Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet başka çaremiz yok gülüş ama sinirlerim artık mahvoldu....

canım araştırma araştırma.....araştırdıkça daha kötü oluyoruz boşver.....ara hocayı ya da akşam git neden şüphelendi nedir ne değildir sor,randevu alamadığını başka bir çözüm önerisi olup olmadığını sor,rahatla en azından....

doğru söylüyorsun sonuyok mecburuz... önceki doktorumdaki tecrübeleri bunda yaşamassam ii olur en azından... bu iğnelere alışman ne kadar sürdü senin, hep kendinmi yapmıştın başından beri meraktan ölüyorum üstesinden gelebilirmiyim diye

ya üfff kuzu bende baktım şimdi bisürü şey yazıyo net değil ki yapılacak testlere bağlı hem bunun bir aralığı değeri vs vardır mutlaka belki kullandığın bazı ilaçlar sonucu etkiledi du bakalım semih beyle görüş işin aciliyetini bildir diğer doktordan senin için randevu alsın

TSMA bak bi yerdede şöle yazıyoooo
Ancak pek çok insan kanında normal olarak anti nükleer antikorlara sahip olduğu için oto bağışıklık sistemi hastalığına sahip olmadığı halde pozitif sonuç alabilir.

sana özel mesaj gönderdim bi bakıver tatlım

tsma üzülme canım bunda da vardır bir hayır rahat ol stres yaparsan ve kendini şartlandırırsan hiç olmaz rahat olman lazım dualarım hep seninle

kızlar Büşra dan haber var mı
kızıyorum ama bizi böyle habersiz bırakanlara

canım kızma çünkü kızcağızın teli bozulmuş ve tüm numaralarda telefon hafızasında gitmiş o yüzden arayamamış bizi biraz önce konuştum iyi mide bulantısından baya muzdarip ve bulunduğu yerde net yok... yarın gicek doktoraaa haber vercek gelincede

güşücüm onu bende gördüm ama bende ürtikerde var.ve ürtikerde doku hastalığından oluyor diye bir yerde okudum.moralimi ençokta o bozdu zaten

kızlar Büşra dan haber var mı
kızıyorum ama bizi böyle habersiz bırakanlara

denden semih hoca yı aramadım ama babamın bir arkadaşının labaratuarı var.ona götürücem yarın test sonuçlarımı.gerekirse dokuyla ilgili testlerimi onda yaptırıcam.zaten şu ara başka türlü olmayacak.çünkü iş yerinden bu hafta izin alamam.ama o müdürüme inat haftaya rapor alıcam.gezicem bol bol...

bende bugün doktora gittim akıntılarım için afedersiniz salak dk. hiç bişi bilmiyo yaaa sinir oldum ama en azından kist yok rahim ve yumurtalık normal buna sevindim gitti bana gebelik testi yaptı korunuyorum diyorum dinlemiyor onun sonucuda yarın çıkacak ona göre ilaç vericek ve 3ay kullanacakmışım pardon da ohhhhhhhhhhhhhhaaaaa diyesim geldi maaşımı haziraz 5inde alıcam o zmn başka doktora gidicem güvenmedim fazla ona

lmaz: tsma cnm üzülme hatta bence sevin ya hamileyken bunlar başına gelseydi bu sefer tedavisinide olamayacaktın en azından şimdi tedavisini olucaksın ve bundanda kurtulacaksın sabır konusuna gelince tabiki de sınanıyoruz zaten bu dünyaya geliş amacımızda bu değilmi çıkması çok daha ii oldu bi engeli daha aşıcaksın hazır bebek yokken o varken olması daha sakıncalı olabilirdi hasatalığını fazla gözünde büyütme şimdi ne olacak diye düşünme rabbim beterinden koru de çünkü yeterki dermansız dert vermesin yaradan gerisi kolay beeğine giden bir yolda bir engeli daha aşıyrsun böle düşün allah ın sevgii kuluymuşsunki bu ay kalmadın bide o halde öğrenseydin baka ne güzel işte böle düşün güzelim bunlarla üzme kendini boş çünkü kaderde ne varsa o yaşanır opuyorumnanaktan

kıslarrrrrrrrrrr hepinizi çokkk öpüyorummmmmmmmm hepiniz teker teker Allaha emanet olun.... Tevekkül etmeyi öğrenmemizi istiyor rabbim öğrencez inşallah.....

feryadcım cnm benim güzel dileklerin için ve cevap yazfığın teşekür ederim inş bende senin gibi 4 cüyü kucağıma alırım rabbim nasip ederde hayırlısıyla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…