Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yaa ben bu dün gece cokkkkkkkkk kötü bi rüya gördüm kociş beni aldatıyoduuuohaoldumsmile
uyanır uyanmaz çöktüm başınaaaa sen beni nasıl aldatırsın diyeeeguclubacismileneye uğradığını şaşırdı yaa hala aklımdan cıkmıyooooo sürekli sorgulayıp durdum adamı bu gün eşşek hoşuna gitmiş gibi bide gülmesi var iyice deli etti beniii :mymeka:

amin canım inşallah olacak olacak hiiiiç merak etme......sağlıklı bir hamilelik,sağlıkla ve zamanında doğum yapıp,bebeklerimizi büyütmeyi nasip edecek Allah, demek ki zamanı var daha,hiç üzülme olur mu

denden özel mesajj yazamıorumm henüzz cevap veremediimm kusura bakma ban kocaeli üniversitesii yrd. dç. eray çalışkana gidiorumm inan bana cokk kolayy bi tedavisi var

yarasın canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy dün gece kabus gecesimiydi ya :sinifsinif: benim eşim de dün nöbetteydi çok kötü bir rüya gördüm uyandım nefes alamıyorum eşime ulaşı sesini duyana kadar içim nefesim düzene binmedi ,sesini duydum de yeniden uykuya daldım ...

gülüüüüüşşşş
canım hakkında hayırlısı olsun demek daha süresi varmış 1 ay daha bekletecek seni yaramazın moralinin yerinde olmasına çok sevindim çok öpüyorum canım seniopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:

kısslar eşim sonucu faxladı sonuç <0.100 yani negatif
neyse anlaşılan halaya devamm :teytey: :teytey: :teytey:
canım hakkında hayırlısı.bu ay da çek halayı öteki aya hamiş kalırsan çekemezsin ha.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen mutluluğa ulaştın darısı tüm topiğimize olsun.:Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar,bugün nasılsınız..ne haberler var daha okuyamadım..

meltemciğim oku canım oku .topik hareketli bugün.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım...geçmiş olsun canım..inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın ve sağlıklı doğum yaparsın.
merak etme doğru sayfadasın burada bulunan herkesin çoooooook uzun gebelik hikayeleri var.herkes yüreğinin en derininde annelik özlemini tadarak hamile kalmayı bekliyor.eminim çok güzel dostluklar bulacaksın..:)

canı iyiyim daha dr gitmedik .haftaya gidecem.iğneye başladım.ama yine miğdem bulanmıyor.öncekilerde de hiç bulanmamıştı.normalmi ki.

canım benim iyi olmana çok sevindim miden bulanmıyor olması normal canım benim 4.cü gebeliğimde hiç bulanmamıştı bu son kızımda serumla beslenmiştim her hamilelik bir olmuyor canım normaldir merak etme sen içini ferah tut bu sefer allahın izniyle her şey çok güzel olacak inşallah yavrunu kucağına alacaksın önce sen sonra biz bekleyenler:Saruboceq::Saruboceq:

naz27
hoşgeldin aramıza bende manisanın bir ilçesindeyim galiba sende öle doktor olarak söleyebileceğim izmirde sermet sağol diye doktor var burdan bazı arkadaşlar ona gidiyor sende ona git bende gidicem inşallah

amin inşallah.:Saruboceq:
normal canım ,tebrikler bu arada...her gebelik farklı oluyor.beta hcg n hızlı yükseliyorsa bulantı yapar..ok..rahat ol..
ohhh:CüvCüv:

nergiscim nasılsın cano seninle uzun zamndır muhabbet edemiyoruzzzz
zeynom hamileymişin tebrik ederim canım. bende iyiyim ama hamile değilim olmayı bekliyorum.. dua et tamam mı hamilelrin duası kaul olur:)

inşallah canım umudumu hiç kaybetmeden hevesle bekliyorum o güzel günleriopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi

tebrik ederim canım,maşallah size bir haftayı doldurdunuz bile kuzuşunla..bol bol öp kokla bizim içinde..bize de bol bol dua et...:ecrin_bebek:

nergiz
selam canım nasılsın neler yapıyorsun sende beklemedesin değilmi rabbim tez zamanda senide yavruna kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…