Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aferim sana emi alsanaalsanasmileklava:biz az hasta olunca kafamıza kafamıza vur sen kendine bakma:mymeka:

bu ne hız canım ya aman dikkat et beden kaldıramıyor bir süre sonra lmaz:
İnş. ilk seferde tutar da çok yormaz bizi tosbam kaydirigubbakcemile3

gülüş canım inş. hadi hakkında hayırlısı inş. yüzümüz bu ay da seninle gülerkaydirigubbakcemile5

canım rabbim hepimize yardım etsin hem sana hem bana hem de isteyen herkese

canım çok geçmiş olsun rabbim acılarını unuttursun ve bu bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş.

canım bende 1298 homozigotum dr bana b12 iğnesi vurunman gerek demişti bendede gaz ve kabızlık sorunu var multivitamin bunu arttırıyo mu gerçi bende başka bi rahatsızlık var (spastik kolon) :çok üzgünüm:

canım kullanman gereken ilaçlar

folik asit gebelikten 3 ay önce ve gebelikte 13. haftada kesilecek
b vitamini gebelikten üç ay önce başlanıp gebelikte 13. haftada kesilecek (tablet olarak alacaksan günde 1 tane enjeksiyon olcaksa ilk kutu gün aşırı sonraki kutular 15 günde 1)
çinko tablet gebelikten 3 ay önce başlanıp gebelik te kesilecek....
elevit pronatal yada türevleri olan multi vitamin gebelikten 3 ay önce başlanıp gebelikte 13. haftada kesilecek.
bu tedaviyi iki ayrı hastanede iki ayrı genetikçi onaylamış oldu böylelikle.... multi vitamin içinde demir barındırdığı için kabızlık yapıyor o yüzden bende ciddi bi kabızlık sorunu vardı onunda kadın doğumcun ilaç versin dedi...

çok zıplayıp terlersen hasta olursun tabi alsanaalsanasmile az oyna :mymeka:
neyse hastalar dinlensin ben sağlam olarak devam edem halaya haydi hopaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3

aferim sana emi alsanaalsanasmileklava:biz az hasta olunca kafamıza kafamıza vur sen kendine bakma:mymeka:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım yaaa çok sevindim kendimi listede görünce.çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.allahın izniyle listenin üst tarafınada geçebilirim inşallah.
biraz üşütmüşüm canım ama birkaç güne kadar iyileşirim... sevindim bu arada bebek kararın için allah yardımcın olsun canım....

çok geçmiş olsun dikkat et kendine.havalara güvenme sakın.
canım rabbim hepimize yardım etsin hem sana hem bana hem de isteyen herkese

aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gulus hayırlısı olsun.sonucu alır almaz haber et.merakta bırakma .ne güzel oldu bu topik hamişler,doğranlar.

:tomato::tomato::tomato:naniknaniknaniknanikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah canım yarın sabah haberi veririm

gülüşüm canım hayırlı haberini bekliyoruz bende heyecanlandım burda inşallah hamişsindir hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug::CüvCüv:

Buşracım teşekkür ederim ilgin için. ınleceyeceğim inş.

Ayrıca arkadaşlar tecrübeli olanlara bazı sorularım olacak. ığneyi bir defa hastanede yaptırdık. Sonrasında eşim yapıyor. Göbek etrafında 5 cm çapında kısımda yapacak yer kalmadı. Bunun dışına çıkabiliyor muyuz. Birde iğneyi dik şekilde tamamını batırıyoruz bu şekilde yapmak doğru mu? sanki derinin altına iner mideme gider diye korkuyorum Arada morarıyor. Onun dışında sorun yok. ığne excleane 2000. teşk şimdiden.

Son düzenleme:

canım göbek deliğinden dörder parmak yanlara ve alta yapabilirsin bacağına diz kapağından dört parmak yukarı kasıktan dört parmak aşağı ortada ve yanlarda kalan kocaman alan senin kolunda aynı şekilde dirsekten dört parmak omuzdan dört parmak ama bence en rahat göbek ve bacak. iğneyi yapış şeklinde bir sorun yok aynen devam edebilirsin. ara sıra morarmalar olması çok normal hatta bazen bezelerde olabiliyor çok önemli değil. arada buz koyarsan ve bebe yağı gibi ürünlerle ara ara masaj yaparsan geçiyorlar. birde önelemek için iğneyi yaptıktan sonra kolonyalı bir pamuğu yaptığın yere ovalamamak kaydıyla bastırırsan o da iyi gelecektir. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

GÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞÜÜÜÜMM NERDESİN HADİ GEL ARTIK MERAKTAYIZ BAK SENİN İÇİN ERKENDEN GELDİM GİRDİM TOPİCİĞİMİZE VE SEN GELENE KADAR DA BURDAYIM.

BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN PIHTICIKLAR opuyorumnanaktan

gülüşümmmm fıstık seni bekliyorum........ inşallahh hayırlı haberlerle gelirsin canım benim..........

günaydın Gül den hala haber gelmediğine göre test sonucuna göre bence ultrasona girecek Allah'ım hayırlısı olsun :Saruboceq:

güüüüüüüüüül geldin mi canımmmmmm
vereceğin haber senin için en hayırlısı bunu biliyorsun di mi tatlım

canlar bu herif beni öldürecek bigün kesin. sonucu almış dr 10,30 da gelecekmiş onu bekliyomuş ne yazıo dedim sonra ararım dedi yüzüme kapadı bende hala bilmiyorum ama sinirden çıldırmak üzereyim e be herif e be herif negatif bile çıksa eni sonu kanamam olmadığı için dra muayene olmalıyım sen niye bekliyorsun sanki kendi muayene olacak yada pozitifse kendi iğne olmaya başlıcak sinirimden kuduruyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…