Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım ctesi akşama kadar toplantı vardı dedi dünde zaten beraberdik neyse en azından bir haftasonun gitti ben pazarları hariç burdayım :çok üzgünüm: senin işinde yoğun ve stresli gerçi şuan hangi mesleği söylesek stresli
tamam kaydirigubbakcemile5 canım dikkat ederim yediklerime bundan sonra

merhaba canım benimde işte doğumdan sonra çok azaldı şimdi birgünlük kanamam geçen ayın toplamına eşit diyebilirim rahim filmimden sonraki ay kanamam yine azdı bu ay arttı ve herhangi bir ilaç kullanmadım
belki sende yapışıklık olmuş olabilir ama sende çok ince ruhlusun ve kafana takıyosun canım hem bildiğim kadarıyla biriki kere denedin olmayınca tekrar erteledin belki yapışıklık yoktur sende de benim ki gibi psikolojik olabilir

canım aynen bi tek ilk gün normal sonra damla damla geliyo evet canım haklısınbirazda psikolojik kimde bi problem varsa bendede varmış gibigeliyo artık ama bir önceki sonlanan gebeliğmde kendiliğinden olmadı bu göbekten vurulan iğneler var yumurta geliştirici onları kullandım aynı ay rahim filmi çekilmiştim aynı ay hamile kaldım

canımsın yaaa demekkii biz aslında hamile kalabilirz iş biraz rahatlamakta
bunları sana söylüyorum ama bana sor ben yapabiliyor muyum diye ne olsa ağlayacak durumdayım biri dokunsa nasılsın diye hüüüüüüüü ağlıcam ama olmuyor işte kafayı biraz dağıtmak iyi gelecek kendimi biraz dağıtmak istiyorum ne biliiiiyymm artık yeni pastalar yemekler falan denerim evimi temizlemeye kalkarım falan kfa dağıtmak lazım

muco merhaba canım
senin hissettiklerini dönem dönem bende hissettim,acaba bu problem bende de olabilir mi sorusu??
ama olmuşla olacağa çare yok,çivi çiviyi söker,biraz boşvermeye çalış canım,bak bir sürü arkadaşımız bebeklerini kucaklarına aldılar,hamilelerimizin gebelikleri sağlıklı bir şekilde devam ediyor bu güzl örneklere odaklan canım......

bu arada benim de doğumdan sonra iki adetimde 31.günde olmuştu,bu sefer 24.günde oldum,regl süresi ve yoğunluk aynı,ortalama 27 gün gösteriyor hesaplayıcılar.......walla doktora falan gitmiycem bunun için........folbiol,zinco,balık yağı,megadyne ve aspirini mi içiyorum,bir de hormon ilacı alamam di mi amaaaaa

merhaba mucocum herkeste olan sorun sendede olcak diye birşey yokki ama insan etkileniyor işte sen yinede içini ferah tut ve bebiş çalışmalarına başla dua et allahım verecektir muhakkak

gülüş sende neden ağlayacaksın ne var ki halimizde allah böyle uygun görmüş bizler zor kadınlarız öyle hemen pıt diye doğurmuyoruz canım nazlıyız biz öyle düşün allahım bizim için en iyisini veriyor o yüzden biraz bekletiyor bizlerde sabırla beklemeliyiz 1- 2 aya kadar hamile kalacağına inanıyorum ben ama kafana takmazsan tabi ye iç keyfine bak bebeği hiç düşünme isterse gelsin istemezse paşa gönlü bilir de ferah tut içini her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır

kesinlikle haklısın canım bian karşımda drum var zannettim amaaann işte ne bileyim bazen insan ortada hiçbirşey yokken ağlayarak boşalmak istiyor eminim en kısa zamanda ben salak bi neden bulup böğüre böğüre ağlayıp rahatlayacağım
umarım canım dediğin gibi hayırlısıyla burası zigotcanla dolar

canımm benimmmmm ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın ama eve gidince ve yalnız.....ben genelde öyle yapıyorumda........

bundan sonra hep sevinçten ağlarız inşallah........

