canım maalesef her testte yeni şeyler çıkıyor sabrımız deneniyor işte
eninde sonunda hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimize kavuşacağız canım
bu süre bizim için sancılı geçiyor ama napalım doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok
anti nüklear antikor pozitif.semih hoca başka doktora gönderdi.şimdi aradım mayıs doldu hanımefendi dedi.interneten araştırıyorum.hiç de hoş birşeye benzemiyor.doku hastalığıymış denden...çok korkuyorum ya..
ya üfff kuzu bende baktım şimdi bisürü şey yazıyo net değil ki yapılacak testlere bağlı hem bunun bir aralığı değeri vs vardır mutlaka belki kullandığın bazı ilaçlar sonucu etkiledi du bakalım semih beyle görüş işin aciliyetini bildir diğer doktordan senin için randevu alsınanti nüklear antikor pozitif.semih hoca başka doktora gönderdi.şimdi aradım mayıs doldu hanımefendi dedi.interneten araştırıyorum.hiç de hoş birşeye benzemiyor.doku hastalığıymış denden...çok korkuyorum ya..
sana özel mesaj gönderdim bi bakıver tatlımkanda baktırdım bebek yokkkkkkkkkkkk
semih hcayla görüştüm.homosistein folık asitle düşer dedi.ama dedi testinin birinde bir şey var seni başka doktora yolıcam..hemen baktır getir bana dedi.
anti nüklear antıkor poztıf..dokuyla ilgili dedi galiba ben sonrasının duymadım..daha neler cıkıcak bakalım...çok sıkıldım yaaaaaaaaaa
kızlar Büşra dan haber var mı
kızıyorum ama bizi böyle habersiz bırakanlara
TSMA bak bi yerdede şöle yazıyoooo
Ancak pek çok insan kanında normal olarak anti nükleer antikorlara sahip olduğu için oto bağışıklık sistemi hastalığına sahip olmadığı halde pozitif sonuç alabilir.
tsma özel mesajın abakar mısınnn
tsma üzülme canım bunda da vardır bir hayır rahat ol stres yaparsan ve kendini şartlandırırsan hiç olmaz rahat olman lazım dualarım hep seninle
kızlar Büşra dan haber var mı
kızıyorum ama bizi böyle habersiz bırakanlara
canım benim özel mesajlarım geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?