iyiyim cancağazım sen nasılsın halaya devam
feryad sen şu anda tüp bebeğemi yönlendirildin canım
canım denden öyle :) ona uğurum demek geçiyo içimden
:asigim::asigim::asigim: ayyy çok şımarcam ama şimdi.......
arkadaşlar nasılsınız bu konuyu açarak herkesin bilgi sahibi olmasını istedim.20 aylık bir kız bebegim var.Allah herkese nasip etsin.Sakın umudunuzu yitirmeyin.
arkadaşlar nasılsınız bu konuyu açarak herkesin bilgi sahibi olmasını istedim.20 aylık bir kız bebegim var.Allah herkese nasip etsin.Sakın umudunuzu yitirmeyin.
Esraben canım kuru üzüm yiyorum hemde dediğin gibi tv karşısında akşamları.Doktoruma da dedim kuru üzüm yesem kan yapmazmı diye yok dedi onla olucak iş değil sen ilacını iç dedi (Ferrum Fort) kaydirigubbakcemile3
Umutluyuz canım oh ne güzel bebişini kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimize olsun.
Feryadcım ye canım erikleri afiyet olsun.Kan olsun,can olsun yarasın.
Gulus kamp çalışmalarında başarılar dilerim. Hiçbirşeye canını sıkma iş konusuna da, beyinede. Geçer zaten aşk var arada ya. sositososito
Denden canım sen naparsın? 3 ay geride kaldı. Süren doldumu?
sağolasın canım faydasını öğrenince çok sevindim zaten bende çok severim eriği ay canım istedi bak şimdi .d
:lepi:süperrr Allah bağışlasın...budur işte....bize kısaca değerlerini ve gebelik öncesi ve gebelikteki tedavi şeklini de yazarsan çok seviniriz
crawford sağol canım.....4 Mayıs ta doluyor 3 ayım ama 3.reglim bugün başladı,sürem doldu yani,regl olduğumu eşim bile bilmiyor ilk sizinle paylaştım,o da şaşıracak erken oldu ya......
zaman çok çabuk geçiyor,kızım yaşasaydı şimdi doğum için gün sayıyor olacaktım,neyse hakkımızdan hayırlısı böylesiymiş
Mayıs ve Haziran ayında gebelik patlaması yaşanacak topicte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?