ayyyy inşallahhhhh kıssss .... bakalım tekrar gitcekti .... hayırlısı olsun inşallah.....
canım sağol gaz sancısıyla böbrek sancısı karışınca insanı hop hop hoplatıyormuş .. akşam eve gider gitmez maydonoz kaynatıp suyunu içcem.... yarın sabaha inşallah bişeyim kalmaz.... ilaç kullanmaktan nefret eden biri olduğum için ve bir üst katımda bissürü doktor olmasına rağmen bennnnn burda sızlanmayı tercih ediyorum... hiiiiiiiiiii.....
kısslarrr geldim drdan dr laboratuvar koşullarından ve ekipmanlarından dolayı farklılıklar olabileceğini söyledi benim ilk kan tahlili yaptırdığım yer bi poliklinikti yani ne kadar donanımlı olabilirler kii ve hala kanama namına bişi yok tekrar kan alındı yarın sabah çıkacakmış sonucu bakalım artık dr sonuca göre ultrasona alalım dedi
süper bi haber bu canım yaaa :sm_cool:
birine pazar basladim canim ve fazla yorulmadim iyiydi yani kaydirigubbakcemile2, ikincisinede bu cumartesi basliyom canikom opuyorumnanaktan
Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq: Insallah hemen ilkinde tutar
:tomato::tomato::tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol: ŞenizŞeniz
Ben coktannnnnn folik asiti ve tüm haplari birakmistim cünkü artik bikmistim bosu bosuna almayi , ama dün gece folik asite basladim yine en azindan onu depolamam lazim cümkü Allah izin veririse iki ay sonra tüp calismalarina yeniden baslayacagiz
canımıniçi sağol bitanem süper desteksiniz anlatamam böyle güzel arkadaşlar edindiğim için mutluyum hepinizi çokkkkkkkk seviyoruummmmm opuyorumnanaktan
canımm benimde kanpıhtılasmam var 3 tane düşük yasadımm 2 ayda kalp atışı alınmıodu şimdii 5 aylık hamıleyimm vee bebegimin cok saglıklı oldugunu sölüyolar herhangii bii sorunla karsılaşmadımm korkma tedavisi cokk kolayy yeterkıı doru dr bul
canım bende 1298 homozigotum dr bana b12 iğnesi vurunman gerek demişti bendede gaz ve kabızlık sorunu var multivitamin bunu arttırıyo mu gerçi bende başka bi rahatsızlık var (spastik kolon) :çok üzgünüm:
çok zıplayıp terlersen hasta olursun tabi alsanaalsanasmile az oyna :mymeka:
neyse hastalar dinlensin ben sağlam olarak devam edem halaya haydi hopaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3
aferim sana emi alsanaalsanasmileklava:biz az hasta olunca kafamıza kafamıza vur sen kendine bakma:mymeka:
gülüşş yokmuş bişi heralde canım( olsun hayırlısı artık
yılmak yok kampa devam :)))
aysude (geçmiş oldu artık) yıldönümünüz kutlu olsuna.s.bunlar sizin için
emine listeye ekledim seni uğurlu gelir inş
denden rabbim hastarına şifa versin canım
biraz üşütmüşüm canım ama birkaç güne kadar iyileşirim... sevindim bu arada bebek kararın için allah yardımcın olsun canım....
canım rabbim hepimize yardım etsin hem sana hem bana hem de isteyen herkese
:tomato::tomato::tomato:birine pazar basladim canim ve fazla yorulmadim iyiydi yani kaydirigubbakcemile2, ikincisinede bu cumartesi basliyom canikom opuyorumnanaktan
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq: Insallah hemen ilkinde tutar
:tomato::tomato::tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol: ŞenizŞeniz
inşallah canım yarın sabah haberi veririm
Saol canım Allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah.
Canım kulaklığı var birde makina gibi bişeyi var onu karnına tutuyorsun kulaklığınıda kulağına takıyorsun öyle bebeğin kalp sesini hıçkırık sesini yani çıkardığı bütün seslseri dinleyebiliyormuşsun özeline linkini atayım incele canım
Buşracım teşekkür ederim ilgin için. İnleceyeceğim inş.
Ayrıca arkadaşlar tecrübeli olanlara bazı sorularım olacak. İğneyi bir defa hastanede yaptırdık. Sonrasında eşim yapıyor. Göbek etrafında 5 cm çapında kısımda yapacak yer kalmadı. Bunun dışına çıkabiliyor muyuz. Birde iğneyi dik şekilde tamamını batırıyoruz bu şekilde yapmak doğru mu? sanki derinin altına iner mideme gider diye korkuyorumArada morarıyor. Onun dışında sorun yok. İğne excleane 2000. teşk şimdiden.
Aysudecİm gÜnaydın bene sabahın kÖrÜnde geldİm gÜlÜŞÜ beklİyorum :)
ayyy valla can ciğer olduk burda hepimiz... inşallah güzel haberlerle gelir.... Hakkında hayırlı olan güzel haber tabikiii...... arıyorum hatunu ama telefonu kapalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?