iyi canım merak etme maaşallahı varNebileyim kuzu kimden duyduysam bebek sağdaysa erkek diyorlar bende merak ettim işte bi sorayım dedim
bu arada denden nasıl geçmişi okuyamadım sayfalar çok uzamış
Merhaba kızlar nasılsınızzzzz
Ben ikigündürlü hastanede yatıyyordum
Hiç bişey yiyemediğim için vucüdumun vitamin depoları yıkılmış
Artık vucüdüm kendi yağını yakmaya başlamış buda hem bebek hemde benim için çok tehlikeliymiş
2gün serum takıldı aralıksız dün çıktık
p.tesi tekrar tahlil yapılacak idrarımda yine keton diye bişey çıkarsa yine hastaneye yatcam
inşallah çıkmaz
sizler nasılsınız yeni hamişler varmı
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmm kuzular
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
Esraben, canım Lütfü beyın cep numarası bende yok.Kımseye vermıyor.Istemıstım bısey olursa nasıl ulasacam dıye merak etme tehlıkelı durum yok deyıp gecıstırmıstı.Sekretere sordum oda hocadan ıste demıstı.Bısey olunca muayanesını hemsıreyı arıyordum o yardımcı oluyordu.Ama hastaneye gıdınce Lütfü hocanın hastasıyım deyınce cok ıyı ılgılenıyorlar.Benım dogumda bıle bı dakka bos bırakmadılar süreklı basıma geldıler baktılar.
canı sağ olsun sağlıklı olsunda başını kaşıyacak zaman bulama inş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş
valla ömürsün kısss rüya için adamla uğraşılırmı neden yapsın ki yapmaz korkma hem bebişi gelicek o da heyecanla onu bekliyordur
bu arada burun kanamaları sende oluyordu değilmi canım merak ettim geçtimi yoksa druna sordunmu sonuç ne oldu inş kötü birşey yoktur canım
mide bulantısı geç başlar belkide sende hiç olmayabilir canım her gebede olacak diye birşey yokki onu kafana hiç takma
hayatım biraz sabret hele bir keseyi gör ondan sonra birde kalp atışları ondan sonra rahatlıycaksın lütfen bana kızma ama henüz kendini gebeliğe fazla kaptırma biliyorsun bizler normal gebe değiliz ama sakince bekle bol dua et allahım hayırlıysa ver hayırsızsa verme de lütfen kendini sıkma rahat ol ilaçlarını kullan
bahar gittin mi dra kuzuşunu gördünmü??
gelelim benden haberlere: dün dra gittim bebeişimi gördüm ikili tarama için ayrıntılı baktı ense kalınlığı 1mm dedi dr normal dedi kan verdim aynı gün inş ikili test sonucumuzda güzel çıkar kızlar lütfen dua edin bana da çok ihtiyacım var inanın
bu arada minik bir kıııızzzzzzzdedi drum %70 dedi drum değişirmi bilemiyorum 1 ay sonra gel dedi ayyy ben bir çok uzun çatlarım dedim dra o da bana bakmakla bebek büyümüyor dedi kızlarrrr
selam kızlar ya bende gece çok kötü bir rüya gördüm.doktora daha geçen hafta gittik bir ay sonra gel dedi, ama ben çatlayacağım ya başka bir doktora gitsem mi gitmesem mi ? içimde yaşıyor mu yaşamıyor mu çok korkuyorum şimdi daha 7 haftalık felan ama öbürü içimde ölüp beş hafta boyunca bilemeyince çok korkuyorum. Elimden geleni yapıyorum işi bıraktım evde paso yatıyorum iğnemi vurunuyor aspirine ve vitaminlere devam ediyorum. beni rahatlatın ne olur. Birde ya sizde de gaz oluyormu ölecem yaaa spazmdan.
kızzlaaarr doktordan geldim akınıtının nedeni mantarmış fazla önemsenecek bişey değil dedi ilaç yazdı
garip ama kist yok
doktor muayene ederken sevinçten uçacaktı neredeyse mükemmel deyip durdu
doğumdan sonra rahim duvarında sorunlar olmuştu yeterli kalınlığa ulaşmıyordu ve olağan şeklini kaybetmişti
şuan çok iyiymiş hamile kalmammam için hiçbir neden yokmuş
tatile git dinlen vs dedi
hala kanamam olmadığı için ptesiye kadar bekleyelim belli olmaz bazen butür süprizler olabiliyor ptesi tekrar kan ver dedi negatif çıkarsa söktürücü verecek
negatif çıkarsa bu ayda korunun ilaç vereyim hazirana aşılama yapalım dedi bende hani bikaç ay bekleyelim demiştiniz dedim sizi gergin gördüğüm için söyledim dedi istemiyorsanız tabiki bekleyelim çünkü herşey normal dedi
stresi azalmanız lazım tek engel o dedi
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
...
