canlar bu herif beni öldürecek bigün kesin. sonucu almış dr 10,30 da gelecekmiş onu bekliyomuş ne yazıo dedim sonra ararım dedi yüzüme kapadı bende hala bilmiyorum ama sinirden çıldırmak üzereyim e be herif e be herif negatif bile çıksa eni sonu kanamam olmadığı için dra muayene olmalıyım sen niye bekliyorsun sanki kendi muayene olacak yada pozitifse kendi iğne olmaya başlıcak sinirimden kuduruyorum şuan
beni bi dinlese sakin olcam da pat diye kapadı telefonu herif
şimdi tekrar aramakda istemiyorum yoksa çok kötü bozuşucaz
kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
neyse anlaşılan halaya devamm :teytey: :teytey: :teytey:
kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
haber ne olursa olsun senin için hayırlısı olacak demiştik canım,hayırlısı buymuş,halaya devam bencede :teytey::teytey::teytey:
üzülmedim desem yalan olur umutlanmıştım çünkü ama hayırlısının bu olduğunu bende hissediyorum sadece bana sonucu söylemeyip herfin başından atması beni gerdi yani belirsizlikneyse rahatladık en azından canım hayırlısı buymuş demekki :1hug:
üzülmedim desem yalan olur umutlanmıştım çünkü ama hayırlısının bu olduğunu bende hissediyorum sadece bana sonucu söylemeyip herfin başından atması beni gerdi yani belirsizlik
ohhhh çok şükür şimdi ne olduğunu biliyoruz yerimseniben
üzmesinler seniiiibu arada dün çok üzüldüm,farkına varmadan beni üzen insanlar oldu,Allah'ım benim gönlüme hoş senin gönlüne güç gitsin dedim sonrada,ve bu sabah kalktım lavaboya gittim regl olmuşum,oysa daha 1 hafta vardı,sanırım doğumdan önceki normal siklusuma döndüm......Allah bana 1 hafta fazladan zaman verdi diyorum şimdi kendi kendime boshayallersmile
bir umuttur yaşatan insanı aldım elime sazııııııııhaklısın canım,ama olsun ne yapalım,en azından umut edecek birşeylerimiz var.....
üzmesinler seniiiilmaz:
bir umuttur yaşatan insanı aldım elime sazıııııııı
:teytey: :teytey:
günaydın bitanemGünaydın kızlar.
Guluscum sıkma canını seninde dediğin gibi kısmet böyleymiş. Daha uzun zaman var önünde. Elbet olucak canım.
Denden naparsın canım.
Ben iyiyim çok şükür kızlar. Aynı tas aynı hamam.Bitek artık iğneler zor batıyor ve acıyor karnım gerildi ya. Napalım mecbur katlanıcaz bebişler için. Çektiğimiz acılara değer inşallah hepimizi kucağımıza alırız bebeklerimizi.
:içelim: şekercim :içelim:sen çal biz söyliyelim aşık gülüş :içelim:
he gurban :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
sen otur oturduğun yerde alkış tut senn..... biz çekeriz halayı.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bende halayın sonuna katıliim bari yavaştan ee malum göbüşü pek kaldıramıyoz artık delikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:akannehir
eeee umut dünyası tatlımmm... bugün umut bitti.... gelcek ay yumurtlama takibi vs.... yeni bi umut olcakk... velhasılll gelcek de gelcekkkk işte..... :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:üzülmedim desem yalan olur umutlanmıştım çünkü ama hayırlısının bu olduğunu bende hissediyorum sadece bana sonucu söylemeyip herfin başından atması beni gerdi yani belirsizlik
ohhhh çok şükür şimdi ne olduğunu biliyoruz yerimseniben
kim üzmüş benim kuzucumu...... kıyamam ben sana... gelim dövimmi benim kuzumu üzenleri..... kafalarına kafalarınabu arada dün çok üzüldüm,farkına varmadan beni üzen insanlar oldu,Allah'ım benim gönlüme hoş senin gönlüne güç gitsin dedim sonrada,ve bu sabah kalktım lavaboya gittim regl olmuşum,oysa daha 1 hafta vardı,sanırım doğumdan önceki normal siklusuma döndüm......Allah bana 1 hafta fazladan zaman verdi diyorum şimdi kendi kendime boshayallersmile
he gurban :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sen otur oturduğun yerde alkış tut senn..... biz çekeriz halayı.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dilcikar::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?