benimde kramplarım oluyordu.. dr calsiyum verdi.kullanmıyosan mutlaka al..Bide bazı geceler bacaklarıma kramp giriyor..
cok tatlı yiyordum 15 kg almıstım simdi tatlı yemeyi kestim kilo almamda durdu :)
inşallah canım inşallah demek rahim cidden düzeldi bebişe iyi hazırlık yapıyoooo aklinialirimsmile
kirei canım sen nasılsın
gelseydin dicem ama dün bir arkadaşımda bahsetti onlarında performans toplantısı varmış yoğun geçti çok yorgunum diyorduteşekkür ederim iyiyim ama yorgunum haftasonu toplantımız vardı 2 gün hiç dinlenemedim sana yakındım dedemandaydım
çok şükürrrr canım...Allah analı babalı büyütsün..
bende bu gidişimde soruyum artık doğumu falan..ben normal yapamam ama eyvahedigeldismilemaşallah sanahihoyyyt
oh ohhh gelsin bebişler :)))delikafadulden
Allah yardımcın olsun..bebeğini hayırlısıyla sana bağışlasınopuyorumnanaktan
ohhhhhhhihoyyythihoyyytköye bayılırım..
bizde isteriz organik ürünlerden amaaa :jeyyar::jeyyar:
inş açılmamıştır canım dikişlerin,
gazı mı var neden uyumuyor bebişin
bende yiyorum(( ama abartmamak lazım .sanada geçmiş olsun canım
totosunu sevsinler onunkaydirigubbakcemile3sağlıklı büyüsünde varsın totosunu gör :)))
benimde kramplarım oluyordu.. dr calsiyum verdi.kullanmıyosan mutlaka al..
hmm benimde canım bazen çok tatlı istiyor ama çok yemiyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum..ben şimdilik 8 bucuk kilo aldım..son aylarda birden alcaz ..dr da kızıyor zaten her ay 2 kiloya izin var((
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Arkadaşlar 22 nisan sabahı güzel bebişim sezeryanla dünyaya geldi...Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür...Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
gobetecim çok tebrik ederim , sağ sağlim bebeğini kucağına almışsın...
Arkadaşlar listeyi güncelleyip hemen çıkıcam , daha sonra uzun uzun yazarım...öpüyorum hepinizi...
merhaba arkadaşlarrrrrrr melekten haber varmı? lütfü hocayla doğum yapıcaktı nasıl geçmiş biliyomusunuz.
gelseydin dicem ama dün bir arkadaşımda bahsetti onlarında performans toplantısı varmış yoğun geçti çok yorgunum diyordu
seninki de zor iş canım yaaa
reis devrim meraba canım melek doğumyaptı sen nasılsın sen lütfü hocayamı devam ediyosun
deniz y. soy ismini yazmayayım aklinialirimsmileaaa arkadaşın kim?
cancan melek iyi iyi merak etme
melek memnun kaldı diye biliyorum ama ona özelden mesaj at istersen net yanıtı o daha iyi verir iyiyim canım aynı bi değişiklik yok kampa devamsaol canım. merak ettiğim acaba lütfü hocadan memnun kalıp kalmadığı. sen nasılsın
oooo maşallah herkesler burda nasılsınız kızlar ben iyi yim şükür allahıma
yalnız kasıklarımda ağrılar var acaba normalmi
deniz y. soy ismini yazmayayım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?