Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu arada bende ne bulantı kaldı ne bişe. Ohh miss gibi. Hamileliğin tadını çıkarıyorum. Bir iştahım açıldı sormayın. Karnım doyuyorda,gözüm doymuyor tabaktakilerin hepsini bitiriyorum. Arkamdan ağlamasın diye kaydirigubbakcemile3 Tıkınıp duruyorum eski günlerin acısını çıkarıyorum sanki.
Aman ben zaten 2 hafta önce gittiğimde 4 aylıkken 2 kilo almıştım koca 4 aya. Yani kilomda normal yani.Bakıcaz haftaya kontrol var kaç kilo olmuşuz kızımla? Aman hiç umursamıyorum. Verilir alınsada.

Canım benimde diğer düşüğüm vardı ya şuan bugün sezeryan olucaktım .Doktorun dediği tarih buydu ama sezeryan olucağım için geçen hafta kucağıma almış olucaktım. İnsan unutmuyor tabi. Hamileyim halada aklıma geliyor. Her kayıp, bir yara olarak kalır insanda. Bu sözü şuan buldum ama güzel ve hüzünlü oldu. Ben düşün 2 buçuk aylık hamile sanarken kendimi o karnımda öleli 2 hafta olmuş. Kaldıki sen hareketlerini bile hissettin. Anne olmak böyle bişe sanırım Görmeden bağlanmak olsa gerek.
Üzülmemek lazım. Batan her güneşin ardından güneş doğar unutma. Güçlü arkadaşım benim.

canım haklısın ASLA unutulmuyor.......ama daima geleceğe bakmak gerek,benimde en büyük isteğim doğum yapacağım ay hamile olduğumu öğrenmek....Allah'ım duyar sesimi inşallah.....

canım haklısın ASLA unutulmuyor.......ama daima geleceğe bakmak gerek,benimde en büyük isteğim doğum yapacağım ay hamile olduğumu öğrenmek....Allah'ım duyar sesimi inşallah.....

Evet geleceğe bakmak gerek. Yoksa dün acı verir. Doğum yapacağın ay olmasada inan rabbim sesini duyar. En kısa zamanda allah gönlünden geçeni versin inşallah.

Ben bu aralar acayip yiyorum valla faydasını bilmiyodum ama iyi oldu öğrendiğim daha da fazla yiyeyim bari zaten kansızlık da var

valla şu an bir koca tabak eriği yemiş bulunuyorum sayenizde çok yemiim dedim ama bi tane daha bi tane daha elimi tabağa attığımda boştu kaydirigubbakcemile3 akrnım ağrımasa bari eyvahedigeldismile

arkadaşlar nasılsınız bu konuyu açarak herkesin bilgi sahibi olmasını istedim.20 aylık bir kız bebegim var.Allah herkese nasip etsin.Sakın umudunuzu yitirmeyin.

canım allah bağışlasın bebeğini darısı hepimizin başına inşallah

amin canı mrabbim büyük mutlaka duyacaktır sesini çektiğin acıların karşılığında mükafatını verecektir.

arkadaşlar mrh ben de yeni üye oldum.uzun zamandır geçmişi okuyordum.ben de sizlere durumumu anlatayım.28 yaşındayım.2 ay sonra 3.yılımızı doldurucaz.1.5 yıl korunduk .1.5 yıl içinde de 2 düşüğüm oldu.ikisinde de kürtaj olmadan kendiliğinden düştü.ilkinde kese göründükten sonra,diğerinde kese bile oluşmadan düşük oldu. ilk hamileliğim 2.denenmemizde hemen kalmıştım.2.hamilelğim 9.denememizdeydi.ilçemde gitmediğim dr kalmamıştı.bazı rutin testler olmuştum.normal çıkmıştı sonuçlar dr lar da bu sonuçlara dayanarak çok normal olduğunu söylüyorlardı.fakat benim psikolojim baya bi bozulmuştu.tabi eşimle de aram açılmak üzereydi.o çok rahattı.drların söylediklerine göre.fakat benim içim içimi yiyordu.bunun bir nedeni olmalıydı.döllenme olup da niye yerleşemiyordu.en sonunda eşimi ikna ettim.izmirde tanıdık aracılığıyla iyi bir doçent bulduk.ayrıyetten ege ünv. riskli gebeliklerin bölüm başkanıydı.beb durumumu anlattım ona da .bana baya bi moral verdi.gerçi şu gerçeği de söyledi.ben size kısır bir çift diyemem fakat iki düşük olması kısırlık kada önemli bir problem dedi.diğer drlardan farklı olarak.eşimin bunu duymuş olması içimi rahatlattı.eşlerin hem fikir olması gerçekten çok önemli.huzur için.ultrosonda inceledi uzun uzun.özellikle adetin 3.4.günleri çağırdı.bana ultrosonda incelerken çok güzel çok müthiş dedi. sormamışım güzel olan neydi acaba .ultrosonda neyi gördü de güzel dedi.bi dahaki sefere sorucam.sizler de cevap veririseniz sevinirim.bize cebimden çıkarıp bebeği size veremem dedi.biraz sabır dedi.ve kesinlikle stres yok dedi.özellikle kanda pıhtılaşma,kromozom,ve hormon testlerini yaptırıp sonuçlara göre hareket edeceğimizi söyledi.hormon testlerini yaptırıp sonuçları aldık hemen.kanda pıhtılaşma 20 gün içinde çıkacakmış .bekliyoruz şimdili onu.kromozoma da 4.5 ay sonrasına gün verdi.önce sonuçları alır almaz götürücez dr ma.
son düşüğümden sonra da 7 aydır kalamıyorum hamile. ben 37 günde bir adet görüyordum bunu da dr a söyledim. çok geç olduğunu söyledi.o yüzden dostinex verdi .iki ay kullan dedi.gerçekten de tam 30 gün sonra adetlendim.adetin gecikmesi de gebeliği geciktirirmiş.işte böyle benim hikayem arkadaşlar umarım en kısa zamnada sağlıklı bir şekilde kucağıma alırıs bebişlerimizi.gerçekten de sabır ve zaman gerektiriyormuş bu işler.

