Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti

canım benim takma diyeceğim ama kendimden biliyorum ki takacaksın ama kendini çok yıpratma cahil insan de geç :teselli:

celenim hoşgeldin canım:1hug:

canım çok geçmiş olsun öncelikle kötü birşey çıkmaması sevindirici
umarım ağrıların nedeni ne ise bir an önce bulunur ve ablan da bu sıkıntıdan kurtulur

canım beni Allah bir ömür mutlu etsin sizi tez zamanda da eksiğinizi tamamlasın inşallah kaydirigubbakcemile3 oyyyyyy kuzum benim :)

meraba feryad angel nasılsınız angel şeker yüklemen nası geçti feryad senin eşin ilacamı başladı inşallah ameliyata falan gerek olmaz

Gülüscügüum canim hayirlisiyla olacak merak etme sen canim, bu ay olmasa birdahaki aylarda mutlaka yakalayacaksiniz veledi,kaydirigubbakcemile3 en azindan hamile kalabiliyoruz ( Tüple müple olsada ) bunada sükür:Saruboceq:

canım bende regl olduktan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseolumunekankayizsmile

evet canım güzel düşünelim güzeli görelim inş.

meraba feryad angel nasılsınız angel şeker yüklemen nası geçti feryad senin eşin ilacamı başladı inşallah ameliyata falan gerek olmaz

canım ilaç önerdiler canlı sayısını artırıyormuş ama yine de beklemek yıpratıcı tüp bebek yaptırın dedi doktor bu ay deneyeceğin inş 28- 29 gibi regl olmm gerek sonrasında maraton başlayacak inşallah. hayırlısını versin rabbim

süperrr bir haber tebriklerrrrrrrrrrrrrr Allah tamamına erdirsin. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
emineee hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin:lepi::lepi:
amin canım benim.çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mardin kapı şen olur ley ley ley ley ley ley le hanım :teytey: :teytey: :teytey:
emine canım kutlarım çok sevindim
hadeeeeeeeeee halaya devam kıssslaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdi çekerim halayı işte.haydaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
emineciğim çok sevindim:teytey::teytey::teytey::teytey: rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hihoyyythihoyyythihoyyytdarısı bize inşallahboshayallersmileboshayallersmile:dance::dance:
darısı hemen sana olsun.teşekkürler canım.opuyorumnanaktan
[B .!.:

Son düzenleme:
Ravzaaaaaaaaaaaaa nerdesin seni cok özledim, vakit bulupta MSN e giremiyorumki görüselim.
[/URL][/IMG]
canım kuşummmm bende seni çok özledim
Kizlar dün 3. ise basladim
[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik
[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom
[/URL][/IMG]
afferin sana seni alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis:tomato::tomato:klava:klava:
canım bende regl olduktan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseolumunekankayizsmile
feryatcım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah zahmetsizce seni uğraştırmadan gelir meleğin dualarım seninle

denden nasılsın canım ablanın filmleri temiz çıkmış çok sevindim canım acaba iltihapmı var ablanın böbreklerinde oda çok sancı yapıyor benim tanıdıklarım var öle inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

canım çok sağol hakkımızda hayırlısı olsun artık eskisi gibi de takmıyorum ve takmamaya çalışıyorum sonuçta herşey olacağına varmıyormu zaten:bbo:

kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti

muco canım moralini bozma napalım onlar yaşlı insanlar öle kabul etmek lazım hepimizin başında var takma kafana boşver gitsin herşeyi her söleneni kafaya takarsak oooooo işimiz var öpüyorum seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…