Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bide bazı geceler bacaklarıma kramp giriyor..

cok tatlı yiyordum 15 kg almıstım simdi tatlı yemeyi kestim kilo almamda durdu :)

Bide bazı geceler bacaklarıma kramp giriyor..

cok tatlı yiyordum 15 kg almıstım simdi tatlı yemeyi kestim kilo almamda durdu :)
benimde kramplarım oluyordu.. dr calsiyum verdi.kullanmıyosan mutlaka al..
hmm benimde canım bazen çok tatlı istiyor ama çok yemiyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum..ben şimdilik 8 bucuk kilo aldım..son aylarda birden alcaz ..dr da kızıyor zaten her ay 2 kiloya izin var ((
inşallah canım inşallah demek rahim cidden düzeldi bebişe iyi hazırlık yapıyoooo aklinialirimsmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

teşekkür ederim iyiyim ama yorgunum haftasonu toplantımız vardı 2 gün hiç dinlenemedim sana yakındım dedemandaydım
gelseydin dicem ama dün bir arkadaşımda bahsetti onlarında performans toplantısı varmış yoğun geçti çok yorgunum diyordu
seninki de zor iş canım yaaa

valla bende totosunu sevdim dediğin gibi sağlıklı olması yetiyor gerisi boş yeterki iyi olsunlar. bende birkaç kıyafet aldım cumartesi günü hastane çıkışı iki üç tane tulum çorap çıtçıtlı badi şapka alma diyolardı amaaaan napiim tutamadım kendimi heves işte. napiim çok tatlılar habire çıkarıp bakıyorum.

ay banada dr cuma günü kramp giriyomu ayaklarına dedi yoooo dedim tamam o zaman magnezyum yazmıyorum dedi. gece yatağa girdim sen bi vakit kramp gir delirdim yatakta herifte sıçradı valla noluyo diye iki saat ovaladı kıyamam.:1hug:

merhaba arkadaşlarrrrrrr melekten haber varmı? lütfü hocayla doğum yapıcaktı nasıl geçmiş biliyomusunuz.

cancan melek iyi iyi merak etme

reis devrim meraba canım melek doğumyaptı sen nasılsın sen lütfü hocayamı devam ediyosun

saol canım benim. iyiyiz şuan allaha şükür. bir tek derdimiz idrar yolu enfeksiyonu. hiç belirti olmamasına rağmen tahlilde enfeksiyon çıktı( onun haricinde herşey yolunda. evet canım ben başından beri her ay lütfü hocadayım. doğumuda onda düşünüyorum allah nasip ederse ama bayağı tuzlu 7 milyarın içinde. araştırıyorum bakalım kizlar memnun kalmışmı diye

geçmiş olsun canım bende ankara dışındayım iğneylede düşük yaptığım için tereddütdeyim sen kastamonudamısın hamilelikte gelip gitmek problemolmuyomu hani düşüktehlikesi varken

lütfü hocaya bende gittim canım hamile kalınca görüşelim dedi burdan duyduklarımla osman hocayada gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü korkularımı yenip hamileliğe karar veremiyorum

oooo maşallah herkesler burda nasılsınız kızlar ben iyi yim şükür allahıma
yalnız kasıklarımda ağrılar var acaba normalmi

deniz y. soy ismini yazmayayım aklinialirimsmile

hıııımmm tamam anladım kim olduğunu
onlar şube olarak katılıp geri gittiler canım ben cumartesi akşam 9 pazar öğlen 3 e kadar haftasonumu feda ettim (((

yumurta gelişimi adet dönemi başlıyorum tüp bebek denediğim için biliyorum bu günden itibaren yediklerine dikket et katkı maddeli gıdalar yeme hormonlu çilek yeme
tavuğu bile mümkün olduğunca az ye
ben tüp bebekde dikkat etmiştimde artık etmiyom
sen hamile adayısın biraz sık dişini olurmu

gülş meraba canım benimde adet kanamalarım son kürtajdan sonra iyice azaldı seninki kendi kendinemi arttı böyle düşükten önce rahim filmi çekilmişti ama zaten filmden sonra hamile kalabilmiştim şu an tekrar yapışıklık oluşmuş olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…