Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bahar çelik kardeşim sen de hamilemisin ne kadarlık benimkisi gözükmedi daha ultrasonda bilimiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir daha yolun çok başındayım

bahar çelik kardeşim sen de hamilemisin ne kadarlık benimkisi gözükmedi daha ultrasonda bilimiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir daha yolun çok başındayım

efet canım 17 haftam bitiyor hayırlısıyla senin çok erken daha lütfen sıkma canını inşallah en kısa zamanda sende görürsün :Saruboceq:

ay bi rahatladım bi rahatladım anlatamam canım yaaa çok şükür evet enerji topluyorum şimdi kamp için :kedi:
sağol bitanem hayırlı olsun size de canım Allah bir yastıkta kocatsın ah kuzuuu dikkat et kendine bize fazla yolculuk yaramaz çünkü
hadi hayırlısı canım.en azından söktürücü kullanmadın.oda hormon çünkü.halay yerine çalışma yap sen .zıp zıp düşmesin spermcikler :kedi: tutunsunlar yumoşlarına.halay yokkk
kesinlikle canımcım bende çok seviniyorum kullanmadığıma ay sen merak etme bu ay onlara öyle bi sahip çıkıcam kiii kimse elimden alamazz aklinialirimsmile
tatlım anladığım kadarıyla normale bindi çünkü 27 günde olunca çok az kanamam oluyordu ve rahim yeterli kalınlığa ulaşmadan kanama başlıyormuş anlaşılan çünkü şimdi kan gövdeyi götürüyor genç kızkenki halime döndüm sositososito
slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
süppperrrrr bi haber hadi hayırlısıyla bitanem senden bu ay güzel haberler alalım kaydirigubbakcemile5

öyle valla korktu kesin guclubacismile
cancan çok şükür bu güzellikleri sağlıcakla yaşıyorsun darısı isteyen herkesin hayırlısıyla başına

gobete arkadaşımızı tebrik ederim darısı tüm anne olmak isteyenlere olsun....
anneler gününde Rabbim herkese annelik müjdesi versin İnşallah

çok şükürrrr canım...Allah analı babalı büyütsün..
bende bu gidişimde soruyum artık doğumu falan..ben normal yapamam ama eyvahedigeldismilemaşallah sanahihoyyyt
slm kızlar ben doktorumla görüştüm ultrasona aldı ve kist oluşmamış :teytey::teytey::teytey::teytey:bu ay tüp bebek tedavisinin stardını veriyoruz rabbim hakkımızda hayırlısın versin
oh ohhh gelsin bebişler :)))delikafadulden
kızlar ben yeni katıldım aranıza ve hamileyim bundan önce 3 tane bebeğim karnımda öldü benim için dua edin şimdi evde yatıyorum
Allah yardımcın olsun..bebeğini hayırlısıyla sana bağışlasınopuyorumnanaktan
ohhhhhhhihoyyythihoyyytköye bayılırım..
bizde isteriz organik ürünlerden amaaa :jeyyar::jeyyar:
inş açılmamıştır canım dikişlerin,
gazı mı var neden uyumuyor bebişin
bende yiyorum(( ama abartmamak lazım .sanada geçmiş olsun canım

totosunu sevsinler onunkaydirigubbakcemile3sağlıklı büyüsünde varsın totosunu gör :)))

crawford çok şanslısın ne güzel hormonsuz doğal besleneceksin
benimde hayalim sizinki gibi bir bahçe sahibi olmak inşallah olur

kızlar herkese selamm
cuma günü annemle bebişin eşyalarını aldık artık çok şükürr..
artık yıkayıp ütülemesi kaldı..rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri bana ve listedeki ve listeye girecek olanlara da göstersin..aminnn:Saruboceq:
bu aralar ilaçlarım o kadar fazlalaştı ki..hangisi ne zaman içsem bilemiyorum:))
hemşire ilaçlarımı yazarken şok oldu delikafaduldendelikafaduldenbunların hepsini sen mi kullanıyosun dedi :))hehehee
zaten hepimizin kullandığı ilaçlar var asprin,folbiol,elevit,iğne bide ekstra ferrum,magnezyum,kalsiyumohaoldumsmile ama inanın alıştım..hiç zor gelmiyo bebişim için..
rabbim herkesin bu ay yüzünü güldürsün..hamilelik haberlerini sabırsızlıkla okumayı bekliyorumopuyorumnanaktan

hayılı uğurlu olsun güzel günlerde giyinsin donansın minnoş :ecrin_bebek:
valla hayatımız ilaç oldu canım
amin inşallah güzel haberler alırız

Esraben cim canım cok yogun calısıyorum pek giremiyorum arada girip sayfayı okuyorum..

Iyiyim ben cok sukur sadece gecelerle pek aram iyi degi uyanıp butun evi kose bucak geziyorum :)

Esraben cim canım cok yogun calısıyorum pek giremiyorum arada girip sayfayı okuyorum..

Iyiyim ben cok sukur sadece gecelerle pek aram iyi degi uyanıp butun evi kose bucak geziyorum :)
ne yoğunluğu artık biraz yavaşlat tempoyuklava:klava:geceleri wc bizde de çok oluyo..
alıştım artık ,gözlerim kapalı gidip geliyom :)))kafamçokkarıştı
kıssss dur kan gövdeyi götürüyoooo delikafadulden
uzun zamandır hiç böyle olmuyordu bugün 3. günüm ama ooooooooooooo........

hehehe..
belkide 9 ay bidaha gelmeyecek ondan çok çok oluyodur :))

inşallah canım inşallah demek rahim cidden düzeldi bebişe iyi hazırlık yapıyoooo aklinialirimsmile

esracım ben bazen wc ye kalktıktan sonra bir daha uyuyamıyorum oram buram agrıyor don dolas geziyorum walla, sonra bir sekilde tekrar uyuyorum ama hep yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…