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
gobetecim çok tebrik ederim , sağ sağlim bebeğini kucağına almışsın...
Arkadaşlar listeyi güncelleyip hemen çıkıcam , daha sonra uzun uzun yazarım...öpüyorum hepinizi...
ya kızlar bişey sorcam size
Bebek sağ tarafda olursa erkek sol tarafda olursa kız diyorlar doğrumu acaba çok merak ettim
Arkadaşlar listeyi güncelleyip hemen çıkıcam , daha sonra uzun uzun yazarım...öpüyorum hepinizi...
Feryad canım umarım kist yoktur sende de
Eminecim aferim sana hep böle söz dinle kötü düşünceleri at kafandan
Aysude rüyan hayırlara vesile olur inşallah çok güzel bir rüya hem erkek bebek görmen hemde bebeği emzirmen çok güzel umarım bu duyguyu biranönce yaşarsın bitanem
Gobete aklımdaydın hep 29unda doğum yapacak diye ama işte ne güzel istediğin gibi normal doğum olmuş çok sevindim hayırlı olsun canım
bu arada kızlar kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karnım çok ağrıyor hiç böyle olmazdı en azından söktürücü kullanmak zorunda kalmadığım için sevindim ve ptesiye kadar bekleseydim meraktan ölürdüm herhalde çok şükür ne olduğumu biliyorum artık
halaya ve kampa devam ha gayret kızlarr :teytey: :teytey: :teytey:
Arkadaşlar liste her çarşamba güncelleniyor , bundan sonra sık giremeyebilirim...Kahvelokum gelene kadar gönüllü birisi listeyi güncelleyebilir mi ?Güzel listemiz kaybolmasın...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:28 nisan 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )
melek76.........................Elif Duru (22 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin pamuğummm )
umutluyuz .....................(erkek) ( 23 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gobete...........................(erkek ) (24 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
Cherry76.......................... ..34 haftalık (kız)
hummu85......................... ..34 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...30haftalık (erkek)
elifim................................. .29 haftalık
esraben............................ ..29 haftalık (kız)
angel34............................ ..26 haftalık (erkek )
esterya............................ ...26haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..26haftalık
aslıhan1806.........................25haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... ..24haftalık (kız)
meltemcim...........................23 haftalık ( kız )
iipekk.................................22haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................21 haftalık ( erkek )
crawford...............................19haftalık (kız)
arikangul..............................18 haftalık
baharçelik............................17haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................17 haftalık
canah...................................12 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................12haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................8haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................5 haftalık ( yeni hamilemiz )
şükürler olsun rabbim kavuşturdu bu uzun beklemeden sonra seni ve yavrunu darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına sağlıcakla büyüt kuzunuKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
Esraben, canım Lütfü beyın cep numarası bende yok.Kımseye vermıyor.Istemıstım bısey olursa nasıl ulasacam dıye merak etme tehlıkelı durum yok deyıp gecıstırmıstı.Sekretere sordum oda hocadan ıste demıstı.Bısey olunca muayanesını hemsıreyı arıyordum o yardımcı oluyordu.Ama hastaneye gıdınce Lütfü hocanın hastasıyım deyınce cok ıyı ılgılenıyorlar.Benım dogumda bıle bı dakka bos bırakmadılar süreklı basıma geldıler baktılar.
