Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

öncelikle geçmiş olsun diyeceğim fakat bu kan pıhtılaşması geçmeyen bir durum ve ömür boyu bizimle yaşayacak durum bu olunca tabi ki biz onunla o da bizimle yaşamayı öğrenecek değil mi?
hiç üzülme bebeğim olmayacak iğne kullanamam diye kullanacaksın sende ve bebeğin de olacak yeter ki allahım ol desin önünde hiç himse duramaz allahım dualarımızı geri çevirmesin ve bizleride evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inş
önceki drunu merak ettim kim acaba ve hangi mutasyonlar var sende pıhtılaşma faktörlerin neler yani?
sermet bey hakkında ise şunları söyleyebilirim gayet ciddi sormadan cevap vermez fakat uygulayacağı tedavi konusunda kararlı alanın da çok iyi olduğunu ve bizim gibi yüksek riskli gebelik uzmanı kısmetse git bir muayene ol derim aklına yatarsa devam edersin ben şimdilik memnunum zaten onun da yapabileceği pek birşey yok ki allah değil ya o da nihayetinde bir insan ve iğne ilaç. veriyor bunlarında hepsi bahane zaten allahım isterse ol derse yavrularımızı bizlere bağışlar
tabiki bilgili dr da önemli işinin ehli olması mühim
ha bu arada bahar namık demir e gidiyor o da bu konuda uzman bir drmuş o da memnun hangisi yakınsa ve sana hitap ederse ona git canım
sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

sevgili arkadaşlarım deyince size hakaret ediyo gibi hissediyorum kendimi....... canım kardeşlerim umarım herşey yolundadır o kadar yoğun çalışmak zorundayız ki yorgunluktan bırakın geçmişi anı bile okuyamadım... hepinizi seviyorum ben iyiyim ve herşey yolunda..........

benim arkadaşımın babasının tavuk çiftliği var ben ondan edindiğim bilgilerle anlattım bunları söylediklerinize inanmak isterim ahhhh keşke doğru olsa keşke tavuklar doğal olsa ama değil işte
nasıl bir dünyada yaşıyoruz en doğal olması gereken gıdanın et olması gerekirken ette bile neler var
neyse bu konulara çok girince insanın kafası karışıyo Allaha emanetiz

sonuyok yarın ilk kontrolüme gideceğim.allah kısmet ederde bebiş sağlıklı gelişiyorsa hemen rapor işine girişeceğim.bende ilk giderken bütün testlerim vardı sermet bey bakmıştı.eskiyen testleri yenilemiştim.onlarıda alıp gideceğim.sana sorum gebeliğin ilk muayenesinden sonra senden herhangi bir tahlil istedi mi?

emine nasılsın canım iyimisin bulantın varmı
canı bulantım yok.benim öncekilerde de bulantım olmamıştı.yarın dr gideceğim.dua edin iyi haberlerle döneyim.:Saruboceq::Saruboceq:
ama neden .ben dondurmaya bayılırım.
cokacimcoookcokacimcoook

Selam kızlar.Ben bugün tetanoz aşısı vurulmaya gidecektim. Ama vazgeçtim. Önce doktoruma sorayım dedim. Cuma günü randevum var.o zaman sorarım.Burda bir arkadaşıma doktoru vurulma demiş.Tarlada mı doğurackasın demiş. Neticede de çocuğu şuan 3.5 yaşında.Ben en iyisi sorayım canım doktoruma.
Esraben ayıp ettin. Gel Niğde'ye hepsi sizin. Yolu düşen herkezi beklerim.(Yolu sevgiden geçen herkezle birgün biryerde buluşmak dileğiyle)
Kirei canım inşallah ileride sizinde bahçeli bir eviniz olur.
Denden bilgi canavarı.Yine ortalığı kasıp kavurmuşsun haa. Sanada bu yakışır cicim.
Burda hava güneşli orada nasıl? Bahçeniz için soruyorum.

canım keseye bakacak şimdi kalp atışı için görebilirsiniz belki ben 6.haftada gördüm ama herkesin farklı olabilir göremezsan telaş etme 8. haftada görülenler de var
hiç bir test istemiyor 3. ay dolana kadar hiç bir test istemiyor 11 . haftaya geldiğinde ikili test için çağırıyor sadece

teşekkürler.ilkmiş gibi heyecanlanıyorum işte.benim öncekiler hep normalden cok küçüktü.iğne kullanıyorum ya veya psikolojik olarak bunu sağlıklıymış ve herşey normal gidiyormuş gibi hissediyorum.allahım :Saruboceq::Saruboceq:utandırmasın.

