Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gecmıs olsun bende gıremıyodum bayadır sen kussanda bebeıs ıcın ye benımkıde oyleydı 3 ayda 3 kılo verdım sonraları gectı cok sukur bebeısıe ve kıb......

canım benım guzel gunlerde buyut ınsallahh............

canım benım hadı gozunaydın takmaa kafanı ınsallah guzel cıkar su telesa hıc bıtmıyo hamıle kal 9 ay bekle hergun kafanda o soru kalbı atıyomu dogur ayyy rabbım eksıklıgını gostermesın ısteyen herkese taddırsın ınsallah....

canım bende oyleydım ısı bıraktım 9 ay boyunca gezmeyı bıle unuttum bebeıse bısey olmasın dıye sukurler olsun saglıklı dogdu yuregını ferah tut kotu seyler aklına getırme sımdı kızım bı huysuz bazen dusunuyorum 9 ayı hep streslı geceırdım ya acaba ondanmı dıye saglıcakal kucagına alırsın ınsallah

hadı canım sımdı kendı topla stres yok releks oll ve bebıs gelsın ınsallah kafandakı tum sorunları bı yere bırak ınsallah kısa zamanda guzel haberı verırısn canım....
]

Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...

gobetecim çok tebrik ederim , sağ sağlim bebeğini kucağına almışsın...

Arkadaşlar listeyi güncelleyip hemen çıkıcam , daha sonra uzun uzun yazarım...öpüyorum hepinizi...

Arkadaşlar liste her çarşamba güncelleniyor , bundan sonra sık giremeyebilirim...Kahvelokum gelene kadar gönüllü birisi listeyi güncelleyebilir mi ?Güzel listemiz kaybolmasın...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:28 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )
melek76.........................Elif Duru (22 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin pamuğummm )
umutluyuz .....................(erkek) ( 23 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gobete...........................(erkek ) (24 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

Cherry76.......................... ..34 haftalık (kız)
hummu85......................... ..34 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...30haftalık (erkek)
elifim................................. .29 haftalık
esraben............................ ..29 haftalık (kız)
angel34............................ ..26 haftalık (erkek )
esterya............................ ...26haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..26haftalık
aslıhan1806.........................25haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 24haftalık (kız)
meltemcim...........................23 haftalık ( kız )
iipekk................................. 22haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................21 haftalık ( erkek )
crawford...............................19haftalık (kız)
arikangul..............................18 haftalık
baharçelik............................17haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................17 haftalık
canah...................................12 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................12haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................8haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
mhtap...................................6 haftalık
sirius06................................5 haftalık ( yeni hamilemiz )
1emine1................................5 haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...

...

Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Darısı dediğin gibi herkeze olsun.

Selam gulus
Regl olmuşsun canım,geçmiş olsun. Söktürücü kullanmadan olması iyi olmuş dediğin gibi.Bende dün Adanaya gittim eşimle. Öğleden sonra izin aldım. Nasıl yağmur bastırdı yolda giderken göz gözü görmüyordu.Kaza falan da olmuştu,evlerden ırak. Abimi aile arasında nişanladık. Cuma gününün bereketi olsa gerek yağan yağmur. Akşamda geri döndük.Nasıl yorulmuşum gelince uyudum yatış o yatış. Gece lavaboya bile kalkmadım.Şimdide sersem gibiyim boshayallersmile

Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bize de moral oldu senin sağ salim bebeğini kucağına alman bende 6 haftalık hamileyim allah yardımcımız olsun.

ya kızlar bişey sorcam size
Bebek sağ tarafda olursa erkek sol tarafda olursa kız diyorlar doğrumu acaba çok merak ettim

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.mide bulantısı zor kusma ondanda beter.Allah yardımcın olsun.crawford da öyleydi şimdi geçti.sıkıcan dişini biraz.
bebekte sağ sol olayı gerçek değil canım.benim oğlan solda sürekli.mesela yüze leke düşerse kız derler o bile gerçek değilmiş benim bu ay leke düştü.ilk günler cildim çok güzeldi şimdi göz altlarım lekelendi.neyseki doğumdan sonra geçermiş.ama seninde kızın olcak gibi geliyo bana.içime öyle doğuyor.hayırlısı olsun tabiki.sağlıklı olsunda kuzucuklarımız.görüşmek üzere opuyorumnanaktan

melekcim gözün aydın canım.Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzucunun.kokla annesi bizim için melek kokulu kızını.

hadi hayırlısı canım.en azından söktürücü kullanmadın.oda hormon çünkü.halay yerine çalışma yap sen .zıp zıp düşmesin spermcikler :kedi: tutunsunlar yumoşlarına.halay yokkk

Son düzenleme:

aaa kızlar bakın listeye 17.haftadan sonra herkes birer hafta arayla doğum yapacak artık hep dua etmek gerek .sıraya girmiş.

