canım çok sağol hakkımızda hayırlısı olsun artık eskisi gibi de takmıyorum ve takmamaya çalışıyorum sonuçta herşey olacağına varmıyormu zaten:bbo:
canım çok şükür iyiym ben sen nasılsın?
iyi olmana çok sevindim canım bende iyiyim napayım cesaretimi toplamaya çalışıyorum bebiş için aslında bide kocişi ikna etmem gerekiyo ben şu gün dedikçe o tarihi biraz daha ileri atıyo bilmiyorum valla ne olacak
dediğin gibi canım ne yaparsak yapalım rabbimin dediği oluyo o yüzden takma bende diyorum eğer hamile kalırsam çok rahat olucam diye ama bu lafım kendime bile inandırıcı gelmiyonaniknaniknaniknaniksempatiksalakcinni
feryatcım çok haklısında korkuyorum işte sadece bende değil eşimde benden çok onun cesareti yok aslında bakalım hakkımzda hayırlısı olsun sen hangi doktora gidiyorsun canım nerde yapılacak bebiş çalışmaları hangi hastane
Korkunu çok iyi anlıyorum gülüm rabbim sana ve eşine korkularınızı yenme gücü versin
Ankara da özel bir tüp bebek merkezine gideceğim canım
inşallah sabah uyandığında hakkında hayırlı olan haberle karşılaşırsın bitanem... canım arkadaşım... geçen yıl bugün çok üzgündümmmm ama bu yıl gerçekten çok iyiyim.... içim bi sızladı sabah ama bebeğimin cennete olduğunu düşünmek bana güç verdi...canımıniçi kuzuuuuu hayırlısı bitanem bazen en güzel gün en kötüsü olabiliyor ama en kötüsüde en güzeli inşallah bundan sonra heryılbugünü hep güzel geçirirsin
inşallah bitanem inşallah güzel haberler veririm boshayallersmile
olumsuz yanını hiç düşünmedim.... dedimya accık sızladım o kadar.... ama o kadar... aslolan eşim ve oda yanımda Allaha bin şükür.... iyiki varsınız....Aysude bugünün iyi olan tarafını hatırla bundan sonra sadece.....Eşinle nice mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorum canım
halay başıııııı getirtme beni orayaaaaa...........her ay bunu yaşamaktan ve size yaşatmaktan bende sıkıldım ama umutlanıyoruz işte napalım umarım iyi haberler veririm size
işte kilit cümle bu..... zamanı gelinceeee Allah izin verinceeee.... gerisi hikayeee....canımmmm ben kendi adıma hiiiç sıkılmıyorum,sıkılacak birşey yok sen de sıkılma,gayet iyi biliyorsun ki zamanı gelince Allah izin verince oluyor herşey :1hug:
çok teşekkür ederim arkadaşım.... burda ki tüm arkadaşlarla birlikte inşallah çok güzel yıllar geçiririz....Gulus güzel haberlerini okumak için sabırsızlanıyorum :))
Aysude canım eşinle beraber ço mutlu yıllar yaşamanızı dilerim tatlım, yıldönümününüz kutlu olsun:)
ohhh ohhh yandan yandannn oynayacak hal kalmadı ama ohhh ohhh neyse yyaaa çok göbek attım geçenin kapanış halayı benden..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:deli kız dur karşına geçeyim de yalnız dans etme kaydirigubbakcemile3sositososito:dance:sositososito:dance:sositososito:dance:
hemde ne zor günlerdi.... ama hepsi geride kaldı.... kaydirigubbakcemile5canım bu topik zor günler geçirdi (topik diyorum çünkü burda bizim kalbimiz bir atıyo)çoğumuz aynı anda bunalımlara girdik ve çok şükür artık o bunalımlardan kurtulduk pozitif olmaya karar verdik bunun için de elimizden geleni yapıyoruz halay da bu birlikteliğin ürünü bilirsin ki halay çeken insanlar el ele kol koladır tek yürek oynarlar aynı bizde olduğu gibi bilmem yardımcı olabildim mi? :)
evet yaşıyoruz nergissss gerçekten öyle.... geçen feryad ile bi konuşmamız var dışardan duyan ağlardı halimize herhalde... o anlatıyor ben sevinç çığlığı attım desem yeri varr ve aklım hep onda,,, ben anlatıyorum aynı duyguları o yaşıyorrr... böyle olduk artıkk...Gerçekten burada hiç kimse kimsenin derdini sıkıntısını dinlemiyor; yaşıyor. yüzden en büyük destekçimiz yine bizleriz. Bir birimizden aldığımız destek çok önemli.ve pozitif olmak çoooook önemli iyiyi çağıralım ki herşey iyi olsun...