dendencim bencede herşey için dra gide gide ilaçkolik olduk aslında birazda kendi akışına bırakmak gerek

denden meraba balık yağıyla megadyn niye kullanıyosun siz beni bu dünyada herkesden çok anlayan insanlarsınız canım arkadaşlarım allah hepimizin gönlüne göre olsun ama psikolojim okadar bozuldukibu kürtajlar mahvetti beni bide çevremdeki bilinçsiz insanlar en ufak bi olay anlatıyım bu eve yeni taşındık eşim saolsun sivasda ömür oyu kalacaz gibi burdan ev aldı herneyse üskat komşum gelmişti niye çocuk düşünmüyon oğlan büyümüş dedi bende durumu anlattım ertesi gün kadın geldi nurettin dediki yeni eve yeni bebek yapmak lazım kadının iki kızı var benimki hemen oluyo istesem hemen doğururum ağlamamak için kendimi zor tuttum neyse sizinde canınızı sıktım

antepdede rahat olmak çok zor yaaaa her yer hamile sokağa çıkıyosun en az 5 tane hamile görüyosun hastaneye gidiyosun herkes hamile
ama bunada alışıcaz insan nelere alışıyor
dua et bol bol ve ağlamak istiyorsan geceleri ağla sonra gözlerin neden şiş diye soruyorlar

ohhh ohhh çok iyi yapmışsın almakla..şimdi git gel o kıyafetleri sev artık :))hehehe
lütfü hoca da bana kramp giriyor mu diye sordu evet dedim kalsiyum yazdı,magnezyum yazmıyacak mısınız dedim şimdilik gerek yok dedi..kontrolden sonra bende felaket sırt ağrısı başladı,gittim eczaneden magnezyum aldım bide:)) arada bir içiyorum..
hareketlendi mi senin bebiş artıkınyerimseniben
reisdevrim melekte göbetede hacettepede yaptılar ve çok memnun kaldılar..
bende lütfü beyin hastasıyım,bende hacettepe de doğumu düşünüyorum..hayırlısı bakalım..bu arada sende 21 haftalıkmışsın ..Allah sağlıkla tamamına erdirsin
oooo maşallah herkesler burda nasılsınız kızlar ben iyi yim şükür allahıma
yalnız kasıklarımda ağrılar var acaba normalmi
çok normal canım..rahim büyüyüyor..ee tabi bebişimizdeyerimseniben

evet kesinlikle raf ürünleri yememek lazımmışş..:1no2:

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. maalesef bende sizler gibi 5 aylık bebeğimi yaklaşık 1,5 sene önce çok kötü bir tecrübe ile kaybettim 1 ay öncede bunun sebebinin kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. İnternette arama yaparken sizin forumunuzu gördüm ve benimle aynı kaderi yaşayan sizlerin tecrübelerini okumak inanılmaz etkiledi beni. halbuki dr.um bana hergün iğne vurulmam gerektiğini söylediğinde iğneden çok korkan biri olarak asla çocuk sahibi olamayacağımı düşünmeye başlamıştımki sizlerin yazdıklarınızı okudukça tekrar cesaretlenmeye başladım.benide aranıza kabul eder ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. özellikle öğrendimki sonu yok , baharçelik izmirde sermet beye gidiyormuşsunuz banada onun ismini vermişlerdi ve eski doktorumun acı tecrübelerinden sonra o doktorun nasıl olduğunu siz gidenlerden duymak banada umut verecek yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hepinize sevgiler diliyorum

ah canım benim yaaa,benim annem Sivas'lı ama hiç sevmem oraları,kendini bilmez bir insan canını sıkmış,gül geç canım boşver,Allahım benim gönlüme hoş senin gönlüne güç gitsin de,bende geçen hafta üzüldüm,aynen böye dedim canım boşver......

