ben varım canım tabii kanamam bitince başlarım eğer sen tutacaksan hesabı bana 250 yazabilirsinarkadaşlar bu arada Feryad tefriciye okumak istiyor.....yardımcı olmak isteyen var mı.......ben şimdilik Feryad için 100 adet okuyacağım...
gülüş çok tşk ederim inan bana çok ihtiyacım olacak her türlü desteğe
ben varım canım tabii kanamam bitince başlarım eğer sen tutacaksan hesabı bana 250 yazabilirsin
mrb ben 6+4 üm 3 düşüğüm 1 erken doğumum oldu şimdiki doktorum düşmemesi için iğne ve sulandırıcı iğne verdi gerçekten işe yaradı kanamam durdu aslında doktorum test yapmadı pıhtılaşma için ama ilaçlar iyi geldi inş bu sefer olucak allah büyük olmasada vardır bi bildiği hayırlısı
eminecim maaşallah inancını umudunu yitirme bitanem bu sefer herşey yolunda gidecek çünkü çözümü biliyoruz ve sen bu tedaviye çoktaaaaaaannn başladın bile
emine seni alkışlıyorum..........işte budur......
ya kızlar içimdekileri valla korkuyom anlatamıyom.sadece bu topikte kendimi anlatabiliyorum.burda bile yazarken aman kendimi kaptırmayayım diyorum ama içim bu sefer çok umutlu..herkese haykırmak istiyorum ama işte onu kolay kolay yapamaycağımı biliyorum.ama yarın allahın izniyle dr dan olumlu dönersem hemen annemi arayacam.yazık hergün soruyor.yok diyorum hemen sesi buruluyor.ençok onların mutlu olmasını istiyorum.
maşallah yasnurr Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş. bende Kocaeli'deyim,doktorun kim acaba
amin cnm teşekkür ederim a.s. doktorum cihangir ay
adını duymadım Kocaeli merkezde değil sanırım
çok geçmiş olsun arkadaşım.aramıza hoş geldin.ama sakın umutsuz olma.yılmadan sıkılmadan yola devam.
canım içini ferah tut bizim için uzun süreli seyahatler sakıncalı çünkü sürekli oturunca kan dolaşımında sorun oluyor ama sanırım senin 1 saat sonra yolculuğun bitmiştir öyle değil mi yani daha uzun sürmedi dinlenebildin mi gittiğin yerde ayacıklarını biraz yukarıya kaldırsaydın olmuş bitmiş şimdi eşinide kendinide boşuna üzme tatlım eşin hassas olduğunu yolculukta sıkıntı yaşadığını gördü sonuçta bidaha böyle bişey teklif etmez ederse ben geliriyi akşamlar kızlarrrr hafta sonu eşiminde ısrarlarına dayanamayarak şehir dışına okul arkadaşının yanına gittik.yarım saatlik yol olmasından ötürü dr.umu arayıp sakıncalımı diye sormadığım için cook pişman oldumbilmiyorumkismile.koçiş beni öle yollardan götürdü ki inannın köy yolundan daha berbattı hala kızıyorum ona:mymeka: inşlah bebşim iyidir:ecrin_bebek: randevumuzda 1 hafta sonra ama ben cok korkuyorumm yaaaeyvahedigeldismile kendimi cok kastımm keşke gitmeseydim diyorum ama ne bilim yolların bozuk olduğunu cok sıkılmıştım değişiklik iyi gelir diye düşündüm ama cumartesi den beri kendimi yiyip bitirdim nolur beni rahatlatın yaaaaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?