sağol bitanem bende sevindim korkmuştum çünkü kist deyince 2-3 ay sürebilir diye bide rahim duvarına çok çokkk sevindimcannnnnııııımmmmmmmmmmmm geç kaldım kusura bakmaaa...... Ama süperrrrrr haberlerle dönmüşsün.... Hadi bakalımmmmmm mevlam neyler neylerse güzel eyler..... Gözün aydın tatlımmmm herşeyin iyi olmasına çokkkk sevindim....
amin canım amin herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versinKısssslar çok canım sıkıldı....
Biraz önce birisi eşimin raporunu getirdim diye bi evrak uzattı elime..... üstünde komplent abortus yazıyodu.... Yemin ederim içim yandı..... Düşük yapmış ve gittiği doktora baktımda sorunlu olduğu her halinden belli gazi de infertilite proflarından birine gidiyor... Rabbim yardımcısı olsun inşallah............ Rabbim kimsenen elini boş koymasın..........
ayy dün gece kabus gecesimiydi ya :sinifsinif: benim eşim de dün nöbetteydi çok kötü bir rüya gördüm uyandım nefes alamıyorum eşime ulaşı sesini duyana kadar içim nefesim düzene binmedi ,sesini duydum de yeniden uykuya daldım ...
zeynom hamileymişin tebrik ederim canım. bende iyiyim ama hamile değilim olmayı bekliyorum.. dua et tamam mı hamilelrin duası kaul olur:)
inşallah canım umudumu hiç kaybetmeden hevesle bekliyorum o güzel günleriopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım bugün ben heyecanlıyım saat 2 de dr kontrolümüz var çok özledim kuzumu her kontrolde heyecanlanıyorum. yüreğim kığır kıpır kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi :)
selam kızlar ya bende gece çok kötü bir rüya gördüm.doktora daha geçen hafta gittik bir ay sonra gel dedi, ama ben çatlayacağım ya başka bir doktora gitsem mi gitmesem mi ? içimde yaşıyor mu yaşamıyor mu çok korkuyorum şimdi daha 7 haftalık felan ama öbürü içimde ölüp beş hafta boyunca bilemeyince çok korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum işi bıraktım evde paso yatıyorum iğnemi vurunuyor aspirine ve vitaminlere devam ediyorum. beni rahatlatın ne olur. Birde ya sizde de gaz oluyormu ölecem yaaa spazmdan.
Kısssslar çok canım sıkıldı....
Biraz önce birisi eşimin raporunu getirdim diye bi evrak uzattı elime..... üstünde komplent abortus yazıyodu.... Yemin ederim içim yandı..... Düşük yapmış ve gittiği doktora baktımda sorunlu olduğu her halinden belli gazi de infertilite proflarından birine gidiyor... Rabbim yardımcısı olsun inşallah............ Rabbim kimsenen elini boş koymasın..........
kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi
Kısssslar çok canım sıkıldı....
eminecim canımmm benimm benimde bulantılarım birden kesilmeşti.dur hemn telaşlanmaa seyirme ölee herzamn olmaz zaten ilk haftalarda oluyo sonra geçiyo en azından benim öle olmuştu kontrolün ne zamn bişi yokturr görüceksin
kızlaar bu gün 5+2 günlük olduk.ama bu gun göğüs ağrılarım biraz azalmış geldi.kasık ağrımda yok.kasıklarımda seyirme oluyordu o da olmadı.uykumda yok.
normal mi yaaa.hemen cevap lütfen.
