Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyyy öldürcek bu kız beni..... kuzuuuuu kır ....çınıda ders çalış sonra bütünlemeye kalacakdelikafadulden orda doğuracaksın yaaa...........

)))

sonuç ne olursa olsun bizim için hayırlı olan olcak o yüzden kendimi kafamı yormamayı tercih ediyorum artık inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir....

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

halaya başladık bugünde hadi bakalım günümüz güzel geçsin... eylülcüm ben biraz kaçar sonra yine görüşürüz iyi düşün canım bi an önce korkularının önüne geç ve durumu kabul et... sonrasını Allaha bırak.

görüşürüz aysudecim sağol ya moral oluyorsun inan ki
şimdi daha iyiyim tedavim başlayınca dahadaaaa iyi olucam inşallah
rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını sağlıklısını versin

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

herkese günaydın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.

Hepinize mutlu pazarlar diliyorum arkadaşlar
Kızlar tefriciye okuyorum her ağızda ayrı dua vardır diye yardımlarınızı bekliyorum yardım edecek olan arkadaşlar kaç tane okuyacaklarını bena özel mesajla gönderirlerse çok sevinirim bu arada AYSUDE ,DENDEN VE GÜLÜŞ canım arkadaşlarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı olarak versin HEPıNıZı ÇOOOK SEVıYORUM

hoşgeldin canımmmmm nasılsınnnnnnnnnn............ inan öyle arıyorum ki seni eksikliğin çok bellii... napıyosun nasıl gidyor...
iyiyim canım arada girip okuyorum bazen bişeyler yazıyorum ama eskisi kadar sık değilkaydirigubbakcemile3 şu an için hiç bir şey yapmıyorum. hamile kalmayı bekliyorum.kamp ateşini yaktık.olumunekankayizsmile ama eğer gebelik olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testlerinden deneyecem.
sen neler yapıyosun. histereskopiden sonra gebelik ihtimali yüzde olarak artıyor bayanssulusmile belki sen bu ay bize güzel haberler verirsin

feryadcım özeline yazdım canım İNŞALLAH RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER.

canım gecmıs olsun oncelıkle rabbım bıdaha yasatmasın benımde 4 gebelıgımde kalp atısı alınmadı her masaya yatısımda o tık tık seslerını duymak ıcın neler vermezdım hepsı husranla sonuclandı 5, gebelıgımde masaya yatısımda yıne olmayacak derken o guzel sesı duyup aglamaya basladım moralını bozma bız butun testlerı genetık testınıde yaptırdık hıcbısey cıkmadı yetrkı rabbım ol desın yeter 9 ay ıgnelerıde tedbır olarak kulandık sukurşler olsunkı bebegımı kucagıma aldım darısı senın ve dıger arkadsların basına......

canım benımkı 7, haftada alınmıstı moralını bozma ınsallah alırsın rabbım saglıklı ve hayırlı evlat nasıp etsın hepımıze....

[

BÜŞRAAA ne demk pes etmek ya hayret bıseysın valla bende dayak atcam sana ha ınsallah guzel haberllerle gelceksın valla bız ne yaaprsak yapalım elımızden dua etmekten baska bısey gelmıyor ınsallah rabbım sana o guzel gunlerı gosterecek yuregını ferah tut ha bu arada pazertesı malatyaya gelıyorum bızım kız delırttı babasını gecelerı yatırmıyor oda bızı memelekete postalıyo:) vala ınsallah sorunsuz bı yolculuk yasarız cunku bızım kız yolculugu sevmıyo cunku 9 ay boyunca evden cıkmadım o da evde oturmaya alıstı heralde:) gorusmek uzere ınsallah.....

canım isteyen herkes inşallah bir an evvel önce o güzel haberlere sonrada o güzel miniklere kavuşur içinde de bizler inşallah... bakalım kırmızıları bekliyorum bu ay sonra kampa devam hayırlısı olsun inşallah...

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim inşallah sende bebişine kavuşursun iğne kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim benim karnım morormaya başladı bu arada herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN ANNE OLAMAYANLARR SENEYE İNŞALLAH BEBEĞİNİZ HEDİYENİZ OLURRRRalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba umut bende 4 gebelikten sonra o güzelliğe beşincide kavuştum 14 haftalık hamileyim iğnelerden bende vuruyorum sen kendinmi vurdun ben kendim vuruyorum ama karnım morarıyor artık bide 15 günde bir kanamam oluyor serum takıyolar doktorum hastanede yatman gerekir yada dikiş atılabilir dedi yarın çapaya gidicem bakalım orda ne dicekler senin böyle sorunların oldumu şimdiden teşekkürler:1hug:

canım cooooooooooook gecmış olsun bende ıgnelerden kullanıyorum 33 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra kol ve bacaklara basladım yarın İNSALLAH guzel haberlerle evıne donersın

canım cooooooooooook gecmış olsun bende ıgnelerden kullanıyorum 33 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra kol ve bacaklara basladım yarın İNSALLAH guzel haberlerle evıne donersın

canım sana bir sorum olacak hamile kadınların maydanoz,kekik,nane yememesi gerektiğini duydum ama doğrumu bilmiyorum bana bunu söyleyen de tam emin değil bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bek:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…