Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ya bugün canım çok sıkılıyor
NEDEN TATLIMM......... HAYIR DE HAYIR OLSUN İNŞALLAH....

hangi kitap merak ettim.......ben yeni kitaplar alıcamda yarın,elimdekiler bitiyor,önerilerinize açığım....
CANIM ÖYLE Bİ ELİME GEÇTİ DAN BROWN KAYIP SEMBOL ,,, vatandaşın kitapları acayip akıcıdır dijital kale, ihanet noktası, melekler ve şeytanlar, davinci şifresi hepsini okudum ama bu sembol beni bi türlü koşturamıyor arkasından....

dendencim elif şafak aşk ı okudun mu tatlım... benim çooook hoşuma gitti ... gerçi şu noktada sana elif şafak demek ne kadar doğru bilemiyorum ama....:ecrin_bebek:

gülüşşşşşşşşşşşşşş nasılsınnnn tatlıcım keyiflisin maşallah....
yok bee kuzuu keyfim yok sizinde keyfinizi bozmayayım dedim bişi yazmadım o yüzden
çok şükür hiçbir sorun yok ama dün ve bugün keyifsiz uyandım daha doğrusu kocişin deyimiyle suratsız sempatiksalakcinni

nedensiz bir sıkıntı var içimde hayırlar ola......

evet adamn kitapları çok iyi,okuyacağım kitaplar arasında o da var....

dendencim elif şafak aşk ı okudun mu tatlım... benim çooook hoşuma gitti ... gerçi şu noktada sana elif şafak demek ne kadar doğru bilemiyorum ama....:ecrin_bebek:

Haklısıınnn......AŞK ı okudum ama bana göre değil,sadece BABA VE PıÇ hoşuma gitti benim,diğer kitapları sarmadı....

walla ne yalan söyleyeyim ben de öyleyim......dün zaten hiç iyi değildim...kaybettiklerimi düşündüm gerildim...akşam üstü arkadaşlar geldi de biraz rahatladım çok şükür.......Golden cinsi köpekleri var onuda getirdiler...çok tatlıydııııııııı

Son düzenleme:
beklesen daha iyi değilmiiii ... Sanki beklesen senin için daha iyi olur giibi geliyor... çok umutsuzsun çünküü.... şimdi negatif sonuç alırsın iki kat üzülceksin gibi geliyor bana...cadıarzu

canım evet pek ümitli değilim ama daha çnce hamile kaldığım ay kan testi umudum yok diye yaptırmadım adetim 1 gün geçince yaptırdım.hamile olduğumu öğrendiğim günde kahverengi lekenlenmeler başladı.ve sonraki haftalarda kalbi atmadı diye kürtaj oldum.eğer şimdi hamileysem hemen iğnelere başlamak istiyorum.geçenki gibi olmasın diye

bizde bir ay kadar baktık golden cinsi bir köpeğe eşime beni yaklaştırmıyordu kerata lmaz:
dün bende öğleden sonra biraz rahatladım ama şimdi off sanki geçmeyecek tam yazdım ki hayırlar ola diyeee iş arkadaşım eşiyle ayrıldıklarını söyledi ve onları ben tanıştırmıştım evliliklerine ben vesile olmuştum umarım bişekilde sorunlarını çözerler.......

gulus bende geçenlerde öyleydim ya.sebepsiz bir sıkıntı.sinir.birilerini dövsem yada dayak yesem kendime gelirdim yani:)

sende haklısın canımm.....coraspin içiyor musun?

çok akıllı köpekler Golden'lar yaaaa.....
arkadaşın için üzüldüm ama umarım problem ne ise çözebilirler........bilmiyorumkismile

evet canım coraspinle birlikte elevit kullanıyorum..

coraspin kullanıyorsan korkma zaten gebelik varsa iğneye başlayana kadar faydası oluyor

faydası olur umarım.birazdan çıkıcam.hematologa homosistein değerlerini göstericem.kan testini yaptırdıktan sonra da semihe gidicem denden.homosistein değerimi söyledim tel.de gel bakalım test sonuçlarına bakalım dedi

bilmiyorum bende öyle diyorum zaten bilmiyorumkismile

git bakalım canım,tüm testlerini yaptırdın,kafan daha rahat olur bundan sonra,hocadan randevu almakta çok zor,bugün görüşebilirsin umarım......gerçi tahlil sonuçlarına falan bakıyor...

harika kitaplar hepside çok sürükleyici gerçekten ama bazen insana kal geliyor okuyamıyorsun

benimde aşk elimde sürünüyo güzel aslında ama belli bir yerde takıldım işte

canım sıkma canını ben hep hamiş kaldığımı hcg 200 300 lerde öğreniyodum erkenden başlıyodum iğneye yinede kaybediyordum. bu kez çok geç öğrendim 6 haftalıktı başladım çok şükür bu güne kadar gelebildik.

hherkese selam kızlar rahavetmi çktü size hepinizde bir sıkkınlık silkelenin hadi

Allah hayra çıkarsın inşallah canım...bu bahar bizi öldürcek bi kasvet bi rehavettt ne bu yaaa...

dün bende bi ara coştum sonra odama gittim bi güzel ağladım ağladım rahatladım sonra gittim elimi yüzümü yıkadımmmm veeeee kaldığım yerden devam ettim....
başka türlü olmuyor işte....
hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim hepimize inşaallah.... lütfen biraz daha sakin ol....

evet canım coraspinle birlikte elevit kullanıyorum..
canım senin homosistein ile ilgili sıkıntın var doktoruna folik asit ve b vitamini takviyesini mutlaka sormalısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…