CAnım doktorum özel adamda çok yoğun zaten o kadar yoğun ki normal zamanda bile doğru dürüst soru bile soramıyorum ama konyada bilinmiş işinin ehl i biri güveniyorum, inş sabrederim dört hafta...canım bu korku çok normal bu şekilde evham yapman yada moral bozman bebeğe daha çok zarar verir eğer doktorun özelde değilse yani para vermeyeceksen ne zaman istiyorsan git bence için rahatlasın çünkü 5 hafta boyunca bilmeden içinde ölmüş olması kötü Allah'ım bidaha yaşatmasın sana yada bi doktorun daha olsun arada onada gidersin
Baharcığım çok tşkr ederim işte insan acemi ve benim gibi iğneden korkan ödlek biri olunca herşeyden korkuyor. tavsiyelerinizi yerine getireceğim efem. İğneden korkuyorsan nasıl doğuracaksın desene bana, bilmem evlat istediği öne geçiyor sanırım.canım göbek deliğinden dörder parmak yanlara ve alta yapabilirsin bacağına diz kapağından dört parmak yukarı kasıktan dört parmak aşağı ortada ve yanlarda kalan kocaman alan senin kolunda aynı şekilde dirsekten dört parmak omuzdan dört parmak ama bence en rahat göbek ve bacak. iğneyi yapış şeklinde bir sorun yok aynen devam edebilirsin. ara sıra morarmalar olması çok normal hatta bazen bezelerde olabiliyor çok önemli değil. arada buz koyarsan ve bebe yağı gibi ürünlerle ara ara masaj yaparsan geçiyorlar. birde önelemek için iğneyi yaptıktan sonra kolonyalı bir pamuğu yaptığın yere ovalamamak kaydıyla bastırırsan o da iyi gelecektir. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
GÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞÜÜÜÜMM NERDESİN HADİ GEL ARTIK MERAKTAYIZ BAK SENİN İÇİN ERKENDEN GELDİM GİRDİM TOPİCİĞİMİZE VE SEN GELENE KADAR DA BURDAYIM.
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN PIHTICIKLAR opuyorumnanaktan
kısssss takımlar daha yeni düzeldi kısssss kaydirigubbakcemile3canımm yaa seninki daha kötüymüş ben öle rüyaların etkisinden 1 hafta cıkamıyorumeyvahedigeldismile
saol nergiscim.tabiki ederim canım.inşlah en kısa zamnda iyi habrlerini duycaz burdan biliyosun ben 1.5 yıl bekledim telaşlanma emi
canımmm hayırlı hbrlerle dönn.dualarımız seninle. benimde daha kntrolüme cok varrrrrr bende özledim kuzumu
canımm ya bende ilk haftalarda aynı senin gibiydim beklemende yarar var ama senin için rahat etmicekse başka bi dr gitte için rahatlasın birazz.gaz sorunu bendede var asigülcüm özellikle akşamları normal heralde.
offf bende öle hbrler duyunca cok etkileniyorum cok üzülüyorum allah yardımcısı olsun.amin canımmm herkese versin rabbim cocuk özlemiyle yakıp kavurmasın:Saruboceq:
ooo gülüşüm senin alt takım mükemmelmiş heeekaydirigubbakcemile3
ohh cok şükür kuzum yaa hakkında hayırlısııı hemencik yaptır aşılamanı bebişin konsun göbüşüneee:CüvCüvpuyorumnanaktan
madem böyle bir durum var kendine bi tane ara ara gidebileceğin bi dr daha edin hani sonuçta sadece ultrasonda bakılıp durumu söylenecek asıl doktorundan zaten gereken bilgileri alırsınCAnım doktorum özel adamda çok yoğun zaten o kadar yoğun ki normal zamanda bile doğru dürüst soru bile soramıyorum ama konyada bilinmiş işinin ehl i biri güveniyorum, inş sabrederim dört hafta...
canı sağ olsun sağlıklı olsunda başını kaşıyacak zaman bulama inş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşmerhaba arkadaşlar sonunda bebişimi kucağıma aldım 23 nisanda oldu doğum sezeryanla darısı hepinizin başına inşallah ancak nete girebildim bizim yaramaz bana hiç fırsat vermedi
valla ömürsün kısss rüya için adamla uğraşılırmı neden yapsın ki yapmaz korkma hem bebişi gelicek o da heyecanla onu bekliyordurkızlar yaa ben bu dün gece cokkkkkkkkk kötü bi rüya gördüm kociş beni aldatıyoduuuohaoldumsmile
uyanır uyanmaz çöktüm başınaaaa sen beni nasıl aldatırsın diyeeeguclubacismileneye uğradığını şaşırdı yaa hala aklımdan cıkmıyooooo sürekli sorgulayıp durdum adamı bu gün eşşek hoşuna gitmiş gibi bide gülmesi var iyice deli etti beniii :mymeka:
mide bulantısı geç başlar belkide sende hiç olmayabilir canım her gebede olacak diye birşey yokki onu kafana hiç takmacanı iyiyim daha dr gitmedik .haftaya gidecem.iğneye başladım.ama yine miğdem bulanmıyor.öncekilerde de hiç bulanmamıştı.normalmi ki.
