canım sana bir sorum olacak hamile kadınların maydanoz,kekik,nane yememesi gerektiğini duydum ama doğrumu bilmiyorum bana bunu söyleyen de tam emin değil bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bek:sinifsinif:
canım cooooooooooook gecmış olsun bende ıgnelerden kullanıyorum 33 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra kol ve bacaklara basladım yarın İNSALLAH guzel haberlerle evıne donersın
evet canım bende televızyonda bı doktordan duydum maydonoz fazla tuketmemek gerekıldıgını dusuge neden olabılecegını soledı sunu da ekledı hamıle kadınların herseyın asırısına kaçmamasını soyledı
eylül homosistein ile ilgili açıklama için teşekkürler...
yarın iş yerinden izin alabilirsem ki alıcam:) tıp fakultesine hemotolojı dokoruna test sonuçlarını göstericem.sonra kanda hamilelik testi yaptırıcam.sonrada bütün test sonuçlarımla prof.semih bey.e gidicem....benim için lütfen dua edin kızlar .bu ay bebişim hayırlısıyla gelsin istoyorum..rabbime dua ediyorum.hepimiz için.
büşra senide çok merak ediyorum lütfen bir haber ver artık lütfennnn
canım homosistein yüksek çıkmış benim homosistein 12.3 çıktı yüksek olduğunu söyledi doktorum bide bende mthfr 677t heterozigot çıktı
bana 2 ay tedavi verdi
becozyme c.forte=,pazartesi, cuma
folbiol= çarşamba
corasprin 100 mg=salı, perşembe, cumartesi pazar ,içmemi söyledi birde bana diyet verdi ama bu diyeti neden verdi sormamışım şuan merak ediyorum neden verdiğini,
diyetimdede çikolata sarımsak yapay tatlandırıcılar salam sosis sucuk sakatatlar bulgur susam çörekotu kuruyemişler çekirdek,beyaz peynir dışındaki peynirler,bezelye,brokoli soya fasulyesi,balık,kepek ve kepekli ürünler 1 bardağı aşan yoğurt,süt 30 gr dışındaki et tavuk ve köfte yasak. hamileliğim süresincede ilaç ve diyet devam edicek taki doğum yapana kadar hamile kalır kalmazda clexan 0.2 kullanmamı nsöyledi doktorum
canım evet banada o diyeti verdi niye anlamıyorum 5 aydır yapıyorum 7 haftalık gebeyim şimdi sende sinan beksaç a gidiyorsun sanırım diyeti o veriyor sadece inşallah değer yaptıklarımıza
canım güzel arkadaşım bizde seni çok seviyoruz....... ŞenizHepinize mutlu pazarlar diliyorum arkadaşlar
Kızlar tefriciye okuyorum her ağızda ayrı dua vardır diye yardımlarınızı bekliyorum yardım edecek olan arkadaşlar kaç tane okuyacaklarını bena özel mesajla gönderirlerse çok sevinirim bu arada AYSUDE ,DENDEN VE GÜLÜŞ canım arkadaşlarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı olarak versin HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM
canım inşallah güzel haberler alırız sendeneylül homosistein ile ilgili açıklama için teşekkürler...
yarın iş yerinden izin alabilirsem ki alıcam:) tıp fakultesine hemotolojı dokoruna test sonuçlarını göstericem.sonra kanda hamilelik testi yaptırıcam.sonrada bütün test sonuçlarımla prof.semih bey.e gidicem....benim için lütfen dua edin kızlar .bu ay bebişim hayırlısıyla gelsin istoyorum..rabbime dua ediyorum.hepimiz için.
büşra senide çok merak ediyorum lütfen bir haber ver artık lütfennnn
günaydın bitanesiiiiiiherkese kocaman günaydınnnn güzeller......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?