kısss kaynar suya oturmıcak elbet o kadarını bilioz aklinialirimsmilecanım çok teşekkür ederim.... Aynı dileklerle....
Çok teşekkür ederim canım... bu arada ben geçen hafta rahim perdesi ameliyatı oldum gelcek ay start vercez çalışmalara yani hamiş değilim ama allah söyleetti kısss........
kısssss hamiş kadın sıcak suya oturmazzzzz........ sakınhaaa..... çorapsız yatma vs falan ama sakın sıcak suya oturayım deme..........
geçmiş olsun bitanem kendine dikkat et amakıssslar hepinize günaydın... ben bugün pek aranızda olamayabilirim... acayip hastayım dün gece karnımın ağrısından ağlıyodum desem yeri var.... sanırım iyi üşütmüşük korktum valla apandisit falan diye ama şükür değil.... hepinizi bol bol öpüyorum kuzular allaha emanet olun...
gülüşş yokmuş bişi heralde canım( olsun hayırlısı artık
yılmak yok kampa devam :)))
aysude (geçmiş oldu artık) yıldönümünüz kutlu olsuna.s.bunlar sizin için
emine listeye ekledim seni uğurlu gelir inş
denden rabbim hastarına şifa versin canım
GÜL şu testi bir daha yaptırsan başka bir yerde,eğer regl olmadıysan :uhm:
gül hadi test yap :)fisfisfis
yaaaa :1no2: :çok üzgünüm: bende eşimde emin olamadık aslında bugün 31. gün ve hala olmadım eğer bugünde olmazsam yarın dr a gidicem ya bebiş var yada yine basit kist yoksa bu kadar gecikmezdiiii sizde yarım saatlik kan testine güvenemediniz dimi ay şaşırdım bennnnn napcamı :sm_confused: akannehirgülüş testi yenilesene canım
canım burasına aynı dediğin gibi ve biz düne kadar yazlıklarla gezmeye başlamıştıkkgünaydın arkadaşlar
bugün evdeyim dinleniyorum oooooohhh,hava birden soğudu burada,kış geri geldi sanki:jeyyar:
canım ayyy heyecanlanmakta istemiyorum ki kist olabilir diyorum çünkü akıntım var ve beni rahatsız ediyor anlıcan bugün de olmazsam yarın direkt dra gidicem belki başka sorunlar vardır ptesi akşam test yapmıştım kan testinden önce bişi çıkmamıştı ondan daGül evet canım 30 dk.pek sağlıklı gelmedi bana,walla bence kist mist yok bebiş olma olasılığı yüksek,basit bir idrar testi yapsaydın bir de keşke,27 günde oluyosun bugün olmuş 31 gün 4 günlük bir gecikme var di mi canım.......ayyyy hadi hayırlı haberler Allah'ım yüzümüzü güldür bugün de......:Saruboceq:
Gül evet canım 30 dk.pek sağlıklı gelmedi bana,walla bence kist mist yok bebiş olma olasılığı yüksek,basit bir idrar testi yapsaydın bir de keşke,27 günde oluyosun bugün olmuş 31 gün 4 günlük bir gecikme var di mi canım.......ayyyy hadi hayırlı haberler Allah'ım yüzümüzü güldür bugün de......:Saruboceq:
canım ayyy heyecanlanmakta istemiyorum ki kist olabilir diyorum çünkü akıntım var ve beni rahatsız ediyor anlıcan bugün de olmazsam yarın direkt dra gidicem belki başka sorunlar vardır ptesi akşam test yapmıştım kan testinden önce bişi çıkmamıştı ondan da
Benim de bugün yada en geç yarın kırmızıların başlaması lazım inş. kist falan olmaz tüp bebek tedavisine temiz rahimle başlamak istiyorum:Saruboceq: gülüş kasık ağrın falan varmı canım
canım biraz önce drumla konuştum gama ya da bakalım dedi ne olduğunu anlamadım sonra yengemle konuştum iki çeşit kan testi var dedi bende birinde negatif diğerinde pozitif çıkmıştı öğleden sonra dra gidicem ama eşime ulaşamıyorummmmgülüş bende denden e katılıyorum yarım saatte çıkan kan testi olmaz sen birde idrar tahlili yap hatta kan testi de ver emin olalım canımcımfisfisfis
canım ayyy heyecanlanmakta istemiyorum ki kist olabilir diyorum çünkü akıntım var ve beni rahatsız ediyor anlıcan bugün de olmazsam yarın direkt dra gidicem belki başka sorunlar vardır ptesi akşam test yapmıştım kan testinden önce bişi çıkmamıştı ondan da
dendencim hislerin gülüşün hamile olabileceğini mi söylüyor yoksam ısrarcı gördüm seni de bayanssulusmileopuyorumnanaktan
canım biraz önce drumla konuştum gama ya da bakalım dedi ne olduğunu anlamadım sonra yengemle konuştum iki çeşit kan testi var dedi bende birinde negatif diğerinde pozitif çıkmıştı öğleden sonra dra gidicem ama eşime ulaşamıyorummmm
tatlım sanırım yumurtlama döneminde kasıklarım ağrıdı ama şimdi göğüslerim süt çıkacakmış gibi ara ara sızlıyor
ya bilmiyorum canım benimde aklıma o geliyo acaba değiştimi diye ama dediğim gibi drumu aradım hemen gelin gamaya bakalım dedi artık neyse bu gama sizin tedavinize erkenden başlamamız lazım eğer bişey varsa dedicanım acaba rahim filminden sonra siklus değişiyor mu ki yaaa,bu arada akıntın ne tonda?benim reglimden bir hafta önce kahverengi akıntım başlar mutlaka........başka bir sorun olduğunu sanmıyorum Allah korusun Gül hemen aklına kötü şeyler getirmee
:uhm:evet aslında ama Allah bilir hakkından hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz canım
evet canım gelince yazarım size:uhm:evet aslında ama Allah bilir hakkından hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz canım
hayırlısı canım eğer pozitif çıkmazsa eşimin işine gelir :kedi: kaydirigubbakcemile3HAYIRLISI canım inş. pozitif çıkar bu ay çıkmazsa birdahaki aya devam :):kedi:
kaydirigubbakcemile3 tabi canım hakkımızda hayırlısı hepimizin
bazen aklıma geliyo içimden diyorum ki denden benim hakkımda ne hissediyor acaba diye aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?