hayatım biraz sabret hele bir keseyi gör ondan sonra birde kalp atışları ondan sonra rahatlıycaksın lütfen bana kızma ama henüz kendini gebeliğe fazla kaptırma biliyorsun bizler normal gebe değiliz ama sakince bekle bol dua et allahım hayırlıysa ver hayırsızsa verme de lütfen kendini sıkma rahat ol ilaçlarını kullankızlaar bu gün 5+2 günlük olduk.ama bu gun göğüs ağrılarım biraz azalmış geldi.kasık ağrımda yok.kasıklarımda seyirme oluyordu o da olmadı.uykumda yok.
normal mi yaaa.hemen cevap lütfen.
GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım bugün ben heyecanlıyım saat 2 de dr kontrolümüz var çok özledim kuzumu her kontrolde heyecanlanıyorum. yüreğim kığır kıpır kızlar dualarınızı eksik etmeyin emi :)
kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi
canımm yaa seninki daha kötüymüş ben öle rüyaların etkisinden 1 hafta cıkamıyorumeyvahedigeldismile
saol nergiscim.tabiki ederim canım.inşlah en kısa zamnda iyi habrlerini duycaz burdan biliyosun ben 1.5 yıl bekledim telaşlanma emi
canımmm hayırlı hbrlerle dönn.dualarımız seninle. benimde daha kntrolüme cok varrrrrr bende özledim kuzumu
canımm ya bende ilk haftalarda aynı senin gibiydim beklemende yarar var ama senin için rahat etmicekse başka bi dr gitte için rahatlasın birazz.gaz sorunu bendede var asigülcüm özellikle akşamları normal heralde.
offf bende öle hbrler duyunca cok etkileniyorum cok üzülüyorum allah yardımcısı olsun.amin canımmm herkese versin rabbim cocuk özlemiyle yakıp kavurmasın:Saruboceq:
ooo gülüşüm senin alt takım mükemmelmiş heeekaydirigubbakcemile3
ohh cok şükür kuzum yaa hakkında hayırlısııı hemencik yaptır aşılamanı bebişin konsun göbüşüneee:CüvCüvpuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn canım .amin. Sizleri de yanımızdan eksik koymasın. Rabbim Her isteyenin istediğini versin.
canım benim... bende hala etkisindeyim aslında unutmaya çalışıyorum ama çok kötüydü bilmiyorumkismile
Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama bence normal kafanı takma geçen hafta 6. haftamdı benim, bendede kasık seyirmesi kesildi, göğüslerde hasasiyet azaldı, doktora daha gitmemiştik korktum hamile değilim diye, üstelik kahverengi lekelenmem oldu eyvah düşüyor dedim evden çıkmadım, sürekli yattım sadece wc ye kalktım 5 gün doktorum de 5 gün sonra gel dedi, kalp atışı için, ama elhamdülillah doktora gittiğimde iyisiniz kalbide atıyor dedi çok güzeldi o an inş, sabredebilirsem ikinci gidişimde de iyi haberler alacağımı düşünmeye çalışıyorum tabi korkmuyor da değilim. Dua et
benim güzel arkadaşlarım burdalarmış..... ben şöyle bi okudum topiği müthis yorgun hissediyorum kendimi.... Allaha emanet olun feryadcım nergiscim ikinizide kocaman öpüyorum canlarım.... feryadcım kırmızılardan ne haber tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?