Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar iyi akşamlar hepinize.bugün yine kaynatmışsınız.herkes iyi sanırım.hepsini okuyamıyorum.evde durunca iş bitmiyo birde havalar güzelleşince duramıyo insan.bir yandanda bebeğe hazırlık.yarın kontrolümüz var.
FERYAD canım tefriciye okuyormuşsun kaç eksiğin var bende yardım edeyim.belli süresi varmı.bende enbiya suresini bitirmek üzereyim.son 7 kaldı onu bitirip kefh suresine başliyacam.ama bir günü sana ayırayım ona geçerken.bana faceden yada özelden msj at canım.birde sana tavsiyem yasin suresi okuyalım 500 kişiye okutman gerek ama.ben geçen yıl dersaneye giderken okutmuştum.kalabalık olunca birde hep kadınların cuma toplantısına denk geldi 500 değil 1000 olmuştu :)))) çok öpüyorum canım.Allah gönlündeki muradı en yakın zamanda verir inşallah.

pıhtılı bacılar herkese selamlar.iki üç gündür okuyorum ama yazamıyorum çünkü hep okurken uyuya kalıyorum.ayy kızlar horul horul uyuyorum.onun dışında pek bulantı yok.bunun için üzülüyorum ama elimden gelen bu.ayın 20 sinde kontrolüm var inş herşey yolundadır.hamiş arkadaşlardan iyi haberler.hamiş kalmak isteyenlerden müjde bekliyorum.
haydi halaya biraz ihmal etmişsiniz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar merabalar böyle bi başlık görünce çok sevindim nolurrrr tacrübeliler yardımcı olun bana....
2 düşüğüm vardı,tahlil sonuçlarında düşük için sebepsiz dendi, şimdi yine aşılamayla hamileyim şükür, doktorum riske atmayalım kan pıhtılaşması için dedi,innohep diye bi iğne verdi, 9 kutuda toplama 90 iğne var bittikçe 9 ay boyunca kullan dedi....
test , tahlil bişey olmadan tepeleme bu iğne kullanılırmı,bide yumurta geliştirici puregon iğnesini kendim yapıyodum,basitti,acımıyodu, bunuda o iğne gibi kendim yapabilirmiyim,bide yan etkisi falan varmı,lütfennn yardım kızlar,kafam çok karışık,bide o iğneleri görünce bi hoş oldum....:1shok::1shok::1shok:

eee ne güzel işte bazıları hormon yüzünden içi dışına çıkana kadar böğürür bazılarıda patlayıncaya kadar uyur... uyu anacım uyu tadını çıkar .. Allahın izniyle herşey güzel olcam,,,,,,,,

kız iyi fikir inşallah.... yarını bi atlatsın kuzucum inşallah hemen yasin başlayalım... anladığım kadarıyla sende iyisin canım benim.... inşallah oğlumuz geldiğinde daha iyi olcaksın allaha emanet ol...
kıssss nereye gidiyon anacım daha karpuz kesecedikkkkkkkkkkcokacimcoook
karpuz kesmeye gittiydimmmm.....

canım benim şu an gerçekten çok gergin olduğunu ve her kağıt parçasının hayatından birşeyler götürmek için yazıcıdan çıktığını düşünüyorsun....ben çocuk hastanesinde işe başladım yaklaşık 1 ay olcak oraya geçeli.... sağlık ocağında çalışırken sağlıklı bebekler görüyordum aşısına gelen kilo boy ölçümüne gelen... ama şimdi öyle değil... şimdi çocuk onkoloji hastanesindeyim o küçücük bedenleri gördükçe içim sızlıyor.... geçenlerde öğretmenleriyle tanışmış bi arkadaşım... kısmet olursa bende tanışcam.. ve adam o kadar hüzünlüymüşki anlatırken yaptığı işin zorluğunu o onlarla iç içe biz daha dışardayız... düşünsene hastanede bir sınıf ve bir öğretmen ve o gün mevcut eksikse o çocuk artık melek olmuş.,... inan o çocukları gördüm ve dedimki Rabbim ben yavrumun acı çekmesine dayanamam bana evlatsızlık yaşat ama onun acısını yaşatma... o annelerin o yavruların başındaki çaresizliğini gördüm o acıyı okudum yüzlerinden inan senin benim yerimde olup keşke bu acıları yaşamasaydım keşke doğmasaydı diyen bile vardır onların içinde.... elbette umut dünyası niye var demiyorlar inşallah şifa bulacak diyorlar ama.... ama.... ama.....
velhasıl sözün özü.... hayırlı zamanda hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli inşallah...
sorun çıktığı için elbette üzüleceksin ama bardoğan dolu tarafına bak... senin bebeğini kaybetmene sebep olan herşey tek tek ortadan kalkıyor allahın izniyle olaya bi de bu tarafından bak...

