bahar çelik kardeşim sen de hamilemisin ne kadarlık benimkisi gözükmedi daha ultrasonda bilimiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir daha yolun çok başındayım
ay bi rahatladım bi rahatladım anlatamam canım yaaa çok şükür evet enerji topluyorum şimdi kamp için :kedi:canım gecmıs olsun bende gıremıyodum bayadır sen kussanda bebeıs ıcın ye benımkıde oyleydı 3 ayda 3 kılo verdım sonraları gectı cok sukur bebeısıe ve kıb......
canım benım guzel gunlerde buyut ınsallahh............
canım benım hadı gozunaydın takmaa kafanı ınsallah guzel cıkar su telesa hıc bıtmıyo hamıle kal 9 ay bekle hergun kafanda o soru kalbı atıyomu dogur ayyy rabbım eksıklıgını gostermesın ısteyen herkese taddırsın ınsallah....
canım bende oyleydım ısı bıraktım 9 ay boyunca gezmeyı bıle unuttum bebeıse bısey olmasın dıye sukurler olsun saglıklı dogdu yuregını ferah tut kotu seyler aklına getırme sımdı kızım bı huysuz bazen dusunuyorum 9 ayı hep streslı geceırdım ya acaba ondanmı dıye saglıcakal kucagına alırsın ınsallah
hadı canım sımdı kendı topla stres yok releks oll ve bebıs gelsın ınsallah kafandakı tum sorunları bı yere bırak ınsallah kısa zamanda guzel haberı verırısn canım....
]
sağol bitanem hayırlı olsun size de canım Allah bir yastıkta kocatsın ah kuzuuu dikkat et kendine bize fazla yolculuk yaramaz çünküSelam gulus
Regl olmuşsun canım,geçmiş olsun. Söktürücü kullanmadan olması iyi olmuş dediğin gibi.Bende dün Adanaya gittim eşimle. Öğleden sonra izin aldım. Nasıl yağmur bastırdı yolda giderken göz gözü görmüyordu.Kaza falan da olmuştu,evlerden ırak. Abimi aile arasında nişanladık. Cuma gününün bereketi olsa gerek yağan yağmur. Akşamda geri döndük.Nasıl yorulmuşum gelince uyudum yatış o yatış. Gece lavaboya bile kalkmadım.Şimdide sersem gibiyim boshayallersmile
kesinlikle canımcım bende çok seviniyorum kullanmadığıma ay sen merak etme bu ay onlara öyle bi sahip çıkıcam kiii kimse elimden alamazz aklinialirimsmilehadi hayırlısı canım.en azından söktürücü kullanmadın.oda hormon çünkü.halay yerine çalışma yap sen .zıp zıp düşmesin spermcikler :kedi: tutunsunlar yumoşlarına.halay yokkk
tatlım anladığım kadarıyla normale bindi çünkü 27 günde olunca çok az kanamam oluyordu ve rahim yeterli kalınlığa ulaşmadan kanama başlıyormuş anlaşılan çünkü şimdi kan gövdeyi götürüyor genç kızkenki halime döndüm sositosositoslm kızlar bugün nete giremedim eşimle piknik sezonunu açtık bugünboshayallersmile benim kırmızılar 2 gün gecikmeli olarak geldi yarın doktorumu görmeye gidecem çok şükür bu hafta sonu ankaradaymış azcık kendisiyle konuşayım da rahatlatsın beni kaydirigubbakcemile3 bu arada büyük ihtimalle bende kist oluştu kızlar yine tedaviyi bir sonraki aya erteleyebilirler bu nedenle umut etmek de istemiyorum rabbim hayırlısını versin yarın saat 1 de randevum var gelince size yazarım
göbete cim sağlıcakla büyüt bebeğini inş. canım hayırlı olsun bu arada bir arkadaş daha doğum yapmıştı sanırım rumuzu aklımda kalmadı ona da Allah analı babalı büyütsün demek istiyorum :)
gülüşüm gözün aydın canım seninki bahardan da gecikmiş olabilir stresten de aynı gün regl olduk aynı gün bebek haberi almak nasip olur inş. olmasa da hayırlısını versin rabbim
regl dönemi biraz psikolojimle oynuyor ama herşeye rağmen halayımı hiç bişi engelleyemez :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::smiley-cool:
kızlar hepinizi çooooooooook seviyorum iyi geceler huzurlu rüyalar hepinize opuyorumnanaktan
süppperrrrr bi haber hadi hayırlısıyla bitanem senden bu ay güzel haberler alalım kaydirigubbakcemile5slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
melekcim nasıl sevindim anlatamam efet her doğum yapan için çok çok seviniyorum ama senin yaşadığın o kötü günleri geride bırakıp kızını kucağına alman beni çok duygulandırıyor. çok hakettin canım doya doya kokla şimdi cennet kokulunu rabbim bizlerede nasip etsin. öpüyorum sizi tebrikler :)
aaa efet yaaa çok güzel bebişle dolcak topicik. zigotcanlar basçak burayı:)
,ü
aammmaaan ooohhh bee hadi hayırlısı feryadcım inşallah senden de güzel haberler alcaz.