Megayne pronatal multivitamin canım,gebelikten önce,gebelik ve emzirme döneminde kullanılıyor,doğumdan bir ay sonra başladım,doktorumda kullan dedi zaten vücut depoların boşalmasın dedi,balık yağınının antitrombotik etkisi var,E vitamini kanı sulandırıyor,günde 1000 mg alıyorum,gebelikte kullanımı güvenli değil diye duymuştum,o yüzden önceden başladım.......

yaaaaaa gördün mü beni,bende o kadar acı çektim ama bak 3 ayı devirdim,bedenimi ve ruhumu gelecek bebeğime hazırlıyorum............:1hug:

kirei bu arada tavuk yemeyin demişsin canım......
ben Gıda Mühendisiyim eşimde Veteriner Hekim ve beyaz et sektörü kökenliyiz,tecrübelerimize dayanarak diyorum ki;Tavuk şu an için bu ülkede tüketilebilecek en güvenli gıda........ileri işlenmiş et ürünleri ve mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri,GDO lu gıdaları tüketmeyin.....ona birşey demem,ama gerçekten tavuktan korkmayın.......
yinede tercih sizlerin,sektörü çok iyi bildiğim için paylaşmak istedim.......

tavuk eskisi gibi büyümeye bırakılsa bende tavuğu çok seviyorum hergün yerim
ama artık tavuklar 15günde büyüyor çok fazla hormon alıyorlar,eskisi gibi tarla bahçeden doğal otlar yiyerek,arpa buğdayla büyümüyorlarki
bir bütün tavuk alıyorsun her tarafı yağ
tavuğun yediği hormonu bizler tavuğu yiyerek kendimize zarar veriyoruz
ben kendimce yağlarını tamamen ayıklıyorum ve kesinlike derisini yemiyorum
tavuk seven birisi olarak imkanım olsa bahçeli bir evim olsa kendim tavuk büyütmek çok isterim inşallah emekli olunca

canımm benimmmmm ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın ama eve gidince ve yalnız.....ben genelde öyle yapıyorumda........

bundan sonra hep sevinçten ağlarız inşallah........
inşallah bitanem :teselli:
yok be güzelim hadi o senin komşun dün kaynanama gittim kızkardeşide ordaydı evden içeri girdim nasılsın dedi ardına soruyu yapıştırdı yok mu bişey sizde tembel çıktını e be akıllı sen durumu bilmiyor musun yaşadıklarımı bilmiyor musun ne diyeyim yaaa bu insanlara boşvermek lazım çünkü her ortamda karşımıza çıkabilirler sakınan göze çöp batar neredeyse kamp işine karışacak insanlar offf yazarken bile sıkıldım alsanaalsanasmile
doğru söylüyorsun canım benimde çevrem hep maile dolu üreme zamanı mı geldi ne delikafadulden
geçmiş olsun canım umarım sende bir an önce bebeişine sağlıkla kavuşursun burda hepimiz hemen hemen aynı durumdayız mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırız canım
sağol bitanem bilgi herzaman iyidir kaydirigubbakcemile5

keşke bahçelerde tavuk büyütebilsek tabii ki çok güzel olur ama çok zor.......ama lütfen yanlış bilgilenmeyin,tavuklar 45 günde kesime gelir ve asla hormon verilmez,çok yüksek oranda protein ve enerji içeren özel yem formülasyonları ile beslenirler,o yüzdende 45 günde kesilebilecek kiloya ulaşırlar,kümesteyken yapılan aşılar var bizler için tehlikeli olabilecek,o aşılardan tavukların arınması gerekir kesimden önce,yoksa o antibiyotikler bizim vücudumuza da geçiyor........

asıl tehlike inanın kırmızı ette,tavuk kesimhaneleri yine çok sıkı denetleniyor,her ay düzenli kalıntı analizleri yapılıyor bakanlıkça,ama kırmızı ette kontrol mekanizması çok zayıf....

ayy mucocum o dangalak kadının lafına ne bakıyon bacım istiyosa çıkarsın her sene bi tane bkacak olan o değilmi böyle konularda hava atmak diye birşey varmı ne saçma allah verirse olur vermezse olmaz ben olsam bir daha o salak kadına yüz vermezdimalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…