:kedi:damlacım istanbulun neresindensin:kedi:
canım sağol inşallah sende bebişine kavuşursun iğneleri vuruken kanaman oldumu hiç birde bacaklara nasıl vuruluyo acıyomu bilgilendirirsen sevinirim birde hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilirmiyim çok soru sordum ama kusuruma bakma
cnm anadolu yakası maltepedeyım
saol cnm ins zaman zaman oluyo tabı bacaklarıma 4 parmak asagısından dıkey olarak vuruyorum kartal devlet hastanesı rısklı gebelık bolumune gıttıyorum doğumuda zeynep kamılde duşunuyorum
kanda baktırdım bebek yokkkkkkkkkkkk
semih hcayla görüştüm.homosistein folık asitle düşer dedi.ama dedi testinin birinde bir şey var seni başka doktora yolıcam..hemen baktır getir bana dedi.
anti nüklear antıkor poztıf..dokuyla ilgili dedi galiba ben sonrasının duymadım..daha neler cıkıcak bakalım...çok sıkıldım yaaaaaaaaaa
canım canım canım sakin ol............çok kötüuüm ya...
canım canım canım sakin ol............
peki bu anti neklear antikorla ilgili tekrar test istedi mi hangi bölüm doktoruna seni yönlendirecekmiş.....
telaş yoklmaz:
herşey yoluna girecek hakkına hayırlısı tatlım demek ki zamanını bekliyor
sonuyok mrb nasılsın ben sermetten randevu aldım haftaya gidecem inşallah eğer 3 ay önce başlamam gerekiyorsa bu ilaçlara daha fazla vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım durdukça bu iğneler gözümde büyüyecek yoksa kendimi hiç alıştıramayacağım ben umarım doktorla il karşılaşmamızda ii gider kanım almazssa işim iş işte ozaman naparımbilmiyorum senin bebiş nasıl
canım maalesef her testte yeni şeyler çıkıyor sabrımız deneniyor iştebaşka bir doktora yönlerdirdi.bütün testlerini yaptır öyle gel dedi....gülüş daha neler çıkıcak bilmiyorum...artık çok sıkılmaya başladım
tsma Gül'ün de dediği gibi sakin ol canım.......hematolog aslında yanlış birşey söylememiş...... ki benim görüştüğüm tüm uzmanlar banada aynı şeyi söylüyor toplumun yarısı heterozigot diye.......burada homozigot olup hiç iğne ve ilaç kullanmadan ilk çocuğuna sahip olan ve daha sonrasında problem yaşayan arkadaşlarda var....yıllardır kadınlar bu şekilde doğum ya da düşük yapmış,son 6 yıldır adı konulan bir durum bu.....
sen Semih hocanın istediği tetkikleri de yaptır,ve hocaya güven.....bebişte bir ay sonra gelsin nolcak sanki....sağlıklı ve sonunda bebeğini kucağına alacağın bir gebelik olsunda zaman önemli değil......lütfen böyle dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?