Hoşgeldin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını verir inşallah
sen nasıl oldun bulantıların hafifledimi biraz ?
işten ayrılacaktın ne oldu ayy her bir ayrıntıyı yaz amma merakı gacı oldum ben dekaydirigubbakcemile3
canııımmm nerelerdesin sen nasılsın bulantılar ne durumda
yaaa şu kanamalar geçsin artık günaşırı falan demicem şuraya bi oturayımda dinleneyim deyip uyuya kalmıcam valla bu sefer beni gazeterle falan okuyabilirsiniz eşine .......... diye :roflol: bide şu incir ve bal işine döneyim diyorum
Kuzu evlilik yıl dönümünüz galiba
Allahım bir ömür boyu eşinle ve ilerde doğacak çocuğunuzla mutlu huzurlu sağlıkla yaşamayı nasip etsin
mutluluğunuz daim olsun inşallahŞeniz
Bulantılarla hala başım dertte canım
5kilo verdim hala geçmedi bulantılarım
işten ayrılalı çok oldu canım kpss kursuna başladım
bugün çok miğdem bulanıyor diye gidemedimde kursa:sinifsinif:
yarında doktor kontrolümüz var bakalım bebiş ne alemde :ecrin_bebek:
hiç sorma kuzu miğde bulantısından başımı bile kaldıramıyorumki
birde kpss kursuna başladım ona bile çalışamıyorum doğru düzgün
ne olacak benim bu halim bilmiyorum vala
Kuzu bu sefer olacak inşallah seni çok azimli gördümaklinialirimsmile
Sakın yumurtlama günlerini pas geçme :kedi:
Önümüzdeki ay ver artık güzel haberi
slm kızlarr
1 haftadır giremiyorum topiğe cok feci grip olmuşum:sinifsinif: dr.umda yeterince ilaç kullanıyorum bebeğe zarar vermeyelim diye ilçta vermedi hala atlatamadım.sizden ne haberler var bakalımm
celencim naptıı hastaneye yatıcaktıbilmiyorumkismile
ya kızlar bu arada benim hergün burnum kanıyo dr.uma söyledim cok telaşlandı iğneden olabili dedi bidaha kanarsa hbrim olsun dedi kanadıda dün akşam ama söylemeye korkuyorum ya iğneyi keserse bebişim nolcakkkkk eyvahedigeldismile[/QUOT
merhaba canım çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç ve terle iyi gelir
mutlaka drunu ara sonuçta elbetteki bebeğin için uygun olan tedaviyi seçer canımcım merak etme sana da bişey olmasın ama dimi
evet canım bendede aynı sorun ne var sanki değişmiş üstüne saçma sapan bir aparat takm ışlar bende ilk yaptım çok azı kalıyordu sonradan iğnenin dışını çıkartıp içindeki o ince yerini yapıyorum bendeçok şükür benide soran oldu siteden kopugum biraz ..ondandır sanırım teyzesi 34. haftalık olduk hamdolsun herşey yolunda ama diken üstündeyiz kucagıma alana kadar...
bizde ilk zaman paralı aldık şimdi parasız alıyoruz soruyum dedim ...ay ne iyi oldu her ay igne parası sıkıyordu...bu arada ignelerin dışı degşmiş allahım çok azcık kalıyor ilaç dibinde gitmiyor sinir oldum ..kuzumun ilaçı kalıyor diye ..sen nasılsın bebegin nasıl ..teşekküredrim
hade hayırlısı ne zaman gidiyorsun dra başladınmı iğnelere bu dra giden hamiş kalıyor bende muayene için gittim o ay hamiş kalmıştımhamileyim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ahh canım inş çabuk geçer bir an önce geçsin hiç duymamıştım ben böyle birşey yaptığını acil şifalar canımherkese günaydın
kızlar bişey sorcam.ben 15 haftalık gebeyim iğnelerimi kullanıyorum şuana kadar bi sorun yoktu ama 3 gündür ishaldim ve dün akşam ishalle birlıkte kanama oldu,dün gece hacettepe acildeydim.bebegin sağlık durumu iyi kanama o bölgede degilmiş bağırsaklardan gelıyomuş doktor buna kullandığım corasprin ve iğnelerin sebep olabilecegini söyledi.
freaxparin 03 kullanıyorum acaba iğnenin dozuyla bi ilgisi olabilir mi acaba?