tercih sizin tabii ki burada 10 yıllık bir tecrübe var ve bilimsel veriler,siz tabii ki arkadaşınızı dikkate alırsınız.......ben ne desem boş..........

buradaki diğer arkadaşlarım yanlış bilgilenmesin çabam o yüzden....

evet canım hava güneşli yaşasınnnnnn inşallah bizde ekeriz bu hafta.....gerçi bizimki minik bir bahçe ama olsun bize yeter.....benim kayınvalidemin köyü Baymış,sizinkiler nerde canım,bir de komşu çıkarmışız....

bu arada ben tetanoz aşımı oldum.....3.doz Ekim de,gebelikte bir de aşı ile uğraşmak istemedim.....:teytey:

geçmişini bilmiyorum ama sanırım sende kalp atışlarını almadan kaybediyosun
çok rahat olur olurmu
bak ne güzel ilk hamileliğim gibi davranıyorum diyosun
evet ilk hamileliğin
beynimiz bizim söylediklerimize göre yönlendirirmiş kendini öyle söyle möyle olsun
kaç haftalıksın?

arkadaşlar bu arada Feryad tefriciye okumak istiyor.....yardımcı olmak isteyen var mı.......ben şimdilik Feryad için 100 adet okuyacağım...

Çok tşk ederim yazdığın şeyler için doğru elbette bu durumla yaşamak zorundayız bende inan sizin burda yazıklarınızı okuduktan sonra biraz biraz cesaretlenmeye başladım. öyle zor bir durumki etrafımda ailemde bu şekilde hamilelik geçiren yok maalesef ve şeker hastası olan teyzem var sürekli ona bakıyorum son günlerde iğnelerini nasıl yapıyor diye üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum hala 9 ay boyunca... bir bebeğim olmasını çok istiyorum ama bazen öyle bir korku giriyorki yüreğime ya üstesinden gelemezssem diye. önceki hamileliğimde 3. ayda kanamam başladı tam 2 ay hiç durmadı ve yatak istirahatide vardı tuvalete gitmem bile yasaktı hastane ortamında tam 2 ay hiç kalkmadan geçirdim ve sonuçta bebeğimi kaybettim maalesef onun acısını atlatmak hiç kolay olmadı halada bir bebek veya hamile gördüğümde ağlamamk için zor tutuyorum kendimi o yüzden doktorunu sordum benim için psikolojık rahatlama sağlaması da çok önemli sanırım. önceki doktorum sait beydi ii bir doktor ama o kadar düz ve soğukki birde yoğun o 2 ay hastanede kalmam süresince sadece 1 kez beni kontrole geldi maalesef ve bebeğimide asistanlarına aldırttı. neyse üzücü günlerdi canınızı sıkmak istemem ama sanırım tekrar bir bebeğim olmasını çok istiyorum sizlerle sohbet etmek çok ii olacak sanırım bende sizler gibi birgün buraya şu kadar haftalık hamileyim yazabilirim günün birinde inşallah...

artık planım pozitif enerji.iki bebiş kaybettim ilki 9 ikinci 12 haftalıktı.ikinciden sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı.şimdi iğne ve aspirin kullanıyorum.tedaviye güveniyorum.bu sefer mutlu sona ulaşacam gibi geliyor.zaten ikinci bebişte o kadar cok stres oldum ki bebişin kalbi pıhtılaşmadan değil stresten durdu bence.o yüzden herşeyi oluruna bıraktım bu sefer.çünkü allah ne derse o oluyor.ben bütün önlemlerimi aldım.gerisi rabbime kalmış.

gülüş çok tşk ederim inan bana çok ihtiyacım olacak her türlü desteğe
rica ederim canım burada herkes birbirine destek burda olduğun sürece bunu göreceksin eğer seni rahatlatacağını düşünüyorsan hikayeni yaz birbirimizi tanımasakta aslında birbirimizi çok iyi tanıyoruz olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun arkadaşım.aramıza hoş geldin.ama sakın umutsuz olma.yılmadan sıkılmadan yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…