Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ıyi pazarlar.
Selam denden naber canım. Biz aynı tas aynı hamam bildiğin gibi. Değişen bişey yok. Bu hafta Cumaya randevum var kontrol için çağırmıştı doktorum.Onun dışında aynı. ığnelerimi düzenli vuruluyorum asprinimi içiyorum. Haftasonu olduğu için eşimin köyüne gittik bahçeye domates,biber,dolmalık biber,patlıcan,salatalık,fasulye,kavun,mısır ektik. Kaynanam ve kayınbabamla birlikteydik. Yoruldum. Bişede yapmadımda. Ne bilim işte insan yoruluyor. Arada stillerin poşetlerini açtım yardım ettim.Yaz gelsin hormonsuz yiyelim sebzelerimizi.
Senden naber canım?

Bu arada açıköğretim notları açıklandı. Maalesef 2 zayıfım var. 6 dersim çok iyi. 2 derten 40 ve 43 almışım. Şurda bir ayım kaldı finallere çalışmam için. Eylüle bütünlemelere kalmasam iyi. Dokuz aylık hamileyken sınava katılma riskini göze alamam. Aman zaten 2 zayıf olsada 2. sınıfa direk geçiliyormuşda. Yinede kurtarmak isitiyorum.Artık kısmet. Ben elimden geleni yapayım. Olmasada canım sağolsun dimi. bayanssulusmile

Feryad canım kist yokmuş çok sevindim. Seni çok iyi anlıyorum bendede vardı gebelik öncesi kendiliğinden geçmişti. Şuanda myomum var. Üvey evlat diyorum ona. Kızımla beraber bide o var ya kaydirigubbakcemile3 Gerçi sağolsun 3 cm di hamile kaldığımda şuan 6 cm e ulaştı. Nasıl olduysa vicdana geldide büyümeyi bıraktı.Yoksa bayağı huzursuz etmişti beni,büyümesi. Şimdi takmıyorum.Akıllı akıllı otursun yavruma bulaşmasın,kanamada yapmasın. Sezeryan sırasında ikametgahı değişecek ne de olsa. a.s

Allah razı olsun canım benim güzeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:l yürekli arkadaşım

haklısın canım henüz tedavi sürecindeyiz ama tedavi de olsa 1-0 malup başlamak istemedim :)kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

crawford iyi olmana sevindim canım,sınavlarıda halledersin bence,sadece soru çöz yeter.......bizde bu hafta bahçe ile uğraştık yine ama hala ekemedik,önce gübre döktük 15 gün kurumasını bekledik tabii kurumadı yağmur yağdığı için sürekli,dün de sürdürdük ama hep çamur,bir hafta daha beklememiz gerek bu arada eşim hergün çapa yapacak inşallah ondan sonra biz de ekebiliriz,gerçi biz eksekte pek organik olmayacak havadan dolayı ama olsun,en azından tarım ilacı olmayacak : )))

angel ravza nasılsınız ???
angel dişin geçti mi biraz,walla senden ne kadar etkilendiysem bugün benimde dişim ağrıyor yaaaa

Kızlarrrrrrr, herkese ıyı geceler.Bebek gece pek uyumuyor hıc dınlenemedım.Dıkıslerımde acılmamı var ne popomun üstüne oturamıyorum.Yarın bı doktora gıtsem dıyorum.Dıkıslerımı sac kurutma makınesıyle kurutuyorum.Normal dogum yaptım cok rahar oldu.Ama dogumdan sonra gelen gıdenden yatamadıgım ıcın dıkıslerım galıba acıldı.Canım cok yanıyor oturamıyorum.
Igneyı dogumdan 3 gün önce aspırınıde 1 hafat önce kestı doktor.
kendı sancımla gıtdım.5dakıka dogurdum.Sadece ıc dıkıslerım cok oldu.Kımse normal dogumdan korkmasın.fırsat buldukca gırıp bılgı yazacagım.Sormak ıstedıklerınız olursa seve seve cevap yazarım.
Rabbım herkese nasıp etsın....

canım sana birşey soracaktım beta hcg m salı günü 495.2 perşembe günü 985.3 çıktı nasıl gidiyor sence sen ne ilaçları kullanıyorsun ben bebe aspirini,folbiol,progestan berde iğnem var işte onun adıda şu clexane 0.6 ml

beta hcg hormonu iki günde bir iki katı katlar.bu duruma göre seninki normal.ilaçarım ise ;
iğnemiz aynı,coraspin 100 mg,folbiol birde b vitamini kullanıyorum.daha dr gitmedim belki gidince progestan da verir.bilemiyorum.kullandığımız ilaçların bebişimize yaraması umuduyla.:CüvCüv::CüvCüv:

slm kızlar fakülteden öğlen geldim, geceyi orada geçirdim, salak gibi dün dondurma yedim bebek etkilenmiş tabi karın ağrısı ki sormayın, şimdi iyi gibiyim ama çok korktum, tıp fakültesi berbat bir yer ya ama doktorum orada ondan Allah razı olsun pazar günü bile geldi adamcağız SİZE TAVSİYEMMM DONDURMA YEMEYİN ÖZELİLİKLE İLK ÜÇ AYDA bana söylememişlerdi annem duysa keser beni

canım düşük mü yaptın sen

İnşallah hallederim dendencim. Sizinde bahçe işiniz olduğunu daha yazarken düşündüm. İnşallah havalar düzelirde rahatça ekersiniz.Bayağı zaahmetli olmuş ama ne demişler zahmetsiz rahmet olmaz. Yazın kendi bahçenden yemenin o eşsiz lezzetini tadacaksın ye değer yağmurada çamurada katlanmaya.Sen daha iyi bilirsin gerçi. Bahçesini seven birine söylememe gerek yok.

canım çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlık huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum tebrikler.

ay canım yaa geçmiş olsun inşallah testlerin temiz çıkar kendine dikkat et

Gobete öncelikle hayırlı olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün. Senin yazdıklarını okuyunca inan rahatladım.İğne konusunda genelde forumdakilerin doktorları hep doğuma 2 gün kala kesiyorlarmış benimkide seninki gibi 3 günkala kesecem dedi diye bende bir korku olduydu pıhtı atar diye. Niye hepsi 2 gün kalada benimki 3 gün dedi diye daha şimdiden düşünce sarmıştı beni.Neyse artık önümde iyi bir örnek varda, kafam rahatladı. Sağol canım. Bebeğinide güle güle büyüt.

Canım ne güzel bebişini görmüşsün. Haftasonun iyi geçmiştir. Bende bu Cuma gidicem doktora kızımı görmeye.Evet atlatılan badireler sonrası yaşadıklarımızı hakediyoruz.Allahın izniyle bizde cennet kokulularımızı alacağımız kucağımıza tek yapmamız gereken sabretmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…