Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gün güzel hava güzel, insanlar güzel, yaşamak güzel deeee ahhh bide şu pazartesileri benim uykum olmasa....:kedi:

neden pazartesileri CADIARZUCADIARZU

benim bu obsesif beynim pazar günü uyuyunca sabah kalkamayacağını düşünüyor o yüzden gece boyunca uyur uyanık yatıyorum.... ya yat uyu işte saat çalacak her zaman olduğu gibi uyanacak hazırlanacak ve işe gideceksin... yok illa pazarı pazartesiye bağlayan gece uykusuzum.... offff offfff

anladım aynı şey ben de de var ben işe gitmiyorum ama eşimi gönderiyorum o zaman ikimizde uyuycaz başka yolu yok bununkaydirigubbakcemile

anladım aynı şey ben de de var ben işe gitmiyorum ama eşimi gönderiyorum o zaman ikimizde uyuycaz başka yolu yok bununkaydirigubbakcemile

yıllardır kabusum bu durum benim.... bi türlü aşamadım inşallah zaman olur bende bu durumu aşarım... akşama kadar esnerim artık bugünnnn.........

günaydın
bitiremediğim bir kitabım var Elif Şafak Şehrin Aynaları,çok sıkıcı geldi bana.....hiç bir kitap elimde bu kadar uzun kalmamıştı.......kararlıyım bugün bitiricem......
TSMA hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aysude Gülüs naparsınız kıslar......

sağol canım...bende sizlere güzel haberler vermek istiyorum

yaa evet bitemeyen kitaplar beni de deli ediyor Çok üzgünüm çoook
napalım canımcım ikimizde ayrı ayrı pazartesi sendromu yaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

iyidir canım uykusuzluk dışında çok iyiyim... bende de var öyle bişey ve komik olan şuki elimdeki kitap müthiş sürükleyici ama ben bi türlü arkasından sürüklenemiyorumm.... :kedi:

yaa evet bitemeyen kitaplar beni de deli ediyor Çok üzgünüm çoook
napalım canımcım ikimizde ayrı ayrı pazartesi sendromu yaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 eveeet......haftanın en zor günü Pazartesi,sürekli çalışınca......benim için mesai Salı günleri başlıyor...zemuszemus

iyidir canım uykusuzluk dışında çok iyiyim... bende de var öyle bişey ve komik olan şuki elimdeki kitap müthiş sürükleyici ama ben bi türlü arkasından sürüklenemiyorumm.... :kedi:

hangi kitap merak ettim.......ben yeni kitaplar alıcamda yarın,elimdekiler bitiyor,önerilerinize açığım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…