meraba arkadaşlar kan pıhtılaşması olupta çocugunu dünyaya getirenler varmı yardımcı olursanız sevinirim

meraba arkadaşlar kan pıhtılaşması olupta çocugunu dünyaya getirenler varmı yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar çok geçmiş olsun geçmiş sayfalarda listeler var onlara ulaşırsanız doğum yapan arkadaşları hamile olan arkadaşları ve uygulanan tedavileri görebilirsiniz........ ben topiğe girdiğimden beri yanlış hatırlamıyorsam 4 tane bebeğimiz oldu 2010 ocay ayından bu yana yani..... umutluyuz hepimiz haktan hayırlısını diliiyoruz............

inşallah o patlamayı yapanlardan biride ben olurum. bu ay da olmadı ama umutsuzluk yoooooook.. önümüzdeki aylara bakıyoruz..dendenciğim bu kez sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın ve sağlıkla doğum yaparsın inşallah. aynı ay da aysudemir, feryad,gülüş,muco,ben ve diğer bekleyen arkadaşlar hep birlikte güzel haberler versek ne güzel olur ne güzelllll..

" İyi ki"lerim sınır ihlâli yapmaktan müebbete mahkûm. "Keşke"lerim haddini aşmakta bugün. Hüzünleri süsleyip istiflemekten artık yoruldum. Açılan yaralarıma "zaman ve duâ" sürdüm, bekliyorum...
öncelikle hoşgeldin canımopuyorumnanaktan bende 3 düşükten sonra hamile kalmaya çabalamaktayım. sende pıhtılaşma olup olmadığı daha belli değil ama 2 düşüğün var geçmiş olsn rabbim tekrar yaşatmasın inşallah bu topicte hep güzel günlerin olur ve bu güzellikleri bizlerle paylaşırsın

gülüş üzülme sakın tamammı hayırlısıysa olsun de
bak ben 6 düşükten sonra artık hep Rabbim eğer sağlıklı doğacaksa olsun diyorum sağlıklı doğmayacaksa hiç hamile kalmayayım

sende böyle dua et ve olmayınca üzülme
şu an özleden mesaj gönderemiyorum yakında sana mesaj yazıcam tanışırızda nasıl olsa antepteyiz

ayyyy ağzından bal damlıyor... hayırlısı ise hepimiz için inşallah gelecek ay güzel haberler veririzz.... değilse hiç olmasın......... Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin canım......

slm kızlarr
gülüşüm canım benim geçmişi okudum bebiş yokmuş olsun canoo zaten daha yeni heyecanlanmaya başladın sen, inşlah bidahaki ay o test seni ve eşini havalara hoplatacakk. hakkında hayırlsı olsun tatlımm

merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
canım hayırlı uğurlu olsun sana mesaj gönderdim cevap yazmayınca meraklandım açıkcası iyi olmanıza sevindim
evet canım kırmızar başlasın tüp bebek olcak bu ay
hayırlısı inşallah olur bitanem
Gül canım doktora mı gittin?inşallah bir sıkıntı yoktur,siklus değişmiştir :Saruboceq:
canım doktora gidemedim saat 13.00 den şu ana kadar ayaktaydım daha yeni yerime oturdum yarın sabah gideceğim ama çünkü hala kanama yok
sağol cancan bol bol kamp yapcaz bu ay işte lülülülülülü
inşallah bitanem yine o gün yüzün güler olumunekankayizsmile
gülüş üzülme sakın tamammı hayırlısıysa olsun de
bak ben 6 düşükten sonra artık hep Rabbim eğer sağlıklı doğacaksa olsun diyorum sağlıklı doğmayacaksa hiç hamile kalmayayım

sende böyle dua et ve olmayınca üzülme
şu an özleden mesaj gönderemiyorum yakında sana mesaj yazıcam tanışırızda nasıl olsa antepteyiz
sağol canım iyiyim yaaa hatta rabbim herhalde daha duuurrr dedi ve başıma 3 tane deli müşteri gönderdi al hadi bunlarla uğraş kendinle uğraşacağına dedi herhalde ay yorgunluktan ölcem
ne zaman istersen beklerim canım iş yerim belli zaten ve biz bankacılarla çok çalışıyoruz belkide tanışmışızdır hiç bilmeden kaydirigubbakcemile5
HEPİNİZİİİİİ kocaman öptüümmm opuyorumnanaktan

canım benim hayırlısı işte napalım inşallah ilerde iyi haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…