inşallah o patlamayı yapanlardan biride ben olurum. bu ay da olmadı ama umutsuzluk yoooooook.. önümüzdeki aylara bakıyoruz..dendenciğim bu kez sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın ve sağlıkla doğum yaparsın inşallah. aynı ay da aysudemir, feryad,gülüş,muco,ben ve diğer bekleyen arkadaşlar hep birlikte güzel haberler versek ne güzel olur ne güzelllll..
valla şu an bir koca tabak eriği yemiş bulunuyorum sayenizde çok yemiim dedim ama bi tane daha bi tane daha elimi tabağa attığımda boştu kaydirigubbakcemile3 akrnım ağrımasa bari eyvahedigeldismile
canım allah bağışlasın bebeğini darısı hepimizin başına inşallah
amin canı mrabbim büyük mutlaka duyacaktır sesini çektiğin acıların karşılığında mükafatını verecektir.
kızlar yaa ben bu dün gece cokkkkkkkkk kötü bi rüya gördüm kociş beni aldatıyoduuuohaoldumsmile
uyanır uyanmaz çöktüm başınaaaa sen beni nasıl aldatırsın diyeeeguclubacismileneye uğradığını şaşırdı yaa hala aklımdan cıkmıyooooo sürekli sorgulayıp durdum adamı bu gün eşşek hoşuna gitmiş gibi bide gülmesi var iyice deli etti beniii :mymeka:
canım hakkında hayırlısı.bu ay da çek halayı öteki aya hamiş kalırsan çekemezsin ha.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
neyse anlaşılan halaya devamm :teytey: :teytey: :teytey:
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen mutluluğa ulaştın darısı tüm topiğimize olsun.:Saruboceq:merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
iyi akşamlar arkadaşlar,bugün nasılsınız..ne haberler var daha okuyamadım..
emineeee
hoşgeldin nasılsın canım iyisin değilmi nasıl gidiyor hamişlik
arkadaşlar mrh ben de yeni üye oldum.uzun zamandır geçmişi okuyordum.ben de sizlere durumumu anlatayım.28 yaşındayım.2 ay sonra 3.yılımızı doldurucaz.1.5 yıl korunduk .1.5 yıl içinde de 2 düşüğüm oldu.ikisinde de kürtaj olmadan kendiliğinden düştü.ilkinde kese göründükten sonra,diğerinde kese bile oluşmadan düşük oldu. ilk hamileliğim 2.denenmemizde hemen kalmıştım.2.hamilelğim 9.denememizdeydi.ilçemde gitmediğim dr kalmamıştı.bazı rutin testler olmuştum.normal çıkmıştı sonuçlar dr lar da bu sonuçlara dayanarak çok normal olduğunu söylüyorlardı.fakat benim psikolojim baya bi bozulmuştu.tabi eşimle de aram açılmak üzereydi.o çok rahattı.drların söylediklerine göre.fakat benim içim içimi yiyordu.bunun bir nedeni olmalıydı.döllenme olup da niye yerleşemiyordu.en sonunda eşimi ikna ettim.izmirde tanıdık aracılığıyla iyi bir doçent bulduk.ayrıyetten ege ünv. riskli gebeliklerin bölüm başkanıydı.beb durumumu anlattım ona da .bana baya bi moral verdi.gerçi şu gerçeği de söyledi.ben size kısır bir çift diyemem fakat iki düşük olması kısırlık kada önemli bir problem dedi.diğer drlardan farklı olarak.eşimin bunu duymuş olması içimi rahatlattı.eşlerin hem fikir olması gerçekten çok önemli.huzur için.ultrosonda inceledi uzun uzun.özellikle adetin 3.4.günleri çağırdı.bana ultrosonda incelerken çok güzel çok müthiş dedi. sormamışım güzel olan neydi acaba .ultrosonda neyi gördü de güzel dedi.bi dahaki sefere sorucam.sizler de cevap veririseniz sevinirim.bize cebimden çıkarıp bebeği size veremem dedi.biraz sabır dedi.ve kesinlikle stres yok dedi.özellikle kanda pıhtılaşma,kromozom,ve hormon testlerini yaptırıp sonuçlara göre hareket edeceğimizi söyledi.hormon testlerini yaptırıp sonuçları aldık hemen.kanda pıhtılaşma 20 gün içinde çıkacakmış .bekliyoruz şimdili onu.kromozoma da 4.5 ay sonrasına gün verdi.önce sonuçları alır almaz götürücez dr ma.
son düşüğümden sonra da 7 aydır kalamıyorum hamile. ben 37 günde bir adet görüyordum bunu da dr a söyledim. çok geç olduğunu söyledi.o yüzden dostinex verdi .iki ay kullan dedi.gerçekten de tam 30 gün sonra adetlendim.adetin gecikmesi de gebeliği geciktirirmiş.işte böyle benim hikayem arkadaşlar umarım en kısa zamnada sağlıklı bir şekilde kucağıma alırıs bebişlerimizi.gerçekten de sabır ve zaman gerektiriyormuş bu işler.
canı iyiyim daha dr gitmedik .haftaya gidecem.iğneye başladım.ama yine miğdem bulanmıyor.öncekilerde de hiç bulanmamıştı.normalmi ki.
canı iyiyim daha dr gitmedik .haftaya gidecem.iğneye başladım.ama yine miğdem bulanmıyor.öncekilerde de hiç bulanmamıştı.normalmi ki.
amin inşallah.:Saruboceq:canım benim iyi olmana çok sevindim miden bulanmıyor olması normal canım benim 4.cü gebeliğimde hiç bulanmamıştı bu son kızımda serumla beslenmiştim her hamilelik bir olmuyor canım normaldir merak etme sen içini ferah tut bu sefer allahın izniyle her şey çok güzel olacak inşallah yavrunu kucağına alacaksın önce sen sonra biz bekleyenler:Saruboceq::Saruboceq:
ohhh:CüvCüv:normal canım ,tebrikler bu arada...her gebelik farklı oluyor.beta hcg n hızlı yükseliyorsa bulantı yapar..ok..rahat ol..
zeynom hamileymişin tebrik ederim canım. bende iyiyim ama hamile değilim olmayı bekliyorum.. dua et tamam mı hamilelrin duası kaul olur:)nergiscim nasılsın cano seninle uzun zamndır muhabbet edemiyoruzzzz
amin canım inşallah olacak olacak hiiiiç merak etme......sağlıklı bir hamilelik,sağlıkla ve zamanında doğum yapıp,bebeklerimizi büyütmeyi nasip edecek Allah, demek ki zamanı var daha,hiç üzülme olur mu
merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?