Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol bitanem bende sevindim korkmuştum çünkü kist deyince 2-3 ay sürebilir diye bide rahim duvarına çok çokkk sevindim
aynen öyle tatlım mevlam neylerse güzel eyler herşey ondan gelir

amin canım amin herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin

kızlaar bu gün 5+2 günlük olduk.ama bu gun göğüs ağrılarım biraz azalmış geldi.kasık ağrımda yok.kasıklarımda seyirme oluyordu o da olmadı.uykumda yok.
normal mi yaaa.hemen cevap lütfen.

canımm yaa seninki daha kötüymüş ben öle rüyaların etkisinden 1 hafta cıkamıyorumeyvahedigeldismile

saol nergiscim.tabiki ederim canım.inşlah en kısa zamnda iyi habrlerini duycaz burdan biliyosun ben 1.5 yıl bekledim telaşlanma emi

canımmm hayırlı hbrlerle dönn.dualarımız seninle. benimde daha kntrolüme cok varrrrrr bende özledim kuzumu

canımm ya bende ilk haftalarda aynı senin gibiydim beklemende yarar var ama senin için rahat etmicekse başka bi dr gitte için rahatlasın birazz.gaz sorunu bendede var asigülcüm özellikle akşamları normal heralde.

offf bende öle hbrler duyunca cok etkileniyorum cok üzülüyorum allah yardımcısı olsun.amin canımmm herkese versin rabbim cocuk özlemiyle yakıp kavurmasın:Saruboceq:

ooo gülüşüm senin alt takım mükemmelmiş heeekaydirigubbakcemile3
ohh cok şükür kuzum yaa hakkında hayırlısııı hemencik yaptır aşılamanı bebişin konsun göbüşüneee:CüvCüvpuyorumnanaktan

amin. Sizleri de yanımızdan eksik koymasın. Rabbim Her isteyenin istediğini versin.

eminecim canımmm benimm benimde bulantılarım birden kesilmeşti.dur hemn telaşlanmaa seyirme ölee herzamn olmaz zaten ilk haftalarda oluyo sonra geçiyo en azından benim öle olmuştu kontrolün ne zamn bişi yokturr görüceksin

pazartesi veya çarşamba gideceğiz dr.düne kadar horul horul uyuyordum.dün geç yatmama rağmen bu gün okuldan geldiğimden beri ne uyku var ne yorgunuk.inşallah terslik yoktur.:Saruboceq::Saruboceq: bu sefer cok umutluyum çünkü iğne ve aspirin kullanıyorum.

kızlaar bu gün 5+2 günlük olduk.ama bu gun göğüs ağrılarım biraz azalmış geldi.kasık ağrımda yok.kasıklarımda seyirme oluyordu o da olmadı.uykumda yok.

Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bence normal kafanı takma geçen hafta 6. haftamdı benim, bendede kasık seyirmesi kesildi, göğüslerde hasasiyet azaldı, doktora daha gitmemiştik korktum hamile değilim diye, üstelik kahverengi lekelenmem oldu eyvah düşüyor dedim evden çıkmadım, sürekli yattım sadece wc ye kalktım 5 gün doktorum de 5 gün sonra gel dedi, kalp atışı için, ama elhamdülillah doktora gittiğimde iyisiniz kalbide atıyor dedi çok güzeldi o an inş, sabredebilirsem ikinci gidişimde de iyi haberler alacağımı düşünmeye çalışıyorum tabi korkmuyor da değilim. Dua et

CAnım doktorum özel adamda çok yoğun zaten o kadar yoğun ki normal zamanda bile doğru dürüst soru bile soramıyorum ama konyada bilinmiş işinin ehl i biri güveniyorum, inş sabrederim dört hafta...

Baharcığım çok tşkr ederim işte insan acemi ve benim gibi iğneden korkan ödlek biri olunca herşeyden korkuyor. tavsiyelerinizi yerine getireceğim efem. İğneden korkuyorsan nasıl doğuracaksın desene bana, bilmem evlat istediği öne geçiyor sanırım.

kısssss takımlar daha yeni düzeldi kısssss kaydirigubbakcemile3
canım biraz daha bekleyeyim diyorum madem herşey düzeldi belki kendiliğinden olur 2 ay daha .... haziranda olmazsa temmuzda yaptırırım
CAnım doktorum özel adamda çok yoğun zaten o kadar yoğun ki normal zamanda bile doğru dürüst soru bile soramıyorum ama konyada bilinmiş işinin ehl i biri güveniyorum, inş sabrederim dört hafta...
madem böyle bir durum var kendine bi tane ara ara gidebileceğin bi dr daha edin hani sonuçta sadece ultrasonda bakılıp durumu söylenecek asıl doktorundan zaten gereken bilgileri alırsın

