Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim tabi ki merak edecez biz burda pıhtı kardeşleriz unutmaaaaaaa

yaaaaaaa ben halay çekemiyorum pc interneti az alıyo simgeleri alamıyorum ama bende halaydayıııııııııııııııııım

merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi

efet yaa ben alayım en iyisi :hulya:

merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi

canım benim gözün aydın allah analı babalı büyümek nasip etsin minik kuzuya adını ne koydunuz

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize adını uras emre koyduk,,umudunuzu kaybetmeyin ben iki düşükten sonra iğne ilaç tedavileriyle tüm umudumla mücadele ederek kavuştum yavruma sakın pes etmeyin inşallah burdaki herkes bebiş sahibi olur çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin

duan için Allah razı olsun canım eeeeeeeeee teyzelerine gösterirsin değil mi minik pıhtı yavrusunu en yakın zamanda görmek isteriz uras emremizi

amin canım darısı bizlerin başına uras emreye sağlık mutluluk ve huzurla geçriceği bir ömür diliyoruım bizim yerimizede mis kokusun çekermisin içine

canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben bu aralar acayip yiyorum valla faydasını bilmiyodum ama iyi oldu öğrendiğim daha da fazla yiyeyim bari zaten kansızlık da var

reis devrim mraba sen lütfü hocayamı devam ediyosun en son yanılmıyosam osman hocaya gitmiştin bende ankara dışındayım takiplerini nası yaptırıyosun bilgi verebilirmisin sen iğneylede düşük yapmışmıydın

İNŞ. canım çooook dua edin herkes sıra ile hamiş olsun bu ay
tabi hamişlik sonuna kadar gitsin kimsecikler üzülmesin
RABBİM DUYSUN SESİMİZİİİİİİ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…