Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yine aşınca çayın suyu boyunu
belki yendiden karşıma çıkacaksın
göz göze durup bakınca göreceğiz
neyiz ve nerelerdeyiz bilemiyoruz şimdi

sözlerimi geri alamam
yazdığımı yeniden yazamam
çaldığımı baştan çalamam
bir daha geri dönemem
akıyorsa göz yaşım kurumasın
coşup seven gönlümse durmasın
dost bildik anılarım çağırmasın
bir daha geri dönemem
hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da
her nefes alışımız bayramdı
bir umuttu yaşatan insanı
aldım elime sazımı

ERıK: A, C ve B grubu vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir mineralleri açısından zengin bir meyvedir..

Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. ıştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. ıdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir. Romatizmaya iyi gelir. Östrojen seviyesini dengelediği için özellikle Menopoz dönemindeki kadınlar için faydalıdır.

Bende kansızlık olmuştu ya düşük sonrası. Bu aralarda erik yiyorum. Sizde erik yiyin kansızlık çekenler. ıyi geliyormuş paylaşayım dedim. Bakalım göreceğiz kan tahlili verdiğimde düzelme olmuşmu kan değerlerimde. Ferrum Fortda vermişti doktorum ama ben o sıralar midem bulanıyor diye içmemiştim. Şimdi içiyorum çünkü 2 hafta öncede kan tahlili verdim doktorum iyice düşmüş kan değerin şimdilik sorun değilde dahada düşerse sorun olur dedi. Hapı kullan dedi.Şuan onuda kullanıyorum.

yok yok dövme onlarda bilerek ve isteyerek yapmıyorlar,benim hassas olduğum dönemler,o yüzden alınıyorum birazcık:kedi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar günaydınn..
nasılsınız??
gülüşcüm hakkında hayırlısı olsun canım..belirsizlik insanı daha fazla strese sokuyor..en azından öğrendin..bu ay inş caopuyorumnanaktannım
kızlar ben bebişe(zeynebe) hiç bişiii almamıştım..
çokta son aylara bırakmak akıllıca değilmiş onu anladım..
dün biraz bakınıyım diye çıktım ,öldüm..
ağırlaşmaya başladım sanırım..çok gezip ayakta kalamıyorum(
yarın annemle çıkacaz bakalım eve nasıl dönerim:)))
bi hastane çıkışı bari alaydım,donsuz kalacak bebişim D
neyse bizde böyle işte..bu ay topikten çok umutluyum hamişler çok olcak inş:CüvCüv:

çok şükür bu ay kamp felaket olacak anlıcannnn :jeyyar:
canım bizim buralarda ilk önce don alınır bebişe donansın diye hiiiiççç canını sıkma kısmetiyle gelir evin dolar taşar bi bakmışsın eşyadan

crawford canım çekirdekli siyah kuru üzüm yiyebiliyorsan ye bol bol..
al bi kaseye ,tv seğrederken,otururken falan ye..
hem doğal hemde kan yapıcıalkisalkisalkismucuk

ben çok aacele etmiştim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlamıştım almaya vermeye elimde kaldı vallaaaa.... bu sefer becerebilirsem hamile kalmayı hiç ama hiçbirşey almıcam.... bikaç yelek patik falan örmüştüm duruyorlar bi kenardaaa.....

valla bende çok heveslenip erkenden almak istemedim işte..
seninki ne kadardı kaybettiğinde..nedeni neymiş pıhtılaşma mı??
bide ctesi 1 mayıs eşin çalışcak değil mi..Allah kolaylık versin canım

yaaaaa ay canım yaa bende alayım diyorum kızıyolar erken diye bide benim yaza denk gelcek en zor dönemler nasıl çıkarım yaaa ben en iyisi kimseyi dinlemiyim alıyım yavaştan

yaaaaa ay canım yaa bende alayım diyorum kızıyolar erken diye bide benim yaza denk gelcek en zor dönemler nasıl çıkarım yaaa ben en iyisi kimseyi dinlemiyim alıyım yavaştan

bencede yavaştan yavaştan al beğendiğin olursa..
benim çok hoşuma giden şeyler olmuştu..aman dedim dünyanın binbir türlü hali var hepsini birarada alırım dedim..şimdi de beğenemiyom..vakit daraldı..çok gezemiyom..
nasip te giyecekse ,rabbim nasip ettiyse o oluyor..
bence de sen bildiğini yap hehehe:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

herkese merhabalar....
bende sizlerle aynı kaderdenim...0,6lık iğne kullanıyorum..bu 4. gebeliğim...
size bir şey sormak istiyorum...
bu iğne doğuma ne kadar kala bırakılıyor?birde ben sezeryan olucam bir sorun yaşarmıyım çok korkuyorum...
cevaplarsanız çok sevinirim..

allah hepimzin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

merhaba canım hoşgeldin..
doğuma da baya az kalmış..iğneyi bir gün öncesinde bırakabiliyorsun,asprini ise bir hafta önce..ama sen onlara takılma..bu topikte asprin ve iğneye devam ederken doğum yapmış arkadaşlarımız var..
doktorun ne diyor??
sezeryanda ne gibi bi sorun olacak ki..en kesin yöntem..
hem zaten normal doğum bile yapanlar var..
hayırlısı inşş canım..ayy çok az kalmış seninde :lepi:

maşallah mutlu sona az kalmış........hamişlerimiz genelde sezeryana 1-2 gün kala bırakıyorlar iğneyi,problem yaşayan olmadı çok şükür

canım teşekkür ederim...
dr bu hafta bırakabiliriz dedi...bende erken mi acaba diyorum bebeğe bişey olmasın diyorum...aspirin kullanmıyorum...
şimdi küçük bir sivilcede bile kan çok akıyor korkuyorum doğumda da kanama falan durmazsa diye...
az kaldı iyice heyecan korku karma karışık oldu:))
seninde yavrunu allah bağışlasın sağlıkla al kucağına...

maşallah mutlu sona az kalmış........hamişlerimiz genelde sezeryana 1-2 gün kala bırakıyorlar iğneyi,problem yaşayan olmadı çok şükür

saol canım..darısı isteyen herkese...:))çok dua ediyorum....

ya benim dr bu hafta mı alacak benim bebeği yoksa...iri falan diyodu...geçen rapor için başka dr gittim vaktinden önce alırlar dedi öyle mi olacak ki..bilmiyorumkismile

demek ki senin pıhtılaşma derecen çok yüksek değil canım..
ama kireçlenme veya suyunda azlık yoksa bebek senle ne kadar kalırsa o kadar ii bence..
sen sezeryan istediğin için çok bekleyemezler zaten,36 dan sonra normal de gelebiliyor ya..
aslında kesin bir tarih belirlemedi mi drun daha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…