kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
eminecim cok sevindim opuyorumnanaktan allahım sonuna kadar götürsün inşallah.sağlıkla kucağına al miniğini :Saruboceq: allahım isteyen herkese versin.olanlarında evlatlarını bağışlasın :Saruboceq:
merhaba kıslar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ablamın filmide temiz çıktı ama doktor ağrının nedenini bulamadığı için şaşkın,herşey yolunda ama bu böbrek ağrısı neden var ???
Gastroentorolojiye gitmesini tavsiye etti,şimdi bende uyuyor,film çekilirken verilen ilaç ağır geldi,çok kötü oldu,bende onunla röntgen odasında kaldım........bir sürü radyasyon aldım,bebek işini 2-3 ay daha ertelemem gerek bu durumda
Fistiklar hepinize Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasilsiniz Şeniz
kıslar 3. bebeğimi bugün kaybetmiştim... ama aslolan şu ki bugün düğünümüz olalı tam 2 yıl bitti ... ben kocişimle yemekte olcam.... ilk yemeğe çıktığımız yere gitcez..... ben kaçar öpüldünüz kocaman.....
aysude bende 3. bebeğimi 10 nisanda kaybettim polis bayramında
Gülüscügüum canim hayirlisiyla olacak merak etme sen canim, bu ay olmasa birdahaki aylarda mutlaka yakalayacaksiniz veledi,kaydirigubbakcemile3 en azindan hamile kalabiliyoruz ( Tüple müple olsada ) bunada sükür:Saruboceq:
Gerçekten burada hiç kimse kimsenin derdini sıkıntısını dinlemiyor; yaşıyor. yüzden en büyük destekçimiz yine bizleriz. Bir birimizden aldığımız destek çok önemli.ve pozitif olmak çoooook önemli iyiyi çağıralım ki herşey iyi olsun...
meraba feryad angel nasılsınız angel şeker yüklemen nası geçti feryad senin eşin ilacamı başladı inşallah ameliyata falan gerek olmaz
feryad varikosel varmı eğer varsa ameliyat olmasını tavsiye ederim
çok basit bi ameliyat zaten bizimki aynıgün kalkmıştı ayağa
çok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansüperrr bir haber tebriklerrrrrrrrrrrrrr Allah tamamına erdirsin. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
amin canım benim.çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanemineee hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin:lepi::lepi:
şimdi çekerim halayı işte.haydaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:mardin kapı şen olur ley ley ley ley ley ley le hanım :teytey: :teytey: :teytey:
emine canım kutlarım çok sevindim
hadeeeeeeeeee halaya devam kıssslaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı hemen sana olsun.teşekkürler canım.opuyorumnanaktanemineciğim çok sevindim:teytey::teytey::teytey::teytey: rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hihoyyythihoyyythihoyyytdarısı bize inşallahboshayallersmileboshayallersmile:dance::dance:
[B .!.:baharçelik;
[B .!.:12872754[/B]]ammaaaaaaaann canıım yaaa çok sevindim inşaallah sağlıkla gelir meleğin dikkat et kendine hayırlı olsun bende halay çekeyim bari azıcık ama çok hoplayamıyom :teytey::teytey::teytey::teytey: delikafadulden
çok teşekkür ederim.allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.:teytey::teytey::teytey:
çok geçmiş olsun.günaydın kıslarrrrrr
bugün ablamın böbrek filmi çekilecek dua edin kötü birşey çıkmasın.......yarında annemle doktora gidicem ondada kalpte problem çıktı,ben tam hastanelerden kurtuldum derken bizimkiler başladı,Allah tüm hastalara şifa versin.........
öpüldünüz kocaman görüşmek üzere.......
canım dualarım ablan için allah şifa versin inşallah bir problem çıkmaz :Saruboceq:
celenciğim çok teşekkür ederim.sende sakın üzülme .allahın işi işte.hepimiz alışkınız bu durumlara.allah cemre ni bağışlasın.opuyorumnanaktaneminecim cok sevindim opuyorumnanaktan allahım sonuna kadar götürsün inşallah.sağlıkla kucağına al miniğini :Saruboceq: allahım isteyen herkese versin.olanlarında evlatlarını bağışlasın :Saruboceq:
geçmiş olsun arkadaşım.her işte bir hayır vardır.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.:Saruboceq:aysude bende 3. bebeğimi 10 nisanda kaybettim polis bayramında
[
canım kuşummmm bende seni çok özledimRavzaaaaaaaaaaaaa nerdesin seni cok özledim, vakit bulupta MSN e giremiyorumki görüselim.
[/URL][/IMG]
afferin sana seni alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis:tomato::tomato:Kizlar dün 3. ise basladim[/URL][/IMG].
Yani sabah 07:00 -16:00 kendi isim aksam 17:00-20:00 klinik[/URL][/IMG] ve hafta sonlarida özel bakim evi , sadece geceleri bosum aslinda ozamanda kocise calisiyom [/URL][/IMG]
feryatcım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah zahmetsizce seni uğraştırmadan gelir meleğin dualarım seninlecanım bende regl olduktan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseolumunekankayizsmile
merhaba kıslar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ablamın filmide temiz çıktı ama doktor ağrının nedenini bulamadığı için şaşkın,herşey yolunda ama bu böbrek ağrısı neden var ???
Gastroentorolojiye gitmesini tavsiye etti,şimdi bende uyuyor,film çekilirken verilen ilaç ağır geldi,çok kötü oldu,bende onunla röntgen odasında kaldım........bir sürü radyasyon aldım,bebek işini 2-3 ay daha ertelemem gerek bu durumda
canım kuşummmm bende seni çok özledim
afferin sana seni alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis:tomato::tomato:klava: klava:
feryatcım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah zahmetsizce seni uğraştırmadan gelir meleğin dualarım seninle
denden nasılsın canım ablanın filmleri temiz çıkmış çok sevindim canım acaba iltihapmı var ablanın böbreklerinde oda çok sancı yapıyor benim tanıdıklarım var öle inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
iyi akşamlar kızlar feryat nergiz nasılsınız
kızlar meraba haftasonu ağır misafirlerimvardı kaynanamgil burdaydı gene salak salak konuşup beynimi sulandırdı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?