EMOOŞŞŞ canım sende vesvese yapma her vücut farklı tepki verir dur telaşlanma

merhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
canı sağ olsun sağlıklı olsunda başını kaşıyacak zaman bulama inş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş
valla ömürsün kısss rüya için adamla uğraşılırmı neden yapsın ki yapmaz korkma hem bebişi gelicek o da heyecanla onu bekliyordur
bu arada burun kanamaları sende oluyordu değilmi canım merak ettim geçtimi yoksa druna sordunmu sonuç ne oldu inş kötü birşey yoktur canım
canı iyiyim daha dr gitmedik .haftaya gidecem.iğneye başladım.ama yine miğdem bulanmıyor.öncekilerde de hiç bulanmamıştı.normalmi ki.
mide bulantısı geç başlar belkide sende hiç olmayabilir canım her gebede olacak diye birşey yokki onu kafana hiç takma
hayatım biraz sabret hele bir keseyi gör ondan sonra birde kalp atışları ondan sonra rahatlıycaksın lütfen bana kızma ama henüz kendini gebeliğe fazla kaptırma biliyorsun bizler normal gebe değiliz ama sakince bekle bol dua et allahım hayırlıysa ver hayırsızsa verme de lütfen kendini sıkma rahat ol ilaçlarını kullan

bahar gittin mi dra kuzuşunu gördünmü??

gelelim benden haberlere: dün dra gittim bebeişimi gördüm ikili tarama için ayrıntılı baktı ense kalınlığı 1mm dedi dr normal dedi kan verdim aynı gün inş ikili test sonucumuzda güzel çıkar kızlar lütfen dua edin bana da çok ihtiyacım var inanın

bu arada minik bir kıııızzzzzzz dedi drum %70 dedi drum değişirmi bilemiyorum 1 ay sonra gel dedi ayyy ben bir çok uzun çatlarım dedim dra o da bana bakmakla bebek büyümüyor dedi kızlarrrr

canım bende doktoruna katılıyorum bence dinlenin bir eşinle tatil yapın aşılama olayı çok stresli birde yüklüyorlar hormonu ben o tedavi sürecinde az kalsın müdürüme dalıyordumalsanaalsanasmile acayip sinir yapıyo problem çıkmamış çok şükür iş sakin olmaya kaldı kaydirigubbakcemile5

canım benim... bende hala etkisindeyim aslında unutmaya çalışıyorum ama çok kötüydü bilmiyorumkismile

benim güzel arkadaşlarım burdalarmış..... ben şöyle bi okudum topiği müthis yorgun hissediyorum kendimi.... Allaha emanet olun feryadcım nergiscim ikinizide kocaman öpüyorum canlarım.... feryadcım kırmızılardan ne haber tatlım

amin. Sizleri de yanımızdan eksik koymasın. Rabbim Her isteyenin istediğini versin.
aminnnnnnnnn canım .

canım benim... bende hala etkisindeyim aslında unutmaya çalışıyorum ama çok kötüydü bilmiyorumkismile

yaaaa anlatmayayım anlatmayayım dedimmm duramadım gene.... bende iki gün önce bi rüya gördüm şükürki sizin gibi korkulu değildi rüyam.... rüyamda yeni bebeğim olduğunu gördüm bi oğlan çocuğuydu ve adınıda Alper Fatih koymuşuz... aman yarabbim o kadar mı şirin olursun o kadar mı güzel olursun.... Eşim kucağına alıp gıdısını öpüyor bi gülüyor bi gülüyor al ciğerine sok sıpayı..... sonrada anneliğin o güzelliği emzirme anı üstümde döne döne emiyodu valla... hala kurtulamadım etkisinden aklıma geldikçe gözlerim doluyor....Çok güzel bi duyguydu inşallah nasib olur da hepimiz yaşarız bu duyguları...........

canım tam birbirimizi teselli edecek kişileriz.aman iyi düşün ki iyi olsun.ben hep olumsuz düşüne düşüne kaybettim bebişleri.bunda evham yapmayacam dedim ama 1 hafta anca dayandım.kk yı okurken uymuşum.demek ki uyku belirtisi geçmemiş.benim hüsnü kuruntularım.uyudum rahatladım.haftaya dr gideyim de endişelerim bitsn.aman sende kendine dikkat et.bebişe iyi bak.bol bol yat dinlen.opuyorumnanaktan

gulus uyudum uyandım attım kötü düşünceleri.
sonuyok kızacak birşey yok canım.cok haklısın.anam bizler anormaliz.kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi bi göreyim bebişi ondan sonra relax.zaten sizden başka kimseye söylemedim.bu topik benim duygularımı en rahat anlattığım yer .eşim bile anlamıyor bazen.tüm arkadaşları çokk seviyorum.opuyorumnanaktan

canım benim :) umut vadediyor gelecek gibi ama tam da başladı diyemiyorum sıkıntı veriyor birazcık sanırım zorluyacak bu ay tabi yumoşlarım kaldı öyle alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile inş. kiste dönüşmemişlerdir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…