Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok yakında seni mutlu edecek müjdeli bir haber alacaksın anlamına geliyor bu
ben ne zaman rüyamda erkek bebeğim olsa hayatımın yönünü değiştirecek nitelikte güzel bir haber aldım kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

inşallah canım inşallah kist olmamıştır..... hadi Allah yardımcın olsun tatlım...... inşallah herşey gönlünce ve dilediğince olur.......

inşallah canımmmm inşallahhhhhhhhh hep beraber inşallah............... ben çıkıyorum fıstık yarın görüşürüz artık.......... benimki görevli yarınnnnnn

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
Esraben, canım Lütfü beyın cep numarası bende yok.Kımseye vermıyor.Istemıstım bısey olursa nasıl ulasacam dıye merak etme tehlıkelı durum yok deyıp gecıstırmıstı.Sekretere sordum oda hocadan ıste demıstı.Bısey olunca muayanesını hemsıreyı arıyordum o yardımcı oluyordu.Ama hastaneye gıdınce Lütfü hocanın hastasıyım deyınce cok ıyı ılgılenıyorlar.Benım dogumda bıle bı dakka bos bırakmadılar süreklı basıma geldıler baktılar.

canım öncelikle gözün aydın..... Allah herkese bu yolda yardım ettsin.... Herşeyin iyi olmasına çok sevindimmm..... bebişimizi kokluyor seni de tekrar tebrik ediyorum.... Allaha emanet olun..........
işte buna halay çekilir....... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey:

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.rabbim bu duyguları yaşamayı bizlerede nasip etsin.bebişi benim yerimede kokla.kulaklarından öp.bayılırım bebişlerin kulaklarına.dikişlerinde en kısa zamanda iyleşir inşallah.ablam doğum yaptığında onun da cok dikişi vardı.dr tuvaletten ve banyodan sonra fön makinasıyla dikişlerini kurut.yaş kalmasın demişti.ablam cabuk toparlamıştı .aklında bulunsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GOBETE

Feryad canım umarım kist yoktur sende de
Eminecim aferim sana hep böle söz dinle kötü düşünceleri at kafandan
Aysude rüyan hayırlara vesile olur inşallah çok güzel bir rüya hem erkek bebek görmen hemde bebeği emzirmen çok güzel umarım bu duyguyu biranönce yaşarsın bitanem
Gobete aklımdaydın hep 29unda doğum yapacak diye ama işte ne güzel istediğin gibi normal doğum olmuş çok sevindim hayırlı olsun canım
bu arada kızlar kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karnım çok ağrıyor hiç böyle olmazdı en azından söktürücü kullanmak zorunda kalmadığım için sevindim ve ptesiye kadar bekleseydim meraktan ölürdüm herhalde çok şükür ne olduğumu biliyorum artık
halaya ve kampa devam ha gayret kızlarr :teytey: :teytey: :teytey:

tebrik ederim canım,maşallah size..dikişlerin çabuk geçer inşallah.bebişini kokla bizim için..darısı bizlere..

Merhaba kızlar nasılsınızzzzz
Ben ikigündürlü hastanede yatıyyordum
Hiç bişey yiyemediğim için vucüdumun vitamin depoları yıkılmış
Artık vucüdüm kendi yağını yakmaya başlamış buda hem bebek hemde benim için çok tehlikeliymiş
2gün serum takıldı aralıksız dün çıktık
p.tesi tekrar tahlil yapılacak idrarımda yine keton diye bişey çıkarsa yine hastaneye yatcam
inşallah çıkmaz
sizler nasılsınız yeni hamişler varmı
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmm kuzular

gözün aydın kuzuuu........ ayyy iyiki ilaç falan almana gerek kalmadan gelmiş seninkiler.... ya benimkilerin gelmesine çok var ama gögüslerime dokunamıyorum.... karnım ağrıyo noluyo anlamadım...

canım çok geçmiş olsun kendinede bebişede iyi bak yaa zorla yemeye çalış cnm zor ama bebiş için.

çok geçmiş olsun canım yaaa kendine dikkat et ne our
gözün aydın kuzuuu........ ayyy iyiki ilaç falan almana gerek kalmadan gelmiş seninkiler.... ya benimkilerin gelmesine çok var ama gögüslerime dokunamıyorum.... karnım ağrıyo noluyo anlamadım...
evet bitanem çok seviniyorum buna yoksa vücut yine dengesini şaşıracaktı
canım çok geçmiş olsun kendinede bebişede iyi bak yaa zorla yemeye çalış cnm zor ama bebiş için.
sen nerelerdesin bakıymmm lmaz:

Çok saol canım benim
yememezlik yamıyorum zaten
yiyorum ama hemen kusuyorum geri
öyle oluncada ne bebek nede ben vitamin alamıyoruz ama çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyiymiş
sen nasılsın bebiş nasıl

ya kızlar bişey sorcam size
Bebek sağ tarafda olursa erkek sol tarafda olursa kız diyorlar doğrumu acaba çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…