slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
selam feryad
canım ben şimdi evde boş boş otururken aklıma geldi. acaba şu ovulasyon testlerinden mi yapsam kiohaoldumsmile ne dersin önümüzdeki ay yapsam mıki acaba hamile kalma şansımı arttırımı?
slm canım tabi neden olmasın amacımz bebek değilmi ona giden her yol mübah kaydirigubbakcemile3 teknoloi bu imkanı vermiş sende dene bence:kedi:
dendenn bana erayy hoca innohepp 0,45 lik başaladı ve şuana kadar bii sorunn yasamadıkk ama banimm kan pıhtılaşmam oldugu kesinn insallah sende ii sonuçlar alrsınn semih hoca zatenn bölümm baskanı aynı yolu izleryeceklerdir canımm ii dileklerin için tesekkürler
selam feryad
canım ben şimdi evde boş boş otururken aklıma geldi. acaba şu ovulasyon testlerinden mi yapsam kiohaoldumsmile ne dersin önümüzdeki ay yapsam mıki acaba hamile kalma şansımı arttırımı?
slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
hadi hayırlısı feryad cım. çok sevindim senin adına.... önümüzdeki aya hamişler sırayaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tamam ben önümüzdeki ay o zaman ben bu ovulasyon testlerini yapayım :kedi:
eda maşallah,hep böyle sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah canım...bende de kan pıhtılaşması olduğu kesin Semih Hoca genetik testlerimi yaptırdı Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C genlerinde heterozigot mutasyon saptandı bende de........benim diğer doktorum Faruk Bey de üniversite ile koordineli çalşıyor zaten,o da bundan sonraki gebeliğinde İnnohep kullanacağız demişti......
eveeeeet bence de al,denemekte fayda var,ama sen 8-10-12-14-16-18-20-22 leri sakın boş geçme 36 saatte bir hatta.......
oooooh ben demedim mi kist mist yok diye,hadi bakalm hayırlısı olsun
BÜŞRA canım geçmiş olsun,umarım bulantıların çabucak geçer,serumlar iyi gelmiştir ama sana ve bebişe,doktorun doğru bir kara vermiş......her gün gidip serum taktırsan çok iyi olur aslında,yatmadan sadece serumlar için gidersin o zaman......ben çok iyiyim canım,3 ayımız doldu,bundan sonra Allah Kerim........
canım hadi gözün aydın.allah yardımcın olsun.diğer aya müjdeler verirsin inşallah.slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
ravza dinamiss umutsevgim emine
canlarım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inş içinden benide eksik etmesin inş
canım hadi gözün aydın.allah yardımcın olsun.diğer aya müjdeler verirsin inşallah.
bu kadar erken cinsiyetinin belli olmasın cok şaşırdım.yanılmıyorsam 13.haftadasın.dr ultrasonu bu kadar iyi demek ki? bir yandan da heyecanlandım.bende o haftalara ulaşabilirsem erkenden öğrenirim .ayy ne güzel olur.delikafaduldendelikafadulden
kızlar ben yeni katıldım aranıza ve hamileyim bundan önce 3 tane bebeğim karnımda öldü benim için dua edin şimdi evde yatıyorum
:Saruboceq:3 haftalık hamileyim ama ultrasonda gözükmedi daha doktor tedaviye başladı ilaçlar birde kan pıhtılaşmaması için iğne vuruluyorum çarşamba günü kontrolüm var bakalım hayırlısı
hoş geldin aramıza.senin gibi kayıp verenlerle dolu bu topik.ben de burdaki arkadaşlar sayesinde toparlandım.sakın yılma arkadaşım.geçtiğimiz hafta durumu bizim gibi olan üç arkadaşımız doğum yaptı.umudumuzu yitirmek yok.çok geçmiş olsun.
dedin gülüm ama dün varya çok garip ti normalde bugün 2. günüm dün beni uyutmadı oda Allahtan nasıl temizlendi var ya rabbim büyük yolumu açıyo sanki öyle hissediyorum bugün de doktorum daha soruları ben sormadan cevabını verdi :) çok şaşırdım sonra eşimde dedim sen mi sordun diye o da yoook dedi ay çok tuhaf oldum ya kaydirigubbakcemile3 hemde çok mutlu oldum adamın yanında çok rahatlıyoruz eşimde bende erkek olmasına rağmen sanki hissediyor benim hissetiklerimi fisfisfis
kızlar ben yeni katıldım aranıza ve hamileyim bundan önce 3 tane bebeğim karnımda öldü benim için dua edin şimdi evde yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?