Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bulantılarla hala başım dertte canım
5kilo verdim hala geçmedi bulantılarım
işten ayrılalı çok oldu canım kpss kursuna başladım
bugün çok miğdem bulanıyor diye gidemedimde kursa:sinifsinif:
yarında doktor kontrolümüz var bakalım bebiş ne alemde :ecrin_bebek:

hiç sorma kuzu miğde bulantısından başımı bile kaldıramıyorumki
birde kpss kursuna başladım ona bile çalışamıyorum doğru düzgün
ne olacak benim bu halim bilmiyorum vala

Kuzu bu sefer olacak inşallah seni çok azimli gördümaklinialirimsmile
Sakın yumurtlama günlerini pas geçme :kedi:
Önümüzdeki ay ver artık güzel haberi

canım benim bulantılar zorluyor evet ama düşün bu bebeğinin senle olduğunu gösteriyor bunu düşün ve mutlu ol tatlım
Kpss hazırlığında da Allah yardımcın olsun canım

slm kızlarr
1 haftadır giremiyorum topiğe cok feci grip olmuşum:sinifsinif: dr.umda yeterince ilaç kullanıyorum bebeğe zarar vermeyelim diye ilçta vermedi hala atlatamadım.sizden ne haberler var bakalımm
celencim naptıı hastaneye yatıcaktıbilmiyorumkismile
ya kızlar bu arada benim hergün burnum kanıyo dr.uma söyledim cok telaşlandı iğneden olabili dedi bidaha kanarsa hbrim olsun dedi kanadıda dün akşam ama söylemeye korkuyorum ya iğneyi keserse bebişim nolcakkkkk eyvahedigeldismile

evet canım bendede aynı sorun ne var sanki değişmiş üstüne saçma sapan bir aparat takm ışlar bende ilk yaptım çok azı kalıyordu sonradan iğnenin dışını çıkartıp içindeki o ince yerini yapıyorum bende
hamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyyt
hade hayırlısı ne zaman gidiyorsun dra başladınmı iğnelere bu dra giden hamiş kalıyor bende muayene için gittim o ay hamiş kalmıştım
ahh canım inş çabuk geçer bir an önce geçsin hiç duymamıştım ben böyle birşey yaptığını acil şifalar canım

güzelim söyle muhakkak olurmu hiç öyle şey belki başka birşey önerir drun

kıslar bu arada bendede bel ağrısı var neden anlamıyorum iğneleri göbeğe yapıyorum sağ tarafımda morarma olmuştu sonra belime vuruyor ağrısı her daim belimn ağrıyor sizlerde de varmı böyle bir sorun bacağıma yapsamda belime vuruyor yine ağrıyor belim ne yapacağımı bilemedim ben

canım geçmiş olsun .bence dr ara durumu anlat.duruma göre bir çözüm bulacaktır.allaha emanet ol.
hade hayırlısı ne zaman gidiyorsun dra başladınmı iğnelere bu dra giden hamiş kalıyor bende muayene için gittim o ay hamiş kalmıştım

sonuyokkk bak yetiştim sana .canım haftaya gitmeyi düşünüyorum.kese anca görünür.ama dün iğneleri özel bir hastanede yazdırdım.bu gün ilk iğnemi oldum.biraz acıdı ama napalım katlanacağız.dr rapor cıkartırız demişti.gidince söyler heralde.sen rapor cıkartın mı?uzun sürüyor mu?
kız bakarsın sermet beyin orda karşılaşırız.ben zaten kısa yusyuvarlak bişeyim.bu arada kiloda canımı sıkıyor.ya siz de kilo durumu nasıl.tapikteki tek şişman benmiyim?

aysudeciği evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.allah ayırmasın bitanem.

