Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oh içim rahatladı.hayırlısıyla raporu çıkartayım da.sonuyokcuğum benim üçüncü gebeliğim ama iğneyi ilk defa kullanıyorum.acemiyim anlayacağın.bebişimize iyi gelsinde razıyım kullanmaya.kilolu olmana sevindim desem kızma bana.sermet bana kilo alma hamile kalana kadar dikkat et demişti .ama adamın inadına ben 2 kilo aldım .tutamıyom kendimi.bende 66 kiloyum ama boyum kısa.baya yuvarlak görünüyom.ama iki gündür dengeli beslenmeye calışıyom.ilk 3 ay kilo almazsam süper olur.aman bebişler sağlıkla gelsinde doğrunca ne olsa zayıflarız.:CüvCüv:

[B .!.:
baharçelik;[/B]12909913]
kız sen egeyemi gidiyon sermet'e

baharcığım bende sonuyokcuğumda sermet bey'in hastalarıyız.sen kime gidiyon.sermet de de tam olsun.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

baharcım egeye tahlil vs için gidiyorum özeline gidiyorum canım drun ama bu temmuzda drlar için tamgün yasası çıktı ya acaba hastaneyimi özelimi seçecek bizim halimiz ne olcak onu bilmiyorum işte

eminecim inş bebişine yarar iğneler eşinmi yapıyor yoksa kendin mi yapıcaksın alışana kadar zorlanırsın ama mecburen alışıcaksın ben hala alışamadım kendim yaptığım halde

kızlar bu arada canım sıkkın annecim gelmişti 1 hafta bende kaldı 1 saat önce gitti kendimi öksüz kalmış gibi hissettim ayy çok ağladım hiç böyle olmamıştım kendimi şimdi nasıl yalnız hissediyorum anlatamam kızlar annecim benim yemeğe bulaşığa elimi sürdürmedi nasıl hakkı ödenir ki koca kadın oldum hala bebek gibi ilgilenir benimle ayy ağlamaktan gözlerim şişicek valla eşim gelince ne oldu diyecek ağlamayım diyorum tutamıyorum kendimi

Son düzenleme:
aldım tarifini gülüşcüm saol mutlaka yapıcam aslında bebişim olmasaydı kendime hiç bakmazdım ne zamn geçerse geçsin derdim ama şimdi ilgilenmem gereken biri daha var onun için yapıcam ne yaparsamyerimseniben
sonuyokcum canım seni cokk iyi anlıyorum annem bana geldiği zamn yada ben annemden geldiğim zamn aynen öyle hissederim 1 haftada kendimi taoparlayamam sürekli ağlarım senin gibi napalım tatlım yeterki sağ olsunlar varlıklarını bilelim o bizim ayakta durmamıza yeter keşke yanımızda olsalardı ne iyi olurduuuopuyorumnanaktan

canım hani ulttrason kağıdında AC BDP FL değerleri varya onlarla kilo hesaplaması yapıyo.nette var hesaplama şekli.hatta bebeğin boyuda FL uzunluğu varya 7 ile çarptığında bebek boyunu hesaplamış oluyon yaklaşık değer tabi bunlar ama olsun.benim doktorda boyunu söylemiyo kiloyu söylüyo .bebekler en çok kiloyu 9.ay içinde alıyomuş.inşallah tosun tosun olur kuzucukarımız .kilolu doğunca bakmasıda kolay olur . günler yaklaştıkça daha çok heyecan basıyo insanı.inan vakit geçsin diye komşu çarşı gezer oldum.9.ay ağırlaşır evde püneklerim artık .doğuma gitmeden haber ver tabii çıkıncada.ben artık crawford ta telefon numaram var onla görüşürüm haber verir siteye.ilk 10 gün annemlerde kalmayı düşünüyorum .bakalım hayırlısı olsun canım.çok öptüm kendine bebeğine ii bak.Allaha emanet olun opuyorumnanaktan

aysudeciği evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.allah ayırmasın bitanem.
canım çok teşekkür ederim.... Aynı dileklerle....