benım durumumda olan yada bilgisi olan var mı lütfen yardım
slm kızlarr
1 haftadır giremiyorum topiğe cok feci grip olmuşum:sinifsinif: dr.umda yeterince ilaç kullanıyorum bebeğe zarar vermeyelim diye ilçta vermedi hala atlatamadım.sizden ne haberler var bakalımm
ya kızlar bu arada benim hergün burnum kanıyo dr.uma söyledim cok telaşlandı iğneden olabili dedi bidaha kanarsa hbrim olsun dedi kanadıda dün akşam ama söylemeye korkuyorum ya iğneyi keserse bebişim nolcakkkkk eyvahedigeldismile
canım geçmiş olsun .bence dr ara durumu anlat.duruma göre bir çözüm bulacaktır.allaha emanet ol.slm kızlarr
ya kızlar bu arada benim hergün burnum kanıyo dr.uma söyledim cok telaşlandı iğneden olabili dedi bidaha kanarsa hbrim olsun dedi kanadıda dün akşam ama söylemeye korkuyorum ya iğneyi keserse bebişim nolcakkkkk eyvahedigeldismile
hade hayırlısı ne zaman gidiyorsun dra başladınmı iğnelere bu dra giden hamiş kalıyor bende muayene için gittim o ay hamiş kalmıştım
canım geçmiş olsun .bence dr ara durumu anlat.duruma göre bir çözüm bulacaktır.allaha emanet ol.
sonuyokkk bak yetiştim sana .canım haftaya gitmeyi düşünüyorum.kese anca görünür.ama dün iğneleri özel bir hastanede yazdırdım.bu gün ilk iğnemi oldum.biraz acıdı ama napalım katlanacağız.dr rapor cıkartırız demişti.gidince söyler heralde.sen rapor cıkartın mı?uzun sürüyor mu?
kız bakarsın sermet beyin orda karşılaşırız.ben zaten kısa yusyuvarlak bişeyim.bu arada kiloda canımı sıkıyor.ya siz de kilo durumu nasıl.tapikteki tek şişman benmiyim?
aysudeciği evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.allah ayırmasın bitanem.
canım merhaba melek doğum yaptı iyiymiş bebişte iyi celen bebişini kaybetti ondan canım yaamerhaba kızlar nasılızzzzzz. melek doğum yapacaktı haber varmı? bu arada celen'e ne oldu neden hastaneye yatıcaktıki
baharım çalışcam sen hiç merak etme bu ay kesintisiz olcak :kedi: kaydirigubbakcemile3
canııımmm nerelerdesin sen nasılsın bulantılar ne durumda
yaaa şu kanamalar geçsin artık günaşırı falan demicem şuraya bi oturayımda dinleneyim deyip uyuya kalmıcam valla bu sefer beni gazeterle falan okuyabilirsiniz eşine .......... diye :roflol: bide şu incir ve bal işine döneyim diyorum
kıslar bu arada bendede bel ağrısı var neden anlamıyorum iğneleri göbeğe yapıyorum sağ tarafımda morarma olmuştu sonra belime vuruyor ağrısı her daim belimn ağrıyor sizlerde de varmı böyle bir sorun bacağıma yapsamda belime vuruyor yine ağrıyor belim ne yapacağımı bilemedim ben
rapor çıkartmak çok kolay hemen çıkıyor zaten egede 2. katta kadın doğuma gidiyorsun orda çıkarıyorsun sen şimdi ilk defa iğneylemi deniyceksin gebeliği ?
inş karşılaşırız canım ben bu perşembe gidicem hayırlısıyla
bende tombişim meraklanma 85 kiloyum canım
canım merhaba melek doğum yaptı iyiymiş bebişte iyi celen bebişini kaybetti ondan canım yaa
sen nasılsın nasıl gidiyor
evet canım ayrıntılı konuşamadık gerçi ama...lütfü hocada doğum yapmış sanırım dimi melek. bizde iyiyiz işte şuan idrar yolu enfeksiyonu dışında problem yok( 20. hafta bitti hayırlısıyla . sen neler yaptın
canım portakal suyu belki mideni rahatsız edebilir daha önce zehrayada söledim ıhlamur içine elma doğra kabuğu ve çeğirdeğiyle sonra 1 tane limon dilimle içine bol şeker koy kaynat o da sana güç verir ve terlemeni sağlargülüşcümsaol canımm bol bol portakal suyu sıkıp içiyorum bide dr.um kaynayan suyun üstüne kafanı tut bi kaç kere içine çek gribin en iyi tedavisi bu dedi ne işe yarıcaksaa:umursamaz:
sen ne yapıosun bu arada ben seni msn ekledim ama açmadın tatlışkom konuşamadık seninleeeopuyorumnanaktan
sonuyokcum
eminecim
bu akşamda kanarsa arıcam ama inşlah iğneyi kesmezmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?