hersey yolunda umarımcelen nasılsın canım
hiç bişey olmaz canım hakkınızda hayırlısı allaha emanet olun :Saruboceq:YA KIZLAR ben bu igneyi yaparken 3-4 damla yapmadan 3-4 damlada yaptıktan sona akıo bişe olurmu sizce?
tatlım idrardan kan geliyorsa böbreklerde sorun vardır.cok gecmşi okuyamadım belkide gitmiştir ama bence iyi bir nefroloji bölümü olan bir hastaneye gitsin ablan benneyaptımki ve sintigrafi cekilsin şutarafagitti cok gecmiş olsun a.s.GÜL evet ağrının nedeni bulunamadı,idrardan kanda geliyor arada,tahlilde çıkıyor,bakalım ne yapıcaz.......sen nasılsın canım,test yaptın mı??
hmmm işte bu cok kötü.bırasın diyemem cok kolay söylenir ama cok zor işleme konur.hiç olmazsa şuara azaltsın.belki ağrıları hafiflerse neden olarak gösterilir bu durum yerimsenibenah canım ablama onuda yaptık ama içmiyor ki,ancak sigara ve çay içsin benim ablam,faydalı şeyleri asla tüketmezklava:
barancım hayırlısı olsun.eğer doktora bugun gidemiyceksen hemen bi coraspin al tatlım.ve yat dinlen.önlem almıs olursun.hatta iğnen varsa vurul yerimsenibenarkadaşlar bende kan pıhtılaşması sorunu varmış trombosili tahlilinde çıktı
bugün test yaptım silik çizgi kan tahlili yaptırıcam akşama
bana istanbulda bakırköy ya da avcılar tarafında bu konuda uzman dr önerebilir misiniz acil gitmem lazım
canım melek doğum yaptı minnoş ve kendi iyiymiş mesajlaştıkİyi akşamlar herkese:))
Reiscim canım seni buralarda görmek ne güzel:))
Kızlar Melek den haberi olan var mı? Doğum oldu mu?
UYKUSUZUM AMA MUTLUYUM..... DANS ETCEM BUGÜN BİRAZ..... :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito :dance: sositososito
feryad cim özel msjnını okudum ama ben ignenin kapağını açınca kendiliğinden 5-6 damla akıyoo bende hemen yapıorum havasını almıorum o yüzden yanlışmı yapıorum
bulantılarım azaldığı zman kafayı yiyorum ağlama krizi geçiriorum resmen
kalbi durdu belirtiler gitti die
kötü tecrübelerim sayende paranoya oldum çıktım
ama haklısın canım
topikte halayı ile meşhur galiba herkes halay çekio
kaydirigubbakcemile3
selam dinamiss iyiyim canım çok teşekkür ederim.şimdilik bir güzel haberim yok.bekliyorum öyleceeeeeeee. sizlerin güzel haberlerinizi okuyorum seni ve deniz bebeği çoook öpüyorum canım.Nergis canım benim sen de ne var ne yok? İyisindir umarım:1hug:
evet canım beni anlayan insanların olduğunu bilerek yazdım
ben progestan folik asit ve iğne kullanıorum
peki bu kadar yaşanan şeylerin bi tek suçlusu bu kan pıhtısı mı oluo
ben onu anlamıorum
kromozon anomalisi mesela
az öncede yazdım bizde bi sorun olmadığı halde benim bebişlerinde birinde çıktı
anlamıorum gerçekten
canım bu topik zor günler geçirdi (topik diyorum çünkü burda bizim kalbimiz bir atıyo)çoğumuz aynı anda bunalımlara girdik ve çok şükür artık o bunalımlardan kurtulduk pozitif olmaya karar verdik bunun için de elimizden geleni yapıyoruz halay da bu birlikteliğin ürünü bilirsin ki halay çeken insanlar el ele kol koladır tek yürek oynarlar aynı bizde olduğu gibi bilmem yardımcı olabildim mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?