aminnn cümlesiyle birlikte inşallahh..... eksiğimiz de ne zaman keyfi yeterse o zaman gelsin artık acelem kalmadı... ben elimden gelen herşeyi yaptım Takdir makamınındır artık....canım beni Allah bir ömür mutlu etsin sizi tez zamanda da eksiğinizi tamamlasın inşallah kaydirigubbakcemile3 oyyyyyy kuzum benim :)
geçti ve geçecekkk... belki başka bi zaman olsa hatırlamayabilirim ama çok özel bi günde kaybettik o yüzden paylaşayım dedimm... gitmesi gerekiyordu gitti... gelmesin gereken de gelir inşallah.....bende 24 nisanda 2. bebeğimi kaybetmiştim ama geçti o günler ...gelecek güzel günler
somut bi adım harikasın canımmm..... allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah............canım bende regl olduktan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseolumunekankayizsmile
canım üzgünüm ama dün tahlilim negatif çıktı napalım kampa devam gerçi daha kanamamda başlamadı ama olsunHadi bakalım Gulus cüm, merakta bırakma bizleri..
Melek canım benim sağlıkla almışsın meleğini kucağına, allah analı babalı sağlıklşa büyütsün inşallah.
cennetin kapısında bizi bekliyorlar bitanem bu sabah güzel haber veremedim ama napalıminşallah sabah uyandığında hakkında hayırlı olan haberle karşılaşırsın bitanem... canım arkadaşım... geçen yıl bugün çok üzgündümmmm ama bu yıl gerçekten çok iyiyim.... içim bi sızladı sabah ama bebeğimin cennete olduğunu düşünmek bana güç verdi...
olumsuz yanını hiç düşünmedim.... dedimya accık sızladım o kadar.... ama o kadar... aslolan eşim ve oda yanımda Allaha bin şükür.... iyiki varsınız....
halay başıııııı getirtme beni orayaaaaa...........
işte kilit cümle bu..... zamanı gelinceeee Allah izin verinceeee.... gerisi hikayeee....
çok teşekkür ederim arkadaşım.... burda ki tüm arkadaşlarla birlikte inşallah çok güzel yıllar geçiririz....
ohhh ohhh yandan yandannn oynayacak hal kalmadı ama ohhh ohhh neyse yyaaa çok göbek attım geçenin kapanış halayı benden..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hemde ne zor günlerdi.... ama hepsi geride kaldı.... kaydirigubbakcemile5
evet yaşıyoruz nergissss gerçekten öyle.... geçen feryad ile bi konuşmamız var dışardan duyan ağlardı halimize herhalde... o anlatıyor ben sevinç çığlığı attım desem yeri varr ve aklım hep onda,,, ben anlatıyorum aynı duyguları o yaşıyorrr... böyle olduk artıkk...
aminnn cümlesiyle birlikte inşallahh..... eksiğimiz de ne zaman keyfi yeterse o zaman gelsin artık acelem kalmadı... ben elimden gelen herşeyi yaptım Takdir makamınındır artık....
geçti ve geçecekkk... belki başka bi zaman olsa hatırlamayabilirim ama çok özel bi günde kaybettik o yüzden paylaşayım dedimm... gitmesi gerekiyordu gitti... gelmesin gereken de gelir inşallah.....
somut bi adım harikasın canımmm..... allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah............
