Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

denden ,guluş27,feryad,aysude mir...daha adını okuduğum ama aklımda kalmayan,bütün kampçı arkadaşlarım inşallah tez vakitte sizleri de hamiş listemizde görürüz.rabbim yeterki ol desin..dualarım sizinle...

canım sen de beklemedesin herhalde ,inşallah meleğin göbüşüne en kısa zamanda konsun..

evet canım beklemede sayılırım ben daha çalışmalara başlamadım son bebeğimi sezeryan doğum yaptım bu yüzden beklemedeyim ama inşallah önümüzdeki ay bende kampa giricem sizinle beraber yaşayıp görecez bakalım neler olacak rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

evet canım bu ayda olmadı. ama tekrar kampa girdik . sen ne yapıyorsun canım. tekrar başladınız mı çalışmaya..?

canım ben iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim canım ben daha çalışmalara başlamadım önümüzdeki ay başlıycam inşallah bu ay başlayacaktım başka problemler çıktı ama inşallah haziranda başlıycam öpüyorum canım seni

kızlar çok mutsuzum yeni başladığım işyerindeki cadı karı beni dellendirdi..... hiç anlaşabileceğimizi düşünmüyorum... ayyy vallla böyle giderse seneye tayin isterim ben burdannn.... benim iş rahatlığım çok önemli....

Günaydın aysude. Canım sen dışkapıdamı çalışıyorsun ankarada?
Ordaysan eğer benim orda bir tanıdığım var.
Canını sıkmaaaaa. Hiçbişeye halaycı başı lmaz:

canııııımmmmmm
beklicez işte napalım iyiyim iyiyim moralimde yerinde
inşallah canım dualarımız kabul olur :Saruboceq:
kuzuuuuu bozma moralini hiç kafana da takma nerede mutluysan orada çalış
ama benim anlayamadığım senin gibi şeker mi şeker tatlı mı tatlı iyi kalpli temiz yürekli biriyle kim nasıl anlaşamaz gelirsem orayaaa var ya tüm hıncımı ondan alırım guclubacismile lmaz:

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım bugün ben heyecanlıyım saat 2 de dr kontrolümüz var çok özledim kuzumu her kontrolde heyecanlanıyorum. yüreğim kığır kıpır kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi :)

gülüüm günaydın canım

aysudecim toplaşalım gelelim istersen kim üzmiş senii hhıııımmmmm klava:klava: sıkma canını güzelim

Gülüm sıkma canını henüz orda yenisin kadın seni daha tanımıyo eminim seni tanıyınca işman olacaktır gıcıklığına benim de burda beni sinir eden iki iş arkadaşım vardı birbirimizi tanıdıkça artık sorun yaşamıyoruz

Allah kavuştursun fıstıkkkk....

canlarım çok sağolun...bu karı beni öldürür ya hayırlısı bakalım . kadın demeye bin şahit lazım tabi... çünkü hatun koskoca bi buzdolabını yutmuş gibi duruyor.. duygusuz hissiz suratsızın teki... dün atıştık biraz müdür yardımcısı bozuntusu.. beni dinlemeyi tercih etseydi anlayacaktı ama domuz gibi burun dikine gidince anlayamadı.... amannn boşverrrrrrrrrrrr

canım geçen aramışsın teli duymadım sonrada fırsatım olup arayamadım... ama okuduğum kadarıyla karar vermişsin.. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah canım benim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…