ay inşallah canım.bende bu evlilik yıldönümümüzde bilmiyordum hamile olduğumu .eşime 7.yılın bitiminde sana bebek haberi vermek isterdim ama nasipp canım dedim.oda sen ve ben sağlıklı olalım önemli değil olur elbet dedi.meğer hamileymişim.seninde kucağında olur inşallah tatlım.
gülüş ay nasıl farketmezler.hareketinide mi anlamamış :roflol:
meltemcim bol bol dinlen canım sende sağlıkla al bebişini kucağına
hayırlısıyla canım arka arkaya haber vercez buraya inşallahcanım yaaa benim içime hep sanki sen ben ve denden beraber hamiş olcaz gibi geliyor nedenini bilemediğim bi şekilde.... Gönlündeki hakkında hayırlı olsun arkadaşımmm.....
canım dün kociş beni kaçırınca gece gece girdim nete ne bulduysam cevapladım işte.... Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm.... Inşallah seneye bebişde gelir.... Inşallah o yemek yediğimiz yerdeki çocuk masalarını bizde yanımıza alabilirizzzz....
inşallah canım ya zor gerçekten zor ama sanırım biz bu meraklı bekleyişede alıştık galiba fisfisfis bu heyecan bizi ayakta tutuyorzehracım maşallah sana sona az kalmış ,sağlıkla tamamla kalan haftalarını...bende doğum korkusu başladı şimdiden...
gülüş27,canım,inş.yakında meleğin göbüşüne konar,beklemek çok zor biliyorum.bende çok bekledim,gelince de aynı heyecan ,endişe,merak devam ediyor.kaybetme korksu hiç geçmiyor inan..
hadi hadi hadi :teytey: :teytey:deli kızlar hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
ay ne bileyim ben ama bebekte küçücükte şekercim 7 aylık doğdu zaten yağlardan hissetmemiştir :roflol:ay inşallah canım.bende bu evlilik yıldönümümüzde bilmiyordum hamile olduğumu .eşime 7.yılın bitiminde sana bebek haberi vermek isterdim ama nasipp canım dedim.oda sen ve ben sağlıklı olalım önemli değil olur elbet dedi.meğer hamileymişim.seninde kucağında olur inşallah tatlım.
gülüş ay nasıl farketmezler.hareketinide mi anlamamış :roflol:
meltemcim bol bol dinlen canım sende sağlıkla al bebişini kucağına
zehracım maşallah sana sona az kalmış ,sağlıkla tamamla kalan haftalarını...bende doğum korkusu başladı şimdiden...
gülüş27,canım,inş.yakında meleğin göbüşüne konar,beklemek çok zor biliyorum.bende çok bekledim,gelince de aynı heyecan ,endişe,merak devam ediyor.kaybetme korksu hiç geçmiyor inan..
herkese günaydın
kızlar bişey sorcam.ben 15 haftalık gebeyim iğnelerimi kullanıyorum şuana kadar bi sorun yoktu ama 3 gündür ishaldim ve dün akşam ishalle birlıkte kanama oldu,dün gece hacettepe acildeydim.bebegin sağlık durumu iyi kanama o bölgede degilmiş bağırsaklardan gelıyomuş doktor buna kullandığım corasprin ve iğnelerin sebep olabilecegini söyledi.
freaxparin 03 kullanıyorum acaba iğnenin dozuyla bi ilgisi olabilir mi acaba?
benım durumumda olan yada bilgisi olan var mı lütfen yardım
hoşbulduk feryadcım Şeniz ın hersey yolunda umarım opuyorumnanaktancelenim hoşgeldin canım:1hug:
herkese günaydın
kızlar bişey sorcam.ben 15 haftalık gebeyim iğnelerimi kullanıyorum şuana kadar bi sorun yoktu ama 3 gündür ishaldim ve dün akşam ishalle birlıkte kanama oldu,dün gece hacettepe acildeydim.bebegin sağlık durumu iyi kanama o bölgede degilmiş bağırsaklardan gelıyomuş doktor buna kullandığım corasprin ve iğnelerin sebep olabilecegini söyledi.
herkese günaydın
evet canım doktorum 29 haziran dedi .daha erken gelmesse tabi benim oğlan.artık gün saymaya başladım geriye doğru.seninde bak gör çabuk geçiyo günler bir bakmışsın sende 30.haftalardasın geriye doğru saymaya başlamışsın.benim doğum korkumm pek yok.yeterki sağlıkla alayım diyorum.tek düşündüğüm anestezi olayı beldenmi yoksa tammı olsam diye.çok heyecan oluyo bende.onu yenebilirsem belden isteyecem.bide hep rüyamda bebeğimi görmeye başladım.doğumu falan.ne kadar korkmuyoz desekte sıkıntısını yaşıyoz sanırım.
şimdi çıkıyorum kızlar akşam grşz güne gidecem öğleden sonra .şimdi abdest alıp oğluşum için dua okuyacam.sizlerede dua ederimmmm canlarımmmmmmm ,bebek bekleyen arkadaşlarımm Allahım kucağınızı boş boynunuzu bükük koymasın.tedavisiz sağlıkla gelsin bebekleriniz göbüşlerinizeeeeeeee :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:deli kızlar hadi hopaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşbulduk feryadcım şeniz ın hersey yolunda umarım opuyorumnanaktan
ufkumcum iğne dozun cok yüksek deil bebeği tehlikeye atıcak bir durum yoksa benden sana tavsiye iğneyi bırakma.ama bebeği etkileyecek bir durum olucaksa doktorunu dinle.
canım dün akşam bi poliklinikte yaptırdım yarımsaatte verdiler sonucu negatif çıktı hala kanamam yok ve 30 yaşıma kadar hiç kanama öncesi göğsüm sızlamazdı şimdi feci sızlıyo :sm_confused: anlamadım gitti neyse hayırlısıgülüş kanın sonucu çıktımı
meraba kızlar hoşgeldin celen gene kaynatıyosunuz
amin aysudecim cok saol :1hug: evet bu seferde kendiliğinden düşük oldu.şimdilik iyiyim hiçbir sorun yok.folbiole basladım.allah nasip ederse en yakın zamanda tekrar planlıyoruz 2.yi yerimseniben ama bu sefer daha dikkatli olma kosuluyla Çok üzgünüm çoook:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım hoşgeldin çok geçmiş olsun... Naptın kendiliğinden düşük olmuş galiba bu defa .... Ne desem bilmem ki.... Rabbim celenime uzun hayırlı ömürler versin inşallah....
hoşbulduk bitaneeemmm Şeniz nasılsııınnn opuyorumnanaktanmeraba kızlar hoşgeldin celen gene kaynatıyosunuz
canım dün akşam bi poliklinikte yaptırdım yarımsaatte verdiler sonucu negatif çıktı hala kanamam yok ve 30 yaşıma kadar hiç kanama öncesi göğsüm sızlamazdı şimdi feci sızlıyo :sm_confused: anlamadım gitti neyse hayırlısı
hoşbulduk feryadcım Şeniz ın hersey yolunda umarım opuyorumnanaktan
ufkumcum iğne dozun cok yüksek deil bebeği tehlikeye atıcak bir durum yoksa benden sana tavsiye iğneyi bırakma.ama bebeği etkileyecek bir durum olucaksa doktorunu dinle.
canım dün akşam bi poliklinikte yaptırdım yarımsaatte verdiler sonucu negatif çıktı hala kanamam yok ve 30 yaşıma kadar hiç kanama öncesi göğsüm sızlamazdı şimdi feci sızlıyo :sm_confused: anlamadım gitti neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?