maşallah canım maşallah herşey çok güzel olacak Rabbim ne verirse hayırlısını verir unutma......mutluluğuna ve umuduna hiçbirşey gölge düşürmesin......
dualarımız seninle canım......Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş.
Feryad canım kist yokmuş çok sevindim. Seni çok iyi anlıyorum bendede vardı gebelik öncesi kendiliğinden geçmişti. Şuanda myomum var. Üvey evlat diyorum ona. Kızımla beraber bide o var ya kaydirigubbakcemile3 Gerçi sağolsun 3 cm di hamile kaldığımda şuan 6 cm e ulaştı. Nasıl olduysa vicdana geldide büyümeyi bıraktı.Yoksa bayağı huzursuz etmişti beni,büyümesi. Şimdi takmıyorum.Akıllı akıllı otursun yavruma bulaşmasın,kanamada yapmasın. Sezeryan sırasında ikametgahı değişecek ne de olsa. a.s
canım hadi gözün aydın.allah yardımcın olsun.diğer aya müjdeler verirsin inşallah.
bu kadar erken cinsiyetinin belli olmasın cok şaşırdım.yanılmıyorsam 13.haftadasın.dr ultrasonu bu kadar iyi demek ki? bir yandan da heyecanlandım.bende o haftalara ulaşabilirsem erkenden öğrenirim .ayy ne güzel olur.delikafaduldendelikafadulden
canım sana birşey soracaktım beta hcg m salı günü 495.2 perşembe günü 985.3 çıktı nasıl gidiyor sence sen ne ilaçları kullanıyorsun ben bebe aspirini,folbiol,progestan berde iğnem var işte onun adıda şu clexane 0.6 ml
angel ravza nasılsınız ???
angel dişin geçti mi biraz,walla senden ne kadar etkilendiysem bugün benimde dişim ağrıyor yaaaa
canım sana birşey soracaktım beta hcg m salı günü 495.2 perşembe günü 985.3 çıktı nasıl gidiyor sence sen ne ilaçları kullanıyorsun ben bebe aspirini,folbiol,progestan berde iğnem var işte onun adıda şu clexane 0.6 ml
crawford iyi olmana sevindim canım,sınavlarıda halledersin bence,sadece soru çöz yeter.......bizde bu hafta bahçe ile uğraştık yine ama hala ekemedik,önce gübre döktük 15 gün kurumasını bekledik tabii kurumadı yağmur yağdığı için sürekli,dün de sürdürdük ama hep çamur,bir hafta daha beklememiz gerek bu arada eşim hergün çapa yapacak inşallah ondan sonra biz de ekebiliriz,gerçi biz eksekte pek organik olmayacak havadan dolayı ama olsun,en azından tarım ilacı olmayacak : )))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
Esraben, canım Lütfü beyın cep numarası bende yok.Kımseye vermıyor.Istemıstım bısey olursa nasıl ulasacam dıye merak etme tehlıkelı durum yok deyıp gecıstırmıstı.Sekretere sordum oda hocadan ıste demıstı.Bısey olunca muayanesını hemsıreyı arıyordum o yardımcı oluyordu.Ama hastaneye gıdınce Lütfü hocanın hastasıyım deyınce cok ıyı ılgılenıyorlar.Benım dogumda bıle bı dakka bos bırakmadılar süreklı basıma geldıler baktılar.
Merhaba kızlar nasılsınızzzzz
Ben ikigündürlü hastanede yatıyyordum
Hiç bişey yiyemediğim için vucüdumun vitamin depoları yıkılmış
Artık vucüdüm kendi yağını yakmaya başlamış buda hem bebek hemde benim için çok tehlikeliymiş
2gün serum takıldı aralıksız dün çıktık
p.tesi tekrar tahlil yapılacak idrarımda yine keton diye bişey çıkarsa yine hastaneye yatcam
inşallah çıkmaz
sizler nasılsınız yeni hamişler varmı
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmm kuzular
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
melekcim nasıl sevindim anlatamam efet her doğum yapan için çok çok seviniyorum ama senin yaşadığın o kötü günleri geride bırakıp kızını kucağına alman beni çok duygulandırıyor. çok hakettin canım doya doya kokla şimdi cennet kokulunu rabbim bizlerede nasip etsin. öpüyorum sizi tebrikler :)
aaa kızlar bakın listeye 17.haftadan sonra herkes birer hafta arayla doğum yapacak artık hep dua etmek gerek .sıraya girmiş.
aaa efet yaaa çok güzel bebişle dolcak topicik. zigotcanlar basçak burayı:)
,üslm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
aammmaaan ooohhh bee hadi hayırlısı feryadcım inşallah senden de güzel haberler alcaz.
kızlar ben yeni katıldım aranıza ve hamileyim bundan önce 3 tane bebeğim karnımda öldü benim için dua edin şimdi evde yatıyorum
hoşgeldin canım tebrik ederim inşallah hiç ummadığın kadar rahat bir hamişlik geçirip kavuşursun bebeğine. kendini çok sıkma herşeyi kötüye yorma kendine dikkat et :)
gülüşüm kırmızılar kendiliğinden gelivermiş. hışmından korktular alimallah ne lazım gidelim dediler. kaydirigubbakcemile3
HERKESE GÜNAYDIZ PIHTICIKLAR NASILŞIZ BAKALIM. bizde cuma günü dr amcamıza gttik.ama uykumuz çok tatalı bölemedik. kızlar kuzuşum totosunu dönmüş uyuyordu. ne yaptıysak döndüremedik. anası gibi inat şey.kaydirigubbakcemile3 ama çok şükür iyiydi cennet elmam. çok şükür rabbim herkese yaşatsın. çok badireler atlattık bu güne kadar rabbim en sonunda güldü yüzüme. hepimizin yüzüne gülecek inşallah.
Kızlarrrrrrr, herkese ıyı geceler.Bebek gece pek uyumuyor hıc dınlenemedım.Dıkıslerımde acılmamı var ne popomun üstüne oturamıyorum.Yarın bı doktora gıtsem dıyorum.Dıkıslerımı sac kurutma makınesıyle kurutuyorum.Normal dogum yaptım cok rahar oldu.Ama dogumdan sonra gelen gıdenden yatamadıgım ıcın dıkıslerım galıba acıldı.Canım cok yanıyor oturamıyorum.
Igneyı dogumdan 3 gün önce aspırınıde 1 hafat önce kestı doktor.
kendı sancımla gıtdım.5dakıka dogurdum.Sadece ıc dıkıslerım cok oldu.Kımse normal dogumdan korkmasın.fırsat buldukca gırıp bılgı yazacagım.Sormak ıstedıklerınız olursa seve seve cevap yazarım.
Rabbım herkese nasıp etsın....
HERKESE GÜNAYDIZ PIHTICIKLAR NASILŞIZ BAKALIM. bizde cuma günü dr amcamıza gttik.ama uykumuz çok tatalı bölemedik. kızlar kuzuşum totosunu dönmüş uyuyordu. ne yaptıysak döndüremedik. anası gibi inat şey.kaydirigubbakcemile3 ama çok şükür iyiydi cennet elmam. çok şükür rabbim herkese yaşatsın. çok badireler atlattık bu güne kadar rabbim en sonunda güldü yüzüme. hepimizin yüzüne gülecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?