Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gilaaa eveeet ben ona mesaj attım lütfen gel dedim........gelmiş hoşgelmiş.......bebişide olmuştur inşallah......
premete sen nasılsın.......

arkadaşlar nasılsınız bu konuyu açarak herkesin bilgi sahibi olmasını istedim.20 aylık bir kız bebegim var.Allah herkese nasip etsin.Sakın umudunuzu yitirmeyin.

mucocum sağolasın canım
gila77 hoşgeldin canım açtığın konu sayesinde kendimizi yalnız hissetmiyoruz artık ve çok güzel arkadaşlıklarımız olsu sana teşekkür ederim

arkadaşlar nasılsınız bu konuyu açarak herkesin bilgi sahibi olmasını istedim.20 aylık bir kız bebegim var.Allah herkese nasip etsin.Sakın umudunuzu yitirmeyin.

:lepi:süperrr Allah bağışlasın...budur işte....bize kısaca değerlerini ve gebelik öncesi ve gebelikteki tedavi şeklini de yazarsan çok seviniriz

Esraben canım kuru üzüm yiyorum hemde dediğin gibi tv karşısında akşamları.Doktoruma da dedim kuru üzüm yesem kan yapmazmı diye yok dedi onla olucak iş değil sen ilacını iç dedi (Ferrum Fort) kaydirigubbakcemile3
Umutluyuz canım oh ne güzel bebişini kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimize olsun.
Feryadcım ye canım erikleri afiyet olsun.Kan olsun,can olsun yarasın.
Gulus kamp çalışmalarında başarılar dilerim. Hiçbirşeye canını sıkma iş konusuna da, beyinede. Geçer zaten aşk var arada ya. sositososito
Denden canım sen naparsın? 3 ay geride kaldı. Süren doldumu?

sağolasın canım faydasını öğrenince çok sevindim zaten bende çok severim eriği ay canım istedi bak şimdi .d

sağolasın canım faydasını öğrenince çok sevindim zaten bende çok severim eriği ay canım istedi bak şimdi .d

Bende bilmiyordum. Ben birşey yedimmi google da yazarım faydası neymiş diye bakarım. Hele kansızlığa iyi geldiğini okudum sevindim ay. Benimde kansızlık sorunum varya. Aslında normalde yoktu işte maalesef düşük sonrası oldu. Ama eski haline dönsün istiyorum değerlerim. Bildiklerimide sevgili pıhtılı bacılarıma aktarayım dedim.
Ay bende severim hatta iş yerinede getirdim yedim bitti ama. Erik canavarı gibi yedim ya. Sende bugün al marketten bende mi alsam çıkışta. bilmiyorumkismile Alayım gitsin anasını satayım. kaydirigubbakcemile3

crawford sağol canım.....4 Mayıs ta doluyor 3 ayım ama 3.reglim bugün başladı,sürem doldu yani,regl olduğumu eşim bile bilmiyor ilk sizinle paylaştım,o da şaşıracak erken oldu ya......
zaman çok çabuk geçiyor,kızım yaşasaydı şimdi doğum için gün sayıyor olacaktım,neyse hakkımızdan hayırlısı böylesiymiş
Mayıs ve Haziran ayında gebelik patlaması yaşanacak topicte.....

:lepi:süperrr Allah bağışlasın...budur işte....bize kısaca değerlerini ve gebelik öncesi ve gebelikteki tedavi şeklini de yazarsan çok seviniriz

daha önceki mesajlarımda nasıl bir tedavi gördügümü yazdım ŞU an değerlerimi hatırlamıyorum.9 ay boyunca karnımdan iğne oldum ilk üç ay folik asit kullandım.doktorum bursa tıp fakültesi doktoru Osman develioğlu şimdi jimerde hamile kalmadan önce bir tedavi uygulamadı.Eski mesajlarımı bulmazsanız gene ayrıntılı şekilde yazarım.

benimde canım erik çekti yaaa,zaten çok severim,dolapta var yıkayayım bari akşam yemekten sonra yeriz,yoksa benim midem mahvolur.....

sende nasıl bir sorun var arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…