rapor çıkartmak çok kolay hemen çıkıyor zaten egede 2. katta kadın doğuma gidiyorsun orda çıkarıyorsun sen şimdi ilk defa iğneylemi deniyceksin gebeliği ?
inş karşılaşırız canım ben bu perşembe gidicem hayırlısıyla
bende tombişim meraklanma 85 kiloyum canım

baharım çalışcam sen hiç merak etme bu ay kesintisiz olcak :kedi: kaydirigubbakcemile3

efet kesintiye uğratma sakın hadi bakalım rast gele kaydirigubbakcemile3

gülüşüm bal tarçın çörek otunu bir denesene bende işe yaramıştı fakat gebelik devam etmedi o ayrı ama en azından o ay kendiliğinden hamiş kalmıştım. her sabah bir kaşık her akşam bir kaşık yedim

canım bel ağrının iğneyle alaksı olduğunu sanmıyorum bu haftalarda çok normal bel ağrısı bende de olmuştu sıkma canını doğuma kadar mecburen yaşıcaz bu sıkıntıyı

kız sen egeyemi gidiyon sermet'e

feryadcım yaa kusura bkam canım yeni gördüm tüp yaptırcakmışsın hadi bakalım hayırlı olsun inşallah iyi gider tedavin ve meleğine kavuşursun en kısa zamanda

gülüşcümsaol canımm bol bol portakal suyu sıkıp içiyorum bide dr.um kaynayan suyun üstüne kafanı tut bi kaç kere içine çek gribin en iyi tedavisi bu dedi ne işe yarıcaksaa:umursamaz:
sen ne yapıosun bu arada ben seni msn ekledim ama açmadın tatlışkom konuşamadık seninleeeopuyorumnanaktan
sonuyokcum
eminecim
bu akşamda kanarsa arıcam ama inşlah iğneyi kesmezmafoldumben

canım merhaba melek doğum yaptı iyiymiş bebişte iyi celen bebişini kaybetti ondan canım yaa
sen nasılsın nasıl gidiyor

lütfü hocada doğum yapmış sanırım dimi melek. bizde iyiyiz işte şuan idrar yolu enfeksiyonu dışında problem yok( 20. hafta bitti hayırlısıyla . sen neler yaptın

meleğimcanım sonunda kavuştun minik prensesine:ecrin_bebek: allah analı babalı büyütsün tatlım hayırlı evlat olsun inşlah :Saruboceq:allah uzun ömürler versinnnn ayy cok sevindimdelikafadulden daha dün gbi hamile olduğunun hbrini verdiğinboshayallersmile darısı bizlerin başına inşlahhhh:Saruboceq:
celencimcanım cok geçmiş olsunn senağlama
büşracımsen ne yapıosun tatlım bebiş nasıl soramadım seni hep iyi olun inşlahh
dinamisimcanım deniz kızımız nasıl büyümüştür biraz demüü annesi tam sevilecek zamanlarııdır şimdiiii ayyyy
aysudecim canoo evlilik yıldönümünüzmüş heralde bu gün okuduklarımdan öle anladım daha nice mutlu senelere canım koçişin ve bebişinle berabar(hamiştin demii)

lütfü hocada doğum yapmış sanırım dimi melek. bizde iyiyiz işte şuan idrar yolu enfeksiyonu dışında problem yok( 20. hafta bitti hayırlısıyla . sen neler yaptın
evet canım ayrıntılı konuşamadık gerçi ama...
ayyy idrar yolu için canım bol bol sıcak suya otur bol su iç çorapsız gece yatma bile banyoyada terliksiz girme dikkat et canımcım
bende bu ay tık yok gelecek kamplar için çalışmaya başlayacağım bakalım artık

canım portakal suyu belki mideni rahatsız edebilir daha önce zehrayada söledim ıhlamur içine elma doğra kabuğu ve çeğirdeğiyle sonra 1 tane limon dilimle içine bol şeker koy kaynat o da sana güç verir ve terlemeni sağlar
canım msni çok fazla açamıyorum kiiii daha doğrusu evde nete fazla giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…