rapor çıkartmak çok kolay hemen çıkıyor zaten egede 2. katta kadın doğuma gidiyorsun orda çıkarıyorsun sen şimdi ilk defa iğneylemi deniyceksin gebeliği ?
inş karşılaşırız canım ben bu perşembe gidicem hayırlısıyla
bende tombişim meraklanma 85 kiloyum canım
[B .!.:baharçelik;[/B]12909913]
kız sen egeyemi gidiyon sermet'e
eminecim tebrik ederim canım allah sonunu getirsin inşlahzemuszemusdelikafadulden
evet canım hayırlısıyla bi alsaydıkm beklemek zor geliyor ..bende 2 aylık alıyordum ignemi bu ay son 2 aylık kutumu almaya giddim degişmiş dışı neyse az ilaç kalıyor demiştim ya onuda veriyoz artık biz kullanmayı becerememişiz...canım 36. haftada aspirini kesecem igneyide dogumdan 1 gün ince çünkü onun etkisi 12 saatlikmiş ama aspirin 1 hafta etki yapıyormuş.. ben rahmimde sancılar kasılmalar başladı doguma hazırlık sancıları geliyor artık ..korkuyorumda erken olcak diye kuzum içerde 1 gün dursa onun için kardır şimdi onun kilo alma zamanı iyi beslemem lazım yavrum kaç kilo olcak merak ediyom elimden geldigince iyi baktim kıcık devlet kilosunu demiyor ...öpüyorum canım rabbim yardımcımız olsun bizde şafak 45 ama doktor 1 hafta öncesinden hazırlık ol diyor gelişim önde biraz.. görüşmek üzere
canım çok teşekkür ederim.... Aynı dileklerle....aysudeciği evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.allah ayırmasın bitanem.
Çok teşekkür ederim canım... bu arada ben geçen hafta rahim perdesi ameliyatı oldum gelcek ay start vercez çalışmalara yani hamiş değilim ama allah söyleetti kısss........aysudecim canoo evlilik yıldönümünüzmüş heralde bu gün okuduklarımdan öle anladım daha nice mutlu senelere canım koçişin ve bebişinle berabar(hamiştin demii)
evet canım ayrıntılı konuşamadık gerçi ama...
ayyy idrar yolu için canım bol bol sıcak suya otur bol su iç çorapsız gece yatma bile banyoyada terliksiz girme dikkat et canımcım
bende bu ay tık yok gelecek kamplar için çalışmaya başlayacağım bakalım artık
baharcım egeye tahlil vs için gidiyorum özeline gidiyorum canım drun ama bu temmuzda drlar için tamgün yasası çıktı ya acaba hastaneyimi özelimi seçecek bizim halimiz ne olcak onu bilmiyorum işte
eminecim inş bebişine yarar iğneler eşinmi yapıyor yoksa kendin mi yapıcaksın alışana kadar zorlanırsın ama mecburen alışıcaksın ben hala alışamadım kendim yaptığım halde
kızlar bu arada canım sıkkın annecim gelmişti 1 hafta bende kaldı 1 saat önce gitti kendimi öksüz kalmış gibi hissettim ayy çok ağladım hiç böyle olmamıştım kendimi şimdi nasıl yalnız hissediyorum anlatamam kızlar annecim benim yemeğe bulaşığa elimi sürdürmedi nasıl hakkı ödenir ki koca kadın oldum hala bebek gibi ilgilenir benimle ayy ağlamaktan gözlerim şişicek valla eşim gelince ne oldu diyecek ağlamayım diyorum tutamıyorum kendimi
feryadcım yaa kusura bkam canım yeni gördüm tüp yaptırcakmışsın hadi bakalım hayırlı olsun inşallah iyi gider tedavin ve meleğine kavuşursun en kısa zamanda
baharcım egeye tahlil vs için gidiyorum özeline gidiyorum canım drun ama bu temmuzda drlar için tamgün yasası çıktı ya acaba hastaneyimi özelimi seçecek bizim halimiz ne olcak onu bilmiyorum işte
anladım canım en azından tahlillere para vermiyosun valla ben para bassam yetişmicek desem yeri var
HERKESE GÜNAYDIN TATLI PIHTICIKLAR NASILSINIZ BAKALIM UMARIM HERKES İYİDİR BEN ARTIK MİNİK PRENSİMİ HİSSEDİYORUM VE İNANILMAZ GÜZEL BİR ŞEY RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN GÜZEL BİR DİLİYORUM ÖPÜLDÜNÜZ
kıssslar hepinize günaydın... ben bugün pek aranızda olamayabilirim... acayip hastayım dün gece karnımın ağrısından ağlıyodum desem yeri var.... sanırım iyi üşütmüşük korktum valla apandisit falan diye ama şükür değil.... hepinizi bol bol öpüyorum kuzular allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?