ayrıca gelelim senin durumuna immun sistem yani vücudun bağışıklık sistemindeki problemlerde tekrarlayan düşüklere sebep olabilirler.... ama bu durumda olan bi arkadaşımız var aramızda ama şu an o başka sebeplerden ötürü tüp bebek tedavisinde olduğu için yanıtlayamıyor seni ve bildiğim bunun tedavisinin olduğu.....
nolur elinden geleni yap ve takdir makamına bırak gerisini....
herkes kaderini yaşıyor.... ve şunu bilmek gerekkkkk....
inan bana çok kısa bir süre sonra sende kendini toparlayacak ve silkinip kendine geleceksin... acılarını unut diyemez kimse sana ama acılarınla mutlu olmayı öğreneceksin.... dün içim bi tuhaftı eğer ilk bebeğim yaşasaydı onunla birlikte ikinci anneler günümüz olcaktı... denden daha birkaç ay önce 5 aylık erken doğum yaptı... eğer bebeği yaşasaydı şu an doğum için gün sayıyor olacaktı... gülüş yine erken doğum yapanlardan ve eşinin 10 gün boyunca o bebeğin başında nasıl beklediğini anlattığında telefonu kapatında hıçkıra hıçkıra ağladım.... hepimiz çok büyük acılar yaşadık.... bakma insanlara onlar aman nolcak düştüyse bi daha olur derler.... ama bana attan düşeni getirirsen benimle oturur benimle ağlar benimle güler....

velhasıllll alnımıza ne yazıldıyla onu yaşıcaz ... insanız üzülcez ağlıcaz... ama yaşamaya da devam etcez....
ve bence en önemlisi de şu.... eşlerimiz.... adam bana geçen diyorki bebeğimi kaybettiğime çooookkkk üzülüyorum ama senin gözümün önünde erimene dayanamıyonum....
kaybettik çare yokk ki geri gelsinler kaybettiklerimizin yasında sahip olduklarımızı da unutmamamız gerek öyle değilmi canım benimm.. topla kendini ve güçlü ol..... hayat kimbilir daha neler çıkarcak karşımıza.... allah bunları aratacak dert vermesin başka...

canımcım öncelikle gözün aydın burda hamile olan tüm arkadaşlar bu iğnelerden kullanıyorlar... iki tane kötü gebelik öykün olduğu için doktorunun iğne başlaması son derece isabetli.... bu iğneleri kendin yapabilirsin çoğu arkadaşın eşi yapıyor yada kendisi.... gündüzleri daha kalabalık oluyoruz arkadaşlar bugün firarda anlaşılan.... burda gerçekten aradığın bir çok bilgiye ulaşabilirsin...

canım ilgilendiğin için çok sağol,gerçekten çok kafam karışık... yarın yine gelirim ,görüşürüz

sinan hoca bu diyeti işini sağlama almak için yapıyor anlaşılan... bahsettiğiniz gıdalar homosistein seviyesinde önemli rol oynuyor o yüzden vermiş olabilir....

hemostein diyetide pıhtılaşmayımı önlüyor yani tam açıklama da yapmıyorki bilgili bir doktor ama birşey soramıyorsun

hemostein diyetide pıhtılaşmayımı önlüyor yani tam açıklama da yapmıyorki bilgili bir doktor ama birşey soramıyorsun

homosistein diyeti pıhtılaşmayı önlüyor demek çok doğru olmaz... homosistein seviyesindeki yükselmeler pıhtılaşma faktörlerini olumsuz etkiliyor o yüzden homosistein seviyesini kontrol altında tutarak bir nedenin üstü çizilmiş oluyor.... ama şunu söylemekte fayda var... mthfr mutasyonlu olanlara bir çok doktor ammannn toplumun yarısı nerdeyse bu halde diye çok rahat tepki veriyorlar....

PEKİ BU DURUMDA BİZLER NE YAPMALIYIZZ kaydirigubbakcemile

doktor doğru olanı yapmış canım benimmm.... kızma doktoruna. bizim bi arkadaş ilk bebeğini doğurdu ama onu doğurana kadar canı çıktı bi sürü tedavi vs... tabi bebek doğdu hatunun kafa rahat korunuyor olmalarına rağmen hamile kalmış ve 4 aylıkken öğrendi hamile olduğunu... velhasılll arkadaşım sağlık personeli sende gebelik testi yapmakta haklı mı haksız mı....
ben rahim filmi çektirmeye gittiğimde adetimin hemen bitimiydi ona rağmen gebelik testi yapıyorlar .. velhasıl bu işte şansa bırakılmaz hiçbirşey,,,,

PEKİ BU DURUMDA BİZLER NE YAPMALIYIZZ kaydirigubbakcemile

şimdi hepimiz için geçerli bir durum değilki bu... bazılarımız faktör bazıları mthfr bazılarıda anti fosfolipid send. bazıları troid hepimizin yaşadıkları farklı farklı senin durumun tam olarak neydi canımcım...

