hepinizi çok ama çokkkkkk seviyorum beni bu kadar önemsemeniz merak etmeniz çok mutlu etti beni ama gelin görün ki bende hala ne olduğunu anlamış değilim elim kolum bağlı iş yerinde heriften gelecek haberi bekliyorum pat diye de iş yerinden çıkamam şehre uzak offffff herife çok sinirliyim
kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
neyse anlaşılan halaya devamm :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
bencede yavaştan yavaştan al beğendiğin olursa..
benim çok hoşuma giden şeyler olmuştu..aman dedim dünyanın binbir türlü hali var hepsini birarada alırım dedim..şimdi de beğenemiyom..vakit daraldı..çok gezemiyom..
nasip te giyecekse ,rabbim nasip ettiyse o oluyor..
bence de sen bildiğini yap hehehe:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize adını uras emre koyduk,,umudunuzu kaybetmeyin ben iki düşükten sonra iğne ilaç tedavileriyle tüm umudumla mücadele ederek kavuştum yavruma sakın pes etmeyin inşallah burdaki herkes bebiş sahibi olur çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize adını uras emre koyduk,,umudunuzu kaybetmeyin ben iki düşükten sonra iğne ilaç tedavileriyle tüm umudumla mücadele ederek kavuştum yavruma sakın pes etmeyin inşallah burdaki herkes bebiş sahibi olur çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin
Ben bu aralar acayip yiyorum valla faydasını bilmiyodum ama iyi oldu öğrendiğim daha da fazla yiyeyim bari zaten kansızlık da varERİK: A, C ve B grubu vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir mineralleri açısından zengin bir meyvedir..
Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. İştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir. Romatizmaya iyi gelir. Östrojen seviyesini dengelediği için özellikle Menopoz dönemindeki kadınlar için faydalıdır.
Bende kansızlık olmuştu ya düşük sonrası. Bu aralarda erik yiyorum. Sizde erik yiyin kansızlık çekenler. İyi geliyormuş paylaşayım dedim. Bakalım göreceğiz kan tahlili verdiğimde düzelme olmuşmu kan değerlerimde. Ferrum Fortda vermişti doktorum ama ben o sıralar midem bulanıyor diye içmemiştim. Şimdi içiyorum çünkü 2 hafta öncede kan tahlili verdim doktorum iyice düşmüş kan değerin şimdilik sorun değilde dahada düşerse sorun olur dedi. Hapı kullan dedi.Şuan onuda kullanıyorum.
yok yok dövme onlarda bilerek ve isteyerek yapmıyorlar,benim hassas olduğum dönemler,o yüzden alınıyorum birazcık:kedi:
mucooooooo hoşgeldin canım nasılsın?
kızlar günaydınn..
nasılsınız??
gülüşcüm hakkında hayırlısı olsun canım..belirsizlik insanı daha fazla strese sokuyor..en azından öğrendin..bu ay inş caopuyorumnanaktannım
kızlar ben bebişe(zeynebe) hiç bişiii almamıştım..
çokta son aylara bırakmak akıllıca değilmiş onu anladım..
dün biraz bakınıyım diye çıktım ,öldüm..
ağırlaşmaya başladım sanırım..çok gezip ayakta kalamıyorum(
yarın annemle çıkacaz bakalım eve nasıl dönerim:)))
bi hastane çıkışı bari alaydım,donsuz kalacak bebişimD
neyse bizde böyle işte..bu ay topikten çok umutluyum hamişler çok olcak inş:CüvCüv:
sen ne kadar alçak gönüllüsün tatlımmmm... Rabbim gönlüne göre versin inşaallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?