Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucuk hatunlar kilo alıyorum sanıyor... homini gırtlak homini gırtlak nolcekkk.... bağırsakları hareket ediyor sanıyorlar...

herkese günaydın
kızlar bişey sorcam.ben 15 haftalık gebeyim iğnelerimi kullanıyorum şuana kadar bi sorun yoktu ama 3 gündür ishaldim ve dün akşam ishalle birlıkte kanama oldu,dün gece hacettepe acildeydim.bebegin sağlık durumu iyi kanama o bölgede degilmiş bağırsaklardan gelıyomuş doktor buna kullandığım corasprin ve iğnelerin sebep olabilecegini söyledi.
freaxparin 03 kullanıyorum acaba iğnenin dozuyla bi ilgisi olabilir mi acaba?
benım durumumda olan yada bilgisi olan var mı lütfen yardım

hayırlısıyla canım arka arkaya haber vercez buraya inşallah
inşallah canım ya zor gerçekten zor ama sanırım biz bu meraklı bekleyişede alıştık galiba fisfisfis bu heyecan bizi ayakta tutuyor
deli kızlar hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi hadi hadi :teytey: :teytey:
ay ne bileyim ben ama bebekte küçücükte şekercim 7 aylık doğdu zaten yağlardan hissetmemiştir :roflol:

evet canım doktorum 29 haziran dedi .daha erken gelmesse tabi benim oğlan.artık gün saymaya başladım geriye doğru.seninde bak gör çabuk geçiyo günler bir bakmışsın sende 30.haftalardasın geriye doğru saymaya başlamışsın.benim doğum korkumm pek yok.yeterki sağlıkla alayım diyorum.tek düşündüğüm anestezi olayı beldenmi yoksa tammı olsam diye.çok heyecan oluyo bende.onu yenebilirsem belden isteyecem.bide hep rüyamda bebeğimi görmeye başladım.doğumu falan.ne kadar korkmuyoz desekte sıkıntısını yaşıyoz sanırım.
şimdi çıkıyorum kızlar akşam grşz güne gidecem öğleden sonra .şimdi abdest alıp oğluşum için dua okuyacam.sizlerede dua ederimmmm canlarımmmmmmm ,bebek bekleyen arkadaşlarımm Allahım kucağınızı boş boynunuzu bükük koymasın.tedavisiz sağlıkla gelsin bebekleriniz göbüşlerinizeeeeeeee :Saruboceq:

canım kullandığımız iğneler itibari ile kanamalara daha yatkınız canım onunla alakası olabilir eğer bağırsaklarda küçük bir çatlak ta olmuşsa bu iğne kullandığın için sende daha fazla kanamaya neden olabilir

ufkum, geçmiş olsun..bilgim yok canım..

benim annemde üstelik 4.çocuğu(erkek kardeşime) 7 ayına kadar anlamamış,çünkü ara ara regl olmuş ve düzensizlik demiş.zaten onu da erken doğum yapmış..:)

celenim hoşgeldin canım:1hug:
hoşbulduk feryadcım Şeniz ın hersey yolunda umarım opuyorumnanaktan

ufkumcum iğne dozun cok yüksek deil bebeği tehlikeye atıcak bir durum yoksa benden sana tavsiye iğneyi bırakma.ama bebeği etkileyecek bir durum olucaksa doktorunu dinle.

[

canım tam çıkıyordum gördüm.bağırsaklarda kanama yaptığını biliyorum bu iğnelerin.yan etkisi.mutlaka doktorun ayarlama yapmalı canım dozuda azmış aslında.nette de okumuştum canım bağırsaklarda kanama yapabileceğini.sen mutlaka doktorunla irtibata geç .dikkat et kendine bebeğine.Allaha emanet olun

güle güle canım..

deli kızlar hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun... Naptın kendiliğinden düşük olmuş galiba bu defa .... Ne desem bilmem ki.... Rabbim celenime uzun hayırlı ömürler versin inşallah....

takıl bize hayatını yaşa diyorum ama... dinlemiyosunnnn....... yok kaynanam şunu dedi bunu dedi... sallaaa saallllaaaa..... boşşşşveeeerrrrrr...... yaniii bi daha mı gelcez dünyaya hayattııımmmm........

meraba kızlar hoşgeldin celen gene kaynatıyosunuz

takıl bize hayatını yaşa diyorum ama... dinlemiyosunnnn....... yok kaynanam şunu dedi bunu dedi... sallaaa saallllaaaa..... boşşşşveeeerrrrrr...... yaniii bi daha mı gelcez dünyaya hayattııımmmm........

amin aysudecim cok saol :1hug: evet bu seferde kendiliğinden düşük oldu.şimdilik iyiyim hiçbir sorun yok.folbiole basladım.allah nasip ederse en yakın zamanda tekrar planlıyoruz 2.yi yerimseniben ama bu sefer daha dikkatli olma kosuluyla Çok üzgünüm çoook
meraba kızlar hoşgeldin celen gene kaynatıyosunuz
hoşbulduk bitaneeemmm Şeniz nasılsııınnn opuyorumnanaktan

gülüşcüm 32n güne kadar reglide gecikme normal.göğüslerdeki sızlamada hormonal bir durumdur.ama sen yinede riske atma eğer alıosan folik asitini almaya devaö et.hatta benden sana tavisye regli olana kadar coraspin al.hiç belli olmaz.allahın işi :Saruboceq:

CANIM BENİM HERŞEY YOLUNDA OLMASA DA BENİM MORALİM EN AZINDAN YERİNDE :)
aslında senin nasıl olduğunu sormak istiyorum ama nasıl can yaktığını bildiğim için de cesaret edemiyorum tatlım ...

ha bide ben gatada b-hcg verdim 1 bucuk saatte florance nightingale de verdim 4 satte cıktı b-hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…