demek ki senin pıhtılaşma derecen çok yüksek değil canım..
ama kireçlenme veya suyunda azlık yoksa bebek senle ne kadar kalırsa o kadar ii bence..
sen sezeryan istediğin için çok bekleyemezler zaten,36 dan sonra normal de gelebiliyor ya..
aslında kesin bir tarih belirlemedi mi drun daha??
şimdi çıkıyorum canım öptüm sizi gelince yazarımfıstığım sen doktora gitmeyecekmiydin bugün....
Allah kavuştursun fıstıkkkk....
canlarım çok sağolun...bu karı beni öldürür ya hayırlısı bakalım . kadın demeye bin şahit lazım tabi... çünkü hatun koskoca bi buzdolabını yutmuş gibi duruyor.. duygusuz hissiz suratsızın teki... dün atıştık biraz müdür yardımcısı bozuntusu.. beni dinlemeyi tercih etseydi anlayacaktı ama domuz gibi burun dikine gidince anlayamadı.... amannn boşverrrrrrrrrrrr
canım geçen aramışsın teli duymadım sonrada fırsatım olup arayamadım... ama okuduğum kadarıyla karar vermişsin.. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah canım benim.....
hayırlısı bakalım inşallah.... güzel olcak herşey...evet canım karar verdik kırmızıları bekliyorum şimdi dün gelmesi gerekti gelmedi bu gün de hala tık yok eğer olmazsam doktorumu arayacağım yarın offfff sanırım yumuşlarım kiste dönüştü
iş öğrenmeye çalışırsan böyle olur... klasik devlet memuru ol anacım... sorma bişey bilmiyorum de geç git işte... ne uğraşıyosun sanki .... işte benimkide lafff .... hiç yapamadım bugüne kadar böyle bugunden sonrada yapamam herhalde....canım benim henüz orada yeni olduğun için seni dinlemezler ve direk sen suçlu durumuna düşersin en iyisi önce seni tanımalarına fırsat tanımalısın
kadın anladığım kadarıyla çekilmez biri Allah yardımcın olsun ve sabır versin ama işyeri senin için iyi ise bence o bırakıp gitsin :) sen yakında orda kendini ispatlayacaksın zaten
tamam canım bekliyoruzşimdi çıkıyorum canım öptüm sizi gelince yazarım
karnıım aaaaaaaaçççççç ne yiseeemmm cokacimcoook
Allah kolaylık versin canım minnoşu bizim için koklaslm kızlar uzun zamandır gıremıyodum bızım zıllos yuzunden bı huysuzlandı sormayın esımın gelmesını dort gozle beklıyorum ınsallah ıyı haberler vardır kıb opt..........
kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi
hayırlısı canım yaa dün müdürümde dedi çok gerginsin diye bazen kendi içimde olayları çok büyütüyorum kafama takıyorum ve büyüttükçe kendi canımı acıtıyorum üzülüyorum farkındayım biraz boşvermek gerekiyor vurdum duymaz olmak gerekiyor işte.... yine diyorum hayırlıysa vardır hayırlı değilse yoktur herşeyin hayırlısı olsun tek dileğim bucanım benim hayırlısı diyelim ama inşallah vardır bişeler.doktorun eğer herşey yolunda diyorsa aşılama için acele etme derim.benim doktorum bak düşükten sonra 2.5 yıl bekledi aşılama için.olur diyodu hep.birşeyin yok stres hep diyordu.olmayınca aşılamaya geçtik ama tutmadı.kendiliğinden oldu yaklaşık aşılamadan 9 ay sonra.senin bak sonuçta oldu olur tatlım .ki içime doğuyor sen yakın bir zamanda hamileyim diyeceksin. :Saruboceq:
bu arada benim diş berbat çok ağrıyoooooo.karanfilleri dayıyom yanaklarım uyuşuyo sonram.birde ayaklarım şişmeye başladı ama az.uzanınca hemen iniyo.biraz oturunca geri şişiyo normaldir sanırım dimi
hayırlısı canım yaa dün müdürümde dedi çok gerginsin diye bazen kendi içimde olayları çok büyütüyorum kafama takıyorum ve büyüttükçe kendi canımı acıtıyorum üzülüyorum farkındayım biraz boşvermek gerekiyor vurdum duymaz olmak gerekiyor işte.... yine diyorum hayırlıysa vardır hayırlı değilse yoktur herşeyin hayırlısı olsun tek dileğim bu
canım şişmeye başlaması normal heleki dinlenince geçiyorsa sorun değil uyurken bile ayaklarını biraz yükseltip uyu
offf o diş ağrısı için biraz daha dayanmak zorundasın canım biliyorum çok canın yanıyor :teselli:
canım bu korku çok normal bu şekilde evham yapman yada moral bozman bebeğe daha çok zarar verir eğer doktorun özelde değilse yani para vermeyeceksen ne zaman istiyorsan git bence için rahatlasın çünkü 5 hafta boyunca bilmeden içinde ölmüş olması kötü Allah'ım bidaha yaşatmasın sana yada bi doktorun daha olsun arada onada gidersinselam kızlar ya bende gece çok kötü bir rüya gördüm.doktora daha geçen hafta gittik bir ay sonra gel dedi, ama ben çatlayacağım ya başka bir doktora gitsem mi gitmesem mi ? içimde yaşıyor mu yaşamıyor mu çok korkuyorum şimdi daha 7 haftalık felan ama öbürü içimde ölüp beş hafta boyunca bilemeyince çok korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum işi bıraktım evde paso yatıyorum iğnemi vurunuyor aspirine ve vitaminlere devam ediyorum. beni rahatlatın ne olur. Birde ya sizde de gaz oluyormu ölecem yaaa spazmdan.
cannnnnııııımmmmmmmmmmmm geç kaldım kusura bakmaaa...... Ama süperrrrrr haberlerle dönmüşsün.... Hadi bakalımmmmmm mevlam neyler neylerse güzel eyler..... Gözün aydın tatlımmmm herşeyin iyi olmasına çokkkk sevindim....kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi
selam kızlar ya bende gece çok kötü bir rüya gördüm.doktora daha geçen hafta gittik bir ay sonra gel dedi, ama ben çatlayacağım ya başka bir doktora gitsem mi gitmesem mi ? Içimde yaşıyor mu yaşamıyor mu çok korkuyorum şimdi daha 7 haftalık felan ama öbürü içimde ölüp beş hafta boyunca bilemeyince çok korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum işi bıraktım evde paso yatıyorum iğnemi vurunuyor aspirine ve vitaminlere devam ediyorum. Beni rahatlatın ne olur. Birde ya sizde de gaz oluyormu ölecem yaaa spazmdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?