a.s CNM benimkinde 3 düşük var hiç kalp atışı ve embriyo görülmedi yapılan araştırmalar sonucu mthfr c677 t ve a 1298 c heterozigot cnm sadece genetiği yaptırmadım onuda yaptırıcam ilerleyen zamanlarda bilmiyorumkismile

eşinle senin kromozom analizinden bahsediyorsun sanırım mutlaka yaptır... Mthfr konusunda ise tam adamına denk geldin resmen uzman oldum çünkü aynı problem var bendede ama ben homozigotum

eşinle senin kromozom analizinden bahsediyorsun sanırım mutlaka yaptır... Mthfr konusunda ise tam adamına denk geldin resmen uzman oldum çünkü aynı problem var bendede ama ben homozigotum

vereliniortak cnm bildiğim kadarıyla homozigot lar genelde hasta olanlar heterozigotarda taşıyıcı olanlar iğneler homozigotlarda tedavi heterozigotlarda önleme amaçlı kullanılıyor cnm o yüzden benim korkum daha büyük baktığında sorunum büyük gibi görünmemesine rağmen hiç bebek oluşmaması garip allah ın takdir-i ilahşsş elden ne gelir yerimseniben

günaydın arkadaşlar.......
yine bir silkelenme zamanı geldi bence.........geçmişi rafa kaldırıp geleceğe bakmak zamanı......Aysude yazmış Tsma için pek çok güzel şey,beni ve Gül'ü örnek göstermiş.....o kadar çok örnek var ki sayfaları baştan sona okuduğumuzda ne yazık ki......ama bitti artık,geçti.......
biz artık yeni bir bebek için planlar yapmaya başladık,biz çok güçlü kadınlarınız,Allah dağına göre kar verirmiş.....yaşanması gerekiyormuş ve yaşadık,belki tekrar yaşanılacak kim bilebilir ki???
yaşadığımız en büyük acılar bunlarla kalsın......Allah'ım tekrarından korusun ve kimseye de yaşatmasın.........SıL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN.........HAYATI SIFIRLAMAK........
tsma bak sende ne güzel ilk şoku atlattın ve kendine bir yol haritası çizdin........eminim bugün daha iyisin.....ve yarında bugünden daha iyi olacaksın........

aslında şu haliyle sorunun ortaya çıkmıyor. benim ilk gebeliğim dış gebelikti ikincisini kalp atımı gördükten hemen sonra kaybetim ve üçüncü bebeğim kromozom anomaliliymiş 3. bebeği genetikte incelettik geçen ay rahimde septum saptandı ameliyat oldum vs ... bakalım şimdi nolcak hayırlısını diliyorum rabbimden iğneler falan onlar ayrıntı şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebeklerimiz...

CNM RAHİMDE PERDE OLDUĞU DAHA ÖNCE ANLAŞILMADIMI RAHİM FİLMİNDE ÇIKMADIMI MESELAA BENİMKİ TEMİZ ÇIKTI AMA YİNEDE KORKTUM ŞİMDİ SADECE HİSTERESKOPİYLE Mİ ANLAŞILIYOR BU DURUM :teselli:

CNM RAHİMDE PERDE OLDUĞU DAHA ÖNCE ANLAŞILMADIMI RAHİM FİLMİNDE ÇIKMADIMI MESELAA BENİMKİ TEMİZ ÇIKTI AMA YİNEDE KORKTUM ŞİMDİ SADECE HİSTERESKOPİYLE Mİ ANLAŞILIYOR BU DURUM :teselli:
rahim filminde de bariz bi şekilde görünüyordu ama pek umursamamışlardı ben son kürtajdan sonra düzenli hiç adet olamadım 13 ay oldu kürtaj olalı bu arada... adet düzensizliği nedeniyle histereskopi yapıp yapışıklık var mı yok mu bi bakalım dedi doktorum ve histereskopiden septum ameliyatı olup çıktım... 3 aydır da korunmuyodum gebe kalamamamda var mış bi hayır

Günaydın güzeller güzel anneler güzel anne adayları....
Aysudecim canım cancazım kıyamam sana yaaa olumunekankayizsmile
yazdıkların şükretmemiz için yine bir neden.....
Denden kesinlikle haklısın canım silkelenmeliyiz çünkü pazar günü birçoğumuz için zor geçti farketmesekte kondurmasakta hatta içimizde ki sıkıntıya neden olmasına karşın inkar etsekte zordu ama geçtiiii gittiiiii.....
bu yaşadıklarımız birdaha ki anneler gününü yalnız geçireceğimiz anlamına gelmez herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum UMUT benim için çok önemli ben asıl UMUDUMU kaybedersem bu hayatta kendimi kaybetmiş sayarım
Evet arkadaşlar Sil Baştan Başlamak Gerek ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…