çok geçmiş olsun ahh çok zor kusmak bendende dün yine kusarken kan geldi aklım çıkıyor kusucam diye yine 3 ayı doldurdum biraz hafifledi ama inş geçer artık çünkü yormaya başladı benideMerhaba kızlar nasılsınızzzzz
Artık vucüdüm kendi yağını yakmaya başlamış buda hem bebek hemde benim için çok tehlikeliymiş
p.tesi tekrar tahlil yapılacak idrarımda yine keton diye bişey çıkarsa yine hastaneye yatcam
inşallah çıkmaz
melek gözünaydın seninde canım kızınla mutlu yaşa bir ömür boyu canım darısı bizlerin başına olsun inş sağsalim :Saruboceq:Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
Çok saol canım benim
yememezlik yamıyorum zaten
yiyorum ama hemen kusuyorum geri
öyle oluncada ne bebek nede ben vitamin alamıyoruz ama çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyiymiş
sen nasılsın bebiş nasıl
sonuyok canım iyi haberlerine çok sevindim ben sana demedimmi senin kızın olacak diye bak benim kalbime doğmuştu inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın çokkkk öpüyorum senicanı sağ olsun sağlıklı olsunda başını kaşıyacak zaman bulama inş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş
valla ömürsün kısss rüya için adamla uğraşılırmı neden yapsın ki yapmaz korkma hem bebişi gelicek o da heyecanla onu bekliyordur
bu arada burun kanamaları sende oluyordu değilmi canım merak ettim geçtimi yoksa druna sordunmu sonuç ne oldu inş kötü birşey yoktur canım
mide bulantısı geç başlar belkide sende hiç olmayabilir canım her gebede olacak diye birşey yokki onu kafana hiç takma
hayatım biraz sabret hele bir keseyi gör ondan sonra birde kalp atışları ondan sonra rahatlıycaksın lütfen bana kızma ama henüz kendini gebeliğe fazla kaptırma biliyorsun bizler normal gebe değiliz ama sakince bekle bol dua et allahım hayırlıysa ver hayırsızsa verme de lütfen kendini sıkma rahat ol ilaçlarını kullan
bahar gittin mi dra kuzuşunu gördünmü??
gelelim benden haberlere: dün dra gittim bebeişimi gördüm ikili tarama için ayrıntılı baktı ense kalınlığı 1mm dedi dr normal dedi kan verdim aynı gün inş ikili test sonucumuzda güzel çıkar kızlar lütfen dua edin bana da çok ihtiyacım var inanın
bu arada minik bir kıııızzzzzzzdedi drum %70 dedi drum değişirmi bilemiyorum 1 ay sonra gel dedi ayyy ben bir çok uzun çatlarım dedim dra o da bana bakmakla bebek büyümüyor dedi kızlarrrr
eminecim canım kendini boşa strese sokuyorsun sen bir an önce doktora git içini rahatlat her şey güzel olacak allahın izniyle sen içini ferah tut allaha emanet ol canımcanım tam birbirimizi teselli edecek kişileriz.aman iyi düşün ki iyi olsun.ben hep olumsuz düşüne düşüne kaybettim bebişleri.bunda evham yapmayacam dedim ama 1 hafta anca dayandım.kk yı okurken uymuşum.demek ki uyku belirtisi geçmemiş.benim hüsnü kuruntularım.uyudum rahatladım.haftaya dr gideyim de endişelerim bitsn.aman sende kendine dikkat et.bebişe iyi bak.bol bol yat dinlen.opuyorumnanaktan
canım gözün aydın demek meleğin kollarına geldi rabbim sağlıklı uzun ömür versin rabbim analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
büşra canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende hamişliğimde hastanede yatmıştım sürekli serum yedim 4. ayıma kadar inşallah düzelirsin canım dualarımız seninle rabbime emanet olMerhaba kızlar nasılsınızzzzz
inşallah çıkmaz
cok geçmiş olsun canım.aman kendinede bebişede iyi bak.Merhaba kızlar nasılsınızzzzz
inşallah çıkmaz
Melek, Gobete çok çok tebrikler kızlar :))
Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün hepimizin bebişlerini :Saruboceq:
Büşracım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer bulantıların tatlım.Ahh ahh bu sıpalar için nelere katlanılıyor...Neyse bebişin sağlıkla gelsinde hepsi tatlı bir anı olur bu sıkıntıların.
Sonuyok canım senin de bebişin kızmış, çok güzel ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, sonuna kadar sağlıkla kal canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?