aysudecim canoo evlilik yıldönümünüzmüş heralde bu gün okuduklarımdan öle anladım daha nice mutlu senelere canım koçişin ve bebişinle berabar(hamiştin demii)
Çok teşekkür ederim canım... bu arada ben geçen hafta rahim perdesi ameliyatı oldum gelcek ay start vercez çalışmalara yani hamiş değilim ama allah söyleetti kısss........

kısssss hamiş kadın sıcak suya oturmazzzzz........ sakınhaaa..... çorapsız yatma vs falan ama sakın sıcak suya oturayım deme..........

canım yaa üzülme.ne güzel gördün anneni.sağlıkları yerinde olsunda ayrı olmak üzmez beni .ben napim senede iki kere.bunada şükür.
canım iğneyi ilk defa bugun oldum.eşim yaptı.bakamadım bile.zaten iğneden korkarım.alışana kadar eşim yapacak.allah yardımcımız olsun.

baharcığım bende sonuyokcuğumda sermet bey'in hastalarıyız.sen kime gidiyon.sermet de de tam olsun.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

yok canım ben kent hastanesine namık demire gidiyorum ama sermet bey de en az namık bey kadar bilgili ikisi arasında kalmıştım iş yerime yakın diye namık beyi seçtim

kıssslar hepinize günaydın... ben bugün pek aranızda olamayabilirim... acayip hastayım dün gece karnımın ağrısından ağlıyodum desem yeri var.... sanırım iyi üşütmüşük korktum valla apandisit falan diye ama şükür değil.... hepinizi bol bol öpüyorum kuzular allaha emanet olun...

kahvelokum ve melek 76 nın listesini güncelliyorum
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:28 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
melek76.........................(....... )(22nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek:)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

gobete............................. ..38haftalık (erkek) ( Normal doğumu bekliyoruz , eğer bebişimiz gelmezse 29 Nisan sezeryan tarihi...Canım dualarımız seninle... )
umutluyuz ..........................38haftalık (erkek) ( Sezeryan tarihi 23 Nisan...Canım dualarımız seninle... )
gobete ve umutluyuz güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Cherry76.......................... ..34 haftalık (kız)
hummu85......................... ..34 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...30haftalık (erkek)
elifim................................. .29 haftalık
esraben............................ ..29 haftalık (kız)
angel34............................ ..26 haftalık (erkek )
esterya............................ ...26haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..26haftalık
aslıhan1806.........................25hafta lık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 24haftalık (kız)
meltemcim...........................23 haftalık ( kız )
iipekk................................. 22haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................21 haftalık ( erkek )
crawford...............................19ha ftalık (kız)
arikangul..............................18 haftalık
baharçelik............................17haf talık ( erkek )
zeynom_10..........................17 haftalık
canah...................................12 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................12haf talık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................8ha ftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................5 haftalık ( yeni hamilemiz )
1emine1.......................... ..5 haftalık (yeni hamilemiz)

canım çooooook geçmiş olsun bugün fırsat bulursam ararım seni çokk çok öpüyorumopuyorumnanaktan

gülüşş yokmuş bişi heralde canım( olsun hayırlısı artık
yılmak yok kampa devam :)))
aysude (geçmiş oldu artık) yıldönümünüz kutlu olsuna.s.bunlar sizin için
emine listeye ekledim seni uğurlu gelir inş
denden rabbim hastarına şifa versin canım

günaydın arkadaşlar,herkese kolay gelsin..nasılsınız..

denden geçmiş olsun ailene canım..
aysude-mir sana da geçmiş olsun, dikkat et canım..
bebiş çalışması yapan herkese rabbim meleklerini tez vakitte göndersin,listemiz hamişlerle dolsun..bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımıza gelsin...

günaydın arkadaşlar
bugün evdeyim dinleniyorum oooooohhh,hava birden soğudu burada,kış geri geldi sanki:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…