ayyyy öldürcek bu kız beni..... kuzuuuuu kır ....çınıda ders çalış sonra bütünlemeye kalacakdelikafadulden orda doğuracaksın yaaa...........İyi akşamlar kızlar. Naparsınız. Ben arkadaşlarımla pikniğe gittim. Dönüşte bana geldiler kahve içtik 1-2 saat oturdular gittiler. Aslında uykum var yorgunum. Ama birazda olsa çalışayım diyorum açıköğretim sınavları yaklaştı malum. Sınav yaklaştıkça halsizliğim artıyor sanki. :bbo:
canım homosisteinde vücutda bazı vitaminlerin folik asit B12 gibi eksikliğnden oluşan bir problem düşüğe neden olabiliyor başka bir sürü şeyede şeker kolestrol düzeylerini normal tutmak gerekiyor ayrıca kilo almamakda gerekiyormuş üst sınır 10 sende 12 çıkmış vücutdaki eksik vitaminleri veriyormuş doktor tabi yediklerine de dikkat etmek gerekiyormuş inşallah seninki vitaminlerle düzelir de kavuşursun bebeğine canım
ayrıca farkettimki düşük yapanlarda pıhtılaşma problemi olanlarda genelde tirod var özellikle hipotiroidi bende hipotirodiliyim çünkü...
bu arada yazım sayfaya farklı geldi bir yerde hata yaptım heralde:)))
sonuç ne olursa olsun bizim için hayırlı olan olcak o yüzden kendimi kafamı yormamayı tercih ediyorum artık inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir....aysudecim sağol canım moral verdin bana ilk öğrenince insan bir garip oluyor artık bebeğim olmayacak hayatım hep riskli geçecek diğe düşünüyor hele benim gibi büyük hastanelere doktorlara uzak yerde yaşıyorsan daha kötü geliyor ama araştırınca benim gibi bir çok insanın olduğunu gördüm zorluklarlada olsa bebeklerine sağlıkla kavuşuyorlar demekki mücadelemiz halen bitmemiş evet bir şekilde biryerde genetik bir problem var babamda sülaleden bir yerden almış allah annemede babamada sağlık versin
eşime akşam ayrıntılı durumu anlattım o benden daha rahattır sakın takma kafana herşey yoluna girer diyor bunu söylemesi bile rahatlatıyor inşallah hepimiz bir gün emeklerimizin kaşılığını alırız
kırmızıların gelince çalışmalarla inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
herkese günaydın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.
iyiyim canım arada girip okuyorum bazen bişeyler yazıyorum ama eskisi kadar sık değilkaydirigubbakcemile3 şu an için hiç bir şey yapmıyorum. hamile kalmayı bekliyorum.kamp ateşini yaktık.olumunekankayizsmile ama eğer gebelik olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testlerinden deneyecem.hoşgeldin canımmmmm nasılsınnnnnnnnnn............ inan öyle arıyorum ki seni eksikliğin çok bellii... napıyosun nasıl gidyor...
Hepinize mutlu pazarlar diliyorum arkadaşlar
Kızlar tefriciye okuyorum her ağızda ayrı dua vardır diye yardımlarınızı bekliyorum yardım edecek olan arkadaşlar kaç tane okuyacaklarını bena özel mesajla gönderirlerse çok sevinirim bu arada AYSUDE ,DENDEN VE GÜLÜŞ canım arkadaşlarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı olarak versin HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM
CANLARIM SABAH SABAH ESKİ ACILARINI TAZELEMEK İSTEMİYORUM AMA ARANIZDA HİÇ BENİM GİBİ BEBEĞİ OLUŞMAMIŞ KALP ATIŞI DUYMAMIŞ OLAN VARMI BU SEBEPLE 3 DÜŞÜĞÜM VAR bilmiyorumkismileKISACASI BOŞ GEBELİK
arkadaşlar bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı bebek 6 hafta 4 günlük ama kalp atışını duyamadı 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı kaç haftada duyuluyor acaba vajinal ultrasanla bakmadığı için mi duyamadı bilgisi olan varmı çok tedirgin oldum niye atmıyor diye off korkular başladı gene Allah yardımcımız olsun
canım isteyen herkes inşallah bir an evvel önce o güzel haberlere sonrada o güzel miniklere kavuşur içinde de bizler inşallah... bakalım kırmızıları bekliyorum bu ay sonra kampa devam hayırlısı olsun inşallah...iyiyim canım arada girip okuyorum bazen bişeyler yazıyorum ama eskisi kadar sık değilkaydirigubbakcemile3 şu an için hiç bir şey yapmıyorum. hamile kalmayı bekliyorum.kamp ateşini yaktık.olumunekankayizsmile ama eğer gebelik olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testlerinden deneyecem.
sen neler yapıyosun. histereskopiden sonra gebelik ihtimali yüzde olarak artıyor bayanssulusmile belki sen bu ay bize güzel haberler verirsin
kesinlikle en doğru yerdesin sayfaları biraz daha başlardan okumanı tavsiye ederim...ben hamile değilim 3 düşük oldu ama iğne kullanmadım henüz yeni bi gebelik bekliyorum bakalım o zaman bende kullancam o iğnelerden ... kendini en çaresiz ve yalnız hissettiğinde buraya gel derim ben....
canım gecmıs olsun oncelıkle rabbım bıdaha yasatmasın benımde 4 gebelıgımde kalp atısı alınmadı her masaya yatısımda o tık tık seslerını duymak ıcın neler vermezdım hepsı husranla sonuclandı 5, gebelıgımde masaya yatısımda yıne olmayacak derken o guzel sesı duyup aglamaya basladım moralını bozma bız butun testlerı genetık testınıde yaptırdık hıcbısey cıkmadı yetrkı rabbım ol desın yeter 9 ay ıgnelerıde tedbır olarak kulandık sukurşler olsunkı bebegımı kucagıma aldım darısı senın ve dıger arkadsların basına......
canım benımkı 7, haftada alınmıstı moralını bozma ınsallah alırsın rabbım saglıklı ve hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze....
[
merhaba umut bende 4 gebelikten sonra o güzelliğe beşincide kavuştum 14 haftalık hamileyim iğnelerden bende vuruyorum sen kendinmi vurdun ben kendim vuruyorum ama karnım morarıyor artık bide 15 günde bir kanamam oluyor serum takıyolar doktorum hastanede yatman gerekir yada dikiş atılabilir dedi yarın çapaya gidicem bakalım orda ne dicekler senin böyle sorunların oldumu şimdiden teşekkürler:1hug:
canım cooooooooooook gecmış olsun bende ıgnelerden kullanıyorum 33 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra kol ve bacaklara basladım yarın İNSALLAH guzel haberlerle evıne donersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?