Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana araştırma yapılmadan verildi iğne ama yinede bırakınca bebeğe bişey olur diye korkuyorum..
sezeryanı ben istemedim ama sürekli yattığım ve bebeğim ters olduğu için seçiliyor..

canım benim henüz orada yeni olduğun için seni dinlemezler ve direk sen suçlu durumuna düşersin en iyisi önce seni tanımalarına fırsat tanımalısın
kadın anladığım kadarıyla çekilmez biri Allah yardımcın olsun ve sabır versin ama işyeri senin için iyi ise bence o bırakıp gitsin :) sen yakında orda kendini ispatlayacaksın zaten

canım geçen aramışsın teli duymadım sonrada fırsatım olup arayamadım... ama okuduğum kadarıyla karar vermişsin.. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah canım benim.....

evet canım karar verdik kırmızıları bekliyorum şimdi dün gelmesi gerekti gelmedi bu gün de hala tık yok eğer olmazsam doktorumu arayacağım yarın offfff sanırım yumuşlarım kiste dönüştü

evet canım karar verdik kırmızıları bekliyorum şimdi dün gelmesi gerekti gelmedi bu gün de hala tık yok eğer olmazsam doktorumu arayacağım yarın offfff sanırım yumuşlarım kiste dönüştü
hayırlısı bakalım inşallah.... güzel olcak herşey...

iş öğrenmeye çalışırsan böyle olur... klasik devlet memuru ol anacım... sorma bişey bilmiyorum de geç git işte... ne uğraşıyosun sanki .... işte benimkide lafff .... hiç yapamadım bugüne kadar böyle bugunden sonrada yapamam herhalde....
şimdi çıkıyorum canım öptüm sizi gelince yazarım
tamam canım bekliyoruz

slm kızlar uzun zamandır gıremıyodum bızım zıllos yuzunden bı huysuzlandı sormayın esımın gelmesını dort gozle beklıyorum ınsallah ıyı haberler vardır kıb opt..........

kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi

canım benim hayırlısı diyelim ama inşallah vardır bişeler.doktorun eğer herşey yolunda diyorsa aşılama için acele etme derim.benim doktorum bak düşükten sonra 2.5 yıl bekledi aşılama için.olur diyodu hep.birşeyin yok stres hep diyordu.olmayınca aşılamaya geçtik ama tutmadı.kendiliğinden oldu yaklaşık aşılamadan 9 ay sonra.senin bak sonuçta oldu olur tatlım .ki içime doğuyor sen yakın bir zamanda hamileyim diyeceksin. :Saruboceq:
bu arada benim diş berbat çok ağrıyoooooo.karanfilleri dayıyom yanaklarım uyuşuyo sonram.birde ayaklarım şişmeye başladı ama az.uzanınca hemen iniyo.biraz oturunca geri şişiyo normaldir sanırım dimi

hayırlısı canım yaa dün müdürümde dedi çok gerginsin diye bazen kendi içimde olayları çok büyütüyorum kafama takıyorum ve büyüttükçe kendi canımı acıtıyorum üzülüyorum farkındayım biraz boşvermek gerekiyor vurdum duymaz olmak gerekiyor işte.... yine diyorum hayırlıysa vardır hayırlı değilse yoktur herşeyin hayırlısı olsun tek dileğim bu
canım şişmeye başlaması normal heleki dinlenince geçiyorsa sorun değil uyurken bile ayaklarını biraz yükseltip uyu
offf o diş ağrısı için biraz daha dayanmak zorundasın canım biliyorum çok canın yanıyor :teselli:

her şey yoluna girecek diye düşün canım eminol gelecek bebeğin göbüşüne.kafaya takınca olmuyo gerçekten bide keşke yapabilsenizde yumurtlama gününde tatile gitseniz.değişik ortamlarda denesiniz aklinialirimsmile :kedi: yani o bile etkili oluyo çok arkadaşım öle kaldı.
diş ağrısı gerçekten berbat bişeeee.Ay herkes yaptırsın dişini gebelik öncesi.gerçi çürük olmayan dişim bile çürümeye başladı ağrıyoo.şişlikler için öyle yapıcam mecbur .dün başladı.neyseki az ve hemen geçiyo uzatınca.hadi grşz tatlım ben çıkayım az uzatayım.kocişle çarşıya çıkacazda onu bekliyom.öpüldünnnn opuyorumnanaktan

selam kızlar ya bende gece çok kötü bir rüya gördüm.doktora daha geçen hafta gittik bir ay sonra gel dedi, ama ben çatlayacağım ya başka bir doktora gitsem mi gitmesem mi ? içimde yaşıyor mu yaşamıyor mu çok korkuyorum şimdi daha 7 haftalık felan ama öbürü içimde ölüp beş hafta boyunca bilemeyince çok korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum işi bıraktım evde paso yatıyorum iğnemi vurunuyor aspirine ve vitaminlere devam ediyorum. beni rahatlatın ne olur. Birde ya sizde de gaz oluyormu ölecem yaaa spazmdan.

canım bu korku çok normal bu şekilde evham yapman yada moral bozman bebeğe daha çok zarar verir eğer doktorun özelde değilse yani para vermeyeceksen ne zaman istiyorsan git bence için rahatlasın çünkü 5 hafta boyunca bilmeden içinde ölmüş olması kötü Allah'ım bidaha yaşatmasın sana yada bi doktorun daha olsun arada onada gidersin

cannnnnııııımmmmmmmmmmmm geç kaldım kusura bakmaaa...... Ama süperrrrrr haberlerle dönmüşsün.... Hadi bakalımmmmmm mevlam neyler neylerse güzel eyler..... Gözün aydın tatlımmmm herşeyin iyi olmasına çokkkk sevindim....

canım benimmm.......... Evham yapma nolur.... Dua et herşey iyi olsun diye.... Rahat tut kendini gaz problemine gelincede gebeliğin belirtilerindendir gaz şikayeti....

Kısssslar çok canım sıkıldı....
Biraz önce birisi eşimin raporunu getirdim diye bi evrak uzattı elime..... üstünde komplent abortus yazıyodu.... Yemin ederim içim yandı..... Düşük yapmış ve gittiği doktora baktımda sorunlu olduğu her halinden belli gazi de infertilite proflarından birine gidiyor... Rabbim yardımcısı olsun inşallah............ Rabbim kimsenen elini boş koymasın..........

ilginç ama sanki adet olcakmış gibi karnım ağrıyor eğer bu ay normal zamanında adet olursam 1,5 haftam var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…