Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol cnm ins zaman zaman oluyo tabı bacaklarıma 4 parmak asagısından dıkey olarak vuruyorum kartal devlet hastanesı rısklı gebelık bolumune gıttıyorum doğumuda zeynep kamılde duşunuyorum

kızlar hamıle kalmadan once 64 kıloydum sımdıde 77 kıloyum ve 33 haftalık hamıleyım acaba sıze gore kılo alımım nasıl hamılelıgım guzel gecıyo mıde bulandım hıç olmadı oglumun gelışımıde guzel yarın kontrolum var bakalım hayırlısı son aylarda 2 haftada bı doktora gıdıyorum kızlar sız???????????

herkese güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum arkadaşlar... birde anne adayı olan tüm arkadaşlarımızın anneler gününü kutluyoruma.s.

damlacım gördüm hangi hastaneye gittiğini güzel başka bebeğin varmı banada dua edermisin bende cuma günü gidicem doktora hayırlı haberlerle dön inşallah

saol cnm ins zaman zaman oluyo tabı bacaklarıma 4 parmak asagısından dıkey olarak vuruyorum kartal devlet hastanesı rısklı gebelık bolumune gıttıyorum doğumuda zeynep kamılde duşunuyorum

damla sağol herşey için az önce hastaneden geldim moralim çok bozuk bu doktor iğne kullanma dedi daha uzun rapor almam için prf muanesine gitmem lazımmış ücretide 250 tl iş yerindende haber bekliyolar ya rapor götürmem lazım yada tamamen çıkıcam işten ben şimdi neyapayım iğneleri vursammı vurmasammı gittiğim hastanede çapa tıp fakültesi gebelik bölümünden 30 temmuza randevu verdiler yani ya 250 ödersin yada beklersin diyolar offfff offffffffffffff bebeğime sevinemiyorum bile nezor iş ya işimdende vazgeçmek istemiyorum neyapıcam ben yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben geldim arkadaşlar....
bütün testlerim bitti....hematologla görüştüm....hemosistein biraz yüksek ne diyorsunuz dedim...normal dedi...ama ben heterozigot filan dedim...aman toplumun yarısından fazlası heterozigot boşver..bir şeyin yok dedi.............
ben daha bir şey diyemiyorum

kanda baktırdım bebek yokkkkkkkkkkkk
semih hcayla görüştüm.homosistein folık asitle düşer dedi.ama dedi testinin birinde bir şey var seni başka doktora yolıcam..hemen baktır getir bana dedi.
anti nüklear antıkor poztıf..dokuyla ilgili dedi galiba ben sonrasının duymadım..daha neler cıkıcak bakalım...çok sıkıldım yaaaaaaaaaa

sonuyok mrb nasılsın ben sermetten randevu aldım haftaya gidecem inşallah eğer 3 ay önce başlamam gerekiyorsa bu ilaçlara daha fazla vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım durdukça bu iğneler gözümde büyüyecek yoksa kendimi hiç alıştıramayacağım ben umarım doktorla il karşılaşmamızda ii gider kanım almazssa işim iş işte ozaman naparımbilmiyorum senin bebiş nasıl

çok kötüuüm ya...
canım canım canım sakin ol............
peki bu anti neklear antikorla ilgili tekrar test istedi mi hangi bölüm doktoruna seni yönlendirecekmiş.....
telaş yok lmaz:
herşey yoluna girecek hakkına hayırlısı tatlım demek ki zamanını bekliyor

başka bir doktora yönlerdirdi.bütün testlerini yaptır öyle gel dedi....gülüş daha neler çıkıcak bilmiyorum...artık çok sıkılmaya başladım

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım
ben iyiyim şükürler olsun bebeğimde iyidir umarım yalnız bu elevit canımı sıkıyor sanki onu içince midem yanıyor gibi aslında hiç bir yan etkisi olmaz diyor prospektüste ama anlamadım bende
bu arada 13 haftam bitti bu göbüş ne zaman şişmeye başlıcak acaba bende bi değişiklik yok henüz
kusma bulantılar kesildi rahat ettim biraz bazen arada geliyor bazen kokular midemi bulandırıyor ama az

iyi canım sen nasılsın
tabiki bir yerlerden başlaman lazım zaman aleyhimize işliyor aslında ilaçlara 3 ay önce kendinde başlayabilirsin coraspin ve folbiol gebe kalıncada gidip iğne yazdırır ve devam edersin yalnız şimdi gitmen daha iyi tabi bir ön muayene iyi olur başka herhangi bir sorun olmasın diye
bu arada sermet bey ciddi birisi fazla gülmüyor yani ben ya 1 ya 2 defa gödüm güldüğünü ama dinliyor ve hastasının şikayetlerini ciddiye alıyor merak etme o konuda
bu arada kanım almazsa diye bir seçeneğinde yok bence çünkü riskli gebelik uzmanı bir o birde namık bey mecburuz onlara bir bakıma yani

tsma Gül'ün de dediği gibi sakin ol canım.......hematolog aslında yanlış birşey söylememiş...... ki benim görüştüğüm tüm uzmanlar banada aynı şeyi söylüyor toplumun yarısı heterozigot diye.......burada homozigot olup hiç iğne ve ilaç kullanmadan ilk çocuğuna sahip olan ve daha sonrasında problem yaşayan arkadaşlarda var....yıllardır kadınlar bu şekilde doğum ya da düşük yapmış,son 6 yıldır adı konulan bir durum bu.....
sen Semih hocanın istediği tetkikleri de yaptır,ve hocaya güven.....bebişte bir ay sonra gelsin nolcak sanki....sağlıklı ve sonunda bebeğini kucağına alacağın bir gebelik olsunda zaman önemli değil......lütfen böyle dua edin...

başka bir doktora yönlerdirdi.bütün testlerini yaptır öyle gel dedi....gülüş daha neler çıkıcak bilmiyorum...artık çok sıkılmaya başladım
canım maalesef her testte yeni şeyler çıkıyor sabrımız deneniyor işte
eninde sonunda hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimize kavuşacağız canım
bu süre bizim için sancılı geçiyor ama napalım doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok

anti nüklear antikor pozitif.semih hoca başka doktora gönderdi.şimdi aradım mayıs doldu hanımefendi dedi.interneten araştırıyorum.hiç de hoş birşeye benzemiyor.doku hastalığıymış denden...çok korkuyorum ya..

doktordan ilk çıktığımda çok kötüydüm ve birine ihtiyacım vardı.ama kimseyi aramadan eve geldim ve hemen bilgisayarımı açtım.şu anda ağlıyorum..ama iyi varsınız arkadaşlar...gücümsünüz sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…