herkese günaydın moraller yüksek olsun halaya devammm :teytey: :teytey: :teytey: hoppaaaagünaydınnnnn millettt................ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım üzgünüm ama dün tahlilim negatif çıktı napalım kampa devam gerçi daha kanamamda başlamadı ama olsun
cennetin kapısında bizi bekliyorlar bitanem bu sabah güzel haber veremedim ama napalım
herkese günaydın moraller yüksek olsun halaya devammm :teytey: :teytey: :teytey: hoppaaaa
her şerde bir hayır vardır dediğin gibi böylesi hayırlı demek kii belki senle ve denden le beraber hamile kalıcaz ben ikiz çok istiyorum belki tüp bebekle ikizlerim olacak hakkımıza hayırlısıı :teytey: :teytey:canımmmmm.......... güzel haber belkide bize bu haberi verememendir.... yani hayırlı olan budur biz bilemiyoruz ki tatlımm.... haydi hobaaa..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım yaaa benim içime hep sanki sen ben ve denden beraber hamiş olcaz gibi geliyor nedenini bilemediğim bi şekilde.... Gönlündeki hakkında hayırlı olsun arkadaşımmm.....her şerde bir hayır vardır dediğin gibi böylesi hayırlı demek kii belki senle ve denden le beraber hamile kalıcaz ben ikiz çok istiyorum belki tüp bebekle ikizlerim olacak hakkımıza hayırlısıı :teytey: :teytey:
canım dün kociş beni kaçırınca gece gece girdim nete ne bulduysam cevapladım işte.... Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm.... Inşallah seneye bebişde gelir.... Inşallah o yemek yediğimiz yerdeki çocuk masalarını bizde yanımıza alabilirizzzz....günaydın halaycılar aysudeeeeeeeeeeee delikafadulden sabah sabah oku oku bitiremedim anacım topla topla yapmışsın tüm mesajları :mymeka: Bitiremedim ay atlamakta istemiyom kaçırdığım şeyler oluyo diye.dün evlilik yıldönümünmüş bir ömür aynı yatakta kocayınn emiii yastık kullanılmıyo biliyon artık iki yastık var.bende yatak diyorum şeniz .bir daha senenize bebeğinizle girin inşallahhhhh
gülüş erken olabilir tahlil için belki hakkında hayırlısı bitanem inşallah pazitif çıktığı günde gelecek biz burda oynayacaz.
Dinamis deniz kızını ve seni öpüyoruz oğluşumla.gün saymaya başladım bende...
Denden annene ve ablana geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşsin inşallah.daha öncede yazmıştım aslında bunu eşinde taş düşürüyordu bir ara ya.avakoda ağıcının yaprağını bulursan onu kaynatıp içirin.bire bire kum ve taş dökmeye.tadıda güzel kötü değil.bende susam yağını dün akşam sürdüm.ve yumuşacık oldu göbüşüm.kakao yağı uçuyordu hemen .sabah kalktım hala yumuşacık.sağol tatlım.
Umutluyuzz seni çok merak ediyorum ne yaptın acaba.haber ver canım en azından iyi olduğunu bilelim.
Angel nerelere kayboldun msn dede yoksun.yaz bir ara.
canımmmmm.......... güzel haber belkide bize bu haberi verememendir.... yani hayırlı olan budur biz bilemiyoruz ki tatlımm.... haydi hobaaa..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım yaaa benim içime hep sanki sen ben ve denden beraber hamiş olcaz gibi geliyor nedenini bilemediğim bi şekilde.... Gönlündeki hakkında hayırlı olsun arkadaşımmm.....
canım dün kociş beni kaçırınca gece gece girdim nete ne bulduysam cevapladım işte.... Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm.... Inşallah seneye bebişde gelir.... Inşallah o yemek yediğimiz yerdeki çocuk masalarını bizde yanımıza alabilirizzzz....
deli kızlar hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
zehracım bugün 30. gün ve kan tahlili yaptırdım amannnnn yemişim tahlili ya bazı kadınlar hamile olduğunu 4.-5. aylarında farkediyolar nasıl oluyor anlamıyorum ki amcamın karısı 5. ayında farketti :roflol: şişmandı kilo aldı zannetti :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?