nergiz
selam canım nasılsın neler yapıyorsun sende beklemedesin değilmi rabbim tez zamanda senide yavruna kavuştursun canım
meltemcim, ruyanaz, 1emine1+, ravza1818 kızlar nasılsınız hepinize iyi akşamlar:)))
sağol nergiscim iyiyiz çok şükür sen nasılsın...
nergiz
selam canım nasılsın neler yapıyorsun sende beklemedesin değilmi rabbim tez zamanda senide yavruna kavuştursun canım
canım iyi akşamlar.iyililik valla.dizi keyfi yapıyorum.
canım sen de beklemedesin herhalde ,inşallah meleğin göbüşüne en kısa zamanda konsun..
evet canım bu ayda olmadı. ama tekrar kampa girdik . sen ne yapıyorsun canım. tekrar başladınız mı çalışmaya..?
denden ,guluş27,feryad,aysude mir...daha adını okuduğum ama aklımda kalmayan,bütün kampçı arkadaşlarım inşallah tez vakitte sizleri de hamiş listemizde görürüz.rabbim yeterki ol desin..dualarım sizinle...
kızlar çok mutsuzum yeni başladığım işyerindeki cadı karı beni dellendirdi..... hiç anlaşabileceğimizi düşünmüyorum... ayyy vallla böyle giderse seneye tayin isterim ben burdannn.... benim iş rahatlığım çok önemli....
canııııımmmmmmgülüüüüüşşşş
canım hakkında hayırlısı olsun demek daha süresi varmış 1 ay daha bekletecek seni yaramazın moralinin yerinde olmasına çok sevindim çok öpüyorum canım seniopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:
inşallah canım dualarımız kabul olur :Saruboceq:denden ,guluş27,feryad,aysude mir...daha adını okuduğum ama aklımda kalmayan,bütün kampçı arkadaşlarım inşallah tez vakitte sizleri de hamiş listemizde görürüz.rabbim yeterki ol desin..dualarım sizinle...
kuzuuuuu bozma moralini hiç kafana da takma nerede mutluysan orada çalışkızlar çok mutsuzum yeni başladığım işyerindeki cadı karı beni dellendirdi..... hiç anlaşabileceğimizi düşünmüyorum... ayyy vallla böyle giderse seneye tayin isterim ben burdannn.... benim iş rahatlığım çok önemli....
kızlar çok mutsuzum yeni başladığım işyerindeki cadı karı beni dellendirdi..... hiç anlaşabileceğimizi düşünmüyorum... ayyy vallla böyle giderse seneye tayin isterim ben burdannn.... benim iş rahatlığım çok önemli....
Allah kavuştursun fıstıkkkk....GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım bugün ben heyecanlıyım saat 2 de dr kontrolümüz var çok özledim kuzumu her kontrolde heyecanlanıyorum. yüreğim kığır kıpır kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi :)
canııııımmmmmm
beklicez işte napalım iyiyim iyiyim moralimde yerinde
inşallah canım dualarımız kabul olur :Saruboceq:
kuzuuuuu bozma moralini hiç kafana da takma nerede mutluysan orada çalış
ama benim anlayamadığım senin gibi şeker mi şeker tatlı mı tatlı iyi kalpli temiz yürekli biriyle kim nasıl anlaşamaz gelirsem orayaaa var ya tüm hıncımı ondan alırım guclubacismilelmaz:
canlarım çok sağolun...bu karı beni öldürür ya hayırlısı bakalım . kadın demeye bin şahit lazım tabi... çünkü hatun koskoca bi buzdolabını yutmuş gibi duruyor.. duygusuz hissiz suratsızın teki... dün atıştık biraz müdür yardımcısı bozuntusu.. beni dinlemeyi tercih etseydi anlayacaktı ama domuz gibi burun dikine gidince anlayamadı.... amannn boşverrrrrrrrrrrrGülüm sıkma canını henüz orda yenisin kadın seni daha tanımıyo eminim seni tanıyınca işman olacaktır gıcıklığına benim de burda beni sinir eden iki iş arkadaşım vardı birbirimizi tanıdıkça artık sorun yaşamıyoruz
canım geçen aramışsın teli duymadım sonrada fırsatım olup arayamadım... ama okuduğum kadarıyla karar vermişsin.. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah canım benim.....Gülüm sıkma canını henüz orda yenisin kadın seni daha tanımıyo eminim seni tanıyınca işman olacaktır gıcıklığına benim de burda beni sinir eden iki iş arkadaşım vardı birbirimizi tanıdıkça artık sorun yaşamıyoruz
feryadım baharım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?