hoşgeldin canım tebrik ederim inşallah hiç ummadığın kadar rahat bir hamişlik geçirip kavuşursun bebeğine. kendini çok sıkma herşeyi kötüye yorma kendine dikkat et :)
gülüşüm kırmızılar kendiliğinden gelivermiş. hışmından korktular alimallah ne lazım gidelim dediler. kaydirigubbakcemile3
HERKESE GÜNAYDIZ PIHTICIKLAR NASILŞIZ BAKALIM. bizde cuma günü dr amcamıza gttik.ama uykumuz çok tatalı bölemedik. kızlar kuzuşum totosunu dönmüş uyuyordu. ne yaptıysak döndüremedik. anası gibi inat şey.kaydirigubbakcemile3 ama çok şükür iyiydi cennet elmam. çok şükür rabbim herkese yaşatsın. çok badireler atlattık bu güne kadar rabbim en sonunda güldü yüzüme. hepimizin yüzüne gülecek inşallah.
çok şükürrrr canım...Allah analı babalı büyütsün..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese selam.Ben gecen cumartesı normal dogum yaptım.Evdeyım ama dıkıslerım cok oldugundan ayaga pek kalkamadım ancak yazma fırsatı buldum.Hacettepede normal dogumla dogurdum.Lütfü bey gırnmedı onun ekıbı gırdı.Bende bebekte ıyıyız cok sükür.Darısı tüm gebelere...Hamıle olmayanlarada tez zamanda gebelık dılerım.Herkes ıcın dua etdım o sancılar cekerken rabbım herkesın gönlüne göre versın.
Esraben, canım Lütfü beyın cep numarası bende yok.Kımseye vermıyor.Istemıstım bısey olursa nasıl ulasacam dıye merak etme tehlıkelı durum yok deyıp gecıstırmıstı.Sekretere sordum oda hocadan ıste demıstı.Bısey olunca muayanesını hemsıreyı arıyordum o yardımcı oluyordu.Ama hastaneye gıdınce Lütfü hocanın hastasıyım deyınce cok ıyı ılgılenıyorlar.Benım dogumda bıle bı dakka bos bırakmadılar süreklı basıma geldıler baktılar.
oh ohhh gelsin bebişler :)))delikafaduldenslm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
Allah yardımcın olsun..bebeğini hayırlısıyla sana bağışlasınopuyorumnanaktankızlar ben yeni katıldım aranıza ve hamileyim bundan önce 3 tane bebeğim karnımda öldü benim için dua edin şimdi evde yatıyorum
ohhhhhhhihoyyythihoyyytköye bayılırım..İyi pazarlar.
Selam denden naber canım. Biz aynı tas aynı hamam bildiğin gibi. Değişen bişey yok. Bu hafta Cumaya randevum var kontrol için çağırmıştı doktorum.Onun dışında aynı. İğnelerimi düzenli vuruluyorum asprinimi içiyorum. Haftasonu olduğu için eşimin köyüne gittik bahçeye domates,biber,dolmalık biber,patlıcan,salatalık,fasulye,kavun,mısır ektik. Kaynanam ve kayınbabamla birlikteydik. Yoruldum. Bişede yapmadımda. Ne bilim işte insan yoruluyor. Arada stillerin poşetlerini açtım yardım ettim.Yaz gelsin hormonsuz yiyelim sebzelerimizi.
