kısslarrr geldim drdan dr laboratuvar koşullarından ve ekipmanlarından dolayı farklılıklar olabileceğini söyledi benim ilk kan tahlili yaptırdığım yer bi poliklinikti yani ne kadar donanımlı olabilirler kii ve hala kanama namına bişi yok tekrar kan alındı yarın sabah çıkacakmış sonucu bakalım artık dr sonuca göre ultrasona alalım dedi
süper bi haber bu canım yaaa :sm_cool:
sağol bitanem umarım bebiş isteyen ve bekleyen herkesin yüzü güler seninde öyle olumunekankayizsmilecanım benim inşallah gönlündeki gibi olur herşey... adın gibi gülmeyi hakediyosun tatlım........
inşallah canım hep beraber inşallah...........sağol bitanem umarım bebiş isteyen ve bekleyen herkesin yüzü güler seninde öyle olumunekankayizsmile
birine pazar basladim canim ve fazla yorulmadim iyiydi yani kaydirigubbakcemile2, ikincisinede bu cumartesi basliyom canikom opuyorumnanaktancanım hoşgeldin 2. iş durumun nasıl başladın mı alıştın mı ay merak ettik yaz bize kaydirigubbakcemile3
Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq: Insallah hemen ilkinde tutarcanım bende regl olduktan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseolumunekankayizsmile
:tomato::tomato::tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol: ŞenizŞenizcanım kuşummmm bende seni çok özledim
afferin sana seni alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis:tomato::tomato:klava: klava:
hepimiz için hakkımıza hayırlısı canım ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur inşallah :Saruboceq:Gülüs canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim opuyorumnanaktan
Aysude canim sen nasilsin boshayallersmile
canımıniçi sağol bitanem süper desteksiniz anlatamam böyle güzel arkadaşlar edindiğim için mutluyum hepinizi çokkkkkkkk seviyoruummmmm opuyorumnanaktanGül yarına kadar bizde seninle heyecanla bekliycez canım ve de dualarlar tabii.....
Aysude çok güzel hepimizin edindiği bilgiler doğrultusnda mthfr ve heterozigot olunca demek ki multivitamin+folik asit ve coraspin mutlaka kullanılacak :lepi:
Gülüs canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim opuyorumnanaktan
Aysude canim sen nasilsin boshayallersmile
canım bu tedavinin içinde coraspin den bahsetmedi folik asit, b vitamini multivitamin ve çinko yalnız çinko gebe kalınca hemen kesilecek... bu arada ben mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum.... gebelikte kan sulandırıcı tedavi konusunda ise tercih meselesidir diyor....Gül yarına kadar bizde seninle heyecanla bekliycez canım ve de dualarlar tabii.....
Aysude çok güzel hepimizin edindiği bilgiler doğrultusnda mthfr ve heterozigot olunca demek ki multivitamin+folik asit ve coraspin mutlaka kullanılacak :lepi:
iyi yapmışsın canım başlamakla vücudun depolaması gerekiyorBen coktannnnnn folik asiti ve tüm haplari birakmistim cünkü artik bikmistim bosu bosuna almayi , ama dün gece folik asite basladim yine en azindan onu depolamam lazim cümkü Allah izin veririse iki ay sonra tüp calismalarina yeniden baslayacagiz
canım bende 1298 homozigotum dr bana b12 iğnesi vurunman gerek demişti bendede gaz ve kabızlık sorunu var multivitamin bunu arttırıyo mu gerçi bende başka bi rahatsızlık var (spastik kolon) :çok üzgünüm:canım bu tedavinin içinde coraspin den bahsetmedi folik asit, b vitamini multivitamin ve çinko yalnız çinko gebe kalınca hemen kesilecek... bu arada ben mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum.... gebelikte kan sulandırıcı tedavi konusunda ise tercih meselesidir diyor....
ben multivitamin kullanmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyorum velevki gaz ve kabızlık sorunu yaşıyorum ve aşırı gaz yüzünden reflü gelişti bende. bunu konuştuk . multi vitamin olmazsa olmaz dır dedi....
canim gecmis olsun a.s. tesekkür ederim Rabbim Insallah bu sefer yüzümü güldürür ve bebegimi bana nasip eder.:Saruboceq:biraz üşütmüşüm canım ama birkaç güne kadar iyileşirim... sevindim bu arada bebek kararın için allah yardımcın olsun canım....
iyi yapmışsın canım başlamakla vücudun depolaması gerekiyor
inşallah canım yarın sabah haberi veririmgülüşüm canım valla nasıl heyecanlandım sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlı haberlerle gel canım
tevazu sahibi canım arkadaşım benim.... kimse bişey sanmaz onlar bizim aramızdaki sinerjiyi anlayınca haaaa evet yaaaa diyeceklerdir merak etme.... yaaaavvv keyfi yerindeyken hasta olmak kötü oluyomuş beeeaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?