şükürler olsun rabbim kavuşturdu bu uzun beklemeden sonra seni ve yavrunu darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına sağlıcakla büyüt kuzunu
çok geçmiş olsun ahh çok zor kusmak bendende dün yine kusarken kan geldi aklım çıkıyor kusucam diye yine 3 ayı doldurdum biraz hafifledi ama inş geçer artık çünkü yormaya başladı benide
melek gözünaydın seninde canım kızınla mutlu yaşa bir ömür boyu canım darısı bizlerin başına olsun inş sağsalim :Saruboceq:

ay cnm benim oğluşum iyi çok şükür kıpır kıpır.ben iyi değilim.dişim çok fena ağzımın içi hep yara bişi yiyemiyorum 3 kilo vermişim.drda verme dedi.ağrı sancı öldüm günlerdir.inş.bi geçerse diş çok rahatlıycam.

sonuyok canım iyi haberlerine çok sevindim ben sana demedimmi senin kızın olacak diye bak benim kalbime doğmuştu inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın çokkkk öpüyorum seni
eminecim canım kendini boşa strese sokuyorsun sen bir an önce doktora git içini rahatlat her şey güzel olacak allahın izniyle sen içini ferah tut allaha emanet ol canım
canım gözün aydın demek meleğin kollarına geldi rabbim sağlıklı uzun ömür versin rabbim analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
büşra canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende hamişliğimde hastanede yatmıştım sürekli serum yedim 4. ayıma kadar inşallah düzelirsin canım dualarımız seninle rabbime emanet ol

melekcim canım gözün aydın sonunda minik yaramazına kavuştun rabbim sendeki bu güzellikten biz isteyenlerede nasip etsin öpüyorum seni yaramazımı benim yerime kokla öpme tamammı kıyamam ben onu öpmeye kendi yerine öpersin benim için kokla o mis kokuluyu

slm kızlar bugün nete giremedim eşimle piknik sezonunu açtık bugünboshayallersmile benim kırmızılar 2 gün gecikmeli olarak geldi yarın doktorumu görmeye gidecem çok şükür bu hafta sonu ankaradaymış azcık kendisiyle konuşayım da rahatlatsın beni kaydirigubbakcemile3 bu arada büyük ihtimalle bende kist oluştu kızlar yine tedaviyi bir sonraki aya erteleyebilirler bu nedenle umut etmek de istemiyorum rabbim hayırlısını versin yarın saat 1 de randevum var gelince size yazarım
göbete cim sağlıcakla büyüt bebeğini inş. canım hayırlı olsun bu arada bir arkadaş daha doğum yapmıştı sanırım rumuzu aklımda kalmadı ona da Allah analı babalı büyütsün demek istiyorum :)
gülüşüm gözün aydın canım seninki bahardan da gecikmiş olabilir stresten de aynı gün regl olduk aynı gün bebek haberi almak nasip olur inş. olmasa da hayırlısını versin rabbim
regl dönemi biraz psikolojimle oynuyor ama herşeye rağmen halayımı hiç bişi engelleyemez :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::smiley-cool:
kızlar hepinizi çooooooooook seviyorum iyi geceler huzurlu rüyalar hepinize opuyorumnanaktan

Melek, Gobete çok çok tebrikler kızlar :))
Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün hepimizin bebişlerini :Saruboceq:

Büşracım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer bulantıların tatlım.Ahh ahh bu sıpalar için nelere katlanılıyor...Neyse bebişin sağlıkla gelsinde hepsi tatlı bir anı olur bu sıkıntıların.

Sonuyok canım senin de bebişin kızmış, çok güzel ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, sonuna kadar sağlıkla kal canımcım.

canım gozunaydın saglıklı ve guzel gunlerde buyut ınsallah....

cok geçmiş olsun canım.aman kendinede bebişede iyi bak.

sonuyok kız mı bebiş .aaa ne güzel .allah tamamına erdırsin.
ravzacığım canım attım stresi merak etme.belirtiler aynen duruyor.şükürler olsun.tabi dr gidince daha da bir rahatlayacağım kesin.bekleyin anacığım.,

listeyi takip edecek arkadşlarım.benide ekleyiverin.eklenmiştim ben ama yukarıdaki listede kendimi göremeyince üzüldüm :roflol::roflol::sm_confused:senağlamasenağlama

iyi pazarlar arkadaşlar.
iğne saatim nedeniyle bu güzel pazar günü erken kalkmış bulunuyorum.tek bebişim iyi olsunda bizler sabahın köründe de uyanırız.öpüyorum herkesi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…