Senden naber canım?
inş açılmamıştır canım dikişlerin,Kızlarrrrrrr, herkese ıyı geceler.Bebek gece pek uyumuyor hıc dınlenemedım.Dıkıslerımde acılmamı var ne popomun üstüne oturamıyorum.Yarın bı doktora gıtsem dıyorum.Dıkıslerımı sac kurutma makınesıyle kurutuyorum.Normal dogum yaptım cok rahar oldu.Ama dogumdan sonra gelen gıdenden yatamadıgım ıcın dıkıslerım galıba acıldı.Canım cok yanıyor oturamıyorum.
Igneyı dogumdan 3 gün önce aspırınıde 1 hafat önce kestı doktor.
kendı sancımla gıtdım.5dakıka dogurdum.Sadece ıc dıkıslerım cok oldu.Kımse normal dogumdan korkmasın.fırsat buldukca gırıp bılgı yazacagım.Sormak ıstedıklerınız olursa seve seve cevap yazarım.
Rabbım herkese nasıp etsın....
bende yiyorumslm kızlar fakülteden öğlen geldim, geceyi orada geçirdim, salak gibi dün dondurma yedim bebek etkilenmiş tabi karın ağrısı ki sormayın, şimdi iyi gibiyim ama çok korktum, tıp fakültesi berbat bir yer ya ama doktorum orada ondan Allah razı olsun pazar günü bile geldi adamcağız SİZE TAVSİYEMMM DONDURMA YEMEYİN ÖZELİLİKLE İLK ÜÇ AYDA bana söylememişlerdi annem duysa keser beni
canım çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlık huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum tebrikler.
HERKESE GÜNAYDIZ PIHTICIKLAR NASILŞIZ BAKALIM. bizde cuma günü dr amcamıza gttik.ama uykumuz çok tatalı bölemedik. kızlar kuzuşum totosunu dönmüş uyuyordu. ne yaptıysak döndüremedik. anası gibi inat şey.kaydirigubbakcemile3 ama çok şükür iyiydi cennet elmam. çok şükür rabbim herkese yaşatsın. çok badireler atlattık bu güne kadar rabbim en sonunda güldü yüzüme. hepimizin yüzüne gülecek inşallah.
hayılı uğurlu olsun güzel günlerde giyinsin donansın minnoş :ecrin_bebek:kızlar herkese selamm
cuma günü annemle bebişin eşyalarını aldık artık çok şükürr..
artık yıkayıp ütülemesi kaldı..rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri bana ve listedeki ve listeye girecek olanlara da göstersin..aminnn:Saruboceq:
bu aralar ilaçlarım o kadar fazlalaştı ki..hangisi ne zaman içsem bilemiyorum:))
hemşire ilaçlarımı yazarken şok oldu delikafaduldendelikafaduldenbunların hepsini sen mi kullanıyosun dedi :))hehehee
zaten hepimizin kullandığı ilaçlar var asprin,folbiol,elevit,iğne bide ekstra ferrum,magnezyum,kalsiyumohaoldumsmile ama inanın alıştım..hiç zor gelmiyo bebişim için..
rabbim herkesin bu ay yüzünü güldürsün..hamilelik haberlerini sabırsızlıkla okumayı bekliyorumopuyorumnanaktan
hayılı uğurlu olsun güzel günlerde giyinsin donansın minnoş :ecrin_bebek:
valla hayatımız ilaç oldu canım
amin inşallah güzel haberler alırız
kıssss dur kan gövdeyi götürüyoooo delikafaduldenamin teşekkür ederiz teyzesi..
kamp nasıl başladı mı?delikafadulden
ne yoğunluğu artık biraz yavaşlat tempoyuEsraben cim canım cok yogun calısıyorum pek giremiyorum arada girip sayfayı okuyorum..
Iyiyim ben cok sukur sadece gecelerle pek aram iyi degi uyanıp butun evi kose bucak geziyorum :)
kıssss dur kan gövdeyi götürüyoooo delikafadulden
uzun zamandır hiç böyle olmuyordu bugün 3. günüm ama ooooooooooooo........
inşallah canım inşallah demek rahim cidden düzeldi bebişe iyi hazırlık yapıyoooo aklinialirimsmilene yoğunluğu artık biraz yavaşlat tempoyuklava: klava:geceleri wc bizde de çok oluyo..
alıştım artık ,gözlerim kapalı gidip geliyom :)))kafamçokkarıştı
hehehe..
belkide 9 ay bidaha gelmeyecek ondan çok çok oluyodur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?