Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celencim biz iyiyyizde seni çok merak ettik dış gebelik olmadığına çok sevindim illk düşüğümdü demişsin hiç düşüğün olmamışmıydı

doğru söylüyosun tatlım ama benim normalde 27. günde oluyo o yüzden telaşlandım aslında
ha bide ben gatada b-hcg verdim 1 bucuk saatte florance nightingale de verdim 4 satte cıktı b-hcg
yoğunluktan tamamen yoksa yarım saatte test çıkıyo

sen iyisin dimi canım olumunekankayizsmile

feryad akşam pc açık kalmış sonra farkettim yazdığını canım bizede ilk eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama önerdiler ilk evlendiğim 1.5 yıl çocuğumuz olmadı 3 kere aşılama yapıldı tam tüp bebeğe geçecektik eşim çapada bi prof vardı ona gitti oda sendeki varikosel bu şekilde tabi çocuğun olmazdedi ve ameliyat olduğu ay ben hamileydim

celencim biz iyiyyizde seni çok merak ettik dış gebelik olmadığına çok sevindim illk düşüğümdü demişsin hiç düşüğün olmamışmıydı
yok mucocum hiç düşmemişti.3 tanesi karnımda ölmüştü.onlardfa kürtajla tahliye oldu benneyaptımki ilk defa elime geldi benneyaptımki allah beterinden korusun :Saruboceq:
doğru söylüyosun tatlım ama benim normalde 27. günde oluyo o yüzden telaşlandım aslında

yoğunluktan tamamen yoksa yarım saatte test çıkıyo

sen iyisin dimi canım olumunekankayizsmile
hmm anladım canım haklısın telasında.1 gün bile gecse telasa kapılan bizler 3 günde neler yasıyoruz benneyaptımki
gülüşcüm b-hcg yoğunlukla alakalı bir test deil.gatada kan veren sadece bendeim.cünkü cuma gecesi acile gittim ve kimse yoktu fisfisfis
ben cokm iyiyim allah şükür.sizlere dua ederek devam ediyorum günlerime işte Şeniz

süper yaaa opuyorumnanaktan doktorun sözüyle umudu yitirdiğin an allahın mucizesi devreye girio işte.bu mesajın ümidini yitirmiş herkese örnek olsun mucocum yerimseniben

bahacım hoşgeldin .) nasılsın oğlus nasıl basladımı hareketlenmeye :)

Anladım canım benim eşimde varikosel bulunmadı ama bazı hormonlar eksik miş onun için ilaç önerdiler

bahacım hoşgeldin .) nasılsın oğlus nasıl basladımı hareketlenmeye :)

kız ben seni napiim yaaa döndünmü naptın arayamadımda çok merak ettim gülüm yaaa oğlum iyi teyzesi büyüyoruz yarın 4. ayımız bitiyo 5. ayımıza giriş yapıoruz allahın izniyle. hafiften başladı kıpraşmalar ama tam net değil daha sanırm bir kaç haftaya netleşir cemoşum nasıl bayanssulusmile

evet canım hayırlısıyla bi alsaydıkm beklemek zor geliyor ..bende 2 aylık alıyordum ignemi bu ay son 2 aylık kutumu almaya giddim degişmiş dışı neyse az ilaç kalıyor demiştim ya onuda veriyoz artık biz kullanmayı becerememişiz...canım 36. haftada aspirini kesecem igneyide dogumdan 1 gün ince çünkü onun etkisi 12 saatlikmiş ama aspirin 1 hafta etki yapıyormuş.. ben rahmimde sancılar kasılmalar başladı doguma hazırlık sancıları geliyor artık ..korkuyorumda erken olcak diye kuzum içerde 1 gün dursa onun için kardır şimdi onun kilo alma zamanı iyi beslemem lazım yavrum kaç kilo olcak merak ediyom elimden geldigince iyi baktim kıcık devlet kilosunu demiyor ...öpüyorum canım rabbim yardımcımız olsun bizde şafak 45 ama doktor 1 hafta öncesinden hazırlık ol diyor gelişim önde biraz.. görüşmek üzere

hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırısn kucağına

gülüşüm canım hayırlı olsun çok çalış inşallah bir dahaki ay meleğin sana gelir

aysudecim sanırım evlilik yıldönümündü nice mutlu yıllra tatlım a.s.

canım çoook teşekkür ederimm....... Allah razı olsunnn....

Kızlar nasılsınız
Feryad tüp bebek tedavisine başlıyacakmışsın canım inşallah senin için hayırlı olur ve hemencik hamile haberini alırız
gülüs artık şu çalışmaları hızlandır kuzu kamp olayına ağırlık ver
bekletme bizi biz yiğen istiyoruzzzzzz

arkadaslar cevaplayan yardımcı olan herkese teşekkür edrim,hepiniz duamdasınız inanın.
allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşgeldin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını verir inşallah
sen nasıl oldun bulantıların hafifledimi biraz ?
işten ayrılacaktın ne oldu ayy her bir ayrıntıyı yaz amma merakı gacı oldum ben dekaydirigubbakcemile3

canııımmm nerelerdesin sen nasılsın bulantılar ne durumda
yaaa şu kanamalar geçsin artık günaşırı falan demicem şuraya bi oturayımda dinleneyim deyip uyuya kalmıcam valla bu sefer beni gazeterle falan okuyabilirsiniz eşine .......... diye :roflol: bide şu incir ve bal işine döneyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…