Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi bakalım Gül Allah'tan hep hayırlısını istiyoruz türlü türlü sınavlardan geçik hala da geçiyoruz....sizin için en hayırlısı , en iyisi ne olacaksa o olsun gelince yazmayı unutma olur mu canım

:uhm:evet aslında ama Allah bilir hakkından hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz canım

kaydirigubbakcemile3 tabi canım hakkımızda hayırlısı hepimizin
bazen aklıma geliyo içimden diyorum ki denden benim hakkımda ne hissediyor acaba diye aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

e benden günah gitti söliim o zaman,bu ay hamile değilsen tüp bebek için acele etme,zor bir süreç çünkü,kendiliğinden hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacak diyor içimdeki ses.......

canım benim ya hastayım sanakaydirigubbakcemile3 bakalım bu ay olucam öyle görünüyo eşim bu ay yaptırıp deneyelin diyo onun içi rahat etsin bir yaptıralım da aklinialirimsmile

canım benim ya hastayım sanakaydirigubbakcemile3 bakalım bu ay olucam öyle görünüyo eşim bu ay yaptırıp deneyelin diyo onun içi rahat etsin bir yaptıralım da aklinialirimsmile

hadi bakalım o zaman sizin içinde hakkınızdan hayırlısı olsun canım........

hadi bakalım o zaman sizin içinde hakkınızdan hayırlısı olsun canım........

Amin canım senin yüreğine sağlık çok sağolasın

kısssslarrrr hepinize geçmişolsun dilekleriniz içinnnn çookkk teşekkür ederim... her yerim sızlıyor inşallah yarına bişeyim kalmaz... sanırım izin alıp eve gitmem gerekecek gözlerim de acımaya başladı..... bu arada bakıyorumda halay ekibi mızıkcılık yapmışşş...... hastayım ama halayımdan vazgecmmemmmm........ hobaaa......... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nasılsın dendencim herşey yolundadır umarım... bayan hissss teyzeee.... herkese ne hissettiğini söylemişsinnn benim başım kelmiii......... ağlarım ama..... :umursamaz:

nasılsın dendencim herşey yolundadır umarım... bayan hissss teyzeee.... herkese ne hissettiğini söylemişsinnn benim başım kelmiii......... ağlarım ama..... :umursamaz:

iyiyim canım sende çabucak toparlan olur mu?ama ağlama söyle deyince olmuyor ki,ööööööle kendiliğinden gelmesi lazım canım.........sırası geleni hissediyorum galiba ben,okuyanda beni bişey zannedecek walla,senin daha 1 ay beklemen lazım ya o yüzden hislerimde beklemede canım ama en fazla 2 ay içinde güzel haberleri alacak gibiyiz......

banada eşimede öyle geliyor canım aynı hislerdeyiz gibi... eşim bu ay pas geçcez mecburen ama gelcek ay hamile kalcaksın gibi geliyor bana diyor.. hadi bakalım...

tevazu sahibi canım arkadaşım benim.... kimse bişey sanmaz onlar bizim aramızdaki sinerjiyi anlayınca haaaa evet yaaaa diyeceklerdir merak etme.... yaaaavvv keyfi yerindeyken hasta olmak kötü oluyomuş beeeaaaa.....

slm kızlarrrr gülüşşşşşş hamişlik şüphesimi var canoooo ayyyy inşlah kıısss nasıl dayanıyosunuz valla ben 1 gün geçti hemn hastaneye koştumm 1 daha yaptırrrr nolcakki hadii hbrlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile

aysudecimm inşlah canım gelecek ay hemencik tutar bebişin:Saruboceq:buarada cook geçmiş olsun bende hastayım 1 haftadır neler çekiyorum dr.umda yeterince ilaç kullanıyorum deyi bişi vermedi kendi halimde yaşıyorum hastalığımı ama bu gün biraz iyiyim en azından başım ağrımıyo

ayyyy inşallahhhhh kıssss .... bakalım tekrar gitcekti .... hayırlısı olsun inşallah.....
canım sağol gaz sancısıyla böbrek sancısı karışınca insanı hop hop hoplatıyormuş .. akşam eve gider gitmez maydonoz kaynatıp suyunu içcem.... yarın sabaha inşallah bişeyim kalmaz.... ilaç kullanmaktan nefret eden biri olduğum için ve bir üst katımda bissürü doktor olmasına rağmen bennnnn burda sızlanmayı tercih ediyorum... hiiiiiiiiiii.....

zeynom geçmiş olsun sanada canım,zaten ilaç kullansanda kullanmasanda 7 günde ancak geçiyor grip,sende birkaç güne tamamen iyileşirsin inşallah canım
Gül de gebelik şüphesi var evet testler biraz kafa karıştırıcı çıktığı için tekrar test yaptıracak canım,Gül den hayırlı haberleri bekliyoruz sonuç ne olursa olsun ama hayırlısı olsun diyoruz

aynen bende senin gibiyim aysudecim hamiş olmadan öncede hasat olunca hiç ilaç kullanmazdım ama bebişte benimle olun korkuyorum benim hastalığım onunda etkiler diye yoksa normalde olsa hiç tınlamam.canım böbreklerin neden sancıyo ki taş flnmı var ayy onun acısı dayanılmaz oluyomuş
ewt dendencim hayırlısı olsun hepimizin hakkındaa ama inşlah vardır bebişiii

havalardan canım.... üşüttüm işte.. bide benim daha önce maalesef iki kez böbreklerimi iltihaplandırmıştım şimdi accık üşütsem hemen böbreklerim ağrır.... şu konuda için rahat olsun... hastalanmamaya dikkat et ama hastalanırsanda ateşin çıkarsa mutlaka ateşini düşürecek tedavi için doktorunu ara...

arkadaşlar çalıştığım hastanedeki doktorlarla yavaş yavaş tanışmaya başladım.... ve bunlardan bitanesi de genetikci idi..... biraz sohbet ettik ve mthfr liler için güzel haber.... basit bir tedavisi vardır vitamin takviyesi... ama ihmal etmemek gereken bir vitamin takviyesi diye de altını çizdi.... sorun benim multivitamin konusunda sıkıntı çekmem di... bunun içinde gaz ve kabızlık şikayetlerini gidermesi için kadın doğumcum ile görüşmem gerektiğini söyledi ve bani bi doktor arkadaşına yönlendireceğini söyledi.... heyytttt kim tutar beni ... histereskopi ameliyatı tutar tabi bu ayyyy.. ayy muzurluğum tuttu...

kısslarrr geldim drdan dr laboratuvar koşullarından ve ekipmanlarından dolayı farklılıklar olabileceğini söyledi benim ilk kan tahlili yaptırdığım yer bi poliklinikti yani ne kadar donanımlı olabilirler kii ve hala kanama namına bişi yok tekrar kan alındı yarın sabah çıkacakmış sonucu bakalım artık dr sonuca göre ultrasona alalım dedi
süper bi haber bu canım yaaa :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…