Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar.ben 36 haftalık hamileyim.gebeliğim süresince fraksiparin 0.4 kullandım.doktorum doğum yapana kadar kullanacağımı söyledi.hatta doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacakmışım.bide sezeryanı önerdi iğne kullandığım için.iğne kullanıpta doğum yapan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

canım sana bir sorum olacak hamile kadınların maydanoz,kekik,nane yememesi gerektiğini duydum ama doğrumu bilmiyorum bana bunu söyleyen de tam emin değil bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bek:sinifsinif:

evet canım bende televızyonda bı doktordan duydum maydonoz fazla tuketmemek gerekıldıgını dusuge neden olabılecegını soledı sunu da ekledı hamıle kadınların herseyın asırısına kaçmamasını soyledı

canım cooooooooooook gecmış olsun bende ıgnelerden kullanıyorum 33 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra kol ve bacaklara basladım yarın İNSALLAH guzel haberlerle evıne donersın

canım sağol inşallah sende bebişine kavuşursun iğneleri vuruken kanaman oldumu hiç birde bacaklara nasıl vuruluyo acıyomu bilgilendirirsen sevinirim birde hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilirmiyim çok soru sordum ama kusuruma bakma

annelerin ve anne adaylarının ve benim gibi anne aday adaylarının anneler günü kutlu olsun pıtırcıklarrrrrrrrrr

selam kızlar bütün annelerin anne adaylarının hamişlerin anneler günü kutlu olsun
rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize amin

eylül homosistein ile ilgili açıklama için teşekkürler...
yarın iş yerinden izin alabilirsem ki alıcam:) tıp fakultesine hemotolojı dokoruna test sonuçlarını göstericem.sonra kanda hamilelik testi yaptırıcam.sonrada bütün test sonuçlarımla prof.semih bey.e gidicem....benim için lütfen dua edin kızlar .bu ay bebişim hayırlısıyla gelsin istoyorum..rabbime dua ediyorum.hepimiz için.
büşra senide çok merak ediyorum lütfen bir haber ver artık lütfennnn

canım herşeyin hayırlısı dualarımız herkese hayırlı haberlerini bekliyoruz büşrayı bende merak ediyorum onada dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım evet banada o diyeti verdi niye anlamıyorum 5 aydır yapıyorum 7 haftalık gebeyim şimdi sende sinan beksaç a gidiyorsun sanırım diyeti o veriyor sadece inşallah değer yaptıklarımıza

canım evet banada o diyeti verdi niye anlamıyorum 5 aydır yapıyorum 7 haftalık gebeyim şimdi sende sinan beksaç a gidiyorsun sanırım diyeti o veriyor sadece inşallah değer yaptıklarımıza

sinan hoca bu diyeti işini sağlama almak için yapıyor anlaşılan... bahsettiğiniz gıdalar homosistein seviyesinde önemli rol oynuyor o yüzden vermiş olabilir....

canım güzel arkadaşım bizde seni çok seviyoruz....... Şeniz
canım inşallah güzel haberler alırız senden
herkese kocaman günaydınnnn güzeller......
günaydın bitanesiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…